Snuff's ON-Topic

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maar het strikt zijn in het weekend valt me zwaar.
    Sinds ik ben gaan junken, maanden geleden, heb ik de smaak te pakken gekregen en moet ik dus ieder weekend wel iets van rotzooi naar binnen werken.
    Dit moet echt stoppen.
    Gelukkig ben ik doordeweeks wel voor 100% strikt.

    Comment


    • Snuff, had jij niet onlangs last van je elleboog? Heb je daar nog steeds last van? Ik kwam vandaag deze video tegen. Misschien kom je er wat advies tegen waar je wat aan hebt:
      YouTube - Obtain Flexibility in Your Shoulders
      Vergeet niet je lachspieren te trainen.

      Comment


      • Originally posted by niet_hier View Post
        Snuff, had jij niet onlangs last van je elleboog? Heb je daar nog steeds last van? Ik kwam vandaag deze video tegen. Misschien kom je er wat advies tegen waar je wat aan hebt:
        YouTube - Obtain Flexibility in Your Shoulders
        Bedankt kerel.
        Het gaat gelukkig alweer stukken beter met mijn schouder.
        Natuurlijk kan ik het nog wel voelen maar de irritatie is verdwenen en ik heb het gevoel dat het stukje bij beetje verdwijnt.
        Ook zeer goed nieuws rondom mijn golfers-elleboog.
        Las enige tijd geleden op DBB dat iemand er ook last van had en bij hem verdween het. Ik hem dus gePM't en hij vertelde mij over een oefening die hij uitvoerde die zo goed hielp dat hij er nu bijna geen last meer van heeft en daardoor ongehinderd kan trainen.
        phpPxeD85PM.jpg
        Nu dat ik ook dagelijks op die wijze strek is het beduidend minder geworden en ben ik in staat om oefeningen uit te voeren waarbij ik eerder veel pijn moest doorstaan, bijvoorbeeld de straight bar curl en de preacher curl.
        Bedankt Skydirk voor je reddende oplossing.

        Wat minder nieuws is dat ik afgelopen week mijn final rode kaart van mijn hele grote vriend en moderator Tremendes van DBB heb gekregen. Weer eentje die met een nogal zeer zwakke reden is uitgedeelt. Kerel mag mij gewoon niet en kruipt ook voortdurend in de reet van zijn holmaatje Krieltje. Dit betekent permanente ban voor Snuff-Sann.
        Heb Trem nog wel ff een PM'rtje gestuurd om even mijn frustraties aan hem duidelijk te maken.
        Maar goed, van zulk soort gasten zakt mijn broek af en mogen ze van mijn part hun dictatoriale praktijken voortzetten op DBB.

        Vorig weekend geen update gepost. Zat een heel klein beetje in een dip.
        Mijn gewicht was gezakt echter mijn taille-omtrek bleef ongewijzigt. Hierdoor liep mijn BF op naar 12,6% met een gewicht van 106,9kg.
        Yep, ik was down want de week ervoor was ik in calorie-intake gezakt en hoopte eigenlijk dat de meting juist postitief zou eindigen, helaas.
        Deze morgen weer een nieuwe meting verricht en dit keer pakt het gelukkig wel goed uit. Hier mijn nieuwe stats:

        Gewicht: 106,3kg
        Taille: 93cm
        Nek: 46,5cm
        BF: 11,3%

        Mijn gewicht is iets gezakt maar daardoor ben ik wel een centimeter taille-omtrek verloren en dat is goed nieuws.
        Ook mijn nek is een halve centimeter dikker nu. Ik heb het gevoel dat dat wel eens door de military press kan komen die ik toch altijd met veel plezier, en dus volledige concentratie en motivatie, uitvoer. Elke week ben ik in staat mijn kracht te verleggen.
        Stond mijn BF afgelopen zaterdag op 12,6%, is dat nu gezakt naar een respektabele 11,3%.

        Ik ben afgelopen weekend gestart met een andere aanpak in kalorie-inname tijdens de weekenden. Mijn ontbijt bestaat dan uit 7 eiwitten met 3 eidooiers. Normaal gesproken eet ik havermout, dit doe ik dan enkel maar doordeweeks nu en vervang dat op zaterdag en zondag voor volkoren boterhammen met pindakaas en koffie. Dit noem ik dan een cheat-meal.
        Alle andere koolhydraten laat ik staan de gehele dag, enkel maar om de 2/3 uur mijn broodnodige eiwitten in de vorm van tonijn en witvis.
        S'avonds rond een uur of 6 maakt mijn vriendin dan een lekkere grote schaal met spinazie-pasta, groente en biefstuk-gehakt klaar. Dat is dan mijn tweede cheat-meal.
        Op deze manier kan ik mijn 'cravings' de kop drukken en heb ik toch een beetje een gevarieerd eetschema in het weekend. Tevens zijn de cheats goed voedsel. Beter dan al die rotzooi.

