Super Trianabol

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Super Trianabol

    Super Trianabol is een natuurlijk product met spieropbouwende eigenschappen.

    Bij de jacht naar betere sportprestaties wordt steeds intensiever gebruik gemaakt van allerlei stimulerende middelen op niet natuurlijke basis, Super Trianabol kan als een vervanger van deze middelen worden beschouwd.

    Het wordt toegepast bij bodybuilding, fitness, kracht- en duursporten. SUPER TRIANABOL stelt de sporter in staat om nog betere prestaties te leveren en een extra spieropbouw te creëren. SUPER TRIANABOL kan de werking van spiergroei stimuleren, voor de opbouw van kilo\'s droge spiermassa in combinatie met training.

    Wat is Tribulus Terrestris?
    Dit is een kruid dat in tropische gebieden over de hele wereld voorkomt.
    Het kan je lichaam stimuleren om zelf meer van het mannelijk geslachtshormoon Testosteron te produceren. Diverse onderzoeken wijzen uit dat de productie met 30-50% kan stijgen. Zeker voor krachtsporters is dit interessant want Testosteron beinvloed de eiwitsynthese waardoor je spierkracht en spiergroei aanzienlijk toenemen.

    Daarnaast kan Tribulus Terrestris vochtafdrijvend werken en zul je door gebruik ook droger en gespierder worden. Ook kan Tribulus Terrestris een positieve werking op je immuunsysteem, je cholesterolgehalte, je voortplantingsorganen en de leverfuncties hebben. Vrouwen wordt niet aangeraden Tribulus Terrestris te gebruiken, dit omdat het mannelijk hormoon bij vrouwen een aantal nadelige bijwerkingen kan hebben zoals haargroei en stemverzwaring.

    Wij van Gotic Nutrition brengen Tribulus Terrestris op de markt onder de naam Super Trianabol, waarbij Tribulus Terrestris gecombineerd wordt met nog 2 Ingrediënten welke zorg dragen voor een nog betere opname en werking.

    Ingrediënten per twee capsules:
    Tribulus-Terrestris 1200 mg, Pueraria-Lobata 200 mg, Smilax-Officinalis 100 mg.

    Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement:
    Dagelijks 1 capsule tijdens het ontbijt en 1 capsule tijdens het diner, met water of vruchtensap innemen.


    Fitness & Bodybuilding : Proteine Creatine Sportvoeding

  • #2
    Het zou tribulus terribulus moeten heten. Doet geen zak voor je testosteron. Alleen een vaatverwijderaar.
    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

    sigpic

    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

    Comment


    • #3
      Originally posted by GeneralIx View Post
      Het zou tribulus terribulus moeten heten. Doet geen zak voor je testosteron. Alleen een vaatverwijderaar.
      Heb jij deze ook gebruikt, zit ook Pueraria-Lobata en Smilax-Officinalis in. Dit product blijkt goed te werken in combinatie met dibencozide.

      Comment


      • #4
        Had het alleen over de tribulus terribulus. Zal die andere spullen eens bekijken. En waarom zou het beter werken in combinatie met een soort van B12?
        "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

        sigpic

        "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

        Comment


        • #5
          Originally posted by GeneralIx View Post
          Had het alleen over de tribulus terribulus. Zal die andere spullen eens bekijken. En waarom zou het beter werken in combinatie met een soort van B12?
          Dibencozide is B-12 in een direct opneembare vorm, via de speeksel klieren.
          Zal morgen even zoeken waarom het in die combinatie, nog beter werkt.

          Comment


          • #6
            het is zelf wetenschappelijk bewezen dat tribulus niks doet

            Comment


            • #7
              Originally posted by sakurakilla View Post
              het is zelf wetenschappelijk bewezen dat tribulus niks doet
              Bron en/of onderbouwing?

              Comment


              • #8
                Originally posted by Fanatic View Post
                Bron en/of onderbouwing?
                Tribulus terrestris werkt niet

                Tribulus terrestris draagt niet bij tot meer spierweefsel, meer afbraak van vet of meer kracht. Tot die conclusie kwamen onderzoekers van de University of Nebraska, die het supplement acht weken lang op vijftien ervaren krachtsporters hebben uitgetest.

