Fitt's road to flexcup 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Fitt's road to flexcup 2014

  Hey bodynetters,

  Ik ben Fitt God, 21 jaar en ben nu zo'n anderhalf jaar serieus bezig met ''bodybuilden''. Ik ben al een tijdje lid van dit forum (onder een andere naam) en volg met veel plezier de training logjes van andere leden.

  Dit is ook de reden dat ik er zelf een start. Maar eerst
  even een kijkje in de progressie die ik in mijn eerste anderhalf jaar heb bereikt.
  .

  Stats begin:
  Lengte: 1,85 cm,
  Gewicht: 95 a 100kg
  Vetpercentage: +- 30%
  Tailleomtrek: 100cm


  Vanuit deze stats ben ik als een ontwetende dwaas gaan afvallen, zonder ook maar enige kennis te hebben over hoe belangrijk voeding wel niet is.Dit zorgde ervoor dat ik een crash dieet hanteerde om af te vallen.Ik verloor hierdoor zo'n 5kg per maand mee en ben hier in totaal zo'n 50kg mee verloren.

  Dit dieet zorgde er helaas ook nog eens voor dat ik de spiermassa die ik enigszins ergens verstopt had ook nog aan het inleveren was. In deze afvalperiode deed ik ook niets aan sport. Het enigste wat ik deed was vrijwel ''niets'' eten. Ik denk dat ik nog niet eens 1000 kcal per dag binnen kreeg in deze periode.

  Stats eind crashdieet:
  Gewicht: 50 a 55kg,
  vetpercentage: +-20%
  Tailleomtrek: 90cm

  Kortom:een skinny fatty die totaal nog niet tevreden was met het resultaat. Het stomme crash dieet, met daarbij het snelle afvallen heeft ervoor gezorgd dat ik de elasticiteit van mijn huid behoorlijk heb beschadigd. Ik heb dus ook veel striae en overtollig vel. Het overtollige vel zit voornamelijk op mijn buik. De rest is gelukkig al wat strakker getrokken door regelmatig te smeren met een lotion.

  Hoe hard ik ook afviel ik behield nog altijd mijn lovehandles die ik vanaf het begin al had en mijn armen, nek en dergelijke waren daadwerkelijk nog dunner dan een spaghetti sliert. Ik was dan wel een stuk minder dik dan voorheen, maar was nog lang niet tevreden. Het vet op mijn lovehandles was echt hardnekkig vet dat maar niet wilde verdwijnen.

  Dit zorgde er uiteindelijk voor dat ik op zoek ging naar een sportschool. Hier ben ik natuurlijk ook als een eigenwijze dwaas zelfstandig aan de gang gegaan, zonder ook maar enige hulp of begeleiding raad te plegen. Als ik dit terug kon draaien, dan had ik dat heel graag gedaan, maar ja wie niet? Dit zorgde er alleen maar voor dat ik nog harder ging werken uiteindelijk!

  Door het sporten ging ik ook weer wat meer eten. Omdat mijn metabolisme door het langdurig volgen van een crash dieet op zo'n laag pitje stond, werd ik door dit meer eten ook heel snel vetter. Ook had ik door het crash dieet veel massa verloren en tijdens mijn erop aansluitende sportperiode deed ik alleen maar cardio. Daar bouwde ik ook geen spiermassa mee op.

  Afijn, om het verhaal in te korten. Ik deed meer kennis op en kreeg meer verstand van training voeding en alles waar daarbij kwam kijken. Dit zorgde ervoor dat ik nog serieuzer aan de slag ging. Vanaf dat moment heb ik me constant godsgruwelijk de tering gewerkt en alles gegeven wat ik kon.

  Ik heb verschillende UD 2.0 cyclussen moeten draaien om van die lovehandles af te komen. Ik denk dat ik zo'n 6 keer een volle cyclus heb gedraaid van 8 weken. Mensen die dit ook hebben gedaan weten hoe pittig dit kan zijn met een fulltime job van +-55 uur per week.

  Door zelf veel kennis te vergaren en deze toe te passen heb ik nu de volgende stats bereikt:

  Huidige stats:
  Gewicht: 75 a 80kg
  Vetpercentage: 9-10%
  Taille omtrek: 75cm


  Ik vind het jammer dat ik de andere omtrekken niet kan vermelden, zoals armen en dergelijke, maar die heb ik eigenlijk nooit bijgehouden. Ik denk dat ik in mijn skinny fat periode een arm omtrek had van nog geen 20cm.

