Snuff's ON-Topic

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Shit man, situatie is kut! Maar denk dat je goede beslissing genomen hebt. Succes met het onderzoek!
    189 94KG 12%, Goal: 100KG 10% || DL: 3X145 BP: 3X92.5 SQ:3X120
    Obsessie is niets meer dan een woord wat luilakken gebruiken voor mensen met toewijding.

    Comment


    • Mooi kut inderdaad. Straffe condities ook daar, roids: stoppen met behandeling. Zou inderdaad het risico ook niet nemen. En artsen communiceren alleen met elkaar in Nederland indien je expliciet toestemming geeft (handtekening en al). Weet niet hoe dat in Engeland zit.
      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

      sigpic

      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

      Comment


      • Sjezus wat een puinhoop. Hoe grote zakken we elkaar vinden, in ieder geval succes gewenst. Hopen dat alles weer een beetje back on track is wanneer ze die bloodwork gaan maken.
        The Sky Ain't The Limit

        "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

        Comment


        • Mogge,

          Hier nog even mijn stats van afgelopen zaterdag en van gisteren:

          Zaterdag 3 december:

          Gewicht: 112,5kg
          Taille: 96,5cm
          Nek: 47cm
          BF: 12,9%

          Zaterdag 10 december:

          Gewicht: 111,9kg
          Taille: 96,0cm
          Nek: 47cm
          BF: 12,9%

          Ik ben nog steeds op mijn taille aan het verliezen en dat is gewoon goed.

          @ Gen/Mauke/Kev
          De grote vraag zal nu zijn, hoe snel zal mijn herstel verlopen?
          Voor zover ik weet zijn het altijd de leydig-cellen die voor de problemen zorgen en niet het verzenden van het LH- en FSH hormoon. Leydig-cellen zijn door mij altijd actief gehouden en het OFF gaan moet nu gaan uitwijzen of ik het bij het rechte eind heb. Ze staan klaar om signalen op te vangen, zullen de signalen worden verstuurd? Zal hierdoor eigen test weer worden geproduceerd?
          We will have to wait, time will tell.

          Ik geloof dat mijn eigen arts zwijgplicht heeft maar geldt dat ook in deze situatie?
          Ik kan die gok niet nemen.

          Comment


          • punt is dat de bedrijfarts je niet eerder op die heftruck laat rijden eer dat hij weet wat er met je aan de hand is, mocht onverhoopt door bloedonderzoek blijken van het gebruik van roids en de behandeling gestaakt word, dan kan je huisarts wel een zwijgplicht hebben maar daar neemt de bedrijfsarts geen genoegen mee, of hij zal je om die reden dan ook van die truck af houden tot hij informatie krijgt van je huisarts of hij zal je dwingen om mee te werken aan een onderzoek in zijn opdracht, dus zonder tussenkomst huisarts.......Voordeel van het tweede is dat je er tijd mee wint voor herstel mocht dat nodig zijn.....mooi klote dus, door je eerlijkheid zit je aan de kant, je had op je werk beter kunnen zeggen dat onbekenden je in elkaar geramd hadden, dan had die bedrijfsarts niet zoveel te willen....succes iig.
            .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
            There is no failure except in no longer trying

            Comment


            • Originally posted by okidoki71 View Post
              punt is dat de bedrijfarts je niet eerder op die heftruck laat rijden eer dat hij weet wat er met je aan de hand is, mocht onverhoopt door bloedonderzoek blijken van het gebruik van roids en de behandeling gestaakt word, dan kan je huisarts wel een zwijgplicht hebben maar daar neemt de bedrijfsarts geen genoegen mee, of hij zal je om die reden dan ook van die truck af houden tot hij informatie krijgt van je huisarts of hij zal je dwingen om mee te werken aan een onderzoek in zijn opdracht, dus zonder tussenkomst huisarts.......Voordeel van het tweede is dat je er tijd mee wint voor herstel mocht dat nodig zijn.....mooi klote dus, door je eerlijkheid zit je aan de kant, je had op je werk beter kunnen zeggen dat onbekenden je in elkaar geramd hadden, dan had die bedrijfsarts niet zoveel te willen....succes iig.
              Tsja, dat had inderdaad gekund maar schiet het nu nog wat op, nee.
              Ik kan de situatie van de bedrijfarts wel begrijpen, hij zegt ook, ik kan je nu wel bevoegdheid geven om weer op die truck te stappen, maar gebeurd er wat komen ze bij mij verhaal halen. Waar ik me dan weer druk om maak is dat hij in de eerste instantie mijn 'lage' bloedsuiker verwijt en nu na blijkt dat het allemaal wel losloopt daarmee gooit hij het vervolgens op het wachten op resultaat van het bezoek aan cardiologie. Ikzelf ben van mening dat een bezoek daaraan niet het geneesmiddel zal geven tot het stoppen van een eventuele volgende aanval. Het enigste wat het zal doen, althans dat is wat men probbert, is te achterhalen wat de oorzaak van het flauwvallen precies is, het geeft duidelijkheid.
              Zucht, ik zal moeten wachten eer weer te starten met het kuren.
              Ach ja, tis misschien nu een mooie gelegenheid om eens te zien in hoeverre het herstel van een 43-jarige verloopt na een periode van anderhalf jaar te zijn ON geweest. Geloof dat daar niet echt veel info over te vinden is.