                De vijftien atleten kregen dagelijks 3,21 mg Tribulus per kilo lichaamsgewicht of een placebo. Voor en na de acht weken maten de onderzoekers hoe de proefpersonen zich voelden, hun maximale kracht, hun gewicht en hun vetpercentage. Na die acht weken bleek dat de placebo-groep het beter had gedaan dan de Tribulusgroep. De sporters in de placebo-groep konden meer herhalingen maken op de bank en op de leg-press als ze daar 100 of 200% van hun gewicht op hadden liggen. Bij de Tribulusgroep ging alleen het aantal herhalingen op de leg-press omhoog.

                Hoewel Tribulus al enkele jaren wordt verkocht, is nooit helemaal duidelijk geweest of het nu werkt of niet. In Turkije gebruikten kruidendokters het wel eens tegen een hoge bloeddruk en buikpijn. Met reden, want wetenschappers hebben ontdekt dat Tribulus de gladde spieren ontspant. Daardoor ontspannen de onwillekeurige spieren in de spijsverteringsorganen zodat buikpijn verdwijnt of zetten de vaatwanden uit, waardoor de bloeddruk zakt.

                Anabolengebruikers rapporteren dat ze na hun kuur groter testikels krijgen als ze tribulus slikken. Dat zou wel eens het gevolg kunnen zijn van de vaatverwijdende eigenschappen van tribulus. In de testes zit een fijnmazig netwerk van kleine buisjes.

                Het mechanisme van Tribulus is waarschijnlijk dat het kruid werkt als een NO-booster. Net als sildenafil, de actieve stof in Viagra. Dat verklaart de potentieverhogende werking van Tribulus, waarover overtuigende anekdotes de ronde doen.

                Maar de spiergroei versnellen, dat doet Tribulus niet. Goed, er liggen stapels onderzoeksverslagen die beweren dat Tribulus de aanmaak van testosteron verhoogt - maar die zijn allemaal verricht door de fabrikant, het Bulgaarse Sopharma. Vanouds verdient Sopharma enorme bedragen aan de verkoop van Tribulus. Die onderzoeken zijn niet alleen verricht door belanghebbenden, ze zijn ook nooit gepubliceerd in tijdschriften.

                De actieve bestanddelen van dit plantje zijn een groot aantal steroïde-achtige stoffen, steroidal saponins. In 1996 ontdekten Japanse biologen nog een handvol nieuwe saponines in de Tribulus. Daarmee is niet gezegd dat Tribulus 'dus' werkt: sterolen zijn ook steroïden, maar ze helpen je niet om spierweefsel op te bouwen.

                Volgens de veterinaire onderzoeksliteratuur ontwikkelen landbouwdieren leverstoornissen als ze ergens grazen waar ook veel Tribulus groeit. De voornaamste oorzaak zijn schimmels op de plant, die schadelijke toxines afgeven. Die schimmels zijn wel eens aangetroffen op tribulus in kruidenpreparaten.



                Het onderzoek op atleten verscheen in Int J Sport Nutr Exerc Metab 2000 Jun;10(2):208-15. Andere gebruikte studies: Boll Chim Farm 1998 Dec;137(11):473-5, Phytochemistry 1996 Jul;42(5):1417-22, Ann Acad Med Singapore 2000 Jan;29(1):22-6

                mischien dat erikv je nog wat erover kan vertellen

                Comment


                • #9
                  het gaat verder

                  The aphrodisiac herb Tribulus terrestris does not influence the androgen production in young men.

                  Neychev VK, Mitev VI.

                  Department of Chemistry and Biochemistry, Medical University, 2 Zdrave str., Sofia-1431, Bulgaria. [email protected]

                  OBJECTIVE: The aim of the current study is to investigate the influence of Tribulus terrestris extract on androgen metabolism in young males. DESIGN AND METHODS: Twenty-one healthy young 20-36 years old men with body weight ranging from 60 to 125 kg were randomly separated into three groups-two experimental (each n=7) and a control (placebo) one (n=7). The experimental groups were named TT1 and TT2 and the subjects were assigned to consume 20 and 10 mg/kg body weight per day of Tribulus terrestris extract, respectively, separated into three daily intakes for 4 weeks. Testosterone, androstenedione and luteinizing hormone levels in the serum were measured 24 h before supplementation (clear probe), and at 24, 72, 240, 408 and 576 h from the beginning of the supplementation. RESULTS: There was no significant difference between Tribulus terrestris supplemented groups and controls in the serum testosterone (TT1 (mean+/-S.D.: 15.75+/-1.75 nmol/l); TT2 (mean+/-S.D.: 16.32+/-1.57 nmol/l); controls (mean+/-S.D.: 17.74+/-1.09 nmol/l) (p>0.05)), androstenedione (TT1 (mean+/-S.D.: 1.927+/-0.126 ng/ml); TT2 (mean+/-S.D.: 2.026+/-0.256 ng/ml); controls (mean+/-S.D.: 1.952+/-0.236 ng/ml) (p>0.05)) or luteinizing hormone (TT1 (mean+/-S.D.: 4.662+/-0.274U/l); TT2 (mean+/-S.D.: 4.103+/-0.869U/l); controls (mean+/-S.D.: 4.170+/-0.406U/l) (p>0.05)) levels. All results were within the normal range. The findings in the current study anticipate that Tribulus terrestris steroid saponins possess neither direct nor indirect androgen-increasing properties. The study will be extended in the clarifying the probable mode of action of Tribulus terrestris steroid saponins.

