Test-Tboll-Provi log Wessle

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Yess knul zo heb ik 't precies aangepakt. Eigenlijk met een simpele shake. Ben van 3200 naar 3650 ongeveer gegaan. Dus een iets grotere verhoging als 10%.

    Heb alleen met deze hectische dagen ff moeite om goed te eten. Maar gelukkig is alles achter de rug. Nu in 't weekend nog even naar london , en als ik terug ben weer vol het gas op de voeding.

    Trainingen gaan nog wel steeds lekker , op een goeie dag 1x115 gedrukt op de bench na 7x100. Dus kracht begint omhoog te gaan maar sprongen zijn het niet.

    Schouders worden lekker vol, daar zie ik het het meest aan. Mensen spreken me aan dat ik moet gaan stoppen met m'n borst te trainen. Rug word wat wijder , maar ook hierin vind ik zelf geen sprongen. Ik post een deze dagen wel wat foto's als ik even de tijd heb. Misschien zie ik het zelf dan ook wat beter. Kijk nu natuurlijk in elke weerspiegeling waar ik langs kom
    Broomstick_bodybuilding op insta
    F#CK heavy weights

    Comment


    • Terug van een weekend london , meissie was jarig dus daar kan ik kuur of geen kuur niet niks voor doen. Heel erg leuk gehad samen , terugreis was wel klote maar heeft de pret niet mogen drukken .

      Was ff schrikken toen ik mezelf op de weegschaal plaatste, was ineens 2kg kwijt maar die zat er vanochtend al weer aan, heb 't idee dat ik wat kwijt ben op de benen maar we gaan weer vol knallen nu en ook geen afwijkingen meer. Ik moet nog ongeveer 6 weken en moet en zal boven de +10kg uitkomen einde kuur. Ik blijf behoorlijk droog dus ga ook gewoon eten alsof m'n leven er van af hangt. In ieder geval houd ik m'n schema aan van 3700 en daarboven op eet ik gewoon meer als ik daar trek in heb.

      Gisteren borst shouders en triceps gedaan. Gezien ik voor borst niet veel bijzonders meer wil doen heb ik met borst een beetje zitten kijken waar m'n 1RM nu ligt. 100 gaat vrij makkelijk nu , 110 ging ook aardig vlot. 120 er aan gehangen en die kwam ook omhoog. Nieuw PR dus, power gaat er lekker in zitten nu.



      Schouders echt overkill gepressed gisteren na het bankdrukken , 4 sets van 12 reps overhead press met 40kg , gevolgd door nog meer overhead presses maar dan met dumbell dropsets vanaf 24kg 2 stuks. Side raises gelijk door naar nog meer presses. M'n schouders konden echt niet meer.

      Dus heb nog meer machine side raises gedaan , waarvan m'n maat de gewichten naar beneden drukte en ik ze tegen hield voor 5 reps, dan zoveel mogelijk full rom zonder tegendruk, waar dat niet meer kon partials. Toen dat leeg was omgekeerd gaan zitten op het ding en en echt tot het hoogste punt omhoog halen voor 5 reps. 3 sets hiervan en beiden zaten onze schouders echt gigantisch vol. Achterkant schouders nog aangepakt met machine flys en db flys.

      Voor triceps heb ik nu wat andere oefeningen dus ik verwacht daar ook nog wel wat goede vooruitgang in. Vanmiddag gaan we voor benen. Weet nog niet hoe laat maar hopelijk kan ik maarten uitnodigen om ook langs te komen want het is alweer te lang geleden dat ik echt hard getraind heb

      Broomstick_bodybuilding op insta
      F#CK heavy weights

      Comment


      • Hey,

        Tering foto is nice, die borst echt killing dude Maar wat ik wel zie is jij moet VRETEN EN VRETEN je bent veeel te droog man bulk mode deze laatste 6 weken anders is het echt zonde man!

        Ps.. Die spotter van je kan je beter thuis laten, wat doet hij met dat handje erbij echt waardeloos. Stel er schiet wel net iets niet goed dan heb jij 120 kilo op je kast liggen... 2 handen erbij en door je knieen mee bewegen zodat als het echt moet goed tegen kan houden! 120 kilo is niet niks hoor...
        Een dag niet getraind...

        Comment


        • Thanx man, daarom wil ik ook niet meer zo veel energie steken in borst trainen.. die zit wel goed zo voorlopig denk ik zelf. Dus eerst maar zorgen dat de rest een beetje bij trekt.

          Dat hij z'n handen zo heeft dat is eigenlijk meer mijn schuld, ik had 'm namelijk gezegd dat ik helemaal niet wil dat hij z'n handen in de buurt heeft van de stang omdat hij eerder eens een pr van mij tot een twijfel had gemaakt of die nou meegeholpen had ja of nee. Maar hij vond het toch een beetje eng dus vandaar dat 'ie er zo lamlendig bij staat haha.