  Rene aka dynobet op dit forum heeft me al die tijd enorm geholpen en gesteund. Ik ben hem hier ook extreem dankbaar voor.

  Doelen voor nu:
  Volgend jaar wil ik mee gaan doen aan een bodybuild wedstrijd en daar ben ik op dit moment hard voor aan het trainen. Ik ben momenteel dus lekker aan het clean bulken om zo veel mogelijk schone massa aan te zetten. zodat ik als ik weer moet gaan cutten een lekkere basis aan massa heb.

  Ik ben ook van plan om een training logje bij te gaan houden, maar weet echter niet of ik hier voldoende tijd in kan steken i.v.m. werk en andere verplichtingen. Bij deze wat foto's van hoe ik er aan het begin voor stond en nu:

  Heel eerlijk gezegd vind ik dat de foto's tegen vallen en ben ik van mening dat ik er in het ''echt'' beter voor sta dan dat de foto's laten zien.

  Last edited by Beachboy; 16-12-2013, 20:16. Reason: Op aanvraag van TS zijn tekst wat qua structuur en opmaak veranderd
  Go beyond yourself.

 • #2
  Jammer dat ik mijn post niet meer kan aanpassen. Een paar enters en spaties zouden het al veel overzichtelijker maken...
  Go beyond yourself.

  Comment


  • #3
   Heel mooi resultaat alvast. Blijf zo voortdoen zou ik zeggen. Je zegt dat je wilt meedoen aan een wedstijd, is dat met of zonder de nodige AAS ?

   Comment


   • #4
    Good job

    Comment


    • #5
     Heel stuk tekst maar wel interessant om te lezen. Je ziet er best impressive uit op de foto's. Leuk dat je UD2.0 hebt gedaan. 6x8 weken UD2.0 is wel ziek en dat getuigt van doorzettingsvermogen. Veel succes
     BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

     Comment


     • #6
      Originally posted by FutureFamous View Post
      Heel mooi resultaat alvast. Blijf zo voortdoen zou ik zeggen. Je zegt dat je wilt meedoen aan een wedstijd, is dat met of zonder de nodige AAS ?
      Bedankt voor het compliment! Het betreft een naturel wedstrijd en ik ga zelf geen AAS gebruiken. Ik hoop dat de andere deelnemers dat ook niet doen, maar heb daar een hard hoofd in. Ach ja, alleen maar redenen om nog harder te werken
      Go beyond yourself.

      Comment


      • #7
       Netjes

       Comment


       • #8
        Originally posted by Gus View Post
        Heel stuk tekst maar wel interessant om te lezen. Je ziet er best impressive uit op de foto's. Leuk dat je UD2.0 hebt gedaan. 6x8 weken UD2.0 is wel ziek en dat getuigt van doorzettingsvermogen. Veel succes

        Thanks kerel. Zo te zien worden de foto's niet groter als je er op klikt. Bij deze dus even de link naar alle foto's:

        Postimage.org / gallery - progressie 2, progressie 3, progressie 4a, progressie 5a, progressie 6


        Ja UD 2.0 was echt een hel, bij al deze cyclussen heb ik ook gewoon constant cardio gedaan op de deplete dagen. Cardio in de ochtend op de tension dagen waren echt dodelijk.

        Ik was gewoon zwaar aan het spacen en had het idee dat ik ieder moment wel van die crosstrainer kon afvallen, haha.

        Wat is het toch heerlijk om te ''bulken'', als ik het zo kan noemen
        Last edited by Fitt God; 08-12-2013, 17:44.
        Go beyond yourself.

        Comment


        • #9
         Ik weet hoe erg UD2.0 is. Heb het zelf ook gedaan in het voorjaar. Hoe ben je aan het bulken? Je kan ook UD2 bulk doen, heb ik twee maanden gedaan en het is erg effectief
         BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

         Comment


         • #10
          Netjes hoor,

          ik ben jaloers op die aderen die eruit springen op je quads.

