Pursuing The Vision

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vanochtend 86,7kg, dus gewicht begint eindelijk weer wat te droppen. Verder bezig met elke dag 10 minuten poseren voor het slapen gaan en routine een paar keer herhalen. Eigen routine is helaas maar 1 minuut, want ik heb wel meer poses dan dat ik kan laten zien in de 1 minuut. Maar goed. Concept routine en muziek staan. Muziek blijft wel prima, misschien dat ik nog wat ga aanpassen qua poses en volgorde. Maar verder is het gewoon diehard blijven oefenen en perfectioneren.

    Genoeg slapen gaat goed. In principe vanuit stage gelijk naar de gym om vervolgens daar in 1,5-2,5uur weer klaar te zijn. En dan bij thuiskomst nog wat rustig eten en kan ik zeker voor 23.00 in bed liggen dus dat gaat allemaal goed

    Nog iets minder dan 5 weken te gaan en kijken of ik volgende week zaterdag onder de 10mm zit
    "Straight outta gym"

    Comment


    • Gisteren bij Jeff geweest. Gewicht hangt nog steeds rondom 87kg en van 12,5mm naar 11,8mm bij de 4punts huidplooi. Dus helaas niet zoveel af, maar toch wel weer zichtbaar droger. Vooral bij de benen komen nu soms al dwarsstrepen op de quads. Verder ga ik de frequentier en duur van poseren opvoeren.

      Carb cycle gaat verder en cardio iets omhooggevallen qua tijd.

      Gaat verder wel prima. Energie niveau's dalen met de dag en ik heb ook beduidend langer spierpijn door het kcal en carb tekort. Hersteltijd is dus zeker toegenomen en dat maakt cardio weer extra uitdagend, want ik loop nogal wat af met die cardio.

      Ben ook eerlijk gezegd afgedraaid na het doen van cardio en trainen. Het is dan gewoon op voor de dag, maar het is nog 3 weken. Het einde is in zicht en hopelijk mag ik er nog 3/4 weken achteraan plakken qua prep voor de Iron Man, maar eerst 16 oktober maar afwachten!
      "Straight outta gym"

      Comment


      • Ben zo benieuwd naar je eind shape! fotos zagen er goed uit! ben benieuwd naar de routine, muziek, alles gewoon. ook naar je slip


        ;-)


        Zet hem op witte, nog heel even!

        Comment


        • Originally posted by suusje86 View Post
          Ben zo benieuwd naar je eind shape! fotos zagen er goed uit! ben benieuwd naar de routine, muziek, alles gewoon. ook naar je slip


          ;-)


          Zet hem op witte, nog heel even!
          Ja, ikzelf ook Suus. Thanks Al moet ik wel zeggen dat ik het idee heb dat er nog veel moet gebeuren in 3 weken, maar goed, de afgelopen 3 weken ben ik ook al veel vooruit gegaan qua shape. Dus er is ook nog ruimte om verandering te laten zien. Het blijft een sport waar je op de juiste dag moet pieken en het gaat uiteindelijk om hoe ik er bij sta 16 oktober, maar zolang Jeff happy is ben ik het ook

          Muziek en routine heb ik al bedacht en is kwestie van volledig erin drillen. En ik heb nu ook vakantie, dus meer tijd ook om erin te drillen en überhaupt meer te poseren en dingen te finetunen dus dat is chill.
          "Straight outta gym"

          Comment


          • verwacht wel minimaal 1ste plek anders ga ik rotte tomaten en eieren gooien
            Goed gejat is het halve werk!

            Comment


            • Originally posted by east1977 View Post
              verwacht wel minimaal 1ste plek anders ga ik rotte tomaten en eieren gooien
              Haha, groot gelijk en terecht! Ik ga natuurlijk voor goud anders had ik niet deze stap gemaakt om het podium op te gaan
              "Straight outta gym"

              Comment


              • Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd hoe je gaat knallen. Ik ben alleen niet nieuwsgierig naar je slip zoals Suus haha
                Poseer foto's zien er al goed uit, alleen nog wat vet droppen de komende 2 weken en dan gaan met die banaan!

                Comment


                • Originally posted by Aesthetic and Athletic View Post
                  Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd hoe je gaat knallen. Ik ben alleen niet nieuwsgierig naar je slip zoals Suus haha
                  Poseer foto's zien er al goed uit, alleen nog wat vet droppen de komende 2 weken en dan gaan met die banaan!
                  Ghehe thanks, man. Ik kan hetzelfde zeggen bij jou alleen hoef jij geen vet/vocht meer te droppen en ik nog wel de komende 2-3 weken
                  "Straight outta gym"

                  Comment


                  • netjes de foto's! bijna zover

                    Comment


                    • Originally posted by Beachboy View Post
                      netjes de foto's! bijna zover
                      Thanks, bro. Ben zelf nog niet tevreden met mijn shape, dus er nog goed hard aantrekken de komende weken .
                      Het einde is in zicht inderdaad.
                      "Straight outta gym"

