Snuff's ON-Topic

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mm altijd lekker! bf nog steeds oke?

    Comment


    • Originally posted by hendrie View Post
      mm altijd lekker! bf nog steeds oke?
      Zal wel ff updaten.

      Comment


      • Okay, hier een update, heb er nu wel wat tijd voor.
        Ten eerste mijn trainingen.
        Nou die gaan gewoon heel erg goed.
        De MAX-OT en de roids werpen elke nieuwe sessie weer vruchten af en ik wordt alsmaar sterker.
        Helaas moet ik nu accepteren dat mijn pezen het niet bij kunnen benen.
        Daardoor heb ik besloten om na iets meer dan 2 jaar (106 weken) onafgebroken te hebben getraint, vanaf maandag een weekje te recupereren, herstellen dus. In die 106 weken is er geen enkele week geweest dat ik niet getraint heb, enkele keren 3x in de week, zo goed als altijd 4x in de week en heel vaak 5x in de week. Je kunt begrijpen dat mijn lichaam die week rust wel verdient heeft.
        Ik heb er moeite mee maar het kan nu gewoon even niet anders. Uit research blijkt dat het van vital belang is om zo nu en dan even een pauze in te lassen. Tevens is het een van de MAX-OT regels. Na elke 8-10 weken work-outs dient men een week te rusten.

        De roids met de bijwerkingen.
        Ik zit nu in mijn 8e week test van een gram en in mijn 6e week deca, winstrol en trenbolone. Heel erg vreemd maar wel goed natuurlijk is dat ik helemaal geen bijwerkingen heb, niks nada noppes. De positieve bijwerkingen zijn er natuurlijk wel, vooral krachtwinst maar ook droger en harder worden zijn er enkelen. Dat gaat helemaal toppie.

        Voeding.
        Had het al vermelt maar ik ben dus gaan experimentern met suiker na een training. Dit om zo snel mogelijk weer bij te tanken.
        Ik ben daardoor enorm in de totale calorieen-intake gestegen. Heb het nog niet helemaal gereed, dat doe ik morgen, maar zit nu toch wel boven de 6000 calorieen per dag.
        Ik wilde eens zien in hoeverre suiker nadelig uitpakt als het aankomt op BF en vocht.
        Heb dus het volgende gedaan.
        Tijdens mijn work-out gaat er 50gr. dextrose mijn bidon in. Na de training een shake van amino's met 75gr. dextrose.
        Zodra ik thuis ben maak ik een beslag met daarin 100gr. havermout, 50ml magere melk, 4 eieren en een flinke lading kaneel. Hiervan maak ik 9 pannekoeken en smeer daar ongeveer een totaal van 200gr. honing op.
        Toen ik hiermee vorige week zaterdag begon had ik er een hard hoofd in of het goed zou gaan of niet. Ik dacht zelf, nou dit is veels te eel en ik zal waarschijnlijk vet aan gaan zetten. Echter wonder boven wonder deed dat het dus niet.
        Vanmorgen een meting verricht en dit is de vergelijking met de meting van vorige week zaterdag:

        Zaterdag 8 januarie:

        Gewicht: 101,3kg
        Taille: 90cm
        Nek: 45cm
        BF: 10,9%

        Zaterdag 15 januarie:

        Gewicht: 101,0kg
        Taille: 89cm
        Nek: 45cm
        BF: 10,2%

        Nou, je zou gaan denken, die heeft een flinke calorie-verhoging toegepast, die zal wel flink zijn aangekomen in het negatieve, maar nee hoor, helemaal niets.
        Ik ben zelfs in BF gezakt en ook m'n taille is smaller. Ik oog droger en mijn aderen steken er weer flink uit. De hoeveelheid op buik is toegeneomen en ook op mijn benen zijn ze nu zichtbaar aan het worden.
        Aangezien ik nu een weekje rust hou en dus veel minder fiets en niet train zal ik de pannekoeken en dextrose in die week even laten voor wat het is. Ik heb namelijk het gevoel dat het dan wel eens verkeerd zou kunnen aflopen en dat ik dan wel in vet zal gaan toenemen. Na die week pak ik de hoeveelheid calorieen weer op en werk daar verder mee.
        Kort samengevat kom ik dus van een gewicht van rond de 96kg met een BF van 10%. Nu ben ik dus 101kg met eenzelfde BF. 5 kilogram netto-winst geboekt tot nu toe dus. Op zich niet verkeerd. Nog even wat erbij en ik ben al tevreden. Kom ik mijn kuur uit met een totale winst van zeg maar 8kg en mijn BF is nog steeds 10% zal ik daar meteen voor tekenen. 2 kuren per jaar betekent een vetvrije-massa winst van 16 kilo per jaar. Netjes netjes.
        Laterzzzzz.