          Als ik het goed begrijp heb je 6 x 8 weken UD2 gedaan. Dus in totaal 48 weken? Holy...
          "Straight outta gym"

          Comment


          • #11
           Originally posted by Gus View Post
           Ik weet hoe erg UD2.0 is. Heb het zelf ook gedaan in het voorjaar. Hoe ben je aan het bulken? Je kan ook UD2 bulk doen, heb ik twee maanden gedaan en het is erg effectief
           UD2 Bulk heb ik ook al een paar cyclussen gedraaid, denk zo'n 16 weken in totaal. Ik deel de mening dat het effectief is, maar ik ben wel van mening dat je met een ander schema toch net wat meer massa kan aanzetten, omdat je intake dan toch wat hoger is en je dus beter hersteld van je trainingen. Bij de UD2 bulk zit je net op het randje zeg maar, maar dat is mijn persoonlijke mening.

           UD2 Bulk is ideaal om lekker lean te blijven en geleidelijk wat massa aan te zetten. Kortom de perfecte methode als je je ideale fysiek hebt bereikt en het hele jaar een sick shredded cunt wilt blijven

           Wat ik ook een nadeel vond van de UD 2.0 bulk variant was het feit dat je gewoon heel erg vast zit aan die powerdag en dat kan lastig worden als je een job hebt met onregelmatigheid. Heb er ook echt een hekel aan als je maar 2 volledige weken kan maken en dan weer een week iets anders moet doen, dan wordt het ook een stuk lastiger om je voeding,schema etc fine te tunen.
           Go beyond yourself.

           Comment


           • #12
            Originally posted by Iron Mind View Post
            Netjes hoor,

            ik ben jaloers op die aderen die eruit springen op je quads.

            Als ik het goed begrijp heb je 6 x 8 weken UD2 gedaan. Dus in totaal 48 weken? Holy...
            Haha thanks maat. Ik vind die aderen zelf niet zo heel nicey, maar kan er vrij weinig aan veranderen. Eerlijk gezegd valt het nog wel mee als ik de foto's zo bekijk. In het echt is het nog veel erger. Tijd om er een keer samen een beentraining er tegen aan te gooien, lijkt me bruut


            Ik heb inderdaad 48 weken UD 2.0 gedaan in zijn totaliteit, misschien wel meer. Ik kreeg die lovehandles er anders gewoon niet af, dus ik had niet echt een keuze. Ik moet gewoon echt heel diep gaan om van stubborn fat af te raken, dat heb ik wel gemerkt door de tijd heen

            Leuk was anders, maar gelukkig heeft Dynobet me vaak een steuntje in de rug gegeven.
            Go beyond yourself.

            Comment


            • #13
             Je zegt dat dyno je een steuntje in de rug gegeven heeft; ken je hem dan persoonlijk? Aangezien je pas sinds vandaag geregistreerd bent.

             Als ik naga dat ik al bijna gek werd na 8 weken UD2.0 achtereen. Op een gegeven moment werd studeren haast onmogelijk, omdat ik over dag zowat in slaap viel en 's avonds bijna niet kon inslapen. Laat staan als ik dat 48 weken had moeten doen. Dan had ik waarschijnlijk gefaald met me studie.

             Had jij hier geen last van? Slaapproblemen zeg maar.

             Respect in ieder geval voor je vastberadenheid, daar kunnen een hoop mensen nog van leren.

             Succes met aankomen.
             Last edited by Iron Mind; 08-12-2013, 18:02.
             "Straight outta gym"

             Comment


             • #14
              Originally posted by Iron Mind View Post
              Je zegt dat dyno je een steuntje in de rug gegeven heeft; ken je hem dan persoonlijk? Aangezien je pas sinds vandaag geregistreerd bent.

              Persoonlijk ken ik hem niet, maar heb wel al heel lang contact met hem. We gaan binnenkort samen wat afspreken om samen wat te trainen en een post meal te nuttigen. Ik heb dit account inderdaad vandaag aangemaakt, maar ben al langer actief op bodynet. De reden dat ik een ander account heb aangemaakt is om deels nog anoniem te blijven, vandaar.              Als ik naga dat ik al bijna gek werd na 8 weken UD2.0 achtereen. Op een gegeven moment werd studeren haast onmogelijk, omdat ik over dag zowat in slaap viel en 's avonds bijna niet kon inslapen. Laat staan als ik dat 48 weken had moeten doen. Dan had ik waarschijnlijk gefaald met me studie.

              Had jij hier geen last van? Slaapproblemen zeg maar.

              Ik had ook last van slaapproblemen en dan voornamelijk op de deplete dagen en dat was echt klote, omdat je dan juist alle rust die je kan pakken WILT pakken.

