Ik zal weer eens beginnen met bijdragen aan dit forum.
Het afgelopen jaar heb ik veel aan mijn voeding gesleuteld. Niet alleen in terms of body recomposition maar ook dat het gewoon smakelijk moet zijn en lekker moet ogen.
Hier mijn eerste veel gegeten recept.
Ingredienten:
1 blik tonijn op zonnebloem olie (140 gram tonijn)
300 gram gepelde yam (met schil zo'n 400-450 ofzo, dit gewicht pas je natuurlijk af op je behoefte)
50 gram rucola sla
Seasoning: Sambal oelek, sciciliaanse kruiden van xenos, zwarte peper, cayenne peper en een klein beetje chili saus. (Hier moet je gewoon mee experimenteren naar smaak. Ik hou van pittig hehe, heeft ook nog positief effect op thermogenic shizzle)
Bereidings wijze:
Pleur yam in een stuk keukenrol gevouwen in de magnetron, +/- 7,5 minuut op 1000 watt
Yam even onder koud water, snij kontjes eraf, maak mooie snee over de lengte en je kan em zo pellen zonder je fikken te branden.
Verdeel de yam over een bord. Pleur daarop de rucola en vervolgens een blik tonijn. (Ik laat deze een klein beetje uitlekken maar niet teveel, ik vind de zonnebloem olie een prima toevoeging voor voedingswaarde en smaak.)
Seasoning naar smaak en bikken maar.
Voedingswaarde:
Kcal: 639 cal
Carbs: 84,6 gr
Prot: 42,2 gr
Fat: 15,4 gr
Nais clean, tasty, goodlooking food for building those muscles.
20130225_143652.jpg
Het afgelopen jaar heb ik veel aan mijn voeding gesleuteld. Niet alleen in terms of body recomposition maar ook dat het gewoon smakelijk moet zijn en lekker moet ogen.
Hier mijn eerste veel gegeten recept.
Ingredienten:
1 blik tonijn op zonnebloem olie (140 gram tonijn)
300 gram gepelde yam (met schil zo'n 400-450 ofzo, dit gewicht pas je natuurlijk af op je behoefte)
50 gram rucola sla
Seasoning: Sambal oelek, sciciliaanse kruiden van xenos, zwarte peper, cayenne peper en een klein beetje chili saus. (Hier moet je gewoon mee experimenteren naar smaak. Ik hou van pittig hehe, heeft ook nog positief effect op thermogenic shizzle)
Bereidings wijze:
Pleur yam in een stuk keukenrol gevouwen in de magnetron, +/- 7,5 minuut op 1000 watt
Yam even onder koud water, snij kontjes eraf, maak mooie snee over de lengte en je kan em zo pellen zonder je fikken te branden.
Verdeel de yam over een bord. Pleur daarop de rucola en vervolgens een blik tonijn. (Ik laat deze een klein beetje uitlekken maar niet teveel, ik vind de zonnebloem olie een prima toevoeging voor voedingswaarde en smaak.)
Seasoning naar smaak en bikken maar.
Voedingswaarde:
Kcal: 639 cal
Carbs: 84,6 gr
Prot: 42,2 gr
Fat: 15,4 gr
Nais clean, tasty, goodlooking food for building those muscles.
20130225_143652.jpg
Comment