          Betreft het droog staan snap ik er ook echt geen reet van man , het is echt niet dat ik bang ben om vet aan te zetten maar het komt er gewoon amper aan, ik begon m'n kuur expres al behoorlijk laag in vet% zodat ik de ruimte zou hebben maar zelfs met bijna 4000kcal bijna niks gewoon, en dat aantal is best moeilijk voor mij om weg te stouwen op 1 dag. Had het wel inderdaad zelf ook al ondervonden vandaar dat ik het net zelf zeg. Vreten word het zeker want die 10kg ga ik halen .
          Broomstick_bodybuilding op insta
          F#CK heavy weights

          Comment


          • Vergeet niet dat je doordat je hoog in test zit nu ook veel meer vet verbrand dan normaal, dus zo ie zo al 500kcl meer kan eten dan normaal. Echt prak je helemaal vol en zoek evt easy kcal zoals liter melk 1kilo kwark enz enz pasta's met veel gehakt en evt kipfilet erdoor heen. Je moet nu zo gaan eten dan je 1 a 2 % vet bij komt dan heb je genoeg gegeten!
            Een dag niet getraind...

            Comment


            • Jaaahhhh je borst is al heel goed op weg kerel.
              Maar ik zou hem gewoon blijven trainen en zorgen dat hij nog sterker word.
              Ik heb ook altijd moeite om aan te komen tijdens het kuren hoor, dus net als jij.
              Maar aan de andere kant is het kuren bij een vrij laag best voordelig, je trekt daardoor ook minder vocht en vet wat er niet weer af moet. Dus dan is hetgeen wat je gaint hoofdzakelijk spiermassa, en daar doen we het toch voor?

              Ze zeggen niet voor niets dat je het beste laag in je bf moet zitten om goed te kunnen kuren.
              Het werkt dan heel anders dan wanneer je bv aan n 25% bf zou zitten..
              Doorknallen kerel, het gaat goed zo.

              Comment


              • Foto is zeker bruut!
                Ik dacht dat het een motivatie foto was van internet ofzo.
                DIVIDE ET IMPERA

                Comment


                • tering brute foto man, chest knalt er echt uit, delts ook goed btw. Doorgaan zo en vreten! ik begon op 3800kcal en eindigde op 5000
                  'Aut Viam Inveniam, Aut Faciam'

                  Comment


                  • Zieke foto idd
                    I may not be there yet, but i'm closer than I was yesterday

                    Comment


                    • Echt heel nice wessle
                      Goed gejat is het halve werk!

                      Comment


                      • Ik had je echt niet zo bruut verwacht, echt respect dat je er zoveel naturel uit hebt weten te halen! klasse!
                        Hard work, beats talent.

                        Comment


                        • Originally posted by frankey View Post
                          Vergeet niet dat je doordat je hoog in test zit nu ook veel meer vet verbrand dan normaal, dus zo ie zo al 500kcl meer kan eten dan normaal. Echt prak je helemaal vol en zoek evt easy kcal zoals liter melk 1kilo kwark enz enz pasta's met veel gehakt en evt kipfilet erdoor heen. Je moet nu zo gaan eten dan je 1 a 2 % vet bij komt dan heb je genoeg gegeten!
                          Ja ik heb denk ik in het begin wat te laag ingezet, wat ik overigens ook weer niet zou denken aangezien m'n gewicht echt omhoog knalde de eerste weken. Het is moeilijk inschatten , nu net terug van een weekendje weg. Weer wat lichter geweest. Kan nu niet echt bepalen hoe of wat maar gezien ik in vet amper aankom is dat misschien vvm wat ik nog enigzins laat liggen. Dus neem je advies van harte man. Komt goed

                          Originally posted by knulletje01 View Post
                          Jaaahhhh je borst is al heel goed op weg kerel.
                          Maar ik zou hem gewoon blijven trainen en zorgen dat hij nog sterker word.
                          Ik heb ook altijd moeite om aan te komen tijdens het kuren hoor, dus net als jij.
                          Maar aan de andere kant is het kuren bij een vrij laag best voordelig, je trekt daardoor ook minder vocht en vet wat er niet weer af moet. Dus dan is hetgeen wat je gaint hoofdzakelijk spiermassa, en daar doen we het toch voor?

                          Ze zeggen niet voor niets dat je het beste laag in je bf moet zitten om goed te kunnen kuren.
                          Het werkt dan heel anders dan wanneer je bv aan n 25% bf zou zitten..
                          Doorknallen kerel, het gaat goed zo.
                          Thanx knul , ik blijf hem ook zeker trainen maar slechts 1x pw ten opziche van andere spiergroepen die ik nu 2 of zelfs 3x per week train. Kuren op hoog vs laag vetpercentage ken ik de voordelen van. Minder omzetting naar oestrogeen op 1 , echter was mijn hoofdreden voor beginnen op een laag percentage heel simpel zodat je alles beter zou zien .

