Merk Sups of geen merk sups

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Originally posted by Fanatic View Post
    Ik heb de prijs genomen van Perfect Body = normaal € 39.50 nu € 32.50 gedeeld door 1.73 kilo = 18.79 per kilo.

    Verklaar je nader ik zal ongeveer 2 x zoveel moeten gebruiken.
    Real Gains wordt gedeclareerd per dosering van 155 gram, Whey-Weightgainer wordt per 100 gram gedeclareerd, in de juiste verhoudingen en hoeveelheden.

    Waarom klopt het aminozuurpatroon niet, daar hoor ik je niet over.

    Goedkoper wil nog niet zeggen, beter. Ik baseer mijn prijs op bestaande webshops, maar nu zeg je weer dat ik over de prijs niks kan zeggen.

    Rare jongens die aankomende, verkopers.
    waarom zijn het rare jongens?? die aankoende verkopers.. Het is zeker mooi dat je bij je standpunt blijft. wat kun jij mij vertellen over de smaak van jou weightgainer en de oplosbaarheid (ik ben zelf geen zoetproefer smaak boeit mij echt niet, echter moet het wel goed zijn optelostten) maar voor meeste mensen is smaak wel belang. Wat ik van real gains kan zeggen..je hebt hem in 3 smaken..vanille, strawberry en choco. persoonlijk vind ik choco niks (heb altijd al een hekel gehad aan die smaak) maar die andere 2 verukkelijk!! bovendien heb ik een glas nodig melk of water en een lepel meer niet gewoon ff rooien en zo fijn als ik weet niet wat

    nu heb ik een algemene vraag aan iedereen dit topic bijhoud.
    wat als ik zeg
    je mag real gains vrijblijvend proberen. Een pot van Universal Real gains
    prijs zal eenmalig tussen de 30 en 35 euro zijn
    LET GOED OP DIT STUK!
    Ik bied dit vanuit mijzelf aan dit zijn geen vaste prijzen het kan paar euros meer zijn of paar euros minder.
    (mocht je geintereseerd zijn PM mij en vraag mij meteen ook waarom ik voor deze prijs gekozen hebt)

    zodra ik live ga (PM me maar voor die info) dan zal de juiste prijs komen.

    Mijn voorkeur gaat naar mensen die al eerder ervaring hebben met whey weightgainer mix van body-food..

    Tevens heb ik nog 10tal andere weightgainers

    Real Gains was gewoon eentje die ik uit het lijst genomen hebt

    Comment


    • #77
      @sakurakilla
      Je zou mij en vele anderen een plezier doen om je spellingscontrole te gebruiken. Meestal is er geen touw aan vast te knopen wat je bedoeld, probeer ook eens wat minder van de hak op de tak te springen. Dan blijft het leesbaar en komt je bericht beter over

      Ik kan je niets over de smaak vertellen dat moet je zelf ondervinden en het is niet mijn weightgainer, maar die van mijn sponsor/leverancier.
      Het product wordt geleverd in de smaken banaan, vanille, aardbei en kokos, als er voldoende vraag is naar een andere smaak dan kan BF dat maken.

      Oplosbaarheid om alle ingrediënten goed te mixen adviseerd BF het te doen met een blender of een shaker. Met twee vorken lukt het en met een garde natuurlijk ook.

      Waarom zou ik € 30.- á € 35.- betalen is gemiddeld € 18.80 per kilo als ik het zou kunnen kopen voor € 11.80 per kilo. Het aanbod is dan niet vrijblijvend ik wordt gewoon om de tuin geleid, immers ik betaal teveel!

      Wist je dat je bij BF gewoon een GRATIS proefmonster kan aanvragen.

      Zit je niet gelijk opgescheept met een verpakking die je toch niet gebruikt, omdat je de smaak niet lekker vind of dat er meer wordt beloofd dan dat de werkelijkheid is. Immers de gegevens van Real Gains op de verpakking kloppen al niet, er zitten ingrediënten in die er niet in horen te zitten en het aminozuren patroon, klopt niet.

      Sporters die de Whey-Weightgainer Mix van Body-Food hebben gebruikt, zullen niet reageren. Om de simpele redenen die zitten al aan hun gewicht

      Wist je dat Body-Food ieder sportsupplement kan leveren, dat verkrijgbaar is op de sportsupplementen markt. Alleen doen ze dat niet immers dit staat o.a op de intro van hun site:

      Body-Food® B.V. levert een No-Nonsense assortiment natuurlijke sportvoeding, gewichtsbeheersing- en voedingssupplementen, sinds 1982...