                  en verder

                  Tribulus doet niets met testosteronspiegel

                  Supplementen met het extracten van het plantje Tribulus terrestris verhogen de aanmaak van testosteron, androstenedione en het stuurhormoon LH niet. Dat blijkt uit een Bulgaarse humane studie, die binnenkort verschijnt in het tijdschrift Journal of Ethnopharmacology. [J Ethnopharmacol. 2005 Jun 30; [Epub ahead of print].

                  De Bulgaren gaven 21 gezonde mannen elke dag tien (TT1 in de figuren) of twintig milligram (TT2) tribulusextract per kilo lichaamsgewicht, vier weken lang. De inname was verdeeld over drie moment per dag. De extracten waren goedgekeurd door de Bulgaarse overheid.

                  Tijdens het experiment bepaalden de onderzoekers op zes verschillende dagen de concentraties van testosteron, de testosteronprecursor androstenedione en het stuurhormoon LH in het bloed van de proefpersonen. De resultaten staan hieronder.





                  Volgens de supplementenindustrie verhoogt tribulus de aanmaak van testosteron. Tribulus bevat protodioscin, zeggen ze, en protodioscin zet om in DHEA, de precursor van androstenedione. Met die bewering is iets merkwaardigs aan de hand. Het onderzoek waaruit het zou blijken is nooit gepubliceerd. Meer daarover lees je hier.

                  De Bulgaren denken dat die onderzoeksgegevens komen uit de grote duim van de onderzoekers. Ze formuleren het netjes. On the basis of the results from our research and current knowledge of androgen metabolism and action we found this observation controversial. Want als protodioscin iets zou doen met DHEA, dan hadden de Bulgaren iets moeten zien gebeuren met de concentratie androstenedione.

                  Of krachtsporters meer spieren ontwikkelen door tribulus is wel eens onderzocht. Ook daar kwam helemaal niks uit.


                  EN HET GAAT VERDER!!


                  Tribulus doet niets, zegt studie onder sporters (J Strength Cond Res. 2007 May;21(2):348-53.) Rugbyspelers die elke dag 450 milligram Tribulus-extract slikken, bouwen daardoor geen extra kracht of spiermassa op. Dat concluderen sportwetenschappers van de Australische Southern Cross University Lismore uit een proef onder
                  twintig rugbyspelers die vijf weken duurde.
                  Ook op de vetmassa of het vetpercentage had het supplement geen effect. Volgens de onderzoekers zijn de claims van de supplementenindustrie over de spieropbouwende werking van Tribulus dan ook onjuist.
                  Tribulus deed ook niets met de T/E-ratio. Sporters die Tribulus gebruiken zouden dus geen positieve dopingtest riskeren.
                  [Studie vindt geen prestatieverbetering door Tribulus terrestris]
                  [Russische studie lyrisch over de anabole werking van furostanolen]
                  [Tribulus doet niets met testosteronspiegel]
                  [Tribulus vergroot de prostaat]
                  [Tribulus terrestris werkt niet


