'Pinada schopt eigen kont'-log

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 'Pinada schopt eigen kont'-log

    Ok, ik ga ook maar eens een logje bijhouden. Ik zal het waarschijnlijk niet zo strikt doen als de meesten hier die een log bijhouden, zie nog wel hoe en wat precies.

    Stukje achtergrond:

    Sinds februari/maart weer serieus in de sportschool gaan trainen. Daarvoor te veel lopen miepen over mijn rug. Ja, ik ben er doorheen gegaan in euhm... oktober of zo ergens, maar ben wel te lang een zeikwijf geweest (hence de titel van mijn log).

    In februari weer begonnen met trainen, 3x per week FB. Week of wat geleden heeft mijn motivatie een dipje gekregen dus moest even wat omgooien.

    Dusssssss, doe nu push/pull/FB en qua voeding IF.

    Goed, zoals gezegd zal ik hoogstwaarschijnlijk niet hele trainingen uit gaan schrijven, zit te denken aan iedere week een update of zo.
    "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

  • #2
    Succes
    The only way to make your dreams come true is WAKING UP

    Status: @Onderhoud

    Comment


    • #3
      Aangezien ik van veel mensen vragen zie over IF (niet zozeer over wat het precies is, maar hoe het nou is om te IF-en), bij deze mijn ervaring tot nu toe:


      Ben nu sinds, even denken, dinsdag 28 april bezig met IF. Voor ik ermee startte natuurlijk veel gegoogled en gelezen (en GenIx's oren van zijn kop gekletst en gevraagd ).

      Nou heb ik met betrekking tot IF en vrouwen drie dingen gelezen (behalve dan dat het voor de rest hetzelfde is als bij mannen):
      1.Voor vrouwen zou een window van 10 uur de sweet spot zijn, omdat vrouwen anders te chagrijnig voor woorden zouden worden en dat maakt het natuurlijk niet gemakkelijk om vol te houden.
      2.Vrouwen schijnen anders te reageren op IF en er zou aangeraden worden om ’s ochtends een stuk fruit te eten (en voor de rest tot aan het window wel te vasten).
      3.Vrouwen praten minder als ze aan het vasten zijn.
      Nou is die laatste niet boeiend met betrekking tot hoe en wanneer ik zou gaan eten, maar wel een leuk weetje. En wat betreft die eerste twee, dat riekt naar ‘vrouwen zijn watjes’, dus daar wilde ik niet direct aan mee gaan doen. Oftewel: ik wilde mijn window direct naar een uur of 6 tot 8 terugbrengen en dat stuk fruit ’s ochtends hoefde ook niet. Dit natuurlijk met het idee dat als het echt drama zou worden, dat ik dan altijd nog het window kon vergroten of ’s ochtends een stuk fruit nemen. Enfin, de eerste dag IF was geen enorm drama, maar toch wel een klein beetje dramatisch. ’s Ochtends was het lastig de gewoonte te onderdrukken meteen wat in mijn mik te stoppen, maar goed. Het echt vervelende was dat ik door die lege maag niet eens mijn ochtendtreintukje heb kunnen doen, terwijl ik normaal zo heerlijk lig te slapen.
      Na anderhalf uur agonizing treinreis op werk aangekomen (want als je niet slaapt hoor je ook nog eens de andere mensen, juk). Ik had me voorgenomen op zijn vroegst om twee uur te eten (en dan drie maaltijden verdeeld over een uur of acht) en tot die tijd was echt kaa uu tee. De honger was niet te harden en mijn concentratie was belabberd. De mate van chagrijnig zijn viel alleszins mee, terwijl ik normaal toch een behoorlijke draak word als ik echt honger heb. Maar het toppunt was nog wel dat een collega (Absane) zei: “Linda, wat ben je stil vandaag.”. Kak.
      Goed, om 13.00 uur werd de concentratie echt bijzonder dramatisch en kostte zelfs typen te veel moeite… Om half twee toch maar wat gaan eten… En wat een verademing… Niet alleen het gewoon iets eten na 16 uur vasten, maar ook hoeveel ik opeens in één keer mocht eten. Dat scheelt nogal zeg… Zeg even voor het gemak dat ik normaal gesproken een 2000 kcal of zo eet op een dag… Verdeeld over zes keer is dat een 333 kcal per maaltijd gemiddeld… En nu in drie maaltijden is dat gemiddeld 666 kcal… Dat is tenminste eten…
      Maar goed, de rest van de dinsdag ging prima… ’s Avonds wezen trainen… En nou heb ik gelezen dat het het handigst/beste is wanneer je zoveel mogelijk kcal na je training plaatst… Maar dat is voor mij niet echt handig… Ik train van een uur of half acht tot negen en ga rond tien uur half elf slapen… Dat zou dan zeggen dat ik die dag tot negen uur vast en daarna tot half elf heb om te eten… Vond ik iets te veel van het goede, dus dan maar niet het grootste gedeelte van mijn kcal na training…


