Creatine.

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by [b
    Citaat[/b] (wimmeke26 @ Jan. 22 2005,12:28)]
    Originally posted by [b
    Citaat[/b] (been @ Jan. 11 2005,22:02)]


    zou de crea ook gewoon na de cardio nemen
    Normaal wordt creatine op nuchtere maag gepakt en na training omdat dan je lichaal deze stoffen het beste opneemt ( vergelijkbaar met een spons ofzo )

    Alleen sommige nieuwe moet je pakken VOOR de training zoals vb san V12 turbo.


    grtz  wimpy  
    als ik die voor neem ga ik over me nek of het moet 2 a 3 uur er voor zijn
    Who's the Chef

    Comment


    • #47
      Hey beren!

      Van welke fabrikant gebruiken jullie creatine? Wat zijn jullie ervaringen hierbij? Als je kan vermelden waar je het hebt gekocht (en voor welke prijs): graag!

      Is het gebruik van creatine efficiënter dan Vitargo, denken jullie?

      Grtz, benni!

      Comment


      • #48
        Originally posted by [b
        Citaat[/b] (Benni @ Jan. 24 2006,10:00)]Hey beren!

        Van welke fabrikant gebruiken jullie creatine? Wat zijn jullie ervaringen hierbij? Als je kan vermelden waar je het hebt gekocht (en voor welke prijs): graag!  

        Is het gebruik van creatine efficiënter dan Vitargo, denken jullie?

        Grtz, benni!
        Swole en zojuist de nieuwe besteld Swole V3 840 gram bij Bardolino voor 54.90 (aanbieding)

        Swole bevalt mij goed in comb. met X-pand Nitro en Vendetta.

        Vitargo is voor mij onbekend.


        Ciao

        Raoul

        Comment


        • #49
          ik gebruik creathine monohydraat van high quality

          besteld op internet bij bodystore samen met hmb!
          zeer goede combinatie! veel groter spiervolume en grote krachtexplosie!

          Comment


          • #50
            das mooi

            en wie ben je
            Who's the Chef

            Comment


            • #51
              creatinine

              Ik gebruik sinds kort Kre-Alkalyn extreme caps van fast research..
              Dit is geen creatine maar creatinine. Het zijn caps waarbij geen oplaadfase nodig is en geen vasthouden van water... Ik heb het idee dat het wel werkt in mijn kracht, al zie ik nog niet superveel toename in massa. Maar misschien een aanrader voor andere. Het wordt gepromoot als het product voor de toekomst!

              Comment


              • #52
                Dit is geen creatine maar creatinine.
                Dat lijkt me niet:

                Kreatinine (ook wel creatinine, zie noot) is een afbraakproduct van kreatinefosfaat in spierweefsel en wordt door door het lichaam met een vrij constante snelheid geproduceerd, afhankelijk van de aanwezige hoeveelheid spiermassa. Het wordt in de nier hoofdzakelijk passief gefiltreerd, hoewel een klein gedeelte actief wordt uitgescheiden. Hierdoor ontstaat in het bloed een evenwichtsspiegel die het resultaat is van de productiesnelheid in de spieren en de klaring door de nieren.

                Mannen hebben meestal een hoger niveau ('spiegel') van kreatinine in hun bloed dan vrouwen omdat zij meer skeletspieren hebben, en in het algemeen gespierde mensen meer dan ongespierde. Het normale niveau ligt daarom meestal ergens tussen 60 en 120 micromol/liter; bij een verminderde nierfunctie wordt dit hoger omdat het aanbod gelijk blijft maar de klaring afneemt. Een halvering van de nierfunctie leidt tot een verdubbeling van de concentratie. Gezien de ruime marges voor een 'normaal' kreatinine kan bij een binnen normale grenzen liggend kreatinine dus toch al een vrij slechte nierfunctie bestaan; een nauwkeuriger indruk van de nierfunctie krijgt men door de lichaamsbouw van de patiënt in de berekening te betrekken of de totale 24-uursuitscheiding (en dus productie) van kreatinine te meten. Bij een snelle verslechtering van de nierfunctie duurt het echter een paar dagen voor er een nieuw evenwicht is bereikt en kan een te vroeg bepaalde kreatininewaarde misleidend zijn. Kreatininewaarden boven de 200 zijn zorgelijk, boven de 500 gaat men aan nierdialyse denken.

