Hardgainer/ectomorph op weg naar succes!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by JanKlaasGroentela View Post
    M'n schouder is nu 2 weken later nog steeds niet hersteld. Ik kan bij bepaalde bewegingen absoluut geen kracht meer zetten. Voel me er behoorlijk klote door omdat ik vrijwel niks meer kan. Gister een training op 70% gedaan, erg goed op de vorm gelet en dat ging redelijk goed. Nu een dag later kan ik nog minder kracht zetten. Het lijkt nog steeds alsof ik hem elk moment uit de kom kan duwen. Wat te doen?

    Het is een stuk makkelijker om jouw uitvoering te analyseren als je een clips plaatst van de oefeningen die jij doet die last veroorzaken.
    I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
    - Dave Tate

    Comment


    • Originally posted by Indiana View Post
      Als je recht op staat, trekken je schouders dan meer naar voren? Dus sta je een beetje gebogen?
      Jouw gevoel komt mij namelijk bekend voor en werd bij mij veroorzaakt door 2 dingen.

      1: Achterkant schouders werden veel minder vaak getraint dan voorkant, hierdoor trekt de spier van de voorkant je schouder naar voren waardoor je Rotator cuff bekneld raakt als je je schouders pressed.

      2: Bij Bankdrukken mn schouders van de bank getild waardoor je bij benchen vooral veel in je triceps en schouders voelt maar niet zoveel in je borst.

      Voel je een pomp in je borst bij het benchen?

      De 2 bovenstaande kunnen in combinatie je schouders behoorlijk verklooien. HEt gevoel van ''uit de kom duwen'' lijkt heel erg op het probleem dat ik beschrijf.

      Hier een video hoe je kan controleren of je rotator cuff posture problemen hebt.

      https://www.youtube.com/watch?v=l2VQ_WZ8Bto

      Hier een video met tips hoe je kan trainen met schouder blessures met press bewegingen

      https://www.youtube.com/watch?v=BR38_ZKKUCs

      Hier een video van een fysiotherapeut/coach van athlean X, deze beschrijft hoe je de rotator cuff kan trainen (indien dat je probleem is)

      https://www.youtube.com/watch?v=U1hIHwLsiq8
      Bedankt voor je bericht.

      Als ik sta staan m'n schouders naar achteren gericht. Ik zit door mijn studie ongeveer 95% van de tijd achter de computer, ik merk dat ik m'n houding daar vaak voor lief neem en dan wel krom voorover buig.

      1. Zouden dan niet allebei m'n schouders problemen moeten geven. M'n rechterschouder is goed, terwijl die ooit uit de kom is geweest en dus ook redelijk zwak zou moeten zijn.

      2. Bij bench press heb ik een vormcheck gehad. Ik duw m'n schouderbladen meestal richting elkaar om de schouders laag te houden.

      Ik voel absoluut een pomp in m'n borst bij het trainen. Maar ik denk dat het probleem een combinatie van factoren is geweest: Onvoldoende warming up, slechts uitgevoerde close grip bench press (ik ga deze vervangen als ik weer kan gaan trainen, ook bij goede uitvoering voelt t niet helemaal goed) en het feit dat ook deze schouder een verleden heeft. Ik heb m'n linker sleutelbeen toen ik 2 was gebroken en deze is nooit helemaal goed terug gegroeid. Eens in de zoveel tijd, geen idee hoe, kan ik dit bot op onnatuurlijke manieren bewegen. Dit gebeurt nu ook weer. Ik kan elke beweging maken maar in sommige posities kan ik alleen geen kracht zetten.

      Ik heb weer een afspraak met de fysio gemaakt. Met hem ga ik verder bespreken hoe we het aanpakken. Voel me wel een beetje ongelukkig door dit alles. Juist nu het voor m'n gevoel lekker ging word ik tegengehouden door zoiets stoms.

      Ik denk dat ik m'n benen wel blijf trainen. Dat er misschien een onbalans ontstaat kan ik dan in de zomer wel wegwerken door benen een stapje minder te trainen.

      De video's van Jeff volg ik ook al een tijd. Heb die video's allen gezien. Ik wacht eerst m'n gesprek met de fysio af voor ik verder ga kijken.

      Nogmaals bedankt.

      EDIT: Ik heb geen idee waarom m'n tekst als hyperlink wordt weer gegeven.

      Comment


      • Originally posted by inferno_0666 View Post
        Het is een stuk makkelijker om jouw uitvoering te analyseren als je een clips plaatst van de oefeningen die jij doet die last veroorzaken.
        Dat heb ik vaker gehoord (misschien ook wel van jou). Zoals gezegd wacht ik eerst de fysio af en kijk dan verder. Bedankt voor je bericht.

        Comment


        • In dat geval heb je alle checks gedaan en zou ik inderdaad de fysio om hulp vragen. Misschien dat er iets knelt doordat je problemen met breuken hebt gehad of iets. Ik hoop dat je erachter komt en good luck!

          Comment


          • Vandaag bij de fysiotherapeut geweest. De pees of aanhechting van de korte spier van de biceps aan de schouder is kapot (niet afgescheurd gelukkig).