      Enfin, de eerste dag was dus wel even doorbijten, maar het went enorm snel. Was al vrij snel van de honger 's ochtends af.
      Maar vrijdag… Toen kwam-ie… De eerste training op nuchtere maag… Jaiks! Maakte me ’s ochtends toch enigszins druk… zag mezelf al tegen de vlakte aan gaan na een setje deadlifts… Toch maar even naar de Appie om wat sportdrank in te slaan… Dus rond een uur half drie stond ik in de sportschool, gewapend met mijn water, handdoekje en sportdrank… En, het ging verbazingwekkend goed… Helemaal in het begin toch wel wat licht in mijn hoofd maar dat was snel over… Het enige verschil dat ik merkte was dat ik meer rust tussen sets nodig had… Dus lekker mijn rondje trainen afgemaakt (was heerlijk rustig in de sportschool) en naar huis om eindelijk wat naar binnen te werken… Heb die dag dus een window van 6 uur gehad, weer een stukje korter.
      En zaterdag had ik een Floorball wedstrijd… In fokking Groningen!!! Oftewel: twee uur heen en twee uur terug rijden voor één wedstrijd… Gezien het concentratiegebrek dat ik de dagen ervoor toch wel ervaren heb vóór ik ging eten, maakte ik me enigszins druk over de heenreis… Autorijden met gebrek aan concentratie is niet echt handig en aangezien ik ook nog passagiers had maakte dat me wel enigszins nerveus. Maar goed, zelfde idee als de vrijdag, ik neem wat eten/drinken mee de auto in zodat ik even snel kan bijtanken als het echt te lastig wordt… Maar het rijden ging goed… En toen de wedstrijd… Op nuchtere maag 3x20 minuten wedstrijd… Om de twee minuten spelen en wisselen… Had nergens last van (@CoachDaan: ow wee als je nu gaat zeiken, want ik kickte ass die wedstrijd ).


      Zit nu dus iets meer dan twee weken op IF en ik vind het echt lekker. Grootste voordeel is nog dat ik, in vergelijking met eerst, relatief kan bunkeren. Hongergevoel... tja, heb het rond een uurtje of twaalf licht, maar niet erg storend. Ik merk wel dat ik sinds ik IF slechter slaap (hoop nog steeds dat dat een kwestie van gewennig is) en dat ik het wat kouder heb (hoewel dat ook weer kan komen doordat ik gewoon vermoeider ben).



      Mijn kletsgehalte is ook weer op het oude niveau (zie punt 3 van IF en vrouwen), ik neem géén stuk fruit 's ochtends en heb momenteel een window van tussen de 6 en 8 uur.


      "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

      Comment


      • #4
        Goed dat je ook bent gaan loggen!
        Geniet, en drink met maten!

        Comment


        • #5
          en maar kletsen he
          Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
          Go heavy or go home!

          Comment


          • #6
            Concentratie problemen zo kut is dat. Had het met V-diet. Weinig tot geen carbs en dan zit je echt te tollen en te doen om te concentreren om uberhaupt lettertjes op een vel papier te lezen hehe.

            Comment


            • #7
              Meer rust in je sets; sneller hogere hartslag?
              "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

              sigpic

              "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

              Comment


              • #8
                Originally posted by GeneralIx View Post
                Meer rust in je sets; sneller hogere hartslag?
                Had niet het idee dat mijn hartslag opeens through the roof ging in vergelijking met de keren daarvoor. Heb er niet echt op gelet eigenlijk. Als ik gewoon 's avonds train (dus niet op nuchtere maag) heb ik dus ook niet langer rust nodig dan eerst.Was alleen toen die keer op nuchtere maag.

                Wieso? Heb je er een leuk theorietje over?
                "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                Comment


                • #9
                  succes lindo

                  Comment


                  • #10
                    IF staat erom bekend de bloeddruk iets te verhogen. En ik heb zelf wel het idee dat mijn hartslag in rust op IF hoger ligt dan zonder IF. En dat strookt ook mooi met het iets hogere metabolisme. Maar het is maar een theorie.
                    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                    sigpic

                    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Tjaaaa View Post
                      succes lindo
                      Dankje doon.
                      "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                      Comment


                      • #12
                        wow waar ben je aan begonnen ,en hoe lang ga dit doen eigelijk?
                        veel sucses toegewenst door je naamgenoot
                        voer eendjes,geen oorlog

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by might ass well View Post
                          wow waar ben je aan begonnen ,en hoe lang ga dit doen eigelijk?
                          veel sucses toegewenst door je naamgenoot

                          Dank voor het succes wensen! En waar doel je precies op met het 'waar ben je aan begonnen' en met 'dit'??? IF of loggen of trainen?
                          "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

                          Comment


                          • #14
                            Dat kletsgehalte drop denk ik dat jou niet teveel schade toebrengt is dat inclusief al die uberlange post die je hier maakt, want denk dat je tijdens IF nog wel hoger zit dan gemiddeld gheghe.

                            Suc6 met je trainingen, zou zelf niet kunnen op lege maag
                            The internet, SERIOUS business!

                            Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Pinada View Post
                              Dank voor het succes wensen! En waar doel je precies op met het 'waar ben je aan begonnen' en met 'dit'??? IF of loggen of trainen?
                              dit: IF
                              voer eendjes,geen oorlog

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X