Snuff's ON-Topic

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • achja, mind4body multiforum

    anyways bedankt voor de nederlandse uitleg! Moet ngo ff ordenen welke trainingen en hoe op te warmen enzo. ben wel van plan max ot te gaan doen!

    Comment


    • Originally posted by Posseltje View Post
      achja, mind4body multiforum

      anyways bedankt voor de nederlandse uitleg! Moet ngo ff ordenen welke trainingen en hoe op te warmen enzo. ben wel van plan max ot te gaan doen!
      Graag gedaan Pos.
      Max-OT werkt zeer motiverend.

      Comment


      • je bent dus irritant, snuff. ik krijg nergens een ban. ghehehe. zit dan ook niet op het lage dbb. (ooit een paar mnd lid geweest, maar zitten te veel guido's)
        een dag niet geleefd..... dan ben je dood

        Comment


        • Originally posted by bruce View Post
          je bent dus irritant, snuff. ik krijg nergens een ban. ghehehe. zit dan ook niet op het lage dbb. (ooit een paar mnd lid geweest, maar zitten te veel guido's)
          Tsja, heb op DBB ook cyber-maatjes zitten.
          En naar mind4body wil ik ook niet want daar zit nu juist mijn alller aller allergrootste vriend. Nou ja, groot is hij niet, wel heel erg kaal met een paar zeer kleine, niet werkende nootjes. En hij is daar godverdomme ook nog moderator, hoe gek kan men het maken!

          Comment


          • updatjes!!!!!

            Comment


            • Aloha.
              Ja was vorige week behoorlijk druk en had daarom niet echt veel tijd om te posten.
              Vanaf morgenochtend weer actief bij DBB na een week geschorst te zijn. Nog steeds begrijp ik niet precies waarom. Ik weet echter wel dat ze me liever zien vertrekken. Zolang je maar de hielen van de harde kern likt en net zoals alle anderen meeloopt zul je daar geen problemen ondervinden maar stel je je wat rebels op en kom je met een andere kijk op AAS-methoden dan ben je al snel vervelend en zullen ze er alles aan doen om je het zo lastig mogelijk te maken.

              Stats op dit moment:

              Gewicht: 104,9kg
              Taille: 92cm
              Nek: 46cm
              BF: 11,2%

              Gewicht is tot nu toe met 8,4kg toegenomen. BF met 1,2% en taille met 3 a 4cm. Aangezien ik de afgelopen weken in het weekend gejunkt heb en daardoor voortdurend een enorme hoeveelheid water vasthield, was het voor mij onmogelijk om te zien hoe mijn lichaam reageerde op de schone voedingsintake. Nog steeds heb ik geen zekerheid over mijn onderhoud. Nou, dat ben ik nu echt helemaal zat waardoor ik besloten heb om de junk in het weekend nu in z'n geheel te laten.
              Op dit moment nog steeds wat vocht aanwezig, hopelijk verdwijnt dat in de aankomende week. Ben ook benieuwd of mijn taille dan volgend weekend wat is geslonken.
              Om een idee te geven. Vorige zaterdag woog ik 105kg. Heb anderhalve dag gejunkt, wel genoeg goede proteinen ingenomen, en op een maandagochtend woog ik 111,4kg. Allemaal vocht wat op zich ook weer nare bijwerkingen geeft zoals enorme stijfheid, kortademigheid, conditie-verlies, etc. Ook na het junken voelt je lichaam aan alsof je een kater hebt.
              Op een dinsdagmorgen 2kg minder, woensdagmorgen bleef zeer verassend gelijk, donderdagochtend 1,5kg minder, vrijdagochtend weer 1,5kg minder en vanmorgen nogmaals 1,5kg lichter.
              Dit is voor 99% vocht. Ik kan het aan mijn lichaam zien, met veel vocht komen de aderen niet door en lijk ik wel opgeblazen. Dag na dag trekt dat weg en wordt ik droger.
              Als ik nu weer zou gaan junken ben ik weer terug bij af. Dus voor mij noodzaak om gewoon lekker schoon te blijven eten en zien hoe ik er volgend weekend voorsta.
              Zo is het voor mij mogelijk om een juist beeld te krijgen omtrent de hoeveelheid schone kalorieen die ik nodig heb voor onderhoud en of ik dien op te schroeven. Ik heb het vermoeden van wel.