              Verders dien ik even na te moeten gaan vragen hoelang testosteron-poeder goed blijft. Of ik het nu allemaal moet gaan brouwen of dat ik het gewoon in gesloten verpakking in mijn koelkast kan bewaren.

              Comment


              • Dat wordt hard trainen binnenkort!

                Comment


                • Is het niet zo dat een bedrijfsarts ook zwijgplicht heeft? Dus ook al komt deze erachter, hij met die informatie niets kan doen?
                  En je huisarts is dus wel op de hoogte? Kan je hier niet me bespreken over je angsten hiervoor?

                  Comment


                  • Originally posted by steven83 View Post
                    Is het niet zo dat een bedrijfsarts ook zwijgplicht heeft? Dus ook al komt deze erachter, hij met die informatie niets kan doen?
                    En je huisarts is dus wel op de hoogte? Kan je hier niet me bespreken over je angsten hiervoor?
                    Hm, ik weet dat eerlijk gezegt niet.
                    Het probleem is dat ik die gok niet kan wagen.
                    Hij is een vrij autoritair mannetje en komt vrij overheersend over.
                    Verder laat het hem koud hoe het met mijn gezondheid gaat. Het belangrijkste voor hem is om te voorkomen dat ik brokken maak of in het ergste geval iemand letsel toebreng wanneer ik weer op een heftruck stap, dus binnen het bedrijf waar ik werk.
                    Vond het wel 'grappig' op de dag dat ik naar hem toe moest. Hij liet mij weten dat ik niet meer op een truck mag stappen omdat ik misschien weer kan flauwvallen maar in de tussentijd laat hij me wel 80 mijl in mijn auto rijden om bij hem te geraken. Als hij werkelijk zich om mij en m'n gezondheid had bekommert was hij mijn richting op gereden.
                    Personen die geen reet van AAS afweten zullen al snel steroiden als de aanstichter van mijn flauwvallen aanwijzen, ook al is het niet de boosdoener.
                    Tevens zien ze mij meteen als een of andere junk of crimineel.
                    Zo zijn mensen nu eenmaal als ze ergens geen kaas van hebben gegeten.
                    Er dient een oorzaak gevonden te worden waarom ik een black-out kreeg en AAS is een hele mooie. En ik kan het niet riskeren om die bedrijfarts in vertrouwen te gaan vertellen van mijn kuren. Ik heb het sterke vermoeden dat ik dan als verliezer de strijd uit kom.
                    Hetzelfde was met het nemen van kaneel. Ik vertel hem dat ik smorgens vrij veel kaneel in mijn havermout toevoeg en zeg dat ik het in de eerste instantie lekker vind en dat het voordeel kan bieden op mijn bloedsuiker. Kerel maakt mij gelijk voor idioot uit, typt een verslag dat ik bewust kaneel neem om mijn bloedsuiker te verlagen, wat helemaal niet zo is, en meld dat aan mijn werkgever. In plaats dat die klojo eerst eens even research verricht of even wacht op het resultaat van een grondig bloedsuiker-onderzoek, nee, hij stelt maar gelijk iets vast.

                    Ik moet hopen op een vlot herstel.

                    Comment


                    • Hehehehe, kijk net naar een realiteits-programma.
                      Een stelletje gaat naar een juwelier om een verlovingsring op te halen.
                      Eenmaal binnen valt de dame flauw.
                      Om maar even een voorbeeld te geven hoe gewoon het eigenlijk is en dat iedereen het kan overkomen, op elk tijdstip, hoe gezond dan ook.

                      Comment


                      • Is het geen mogelijkheid om enkele dagen vantevoren je bloedwaarden op te laten meten, en als deze te laag blijken te zijn, het te compenseren met een cocktail van LH/FSH, etc welke je vlak vantevoren injecteert in je bloedbaan (dus op waterbasis) om zo je waarden 'normaal' te laten lijken? Het reken- en doseerwerk om tot een normale waarde uit te komen, kost je wat meer werk dan een normale kuur, gezien de complexiteit, maar in geval van nood kan het zeker het overwegen waard zijn.

                        Het is uiteraard ook maar een hersenspinseltje in het geval dat ze je hormonen gaan nakijken, en hiervan ábsoluut niks klopt.