      Maar als producent / fabrikant kan er natuurlijk voor andere afnemers, alles geproduceerd worden. Misschien iets voor jou sakurakilla neem eens contact met BF op, zeg maar dat je het gehoord hebt van Fanatic.

      Comment


      • #78
        er is een reden waarom ik om die prijsclasse vraag vandaar ik duidelijk zij PM mij als je wilt weten waarom ik voor die prijs gekozen hebt het vaste prijs is nog niet vastgesteld het kan hoger zijn en het kan lager zijn

        wat betreft mijn spelling fouten. Als je goed uplet zet ik bij sommige post van mij (spelfouten voorbehouden) heb namelijk moeite met nl en kan het veel beter in het engels doen. But lets not argue about that.

        Inderdaad bij jou kan ik gratis proefmosters bestellen maximaal 2per keer. Maar hoelang gaat je proefmonster mee (neem aan dat het 1 serving is). Je kan hem gewoon kopen via mij zoiezo al goedkoper dan de winkel en het is meteen alles..geen proef niks en over smaak kan ik je garanderen het is lekker!!!

        bovendien zeg je ook
        Waarom zou ik € 30.- á € 35.- betalen is gemiddeld € 18.80 per kilo als ik het zou kunnen kopen voor € 11.80 per kilo.
        dat is 7 euro meer. Voor een hogere verhouden, een veel lekkere smaak.

        Wat betreft mensen die je weightgainer geprobeert hebben. Ik wil hier niet negatief op reageren. Maar ik heb geen postieve reactie gelezen altans meer negatief dan postief (kan je er zo op wijzen maar dat weet je al)

        Voor mensen die tog het product willen proberen maar het niet willen kopen
        ik ga vandaag het smaak strawberry voor mijn vriendin bestellen. Uiteraard mag je hem gratis komen proberen. Hoe we dat gaan doen is punt 2 ^^

        Er zal genoeg voor iedereen zijn

        typefouten voorbehouden!
        Last edited by sakurakilla; 09-05-2008, 09:25.

        Comment


        • #79
          deel 2

          Over andere merken gesproken
          ENKELE DIE IK OOK LEVER ZIJN!

          ALRI - ANSI - Axis Labs - Bio Test - BSN - Chef Jay - Cytosport - Dream Tan - Ergopharm - Exotic pleasures - Fizogen - Garbage - Gaspari Nutrition - German American Technogolies - Get Diesel - Goliath Labs - Gotic Hydroderm - Ico Pro - IDS - iSatori - ISS Research - Super Kaboom - Labrada Nutrition LG Science Met-RX MHP Muscle Marketing USA Molecular Nutrition MRI MRM Muscle fortress Muscle Asylum Project Muscle Tech Next Proteins Nutraceutics Nutrex NVE Groenlipmossel Optimum Nutrition PAM SPRAY Powerbutter Prolab Pro Line Pro Tan Reflex S.A.N. Sports Nutrition International Strenght Systems USA Starchem Labs Syntrax Thermolife Trimspa Twinlab Universal Nutrition Vitalife vpx VYO-Tech Weider Windmill Extreme formulations Xyience Zoller Laboratories

          uiteraard lever ik van ieder merk
          (laten we zeggen 8/10 producten omdat sommige PH zijn en sommige in europa verboden zijn)

          dit is echter een klein lijst van merken die ik kan leveren
          Last edited by sakurakilla; 09-05-2008, 09:33.

          Comment


          • #80
            @ sakurakilla
            Blijf niet zo om de pot heendraaien kom nu eens met concrete antwoorden, op de vragen die worden gesteld. Ik hoop voor jou dat je de bomen nog door het bos, kan blijven zien met al die merken.

            Je bent er ook 1 van de 13 in een dozijn die een zogenaamde webshop gaan beginnen, met 1000 en 1 merken.

            BF verkoopt nu via zijn site 2 merken met in totaal 12 producten Body-Perfection is ook een merk van BF.

            Alleen de basis producten meer is niet nodig....

            Comment


            • #81
              als je goed gevolgd heb en de oorzaak van deze topic in de gaten hebt gehouden en niet puur over bepaalde producten hebt lopen discuseren

              was deze topic puur voor mij een onderzoek of de vraag naar merk sups groot was of niet. Ik ben geen zogenaamde webshop omdat ik nog niet besta als webshop als jet het goed in de gaten genomen heb staat er dat ik op 1 sept live wil gaan.