        Comment


        • Originally posted by Snuff-Sann View Post
          Moet wel zeggen dat de nek/taille methode heel erg dicht in de buurt van de huidplooi-methode komt, althans dat is wat ik ervaren heb.
          Ja, en dat vind ik verrassend. Die formule is namelijk een benadering van meetresultaten van zo'n 500 soldaten. Ik kan me niet voorstellen dat die allemaal zo'n laag vetpercentage hebben als jij. Ik denk dat die formule een benadering is van een groep mannen met vetpercentages tussen 15% en 20% (a 25%). En dus ben jij die formule aan het extrapoleren. De tabellen, afgeleid van die formule in dat rapport, gaan niet lager dan 9%.

          Een weekje rust zou inderdaad geen kwaad kunnen als ik je verhaal lees. Mocht je bang zijn dat je hierdoor niet voldoende energie verbruikt en dus aan zult komen, dan kan je natuurlijk altijd een beetje gaan cardioen op een laag intensiteitsniveau. Dat zal je pezen niet belasten maar helpt je wel (een beetje) energie te verbruiken en misschien helpt het ook wel je metabolisme hoog te houden. Baat het niet dan schaadt het ook niet, volgens mij.
          Vergeet niet je lachspieren te trainen.

          Comment


          • Om even aan te geven hoe snel het met je gewicht kan gaan wanneer je kuurt en je eet niet schoon.
            Ik stond dus zaterdagmorgen op 101kg. Ik heb 2 dagen lang flink gesnoept, maw heel veel suiker naar binnen gewerkt.
            Vanmorgen weer op de weegschaal en die gaf een gewicht van 109,1kg aan.
            Zo zie je maar hoe belangrijk schoon voedsel tijdens een kuur is, eigenlijk altijd.
            Nu weet ik uit ervaring dat het allemaal vocht is en dat dat na een kleine 2 weken weer is verdwenen, dus echt druk maak ik me niet.
            Heb nu wel besloten om de rest van m'n kuur me aan schoon eten te houden omdat je een plotselinge gewichtstoename van 8 kilogram best wel voelt. Omdat er overal vocht is opgehoopt krijg je last van gewrichten.

            Comment


            • Nou dat is inderdaad niet niks die 8 kilogram :P jemig man :P maar zoals je zegt vocht

              Comment


              • 8kg in 2 dagen is niet mis :|

                succes met je kuur bro
                Wanneer ze praten gaat het goed, wanneer ze haten gaat het beter.

                Comment


                • Goedemorgen.

                  Na een weekje rust te hebben genomen zal ik over een uurtje weer naar de sportschool gaan om een training af te werken.
                  In de recuperatie-week hoopte ik dus een goed herstel te kunnen bewerkstelligen. Ik zal best wel het een en ander herstelt zijn maar toch heb ik het gevoel dat sommige lichaamsdelen nog steeds vermoeit en pijnlijk aanvoelen.
                  Mijn schouders zijn snel uitgeput en ik schijn een golfers-elleboog te hebben. Dit is het tegenovergestelde van een tennis-arm.
                  Bij een tennis-arm zit de blessure aan de buitenkant van de elleboog, bij een golfers-arm aan de binnenkant. Er zijn 4 remedies, rust, massage, ibuprofen of een chirurgische ingreep, al komt het laatste niet vaak voor.
                  Ikzelf wil wel eens zien wat diclofenac teweegbrengt. Zal vanmiddag even wat tabletten halen.
                  Ook schijnt dat een snelle ophoping van vocht een nare bijwerking met zich mee brengt. Had het al toen ik op vakantie in Nederland was. In de eerste instantie gaf ik het bed van mijn ouders de schuld maar nu weet ik zeker dat vocht-retentie pijn in onderrug en benen geeft. Ook nu na de afgelopen junk-weekend had ik een enorme pijn in mijn onderrug en waren mijn onderbenen zo opgezwollen dat elke stap die ik zette een ware nachtmerrie was. Vanaf nu zijn die junk-weekenden taboe en verleden tijd. Het gaat nu gelukkig een heel stuk beter.
                  Oke, vandaag weer een training uitvoeren, ik zal alles een beetgje aanpakken, full-body dus, morgen rusten en maandag gaan we weer knallen. Schouders wil ik nog wat rust geven.
                  Afgelopen week heb ik mijn calorie-inname laag gehouden ivm de mindere lichammsbeweging en dat heeft goed uitgepakt. De snelle suikers en de havermout-pannekoeken liet ik voor wat het was. Dit zal vanaf vandaag weer terug in mijn voedingsschema komen.
                  Hier nog even mijn stats van afgelopen zaterdag naar deze morgen.
                  Moet wel vermelden dat ik van afgelopen zaterdagmorgen naar maandagmorgen in gewicht was opgeklommen van 101kg naar 109,1kg. Ik ken mijn lichaam nu al aardig en weet dat dat vocht is van alle shit dat ik naar binnen gewerkt heb.
                  Allright, hier dus de vergelijking in statistieken van afgelopen zaterdag naar deze morgen:

                  Zaterdag 15 januarie:

                  Gewicht: 101,0kg
                  Taille: 89cm
                  Nek: 45cm
                  BF: 10,2%

                  Zaterdag 22 januarie:

                  Gewicht: 103,5kg
                  Taille: 90cm
                  Nek: 46cm
                  BF: 9,7%

                  Zoals je kunt zien aan de metingen zit er nog steeds wat vocht rond taille, nek, onderbenen en armen. Dit zal aankomende week verdwijnen. Ik weet uit ervaring dat het na een junkweekend altijd 2 weken duurt eer alle vocht is verdwenen.
                  Desalnietemin doe ik het met een BF van 9,7% natuurlijk hardstikke goed. Op dit moment een gain van 7 kilo en mijn lichaamsvet is in verhouding niet gestegen. Met nog een halve kuur te gaan zie ik het rooskleurig in.
                  Laterzzzzz.

                  Comment


                  • Hier nog even een schema van wat ik nu dagelijks naar binnen werk.
                    De snelle suikers worden tijdens, net na en tijdens de eerste maaltijd na training genuttigt, verders enkel maar complexe koolhydraten.
                    De eerste maaltijd na een training zijn havermout-pannekoeken met honing.
                    Tijdens niet trainingsdagen vervalt de 100gr. dextrose = 500 kalorieen. Zal het even aankijken wat betreft de pannekoeken. Mocht ik onverhoopt negatief aankomen zullen ook die vermindert worden of in z'n geheel geschrapt tijdens het weekend wanneer ik rust.

                    Daily Intake Snuff's Blast.doc

                    Comment


                    • Originally posted by Snuff-Sann View Post
                      Hier nog even een schema van wat ik nu dagelijks naar binnen werk.
                      De snelle suikers worden tijdens, net na en tijdens de eerste maaltijd na training genuttigt, verders enkel maar complexe koolhydraten.
                      De eerste maaltijd na een training zijn havermout-pannekoeken met honing.
                      Tijdens niet trainingsdagen vervalt de 100gr. dextrose = 500 kalorieen. Zal het even aankijken wat betreft de pannekoeken. Mocht ik onverhoopt negatief aankomen zullen ook die vermindert worden of in z'n geheel geschrapt tijdens het weekend wanneer ik rust.

                      [ATTACH]10420[/ATTACH]
                      Moet mezelf even corrigeren, 100gr. carbs van dextrose zijn natuurlijk 400 kalorieen.

                      Comment


                      • O o o man denk om je gezondheid man!
                        8 liter vocht in je lichaam in 2 dagen echt vriend hoe oud wil je worden?
                        Wat denk je daar zelf over eigenlijk?

                        Echt vind je topic helemaal super hoor maar je lijkt wel een oefebobject man!

                        no offense maar wilde je toch even een wake up call geven!
                        Face your demons...........

                        Comment


                        • Waarom zo laag in de vetten tegenover bijna 800g carbs?
                          Every athlete, coach and trainer should have his own philosophy of training based on where he’s going. - Dave Tate

                          Comment


                          • Originally posted by Kevin72 View Post
                            O o o man denk om je gezondheid man!
                            8 liter vocht in je lichaam in 2 dagen echt vriend hoe oud wil je worden?
                            Wat denk je daar zelf over eigenlijk?

                            Echt vind je topic helemaal super hoor maar je lijkt wel een oefebobject man!

                            no offense maar wilde je toch even een wake up call geven!
                            Hoeft niet hoor kerel, ik weet waar ik mee bezig ben.

                            Originally posted by Wasofski View Post
                            Waarom zo laag in de vetten tegenover bijna 800g carbs?
                            Dat werkt voor mij, 100gr. vetten is meer dan genoeg.
                            Ik heb nu eenmaal een hoog gehalte aan koolhydraten nodig om te kunnen groeien. Ik doe eigenlijk net iets teveel cardio dagelijks, maw verbrand ik een hoop calorietjes.
                            En vergeet niet dat ik kuur en aan het bulken ben, vetten dienen dan vooral laag gehouden te worden omdat ik ver boven onderhoud eet.

                            Comment


                            • Ah bedankt voor je antwoord en succes met je bulk nog
                              Every athlete, coach and trainer should have his own philosophy of training based on where he’s going. - Dave Tate

                              Comment


                              • No probs.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X