        Ook heb ik van de week besloten mijn voedingsschema onder de loep te nemen. Ik ben van mening nu dat de hoeveelheid eiwitten die ik dagelijks nuttig teveel zijn. Zit op meer dan 500gr., dat is ongeveer 5 gram per kilo lichaamsgewicht. Dit is te hoog, zal dus gaan verlagen en waarschijnlijk de koolhydraten weer verhogen. Dit betekent geen verandering in totale kalorie-inname. Teveel aan eiwitten worden voor energie gebruikt, echter zeer inefficient. Beter is dan om het te vervangen voor carbs.
        Na de meting van vanmorgen voel ik me stukken beter. Had namelijk het gevoel mijn gains te gaan verliezen. Dit is gelukkig niet het geval.
        Laterzzzzzz.

        Comment


        • goed nieuws snuff weer onder de 12% gaat lekker!

          Comment


          • Originally posted by hendrie View Post
            goed nieuws snuff weer onder de 12% gaat lekker!
            Thnx buddy, kan helaas niet meer in jou topic posten, ben gebant.
            Lees nog wel mee hoor.

            Comment




            • phpf2ZFInAM.jpg

              http://www.bodypowerexpo.co.uk/

              Comment


              • Originally posted by Snuff-Sann View Post
                Thnx buddy, kan helaas niet meer in jou topic posten, ben gebant.
                Lees nog wel mee hoor.
                Zie niet dat je gebant bent, staat igg niet bij je profiel.

                Aardig dikke pols
                ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                We like it
                ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                Comment


                • Originally posted by onderhandelen View Post
                  Zie niet dat je gebant bent, staat igg niet bij je profiel.

                  Aardig dikke pols
                  Neem maar van mij aan dat ik gebant ben.
                  Het nare voor mij was dat de moderator, die in de AAS sectie het voor het zeggen had, mij niet luchten kon of zien. Dan had je ook nog die mafkees krielkip die enkel nog maar reageerde wanneer ik iets te melden had. Die twee werkten dan lekker samen om het mij maar zo moeielijk mogelijk te maken. Plus dat je ook nog een aantal hielelikkers had die achter krielkip stonden.
                  Ik heb vele rode kaarten ontvangen om belachelijke redenen.

                  Hier bijvoorbeeld waar ik twee rode kaarten voor kreeg.

                  Absessen [UG lab X] test e - DutchBodybuilding.com forum

                  Mijn post is er uit gehaald maar wat ik zei was: Ben ik ff blij met mijn home-brew.
                  Volgens DBB, of eigenlijk 1 persoon, was mijn opmerking een manier om te verkopen, om geinteresseerden te lokken. Dit was zeer strafbaar volgens de regels van DBB.
                  Het valt mij op dat zodra iemand gaat klagen over de UG labs GG en EPL direkt hierop wordt gereageert door de 'negatieve reclame' de kop te drukken.
                  Ik heb ook eens mijn mond open gedaan omtrent de slechte kwaliteit van UG labs wat rondcirculeert. Dit is mij niet in dank afgenomen daar op DBB. Alles wat ik te melden had is ook verwijderd.
                  Dit gaat je toch aan het denken zetten dacht ik zo.
                  Ook alles over het zelf brouwen van roids wat ik op DBB in topics postte is met de grond gelijk gemaakt. Enkele trouwe leden kwamen zelfs met enorme lappen tekst aan om het zelf brouwen maar in een zo slecht mogelijk daglicht te zetten. Er waren er zelfs die er zoveel vanaf wisten dat je haast zou gaan denken dat die of dealer waren, zelf brouwden of voor een UG lab werkten.
                  Maar goed, gedane zaken, ga hier verder geen woorden meer aan vuil maken.

