kwark,,

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kwark,,

    oke even een vraagje, hoe krijgen jullie dit gore zure spul weg ik zit er al cruslie er door heen te gooien maar het blijft erg zuur, en het is best dik zeg maar... me ma zegt dat ik niet moet zeiken maarja het lukt met dus echt niet.

    ik hoor het wel groetjes jeff!

  • #2
    ik gooi d'r honing en rozijnen in....en dat maakt het draaglijk.
    There are no more barriers to cross. All I have in common with the uncontrollable and the insane, the vicious and the evil, all the mayhem I have caused and my utter indifference toward it I have now surpassed.

    Comment


    • #3
      lol je moet paar verschillende magere kwarkjes proberen.
      Dan kom je vanzelf 1tje tegen die het minst vies is.
      verder niet zeiken maar wreten as ur mum says

      Comment


      • #4
        zo vies is het niet, ik gooi er meestal kaneel + beetje zoetstof in.,

        Comment


        • #5
          ik doe er meestal klein beetje water in.. voor de rest niets
          sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

          you know they can't handle us like debbies does dallas

          Comment


          • #6
            Ik vind die van de aldi heerlijk eet het gewoon zonder poespas:P
            Je moeder heeft gelijk niet aanstellen je loop te janken man gewoon door bikken op een gegeven momment ga je het lekker vinden hehehe

            Comment


            • #7
              haha thanks thanks!
              dacht vandaag fock it ga beginnen met me dieet :P
              zometeen op vakantie naar mallorca, even wat afvallen!
              maar thanks heb er nu een beetje kaneel door heen gegooid en wat zoet stof dat is indd wel te naggele en ja don't be that sissy !

              thanks thanks en nog maals thanks

              Comment


              • #8
                ik gooi er zoetstof doorheen.. kaneel is inderdaad ook goeie optie

                Comment


                • #9
                  Ik heb ook een hele lange zoektocht gehad naar de kwark die ik WEL afkreeg. Ik heb heel wat keren kokhalzend op de bank doorgebracht proberen een emmer kwark naar binnen te werken. De enige die ik met gemak naar binnen werk is die van die c1000.
                  The Sky Ain't The Limit

                  "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                  Comment


                  • #10
                    volle franse kwark.

                    Volle kwark is sowieso oneindig veel beter te eten dan magere
                    Fear is the mind killer

                    Comment


                    • #11
                      ja ik heb magere franse kwark :P
                      me ma zei nog had ook griekse kunnen halen maar dat is net kopkaas

                      Comment


                      • #12
                        Die van de c1000 is inderdaad goed te eten

                        Comment


                        • #13
                          lol, eet het altijd naturel.
                          Never send a boy to do a mans job!

                          Comment


                          • #14
                            Ik proef weinig verschil in de franse magere kwark..
                            Meestal koop ik het van Konings..
                            Maar het maak mij echt niet uit van welke winkel of merk het is..

                            Theelepeltje honing toevoegen..roeren en eten maar..


                            vandaag een shake op van kwark/banaan/brinta/melk heerlijk....

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Bardete View Post
                              Die van de c1000 is inderdaad goed te eten
                              Ligt eraan welke je hebt, vind ik.
                              Die van het basismerk (rood/wit) vind ik ontzettend dik, die blijft inderdaad bijna steken, zeg.
                              maar die Franse kwark (groen/wit) is mijn favo, echt heel goed te doen.
                              "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X