                        En tot slot: als ze op doping gaan controleren, ben je waarschijnlijk genaaid. Detectietijden hiervan zijn vaak langer dan de tijd die je hebt tot het bloedonderzoek - zeker in de kwantiteit en duur waarmee jij jezelf hebt geïnjecteerd.
                        Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                        Comment


                        • Vraag is of ze gaan zoeken naar metabolieten, en dat denk ik niet. Is niet standaard en erg duur. Denk daarom niet dat dit zal gebeuren.
                          "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                          sigpic

                          "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                          Comment


                          • wens je succes met je herstel ,

                            hoop voor je dat het wat wilt vlotten met zo een trenbolone junk als jou
                            Beest in opleiding

                            Comment


                            • Originally posted by GeneralIx View Post
                              Vraag is of ze gaan zoeken naar metabolieten, en dat denk ik niet. Is niet standaard en erg duur. Denk daarom niet dat dit zal gebeuren.
                              Het lijkt mij ook stug, maar geziens snuffs formaat kan ik me voorstellen dat de arts direct wilt controleren op dopinggebruik. Het kan immers van indirecte invloed zijn op zijn appelflauwtes. Zeker als de arts zo'n nazi is als snuff beweert. Maargoed, ik neem aan dat hij toch vantevoren krijgt te horen waar ze op gaan testen, dus laten we vooral afwachten op de volgende episode van 'snuff en de bedrijfsarts'.
                              Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                              Comment


                              • Originally posted by seanl94 View Post
                                Is het geen mogelijkheid om enkele dagen vantevoren je bloedwaarden op te laten meten, en als deze te laag blijken te zijn, het te compenseren met een cocktail van LH/FSH, etc welke je vlak vantevoren injecteert in je bloedbaan (dus op waterbasis) om zo je waarden 'normaal' te laten lijken? Het reken- en doseerwerk om tot een normale waarde uit te komen, kost je wat meer werk dan een normale kuur, gezien de complexiteit, maar in geval van nood kan het zeker het overwegen waard zijn.

                                Het is uiteraard ook maar een hersenspinseltje in het geval dat ze je hormonen gaan nakijken, en hiervan ábsoluut niks klopt.

                                En tot slot: als ze op doping gaan controleren, ben je waarschijnlijk genaaid. Detectietijden hiervan zijn vaak langer dan de tijd die je hebt tot het bloedonderzoek - zeker in de kwantiteit en duur waarmee jij jezelf hebt geïnjecteerd.
                                Ik ga zeker een bloedonderzoek laten uitvoeren net voordat ik naar cardiologie stap, zonder enige twijfel. Ik dien er nog altijd eentje te laten uitvoeren, had het eigenlijk vorige maand al moeten doen, maar goed.

                                FSH en LH zouden normaal gesproken weer na een week of 2 a 3 verzonden moeten worden naar de testis en dit zou op zijn beurt weer de leydig-cellen moeten gaan triggeren om te produceren.
                                Heb het eens aan Bill Roberts en John Crisler gevraagt en beiden vertelden mij dat doseringen van 100IU HCG per dag niet voor enige onderdukking van beide hormonen zorgen, al gebruik je het jarenlang. Deze methode is een Swale protocol en behoort als een deel tot HRT.
                                Ik ga er dus van uit dat in mijn geval FSH en LH gewoon weer hun werk gaan uitvoeren.

                                Ik geloof verder niet dat zij mij gaan testen op roids. Waar ik me zorgen om maak zijn eventuele onregelmatigheden in mijn bloed die ze kunnen tegenkomen en waar ze verder op gaan breien.

                                Originally posted by GeneralIx View Post
                                Vraag is of ze gaan zoeken naar metabolieten, en dat denk ik niet. Is niet standaard en erg duur. Denk daarom niet dat dit zal gebeuren.
                                Thnx mate, dit doet me goed. Laten we in de eerste instantie hopen dat ik alles weer draaiende krijg en mocht dat niet kunnen dat ze bij cardiologie denken dat ik gewoon wat problemen ondervind met mijn hormonen. (LH, FSH, Testosteron) Misschien dat ze me wel TRT aanraden, dat zou natuurlijk fantastisch zijn.

                                Originally posted by TrainInsane View Post
                                wens je succes met je herstel ,

                                hoop voor je dat het wat wilt vlotten met zo een trenbolone junk als jou
                                Tsja, ben een trenbolone-freak, tis gewoon een fantastische roid, tenminste, als je het kunt handlen hehehe.

                                Originally posted by seanl94 View Post
                                Het lijkt mij ook stug, maar geziens snuffs formaat kan ik me voorstellen dat de arts direct wilt controleren op dopinggebruik. Het kan immers van indirecte invloed zijn op zijn appelflauwtes. Zeker als de arts zo'n nazi is als snuff beweert. Maargoed, ik neem aan dat hij toch vantevoren krijgt te horen waar ze op gaan testen, dus laten we vooral afwachten op de volgende episode van 'snuff en de bedrijfsarts'.
                                De bedrijfarts zal mij niet behandelen als ik bij cardiologie ben, gelukkig maar.
                                Yep, mijn formaat vertelt boekdelen, dat dan weer wel.
                                Maar goed, kan wat ik nu heb ook gewoon natural hebben gewonnen. Ik heb dan gewoon een veel langere trainings-periode achter de rug.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X