                Noot over de spelling: hier wordt kreatinine aangehouden omdat het woord etymologisch afkomstig is van het Grieks 'kreas', vlees.
                bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kreatinine

                Creatinine is dus niet iets wat je wilt gaan suplementeren.


                Kre-Alkalyn gebruik ik nu zelf ook sinds kort. Ik merk nog niet veel, maar we zullen zien als het potje leeg is...
                Het is creatine, maar dan net even anders als ik de reclame praatjes moet geloven.
                Bezoek ook eens het forum.

                Comment


                • #53
                  Laat nog even weten hoe je daar op ga, Moob.
                  Sponsored by:
                  Inshapesupplements

                  Comment


                  • #54
                    Ja, dat zal ik doen. Tot op heden merk ik weinig, maar volgens mij word ik wel wat zwaarder.
                    Bezoek ook eens het forum.

                    Comment


                    • #55
                      Hoe voorkom ik dat mijn dure creatine in mijn lichaam wordt omgezet in het onwerkzame creatinine?

                      Door in plaats van ‘gewone’ creatinemonohydraatpoeder, een gebufferde vorm ervan te gebruiken. Circa 90% van de veel gebruikte creatinemonohydraat wordt in ons lichaam omgezet in creatinine voordat het de spieren bereikt… En dat is precies het probleem dat Kre-Alkalyn® creatine oplost.

                      Wat is creatinine eigenlijk?

                      Creatinine is in feite een biologisch afvalproduct dat verantwoordelijk is voor bijwerkingen als misselijkheid, maagkrampen, opgeblazen gevoel, diarree, pijnlijke spierkrampen, vochtretentie en andere ongewenste bijwerkingen. Pas sinds kort weten we dat deze bijwerkingen het gevolg zijn van creatinine en niet van creatine.

                      Hoe krijg ik het volle pond aan creatine in mijn spieren?

                      Om de werkzame stof creatine ook daadwerkelijk als creatine in de spieren te krijgen, zijn de creatinemoleculen bewerkt met inmiddels gepatenteerde bufferstoffen. Speciale stoffen die voorkomen dat de werkzame stof creatine na opname in het maagdarmkanaal worden afgebroken tot het onwerkzame creatinine.

                      Een en ander heeft te maken met de pH-waarde van de vloeistof waarin de werkzame stof wordt opgelost. Met water ingenomen bijvoorbeeld is de pH-waarde 7.0 en met vruchtensap 3.0. Hoe lager de pH-waarde, des te sneller en meer wordt creatine omgezet in het onwerkzame en bovendien schadelijke creatinine. Bij een pH-waarde van meer dan 7.0 wordt de omvorming creatine naar creatinine steeds meer vertraagt.

                      Omdat de bufferstoffen in Kre-Alkalyn® van Fast Research zorgen voor een gemiddelde pH-waarde van boven de 12.0, blijft de werkzame stof volledig intact en komt de creatine als 100% werkzame stof in de bloedbaan terecht. Een technologische doorbraak dus.

                      Met veel minder veel meer!

                      Nu we het volle pond aan werkzame stof in onze spieren kunnen krijgen, heeft dat vanzelfsprekend de nodige positieve gevolgen. Zo kunnen we met veel minder veel meer. Gemiddeld twee capsules Kre-Alkalyn® creatine per dag zorgen voor optimale prestaties. Voor sporters in de lichtere gewichtsklasses en vrouwen, is één capsule al voldoende. Nog nooit is creatine zo goedkoop, zo werkzaam zonder bijwerkingen geweest.

                      Een echt doeltreffend en veilig creatinepreparaat

                      In de sportpraktijk blijkt creatine traditioneel werkzaam bij sporten waar explosieve momenten een rol spelen (sprinten, technische nummers atletiek, voetballen, vecht- en krachtsporten en dergelijke). Echter deze gebufferde vorm van creatine in de juiste dosering in combinatie met de juiste brandstof blijkt een prestatiebevorderend middel voor sporten waar de lange duur centraal van doorslaggevende betekenis is (wielrennen, langeafstandlopen, marathonschaatsen, triatlon, langeafstandzwemmen en dergelijke).

                      Kre-Alkalyn® is samengevat een creatinemonohydraat waarvan de pH tijdens de productie zodanig is gecorrigeerd dat het in combinatie met de ingenomen vloeistof stabiel blijft en dus niet wordt afgebroken tot creatinine. Geen creatinine betekent geen bijwerkingen en dus hebben we hier een optimaal werkzaam en volkomen veilig creatinepreparaat in de aanbieding.