              Trainingen gaan goed. Ben nog steeds elke week met de krachtwinst aan het groeien. Echter is afgelopen dinsdag wel mijn laatste workout geweest en heb ik een week rust ingelast. Tijdens squats was de pijn in mijn rechterarm niet te harden en wist op dat moment dat het beter is om de boel te laten rusten. Het zijn de pezen en aanhechtingen in mijn schouders en armen die de zwaarte van de gewichten niet kunnen bolwerken.
              Het is pas echt erger geworden toen ik mijn wekelijkse testosteron dosering verhoogt heb. Ik ben toen wat op onderzoek uitgegaan en nu weet ik waarom mijn pezen en aanhechtingen het niet kunnen bijbenen.

              While injecting test increases protein synthesis by roughly 50 times, depending on dose and time, most bodybuilders forget that it will reduce collagen synthesis by more than 50% -- more like 80%, giving you the collagen synthesis rate of a senior citizen. Since collagen makes up tendons, bros are very prone to injury if they continue to lift very heavy, unless they cycle off T and let their collagen synthesis get back to normal. It's like having the skeletal muscle of a gorilla with the tendons of a very old man.

              En dit zou weleens kunnen kloppen in mijn geval, helemaal als je op een dosis van 1750mg/w zit.
              Dus hier gaan we wat aan doen en wel vanaf morgen wanneer ik weer een volgende dosis dien te zetten. Dan zal ik de test gaan verlagen naar 1000mg/w.
              Deze kuur, die over een paar weken ten einde is, was voor mij een try-out om te zien wat hogere doseringen teweegbracht. Om eerlijk te zijn, niet veel. Ik ben zo goed als immuun voor bijwerkingen dus dat is mooi meegenomen als je zo'n kuur begint maar het enigste wat ik heb ervaren is een voortdurend toenemende krachtwinst, verders helemaal niets, vergeleken met een normale kuur-dosis. Dus is het voor de gezondheid beter om moderale hoeveelheden te gebruiken, ook voor mij.
              Na deze kuur zal ik gaan bridgen met slechts een lage dosering test, 250 of 500mg/w, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Na de brigde zal ik weer kuren maar zal ik test niet hoger dan 750mg/w gaan gebruiken met deca als bijstof. Deca zorgt juist weer voor een verbetering van de pezen en aanhechtingen.

              Deca @ 3 mg/kg a week(about 270 mg/wk for a 200 lb male) will increase procollagen III levels by 270% by week 2. Procollagen III is a primary indicator used to determine the rate of collagen syn. As you can see, deca is a very good drug at giving you everything you want -- an increase in collagen syn, an increase in skeletal muscle, and increases in bone mass and density. The one thing it does not give you is wood.

              Het is mijn plannetje om nandrolone decanoate poeder te bestellen en dit ook gewoon zelf te maken. Scheelt wat knaken.
              Mocht deze combinatie van AAS werken voor mij zal ik hier gewoon mee verder gaan.
              Trenbolone komt voorlopig even op een laag pitje. Heb hier al meerdere keren mee gekuurt en ben er niet echt heel erg kapot van. Waarschijnlijk wel als het aankomt op vetverbranding maar om het the ultimate maasbuilder te noemen vind ik wat overdreven.

              In ieder geval wordt de test flink verlaagt en over een week of 2 zal ik gaan bridgen. Vanaf dat moment is het hoge doseren een gesloten boek voor mij.

              Nu even over mijn supplementen-intake.
              Deze was zeer extreem, is het nu nog wel een beetje maar dat gaat veranderen. Ik ben het namelijk een beetje zat om elke dag maar weer pillen en poeders uit te zoeken en af te wegen die ik dan over de gehele dag uitgestreken inneem.
              Er zullen wel een aantal belangrijke blijven maar het overgrote gedeelte gaat weg en wordt vervangen.

              Ik zal uitsluitend werken met:

              - Bulkpowders, Whey Casein
              - Bulkpowders, Whey Isolate
              - Bulksupplementsdirect, Dextrose
              - Bulkpowders, Creatine Monohydrate
              - Bulkpowders, Glutamine
              - Animal Pak, multivits, mins
              - Knoflook Caps
              - Omega 3, 6, 9 Caps
              - Glucosamine tabs
              - Multivits bruistabs

              Nou, dat valt allemaal enorm mee, vooral animal pak is een enorme tijdbespaarder, alles gewoon in 1x, geheel uitgebalanceerd.