                          Wat ik net al tegen frank zeg , zeker niet erg dat ik niet veel aankom in vet, maar het zou misschien in de totale loop van de kuur net een kilo kunnen zijn die ik mis.. Dus ga maar gewoon proppen inderdaad, liever dat ik er later een beetje vet van af moet werken wat ik eigenlijk al best kan hebben dan dat ik een kilo vvm misloop door te weinig eten.


                          Originally posted by Mcvk View Post
                          tering brute foto man, chest knalt er echt uit, delts ook goed btw. Doorgaan zo en vreten! ik begon op 3800kcal en eindigde op 5000
                          Ja maar jij weegt ook ff 10-15kg zwaarder geloof ik . Hoe zit je nu na je kuur trouwens ? Eet je nog steeds zo veel ? Geld schiet me kwa vreten ook echt de zakken uit laat staan op 5k

                          Originally posted by rainman View Post
                          Foto is zeker bruut!
                          Ik dacht dat het een motivatie foto was van internet ofzo.
                          Originally posted by leandero10 View Post
                          Zieke foto idd
                          Originally posted by east1977 View Post
                          Echt heel nice wessle
                          haha rainman wat een lof! Bedankt mannen, post er nog wel wat meer als ik er zelf tevreden mee ben. Kuur gaat tot zover in ieder geval lekker maar heb 't idee dat ik er nog veel uit ga kunnen halen

                          Originally posted by erjede View Post
                          Ik had je echt niet zo bruut verwacht, echt respect dat je er zoveel naturel uit hebt weten te halen! klasse!
                          En dat in niet eens 2 jaar Ben er vroeg mee begonnen maar geen spijt van. Had er wel een stuk meer uit kunnen halen hoor, kijk bijvoorbeeld naar sommige andere hier als Mvos , Inferno Talal en Ironmind. Die doen het echt super naturel en zijn echt goede voorbeelden van wat er uit te halen valt zonder spullen, Jobr was ook een flinke kast voor die begon ondanks al z'n tegenslagen.

                          Weet nu voor mezelf in ieder geval dat heel het kuren eigenlijk niet eens zoveel voorstelt. Tenminste niet op deze compounds en in deze dosering voor mij. Eens kijken wat ik hier aan overhoud en dan na gaan denken over een volgende met wat agressievere compounds.
                          Broomstick_bodybuilding op insta
                          F#CK heavy weights

                          Comment


                          • Laatste tijd niet veel tijd om uitgebreid te reageren op allerlei topics of veel andere logs logs te lezen. Maar voor deze maak ik wel even tijd

                            Je gaat lekker zo te zien. Trainingen gaan goed en je blijft droog, zoals jezelf zegt. Ik zou inderdaad gewoon kijken of je nog meer kcal kan binnenkrijgen zonder (echt) vet te worden.

                            Je hebt er al 6kg bijzitten en trekt nog steeds dikke strepen op je bovenkant chest. Meer eten zou dus zeker niet misstaan, gewoon kijken hoe ver je het kan pushen! Een leuk experiment zou ik zeggen.

                            Ik ben benieuwd naar je eindfysiek.


                            Qua voedingsschema. Ik zag dat je niet echt veel carbs eet of wel? Als het voor jou volstaat is het prima natuurlijk.

                            Doe je er nog cardio naast of enkel gym? Dat scheelt natuurlijk ook alweer qua noodzaak aan carbs.
                            "Straight outta gym"

                            Comment


                            • Ja maar jij weegt ook ff 10-15kg zwaarder geloof ik . Hoe zit je nu na je kuur trouwens ? Eet je nog steeds zo veel ? Geld schiet me kwa vreten ook echt de zakken uit laat staan op 5k
                              Ja nog steeds 5k kcal per dag en dat is inderdaad best prijzig als je alleen op jezelf woont haha. Nakuur is super gegaan en alles goed vast kunnen houden, zelfs nog iets aangekomen de laatste 2 weken. Ik heb met deze combinatie precies hetzelfde gehad als jij, stelt eigenlijk geen ruk voor en daarom zit ik ook al te denken aan tren als volgende kuur. Ben benieuwd wat je er nog uithaalt man!
                              'Aut Viam Inveniam, Aut Faciam'

                              Comment


                              • Originally posted by Wessle View Post
                                Weet nu voor mezelf in ieder geval dat heel het kuren eigenlijk niet eens zoveel voorstelt. Tenminste niet op deze compounds en in deze dosering voor mij. Eens kijken wat ik hier aan overhoud en dan na gaan denken over een volgende met wat agressievere compounds.
                                Hahaha, als je ON bent wil je ook altijd meer, het is voor mij al een tijdje geleden dat ON ben geweest. Ik ga van het zomer 500 test, 600 primo zetten. Ziek veel zin in
                                Hard work, beats talent.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X