havermout/brinta

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Gezonder is geen suikers gebruiken voor je kh aan te vullen..
    Ik weet niet wat voor koolhydraat inname je nog gebruikt, maar ik zou iig geen suiker nemen voor je havermout lekkerder te maken.
    Lees het forum door en je leest talloze andere mogelijkheden
    Flexcup 2012: 2e Plaats C Klasse -80kg

    Comment


    • #47
      Zou zeggen dat rietsuiker gezonder is, omdat het minder geraffineerd is en dus natuurlijker. Heb geen cijfers ofzo. Het gezondst is natuurlijk weg te blijven van suikers of zoetstoffen.
      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

      sigpic

      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

      Comment


      • #48
        Even doorgelzen maar je kan suiker toch niet voor kaneel vervangen? Dat geeft weer een heel andere smaak... toch maar even uitproberen dan morgen ochtend?

        Comment


        • #49
          Uhm...we eten niet voor smaak. Dus suiker weg...als je wat zoets wilt is kaneel goed en met sommige wheij wordt ook smaakvoller/zoeter.

          Comment


          • #50
            Originally posted by Falstyr View Post
            Uhm...we eten niet voor smaak. Dus suiker weg...als je wat zoets wilt is kaneel goed en met sommige wheij wordt ook smaakvoller/zoeter.
            Ik zou zeker geen kaneel in de koffie gooien.
            Dan zou ik rietsuiker nemen ipv gewone witte suiker.
            een gladde aal blijft altijd glad.

            Comment


            • #51
              Of gewoon geen suiker...wellicht wat zoetjes.

              Comment


              • #52
                Hmm

                Ik ga vanaf nu maar eens stoppen met overal suiker toe te voegen want dit deed ik eerder wel vaker... maar kaneel is wel gezond?


                offtopic: ik heb nog nooit van mijn leven zoveel gegeten.... was helemaal kapot na het fitnessen.

                Comment


                • #53
                  Naar wat ik er van weet is kaneel onschadelijk en levert het geen of weinig kcal.
                  Geniet, en drink met maten!

                  Comment


                  • #54
                    Oke thanks... het is half 8 dus tijd voor ontbijt voor mij (mijn maag schreeuwt er letterlijk naar). Maar even proberen hoe het met kaneel is...

                    Comment


                    • #55
                      kaneel is ook goed voor insuline gevoeligheid

                      Comment


                      • #56
                        Kijk, dat wist ik niet. Handig weetje. Thnx Punani
                        Geniet, en drink met maten!

                        Comment


                        • #57
                          Ik doe als volgt

                          Halve bak kwark, schep whey poeder, beetje water, 1 zoetje, wat kaneelpoeder en een beetje Brinta in de ochtend. Mengen en drinken...
                          Daarbij nog wat annas, biergist en een multivitamine...

                          Is brinta beter dan havermout? Of andersom?

                          Of maakt dit niet uit?

                          Comment


                          • #58
                            Slechts marginaal verschil qua voedingswaarden (iets meer vetten voor havermout), dus in de bulk is havermout iets handiger. Verder krijg ik geen 160gr brinta weg met een halve liter melk, is beton hoor. Met havermout heb je dat probleem niet.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • #59
                              Brinta veranderd snel van pap in modder en van daaruit wordt het zo hard als beton idd.
                              Havermout blijft pap. Ook qua smaak heb ik liever havermout. By the way, ook qua smaak is havermout beter weg te werken met water dan brinta met water, dus voor de cut gebruik ik ook liever havermout.
                              Geniet, en drink met maten!

                              Comment


                              • #60
                                Dan maar bij de supermarkt havermout halen en proberen...

                                THanx

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X