                  Ook startte ik een algemene topic over HCG waar iedereen die vragen had rond de peptide hier terecht kon.
                  houdbaarheid pregnyl - Pagina 3 - DutchBodybuilding.com forum
                  Dit werktte zeer goed en kwamen er allerlei vragen aan de orde die zo goed mogelijk werden beantwoordt. Totdat de mod-vriend van krielkip er een einde aan maakte en het topic sloot. De reden hiervoor was dat er al een topic over HCG was. Hij doelde op een topic waarin TS vroeg naar de houdbaarheid van Pregnyl. Dit werdt in zijn topic al vrij snel beantwoordt en vanaf dat moment heeft TS zich ook niet meer begeven in dat topic. Dus waarom kon dat topic niet gesloten worden en die van mij, een algemene topic over HCG niet open blijven? Om de doodeenvoudige reden, topic was gestart door Snuff.
                  Wat voor een belachelijke reden was dat wel niet om iemands topic te sluiten. Ik bedoel, kijk eens hoeveel er wel niet worden geopent over winstrol. Worden die stuk voor stuk ook gesloten dan??? Of test, tren, anavar, boldenone, etc etc etc.
                  Nee, meneer de dictator-mod mocht mij gewoon niet en kon ik volgens hem ook geen topic bezitten. Al mijn voorgaande topics zijn door hem gesloten nadat ze eerst flink zijn bevuilt en verkracht.
                  Mijn laatste rode kaart ontving ik na weer een discussie aan te gaan met krielkip over HCG. Nergens reageert meneer op maar ow wee als Snuff wat te melden heeft dan is krielkip er als de kippen bij. Toevallig in het topic over HCG.
                  Maar van hem zou ik het wel kunnen winnen ware het niet dat zijn mod-vriend, als een bij afkomende op de honing, als een hond rennende naar zijn stok, als een strontvlieg vliegend naar een paardevijg, binnen no time zijn vriendje komt helpen. Dat deed hij nu ook weer waar ik al op aan het wachten was en wat ik ook voorspelde in mijn post.
                  Volgens hem insinueerde ik weer iets en daarom waren mijn laatste momenten getelt op DBB.
                  Hier de discussie die ik had met krielkip en waar zijn maatje weer kwam opdraven. Post 52 t/m 59.

                  Nee, ik ben gebant, want dat is waar focking Tremendes op wachtte en ik heb hem dat gegeven want Snuff liep al enige tijd op hete kolen daar.

                  Comment


                  • Hier nog het topic dat door mij werdt gestart en dat for no reason werdt gesloten.

                    Het HCG Discussie Topic - DutchBodybuilding.com forum

                    Comment


                    • Wat een verhaal.
                      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                      We like it
                      ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                      Comment


                      • Originally posted by onderhandelen View Post
                        Wat een verhaal.
                        Yep, kan er een boek over schrijven: 'De vrienden van DBB'.

                        Maar goed.
                        Hier weer nieuwe stats want het is weer zaterdagmorgen.
                        Ben sinds gisteren al vrij, een totaal van 11 dagen, lekker hhooorrr!
                        Maar heb de laatste 2 dagen nogal wat volkoren brood gegeten met pindakaas en gebakken ei. Hierdoor houd ik vocht vast. Vocht zit vooral rond taille, borst en middel.
                        Daardoor wat in BF en middelomtrek gestegen.

                        Vanaf maandag sla ik qua training weer een nieuwe richting in.
                        GVT, oftewel German Volume Training. Heb geen zin om uit te leggen wat het inhoud maar wil ook deze methode eens uitproberen. Wil je weten hoe het werkt kun je ff googlen.
                        Ben nog even aan het brainstormen welke compounds ik ga gebruiken.
                        Ben zeer benieuwd wat het gaat brengen en hoe zwaar het is.

                        Gewicht: 110,1kg
                        Taille: 94cm
                        Nek: 46,5cm
                        BF: 12%

                        Ben niet tevreden met mijn taille maar ik mag zeker niet mopperen.
                        Laterzzzzzz.

                        Comment


                        • Originally posted by Snuff-Sann View Post
                          Yep, kan er een boek over schrijven: 'De vrienden van DBB'.

                          Maar goed.
                          Hier weer nieuwe stats want het is weer zaterdagmorgen.
                          Ben sinds gisteren al vrij, een totaal van 11 dagen, lekker hhooorrr!
                          Maar heb de laatste 2 dagen nogal wat volkoren brood gegeten met pindakaas en gebakken ei. Hierdoor houd ik vocht vast. Vocht zit vooral rond taille, borst en middel.
                          Daardoor wat in BF en middelomtrek gestegen.

                          Vanaf maandag sla ik qua training weer een nieuwe richting in.
                          GVT, oftewel German Volume Training. Heb geen zin om uit te leggen wat het inhoud maar wil ook deze methode eens uitproberen. Wil je weten hoe het werkt kun je ff googlen.
                          Ben nog even aan het brainstormen welke compounds ik ga gebruiken.
                          Ben zeer benieuwd wat het gaat brengen en hoe zwaar het is.