              Dit is ook een veel voorkomend probleem tijdens UD 2.0. Hier heb ik nooit een oplossing voor kunnen vinden en heb het dus ook maar geaccepteerd. Je zou eventueel van die high dosed slaap pillen kunnen aanschaffen, maar daar ben ik niet zo van. Geen zin om afhankelijk te worden.


              Respect in ieder geval voor je vastberadenheid, daar kunnen een hoop mensen nog van leren.

              Succes met aankomen.
              Thanks maat en jij ook succes, maar dat zal wel lukken als ik zie hoeveel kcals jij naar binnen werkt
              Go beyond yourself.

              Comment


              • #15
               Zeer mooi droog! Jaloers op je armen en je quads!

               Follow!
               1.68 -- 66-67KG -- 15-16% BF
               Personal Records: Deadlift 5x160 / 1x175kg -- Full Squat: 3x90kg -- Benchpress: 5x90kg / 1x100kg -- Military Press 3x60kg

               Comment

               Sidebar top desktop

               Collapse

               Actieve discussies

               Collapse

               • Naruto rulezz
                Antwoord op Naruto's log
                door Naruto rulezz
                Training B

                Conventional DL:
                - 80kg 2x
                - 100kg 2x
                - 110kg 2x
                - 120kg 2x @ RPE 7-8 en mentaal RPE 9 (onderrug wijs...
                12 uur geleden
               • Naruto rulezz
                Antwoord op Naruto's log
                door Naruto rulezz
                Training A

                Squat:
                - 102.5kg 2x1 (eerste set was net paralell, vandaar 2de set gedaan. Die was ietsjes dieper).
                - 76kg 3x4 (gezien...
                2 dagen geleden
               • Aquino
                Antwoord op Tips/ervaringen anavar
                door Aquino
                Ciao,

                Ik ben geen vrouw maar heb wel veel lessen gegeven.

                niet iedereen zal akkoord zijn met mijn mening maar blijf weg van...
                3 dagen geleden
               • Aquino
                Antwoord op Na kuur
                door Aquino
                Persoonlijk raadt ik je nolvadex-tamoxifen aan, het is beter dan clomid. Niet iedereen is ermee akkoord maar is mijn eigen ervaring en van een paar bodybuilders...
                3 dagen geleden
               • Naruto rulezz
                Antwoord op Naruto's log
                door Naruto rulezz
                Training C

                Weighted dips:
                - BW + 40kg 3x2 @ RPE 6/6.5/6.5
                - BW + 40kg 6x @ RPE 9

                Pendlay row:
                - 70kg 3x6,...
                5 dagen geleden
               • virgigoldW
                Antwoord op Maakt geld gelukkig?
                door virgigoldW
                Weet je, als je geen plan hebt om geld te investeren, je hebt geen kunstmatig spaargeld, als je geen reserve hebt voor een regenachtige dag, als je dit...
                6 dagen geleden
               • Naruto rulezz
                Antwoord op Naruto's log
                door Naruto rulezz
                Gister wat last gehad van biceps aanhechting bij schouder, kwam door de hold met 150kg. Iets teveel van het goede.
                Vandaar wat rustiger'ish aangedaan....
                1 week geleden
               • Naruto rulezz
                Antwoord op Naruto's log
                door Naruto rulezz
                Training A

                Squat:
                - 100kg 1x1
                - 75kg 3x8

                Military press:
                - 38.5kg 8x, 6x, 6x @ RPE 8.5 / 7 / 7
                - 40kg...
                1 week geleden
               • Naruto rulezz
                Antwoord op Naruto's log
                door Naruto rulezz
                Training C
                Weighted dips:
                - BW + 32.5kg 3x4 @ RPE 6/6/7
                - BW + 35kg 1x9 @ RPE 8.5/9

                Pendlay row:
                - 70kg 3x4
                ...
                1 week geleden
               • Naruto rulezz
                Antwoord op Naruto's log
                door Naruto rulezz
                Training B

                Snatch grip conventional DL:
                - 60kg 6x
                - 70kg 6x
                - 80kg 4x (met straps)

                Incline BP:
                - 62.5kg...
                2 weken geleden
               pornvideoshd.net
               antalya escort
               Antalya Escort
               sikis
               eskisehir escort porno
               gaziantep escort gaziantep escort
               Working...
               X