              Vanaf aanstaande woensdag zal ik kijken hoe mijn armen en schouders aanvoelen door op de sportschool met wat lichtere gewichten te gaan werken. Dan even een dagje wachten en zien in hoeverre ik pijn ga ondervinden. Valt het mee zal ik het weer rustig gaan opbouwen. Hopelijk dat de verlaging van test ook voor verbetering gaat zorgen.
              We zullen zien.
              Laterzzzzz.

              Comment


              • Leuk om weer even wat te lezen van je.

                Goed om te horen dat je op lagere doseringen verder gaat.

                Heb je nog een foto?

                Dikke nek overigens train je die speciefiek?
                Face your demons...........

                Comment


                • Originally posted by Kevin72 View Post
                  Leuk om weer even wat te lezen van je.

                  Goed om te horen dat je op lagere doseringen verder gaat.

                  Heb je nog een foto?

                  Dikke nek overigens train je die speciefiek?
                  Nope, nog geen nieuwe foto's gemaakt.
                  Dikke nek?
                  Valt wel mee hoor, ik ben 1,92m dus 46cm nekdikte is gewoon normaal.

                  Comment


                  • leest weer lekker weg snuff!

                    Comment


                    • Originally posted by hendrie View Post
                      leest weer lekker weg snuff!
                      Dank je kerel.

                      Hier nog even mijn voedingsschema zoals hij op dit moment is.

                      Daily Intake Snuff.doc

                      Dit houd in:

                      Ontbijt:
                      - Havermout
                      - Whey Casein
                      - Kaneel
                      - Olijf Olie Spray
                      - 7 ei eiwitten
                      - 3 eidooiers

                      Maaltijd 2:
                      - Volkoren Pasta
                      - Witvis
                      - Tonijn
                      - Kidney Beans
                      - Italiaanse Kruiden

                      Maaltijd 3:
                      - Whey Isolate
                      - Dextrose

                      Maaltijd 4:
                      - Volkoren Pasta
                      - Witvis
                      - Tonijn
                      - Kidney Beans
                      - Italiaanse Kruiden

                      Maaltijd 5:
                      - Aardappelen Met Schil
                      - Doperwten
                      - Jus
                      - Tonijn

                      Maaltijd 6:
                      - Whey Casein

                      Maaltijd 7:
                      - Bruine Rijst
                      - Broccoli
                      - Champignions
                      - Kip

                      Maaltijd 8:
                      - Bruine Rijst
                      - Broccoli
                      - Champignions
                      - Kip

                      Maaltijd 9:
                      - Witvis
                      - Tonijn

                      Comment


                      • KEV verhoudingen in mijn voedingsschema kloppen trouwens niet, zijn nog van een ouder schema.

                        Comment


                        • Flinke schema.. is maaltijd 3 na je training?
                          Neem je bij de ontbijt casseine eiwitten?

                          Comment


                          • Originally posted by Nex- View Post
                            Flinke schema.. is maaltijd 3 na je training?
                            Neem je bij de ontbijt casseine eiwitten?
                            Hey Nex kerel.
                            Ja, dat is een shake, zit dan ook nog glutamine en creatine in.
                            De 'echte' maaltijden pre en post zijn altijd die met de pasta.
                            Ik werk namelijk in 2 verschillende shifts.
                            Zorg er ook altijd voor dat de meeste koolhydraten s'morgens en rond mijn training wordt genuttigt. 8 uur s'avonds is het einde van koolhydraten-inname.
                            Ja, bij het ontbijt 30gr. whey caseine door mijn havermout.

                            Comment


                            • is het niet zo dat een ei-wit relatief gezien heel weinig eiwitten bevat? en dat het eigeel juist de meest essentiele bevat? Dus waarom niet s'ochtends wat vis of kip ipv de 7 ei-witten?

                              Comment


                              • Originally posted by STED View Post
                                is het niet zo dat een ei-wit relatief gezien heel weinig eiwitten bevat? en dat het eigeel juist de meest essentiele bevat? Dus waarom niet s'ochtends wat vis of kip ipv de 7 ei-witten?
                                Eiwitten van een ei zijn de beste proteinen die je kunt innemen.
                                Eidooiers bevatten veel vet.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X