                          Gewicht: 110,1kg
                          Taille: 94cm
                          Nek: 46,5cm
                          BF: 12%

                          Ben niet tevreden met mijn taille maar ik mag zeker niet mopperen.
                          Laterzzzzzz.
                          Achterstevoren de trap op waarschijnlijk.
                          The Sky Ain't The Limit

                          "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                          Comment


                          • Originally posted by Kevster View Post
                            Achterstevoren de trap op waarschijnlijk.
                            Waarschijnlijk, ze zeggen dat het zeer zwaar is.
                            Je zou zeggen, nou ja 60% van 1RM 10x10 moet te doen zijn maar ik vermoed dat je je daarop verkijkt. Met een rust-interval van 60-90 seconden valt het niet mee.

                            Comment


                            • Even iets over proviron dat ik met jullie wil delen.
                              Ik bridge nu dus met 500mg test-e in de week en zal dit 10 weken gaan doen.
                              Aangezien ik na het weekend, daar ik ook wel wat lekkers lust, nogal wat vocht vasthou merktte ik dat het zonder proviron veel moeilijker wegging.
                              Daarom ben ik er 2 weken geleden weer mee begonnen. De kracht om vocht-retentie tegen te gaan bleek zo inmens dat ik genoodzaakt was de dosering te verlagen.
                              Nu wordt er op DBB een vuistregel over inname van proviron gehanteert. Nou, niet echt gehanteert, iemand verkondigde namelijk dat je voor elke 250mg test 25mg proviron moest innemen. Nu zijn de meeste leden van DBB nogal van die meelopers en zodra er een 'Guru' daar wat beweert nemen ze het direkt over.
                              Maar uit ervaring kan ik meedelen dat die vuistregel BS is. Je hebt namelijk helemaal niet zoveel nodig. Ben je in het bezit van the real deal dan is 25mg provi op 250mg test al teveel.
                              Twee weken geleden startte ik dus met inname, 40mg per dag op 500mg test. Na een dag of 4 droogden de uiteinden van mijn vingers uit en begonnen zich kloofjes te ontstaan doordat mijn huid begon te scheuren. Heb dit al meerdere malen gehad maar gaf de koude winter iedere keer de schuld. Ook blijkt zich vocht uit de gewrichten onttrokken te worden daar ik weer last van mijn schouderblessure kreeg. Tijdens de eerste week was er van vocht-retentie geen sprake en daardoor was mijn taille ook met een centimeter geslonken. Daarom een mooie BF van 11,3%.
                              Ik wist zeker dat die uitdroging het gevolg was van de provi-inname en besloot dit te verlagen naar 20mg per dag.
                              Nu zijn mijn vingers nog wel wat droog maar scheurt het niet meer en voelt het een stuk soepeler aan.
                              Het meest frapante was wel dat in de tweede week, afgelopen week dus, mijn gewicht enorm terugliep. Stond ik afgelopen maandag op 110,4kg (door wat junkfood te hebben genuttigt), de volgende dag was dat een kilo minder maar de dag erna zelfs 2,7kg en op een donderdagochtend stond ik op een gewicht van 106,7kg. Ik kan je verzekeren dat dat echt geen vet of spiermassa was dat ik verloor maar vocht.
                              Hiermee kan ik met zekerheid meedelen dat zelfs 20mg provi op 500mg test voor wonderen zorgt en het vocht de baas is.
                              Moet wel zeggen dat er schoon gegeten dient te worden want junk-food is een echte vocht-producent.
                              Hoop dat jullie hier wat aan hebben.

                              Comment


                              • Nog even een paar wijze woorden van Bigcat, niet een van de minste waar ik graag wat van aanneem:

                                If an anti-aromatase product is used, I recommend proviron over femara or arimidex, eventhough the latter are stronger. Proviron is milder and does allow for some estrogen, which gives us the increased benefits mentioned under the header “in defense of testosterone” previously while still reducing over-all levels a bit which decreases water retention and visceral fat accumulation.

                                Now testosterone/boldenone lower subcutaneous fat primarily where the beta-adrenergic cocktail will reduce visceral fat first and then subcutaneous fat. So they are highly synergistic. By blocking the aromatase you will increase visceral fat burning because you stop estrogen’s anabolic effect on visceral fat stores. I would only add Proviron if you note a tad too much water retention or if you experience signs of gynocomastia (male breast growth). Start with 25-50 mg and do not increase unless deemed absolutely necessary. At this dose you can run the proviron week 1-13, if you have to increase it, consider decreasing it again when problems desist.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X