                  1 6 - 0 7 - 2 0 0 7
                  Supplement met selenium verhoogt kans op diabetes-2 (Ann Intern Med. 2007 Jul 9; [Epub ahead of print].) Meer slecht nieuws voor de supplementen-industrie. Zo betitelt in een commentaar de epidemioloog Eliseo Guallar het onderzoek dat Britse wetenschappers binnenkort publiceren in de Annals of Internal Medicine. Dat onderzoek betreft de grootste humane trial naar selenium tot dusver.
                  En de uitkomsten zijn weer eens niet goed.
                  In hun studie volgden de onderzoekers twaalfhonderd proefpersonen. De helft van hen slikte bijna acht jaar lang
                  elke dag een supplement met tweehonderd microgram selenium. De andere helft slikte een placebo. Het supplement was Selenomax, een product van Nutrition 21. [www.selenomax.com]
                  Tot in de jaren zeventig beschouwden onderzoekers selenium als een potentieel gevaarlijke stof, waarvan je beter niet teveel binnen kon krijgen. Dat veranderde toen onderzoekers ontdekten dat het lichaam selenium nodig heeft voor de aanmaak en werking van selenoproteines. Daarbij horen belangrijke enzymen, die hormonen aanmaken of giffen onschadelijk maken.
                  De onderzoekers verwachtten daarom dat selenium zou beschermen tegen suikerziekte. Maar precies het tegenovergestelde gebeurde. Binnen de groep van de seleniumslikkers kregen juist meer diabetes-2.


                  De onderzoekers bepaalden ook hoeveel selenium in het bloed van de proefpersonen zat. Hoe hoger de seleniumspiegel, des te groter was de kans op diabetes-2.


                  Hoge doses selenium leiden tot een verhoogde aanmaak van het ontgiftende enzym glutathionperoxidase 1. In sommige dierproeven leidt een te hoge concentratie van dat enzym tot insuline-ongevoeligheid. Twee andere ontgiftende enzymen, catalase en metallothionein, verhogen in hoge concentraties ook de kans op diabetes.
                  Selenium zelf is, als het nog niet is ingebouwd in eiwitten, in wat hogere concentraties giftig. Het element bevordert oxidatieprocessen. Tel daar nog bij op dat selenium zich ophoopt in de pancreas, de klier die insuline aanmaakt, dan heb je nog een andere manier waarop seleniumsuppletie misschien de kans op diabetes verhoogt.
                  De proefpersonen woonden in een streek waar de gemiddelde bewoners dagelijks via zijn voeding al negentig microgram per dag binnenkrijgt. Ook nog eens tweehonderd microgram in pilvorm is kennelijk teveel van het goede.
                  Toch blijft die 290 microgram per dag netjes binnen de limieten die voedselautoriteiten hebben vastgesteld. Het Institute of Medicine heeft de Tolerable Upper Intake Level voor selenium op vierhonderd microgram per dag gezet. [De Europese Scientific Committee on Food zette de limiet in een voorstel op 300 microgram per dag - red.] Die limiet moet, afgaande op dit onderzoek, misschien naar beneden.

                  Comment


                  • #10
                    Mooie onder bouwing ga het alleen niet lezen hahah.
                    Geloof zelf ook niet dat Tribulus werkt heb het geprobeerd maar merkte helemaal niks.

                    Ben bang dat dit product weer een van velen zal zijn die geen klote doet behalve je portomonee lichter maken.
                    Who's the Chef

                    Comment


                    • #11
                      Blij dat jij dit keer de onderbouwing deed Sakurakilla, scheelt mij weer werk. Netjes onderbouwd.
                      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                      sigpic

                      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                      Comment


                      • #12
                        thanx thanx mr. Ix

                        Comment


                        • #13
                          @ sakurakilla

                          Leuke gevonden onderbouwing, alleen bevat Super Trianabol per dag 1200 mg Tribulus en de testpersonen kregen per dag 3.21 mg per kilo lichaamsgewicht. Een gemiddelde sporter weegt 85 kilo = ± 275 mg per dag dus bijna 1000 mg minder dan wat er in Super Trianabol zit. Vind je het gek dat het niet werkte bij die proefpersonen.

                          Of krachtsporters meer spieren ontwikkelen door tribulus is wel eens onderzocht. Ook daar kwam helemaal niks uit.

                          [COLOR=\"Red\"]Daar ben ik het 100% mee eens, immers je kunt niet méér spieren ontwikkelen, wel SPIERMASSA.[/COLOR]

                          Alleen weet ik ook niet wat selenium er mee te maken heeft.

                          Kun je ook die twee andere producten omschrijven, die er in zitten

                          Comment


                          • #14
                            ojah wil je even laten weten...dat het geen middelbaarscholieren zijn die deze test gedaan hebben voor hun biologie project...

                            en ik ben tog wel iets overtuigd dat deze mense weten waarmee ze bezig zijn en dat ze tog wel meer dan jou weten =)

                            btw zou jij ons niet uitleggen wat b-12 ermij temaken heeft vandaag?

                            Comment


                            • #15
                              Dat je niet groeit van het eten van stenen wil niet zeggen dat je er dan maar te weinig van eet.
                              "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                              sigpic

                              "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X