                      ‘Opladen’ behoort met Kre-Alkalyn® creatine tot het verleden

                      Ook het traditionele opladen met alle mogelijke nadelige bijwerkingen, behoort met Kre-Alkalyn® creatine tot het verleden. In de praktijk blijken sporters met deze vorm van creatine qua kracht en uithoudingsvermogen namelijk al na één tot twee dagen resultaten te ervaren. Dat is niet verwonderlijk als je bedenkt dat de spieren via de bloedsomloop 100% werkzame stof krijgen aangeboden.

                      Naast de gemiddeld werkzame dosis van twee capsules per dag, blijken ingeval van langeduursporten enigszins hogere doseringen in staat melkzuur te neutraliseren. En last but not least blijkt een aantal gebruikers beter te kunnen focussen. Kre-Alkalyn® creatine is dankzij genoemd technologisch sleutelen aan het molecuul een sensationele doorbraak op het gebied van voedingssupplementen. Kre-Alkalyn® creatine zorgt voor meer krachttoename, een groter uithoudingsvermogen, bevordert herstel als geen ander supplement en kent absoluut geen bijwerkingen zoals die voorkomen bij de standaard creatine.
                      -----------------------------------------------------------------------

                      @Moob, je hebt gelijk. Tis geen creatinine het zorgt er juist voor dat het niet wordt afgebroken tot creatinine als ik het zo lees. Ik merk wel verschil qua kracht, klein beetje qua massa/gewicht

                      Comment


                      • #56
                        creatini is idd waardeloos
                        als je creatine met jus in neemt verandert het ook in greatini als ik het goed heb
                        dus gewoon met water in nemen
                        Who's the Chef

                        Comment


                        • #57
                          hey ik ben nu een maandje aan het traine en ik gebruik whey protein , merk whey 2 go , oke dat is goed heb ik gehoord dus ik ga er ook mee door en van creatine hoor ik nu ook vaak goede dinge over maar ik twijfel ik ben pas een maand begonne heeft het dan nut om het te gebruike? is het niet meer voor de al wat beter ontwikkelde fitnesser die al bijna op zijn top zit en bijna niet meer verder kan uitgroeien met zijn lichaam en daarom creatine gebruikt om nog even het laatste uit je te halen en zo toch wel ontwikkelen of heb ik het fout? en ik ben 15 jaar is het dan schadelijk ? als ik het kan gebruike en het ook niet schadelijk is heeft het dan effect in 3 maande die ik nog te gaan heb voor de zomervakantie?(ik train al 1 maand) om toch een lekker en breed lichaam te krijgen? mijn voeding daar let ik de laatste tijd ook op, ik ben 1.82 weeg rond de 82 heb een goede bouw , enige nadeel is het o zo bekende laagje vet rond de middel.

                          ik hoop dat ik nog van jullie hoor
                          alvast bedankt
                          Ik ben niet geboren om klein te zijn

                          Comment


                          • #58
                            Originally posted by ahmet
                            en ik ben 15 jaar is het dan schadelijk ?
                            Onder de 18 is het niet verstandig om aan de creatine te gaan wetende je nog in je groei zit. Teveel fitnessen op die leeftijd om die rede is dus ook niet goed.
                            It is not strength but desire which moves us

                            Comment


                            • #59
                              Duidelijk antwoord.
                              Voor overige vragen ff zelf een topic openen en als je toch bezig bent stel jezelf meteen ff voor..

                              Greets...
                              Growing is like sex you can never get enough...

                              Pain is temporary...pride is forever...

                              Comment


                              • #60
                                [quote=ahmet]hey ik ben nu een maandje aan het trainen]

                                Hey Ahmet,

                                Je ben nog maar een maandje aan het trainen, lijkt mij niet verstandig om nu al met creatine te beginnen, zoals meeste zeggen is creatine zeker geen supermiddel, het houd alleen vocht vast, en zorgt ervoor dat je iets zwaarder kunt trainen, bij mij heeft creatine geen nut, maar dit is per persoon toch verschillend, ga nu eerst een jaartje trainen en hou het bij je eiwitshakes.
                                Creatine heeft zin als je met je maximale kracht traint, en ik neem aan dat je na een maand trainen absoluut niet aan je maximale zit, en pas vooral op blessures, ga niet te snel naar die zware gewichten grijpen, geloof me daar krijg je spijt van.

                                Succes,

                                Demcon

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X