            Ik moet volledige rust houden. Het is nu ingetaped. Vanaf volgende week gaan we oefeningen doen om t te verbeteren.

            Het kan een zeer hardnekkige blessure zijn. We gaan t zien. Ik mag wel benen enzo trainen, zolang m'n schouder maar volledig ontzien wordt. Squats zijn dus ook niet aan te raden. Denk dat ik onderrug en buik ook goed ga aanpakken de komende tijd.

            Comment


            • Originally posted by JanKlaasGroentela View Post
              Vandaag bij de fysiotherapeut geweest. De pees of aanhechting van de korte spier van de biceps aan de schouder is kapot (niet afgescheurd gelukkig).

              Ik moet volledige rust houden. Het is nu ingetaped. Vanaf volgende week gaan we oefeningen doen om t te verbeteren.

              Het kan een zeer hardnekkige blessure zijn. We gaan t zien. Ik mag wel benen enzo trainen, zolang m'n schouder maar volledig ontzien wordt. Squats zijn dus ook niet aan te raden. Denk dat ik onderrug en buik ook goed ga aanpakken de komende tijd.
              Ouch!

              Dan ben je toch iets te ver gegaan denk ik. Zo een pees gaat niet zomaar stuk. Rust nemen! Maybe kan je deadlifts proberen, dat deed ik met schouderblessure en had er niet echt last van. EN inderdaad veel tijd over om buik te doen en leg presses.

              Comment


              • Wat is het verschrikkelijk frustrerend om na 9 maanden onafgebroken lekker trainen opeens niks meer te kunnen.

                As. woensdag zal ik nog eens overleggen met m'n fysio wat ik wel en niet mag doen. Deadliften zou fantastisch zijn.

                Comment


                • Volgens m'n fysio is de schade wat groter dan verwacht dus zal herstel wat langer duren.

                  Maar om mezelf te motiveren heb ik nieuwe schoenen gekocht, Adidas Powerlift 2.0. Vanavond getest! Kan mezelf nu wel voor m'n kop slaan dat ik ze niet eerder heb gekocht, wat een enorm verschil. Ass to grass zonder problemen, geen gevoel van voorover vallen. Zo verschrikkelijk veel stabiliteit! Echt fantastisch. Het heeft geholpen, m'n motivatie is weer terug ondanks alle tegenslag. De komende maanden staan in het teken van grotere benen (als m'n knie het toelaat)! Hoop dat de striae op m'n bovenbenen ook wat afneemt.

                  Ook ben ik vanaf vandaag begonnen met cutten. Heb caseine gekocht als aanvulling. Ik begin de ochtend nu met een melk/caseine/brinta shake. Halverwege de dag een whey-shake en ik eindig de dag met een bak magere kwark. In de tussentijd, zoveel mogelijk gezonde dingen, noten, rijst, fruit, groente, spaghetti, kipfilet, melk, eitwitrepen, eieren, (pinda)kaas en om m'n suikerbehoefte te stillen een glaasje cola per dag.

                  Zit op 2300 kcal met de volgende verdeling macro's: K259 V77 E144

                  Ook weer begonnen met creatine vandaag. 5 gr/dag de komende 6 weken.

                  Maar ben met name blij met m'n schoenen!

                  Bedankt voor het lezen.

                  Comment


                  • Super dat de schoenen zo goed gevallen! Wat is je gewicht nu, en hoeveel wil je verliezen?

                    Comment


                    • Ik zit nu op 83 kilo, eigenlijk is er de laatste maanden nauwelijks vet bij gekomen (op 2900 kcal). Ik at in het begin teveel (ik tikte soms de 4500 aan) en in de verkeerde verhouding, daardoor is er flink wat vet aangezet. Ik hoop de komende 2 maand toch zeker zo'n 8 kilo te verliezen. Dan zou ik weer ruim onder 15% vp moeten zitten.

                      Comment


                      • Zit nu in week 3 van de cut en het bevalt me voor geen meter. Echt honger heb ik niet maar echt happy ben ik ook niet. Niet verwacht. Maar t gaat wel lukken natuurlijk!

                        Comment


                        • Hoe groot is je tekort en hoe zit je met je micro nutriënten?

                          Klinkt niet zoals het hoort man
                          "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

                          Comment


                          • Eerlijk gezegd doe ik niet aan micro nutrienten, ik hou me alleen aan de macro's. Maar ik denk zelf dat het komt doordat ik veel minder suiker in de vorm van frisdrank binnen krijg dan voorheen.

                            Vandaag een goede benen training gehad, zit weer bijna op het niveau van voor m'n knie problemen.

                            Comment


                            • Na 6 weken cutten zo'n 4.5 kilo verloren. ik ga nog door tot eind deze maand. In m'n benen slechts een paar procent aan kracht ingeboet. In m'n bovenlichaam blijft het vervelend met m'n schouder, ik kan maar op 50% trainen. Maar probeer het nu weer langzaam op te bouwen naar de volle 100%. Ben wel bang dat ik wat massa verloren ben in m'n bovenlichaam.

                              Comment


                              • Slappe hap vandaag....veel te weinig energie. Ben blij als ik weer kan gaan bulken.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X