Ook lekker:
Ketjap, currypoeder en sambal
of
wat rozemarijn, tijm en organo (even veel van alles), beetje peper, teentje gemalen knoflook, heel klein beetje balsamico azijn ;D
Of
gemalen komijnzaadjes(liefst geroosterd), oregano, gemalen verse knoflook, paprika of chili poeder, met beetje kaneel, peper en halve limoen voor het sap
En voor de knoflook liefhebbers...
druk het teentje knoflook plat, of snij hem door de minden, zit zo sliertje in, haal die eruit, geeft de eerste geur, en ook zonder smaakt het gewoon na knoflook ;p
Ketjap, currypoeder en sambal
of
wat rozemarijn, tijm en organo (even veel van alles), beetje peper, teentje gemalen knoflook, heel klein beetje balsamico azijn ;D
Of
gemalen komijnzaadjes(liefst geroosterd), oregano, gemalen verse knoflook, paprika of chili poeder, met beetje kaneel, peper en halve limoen voor het sap
En voor de knoflook liefhebbers...
druk het teentje knoflook plat, of snij hem door de minden, zit zo sliertje in, haal die eruit, geeft de eerste geur, en ook zonder smaakt het gewoon na knoflook ;p
Comment