              Verder heb ik ook al laten weten dat het al mogelijk was sups te betellen bij mij. Alleen kan het niet via de webshop omdat die nog dicht zijn (er zijn enkle die het url weten)

              en je zegt:
              Blijf niet zo om de pot heendraaien kom nu eens met concrete antwoorden, op de vragen die worden gesteld.
              als ik mij niet vergis ben ik degen die de vragen gesteld hebben aan mensen. van wat vinden jullie van dit product in vegelijking met dat product.

              Je zegt alleen de basis producten...meer is niet nodig. ik neem aan dat je thuis een lekkere bed hebt een tv een computer etc etc.. echter is dat ook geen basis tog? maar tog kijkt mens soms uit naar hey..kijk eens die computer is beter dan die andere
              (dit is wel rare voorbeeld maar kom ff op niks anders)

              als het basis al genoeg was.. waarom is de prodcutie zo ondanig groot naar toevoegingen op het basis.

              in 1 van jou topics zeg je dit:
              "L-Carnitine met aanvullende ingrediënten, kunnen het geheel ondersteunen"

              hierbij neem ik aan dat L-Carnitine het basis producht is en dat de aanvullende ingredienten..tja spreekt voor zichzelf

              zo zie ik het in de supplementen wereld ook..Alles bestaat uit een basis + aanvullende ingredienten. Een basis heb je altijd nodig daar valt niet over te discuseren. maar wat zouden aanvullende ingredienten kunnen zijn?? daar zal men ook over na moeten denken.. mensen met verstand erover zoals jij zouden makkelijker kunnen weten wat er als toevoeging bij kan dan mensne die nauwlijks verstand van een bepaald product hebben. Sommige mensen kopen kant en klare computers..andere laten die samenstellen

              Comment


              • #82

                Comment


                • #83
                  ok dan volgende vraag

                  Wat zijn jullie ervaringen met PWO (post workout)

                  Comment


                  • #84
                    Originally posted by Fanatic View Post

                    etterbak,laat die jongen toch ze gang gaan.
                    En zit niet de hele tijd andermans topic te verzieken met je goedkoop schim van je het zijn gewoon no name producten wat je hebt.
                    Kan je bij mij ook kopen 20 kg voor 7.50 euro per kg goed he.
                    Hoe kan jij nou buitenlandse producten afkraken,als die Amerikanen nou naar jou voedingsanalyse gaan kijken lachen ze zich zelf verrot man, denk even na.
                    JIJ kan wel zeggen dat die bestand delen erin zitten maar ,ik geloof daar niks van ,hoe jij met je toekomstige concurrenten omgaat,als jij merkt dat mensen in jou vaarwater komen, dan wordt jij een heel gemeen mannetje,dus zoveel vrienden zul je niet hebben denk ik

                    Comment


                    • #85


                      leipe ouwe & sakurakilla

                      Comment


                      • #86
                        Originally posted by sakurakilla View Post
                        ok dan volgende vraag

                        Wat zijn jullie ervaringen met PWO (post workout)
                        heb nu hier de wat nieus uit amerika :smaakt goed valt niks over te zeggen,
                        FAST TWITCH: Power workout drink mix.
                        Merk cytosport.

                        Comment


                        • #87
                          Originally posted by Fanatic View Post


                          leipe ouwe & sakurakilla
                          waarom haal je de link met leipe ouwe en mij???

                          met andere woorden al 15 mensen zo een reacite gegeven hadden zou je 15 namen & sakurakilla zetten??

                          fanatic je gaat behoorlijk offtopic hier
                          hou het graag ontopic aub

                          Comment


                          • #88
                            Na wat verdere onderzoek meerk ik dat sommige mensen graag van een pre workout houden

                            mijn vraag is
                            Hoeveel zouden jullie ongeveer uit willen geven aan een merk preworkout bijvoorbeeld

                            BSN - No-Explode

                            Comment


                            • #89
                              Niks, merkte er niks van op trainingsgebied. Is alleen lekker voor het stappen, blijf je goed wakker van.
                              "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                              sigpic

                              "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                              Comment


                              • #90
                                goed een eerlijke meening XD

                                peroonlijk heb ik een hekel aan no-xplode...maar het is wel een verdomed goed gepromte product geen wonder dat het werelds best verkochte pwo is/was

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X