                      Comment


                      • Denk dat vocht eruit trekken bij jou een heel groot verschil gaat laten zien, echt een verschil waar je stijl van achterover slaat:P
                        Mijn trainingslog: http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/66382-emielos-the-road-to-the-enercup.html

                        Comment


                        • Originally posted by emielos View Post
                          Denk dat vocht eruit trekken bij jou een heel groot verschil gaat laten zien, echt een verschil waar je stijl van achterover slaat:P
                          Hoop het, man. Als dat onderste randje vet op abs eraf gaat en vocht eruit is dan ziet het er al zeker weer anders uit. Trek namelijk ook al wel dwarsstrepen op quads bij goed licht, dus wedstrijdshape zit er aan te komen, maar is kwestie van op het juiste moment pieken Op naar #dickskin
                          "Straight outta gym"

                          Comment


                          • Afgelopen zaterdag weer bij Jeff geweest voor meting, training en poseren. Qua huidplooi was er amper wat af net als de vorige keer, maar er zat ook maar 1 week tussen, maar wel 2kg gewicht gedropt in 1 week tijd. Voor namelijk vocht dat ik nu eindelijk aan het kwijtraken ben. Qua huidplooi zat ik nu op 11mm en ik moet tussen de 10-12mm uitkomen voor wedstrijd bodyfat, aldus Jeff. Dus dat is op zich prima, maar hoe droger hoe beter natuurlijk.

                            En dat ik niks kwijt ben op de gemeten plekken wil niet zeggen dat ik geen vet gedropt ben.

                            Enfin, voel me aardig een zombie met al die low-carb dagen, cardio en andere verplichtingen, maar het is nog even doorbijten tot de wedstrijd. Het einde is in zicht en dat geeft ook wel weer energie op zich.

                            En hoe zwaar het nu ook is, ik hoop stiekem op een podiumplek, dus dat zou betekenen dat er nog 3-4 weken achteraan komen, ghehe.

                            We gaan het meemaken. Voor de geïnteresseerden die foto's willen zien van mijn huidige shape.
                            Zie mijn Instagram account!
                            https://www.instagram.com/classicbb_sven/
                            "Straight outta gym"

                            Comment


                            • Zo dames en heren. Gisteren dus de Atlascup. En ik heb de 3e plek weten binnen te koppen. Het was even spannend, want ik zat wel in de eerste callout, maar niet in de last callout. Nu bleek dat ik in de namiddag/avond er beter bijstond qua o.a. spierdefinitie dan bij de vergelijkingen, waardoor ik alsnog een podiumplek heb weten te bemachtigen. Fuck yes. Volgens de mening van anderen had ik zelfs 1 of 2 moeten zijn, maar dat is een kwestie van smaak. En daar ben ik het eigenlijk wel mee eens, met alle respect voor de andere atleten.

                              Verder heb ik echt genoten en ik vond het een top ervaring. Mijn individuele routine ging niet helemaal perfect. Mijn vacuüm pose mislukte, maar verder wel tevreden daarover. Wel wat kleine dingetjes, maar verder geen grote fuckups daarbij. Verder mijn lichaam beter leren kennen qua laden en zout inname, dus dat kan ik nu gelijk mooi meenemen naar de Iron Man.

                              Ik woog met 80,3, dus ik had opzich nog genoeg speling om meer van tevoren te laden, maar dat blijft toch lastig te voorspellen van tevoren.

                              Moraal van het verhaal verder voor mezelf. Blijven knokken tot het einde. Want heb de hele dag braaf aan de rijst met rozijnen gezeten en wat chips voor het zout, maar verder geen gekke dingen om niets aan het toeval over te laten en ik hoorde al van de jury terug dat ik er in de avond scherper bijstond dan bij de vergelijkingen.

                              Vandaag lekker een quality time dagje gehad met mijn vriendin en even uitgebreid gebruncht door even de zoetige snack schappen leeg te halen bij de Bakker Bart en in de avond een dikke familie pizza VAN domino's erin geknald en net nog bak 500ml Ben&Jerry's. Kijken wat de schade is morgenochtend. Verwacht dat het meevalt, want ik stond er vanochtend ook nog hard bij en vanmiddag na een lekkere ontspannen wandeling waren mijn benen ook een en al veinz.

                              Genoeg geluld. Updates op Instagram volgen nog en mijn Facebook staat al aardig vol inmiddels.

                              Vanaf morgen weer in prep modus en genieten van mijn laatste week vakantie en dan is het tunnelvisie aan en maximaal rammen als een machine en gaan als een dolle. Doelstelling voor mezelf is nog harder te staan en eventueel wat meer te laden met carbs. Alles ook in overleg met Jeff uiteraard.

                              B-status here we come
                              Last edited by Iron Mind; 17-10-2016, 23:08.
                              "Straight outta gym"

                              Comment


                              • Gefeliciteerd met dit goede resultaat! Ongetwijfeld werkt dit motiverend voor je en leef je weer toe naar de volgende uitdaging?
                                Vergeet niet je lachspieren te trainen.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X