Vlees en vis.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vlees en vis.

    Wat voor vlees en vis raden jullie mij aan om te eten en in welke hoeveelheid?
    What you put in you get out.

  • #2
    Kip, Kalkoen, Bief en vis alle soorten zo'n beetje.

    Zelf pak ik tegen de 500gr per dag
    http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/50671-log-2012-steefdk.html

    Comment


    • #3
      Bedoel je dit deels op brood of echt bakken.
      What you put in you get out.

      Comment


      • #4
        Zelf klaarmaken is bijna altijd beter, dit kun je als jij dat graag wilt later op je boterham doen.
        "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

        Comment


        • #5
          Ik zelf eet.

          1 blikje tonijn ca 150 gram
          200gram kipfilet

          de rest haal van me eiwitte haal ik uit eieren en shakes.

          Comment


          • #6
            Tong is het enige van vis wat ik momenteel lust, en dus aan kan raden

            Comment


            • #7
              Alle soorten vis en vlees zolang het maar in je schema past.

              Comment


              • #8
                Bedoelen jullie qua vlees gewoon een steak du boeuf (zn hamburgertje)
                18 gr eiwit p 100 g?
                En bijv een Runder saucijsje (zn worstje) 17 gr eiwit p 100 g?
                Of een Runderfilelapje 19 gr eiwit p 100 g?
                What you put in you get out.

                Comment


                • #9
                  wat de pot schaft,

                  en als je extra maakt, gewoon kipfilet of vis uit blik.

                  Comment


                  • #10
                    Magere vleessoorten en vette vissoorten zijn het beste (voor de algehele gezondheid), maar het is zoals zoveel mensen hier al zeggen: het moet in je schema passen.
                    Geniet, en drink met maten!

                    Comment


                    • #11
                      Ik merkte deze week voor het eerst dat de vis en kip een beetje mijn neus uitkwam........
                      Dus ik hoop hierin ook wat nieuwe tips te vinden, maar ik vrees ..............
                      "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                      Comment


                      • #12
                        In Argentijnse restaurants wordt prima rundvlees geserveerd. Van de grill, beter kan het niet.
                        I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                        - Dave Tate

                        Comment


                        • #13
                          BIEFSTUK, mager varkensvlees zoals fricandeau, varkenshaas en varkensfilet, gambatjes, en bvb kip eens marineren en in de oven knallen is ook al gelijk totaal anders dan bvb bakken, lekker aan stokjes met wat pindasaus en rijst. Of veel varieren met kruiden, probeer eens kip met kerriepoeder en paprikapoeder en beetje sambal. Oja, en BIEFSTUK (sorry, vind ik gewoon lekker, hehe).

                          Zijn trouwens wel meer soorten rundvlees/paardenvlees etc natuurlijk, maar tot nu toe overleef ik het wel met tonijn, pangafilet, kip, eitjes en biefstuk. Je hebt ook ''kippendijen'', iets vetter etc, maar echt super lekker.

                          Man o man, ik wil ook weer normaal eten :P

                          Comment


                          • #14
                            Sorry, dubbelpost

                            Comment


                            • #15
                              Is yorkham goed?
                              16 gram eiwit
                              3 koolhydraten
                              5,5 vet

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X