Fallus "Health Centre"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hij loopt wel erg ver uit het squat rack, foei!
    Groeten

    Comment


    • Tja... verspilde energie anders een bruter PR voor hem.

      Comment


      • Lol insane die snatch op 4 jaar, vraag me wel af in hoeverre het dan altijd keuze van het kind is en in welke mate die ouder(s) de sport door ze strot douwen.
        The internet, SERIOUS business!

        Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

        Comment


        • Net weer een de-load gedaan. Lekker rust aan en op gevoel bezig geweest. Ondanks dat toch wat nieuwe PR's gezet. Lekker rustig en hoefde er geen moeite voor te doen. Weet niet precies wat de precieze reps/sets was in de meeste gevallen.

          Op de bench had ik na de 40kg opwarm geen zin om verder op te warmen en verzon wat anders. 1 rep met een gewicht en meteen schijven wisselen en nog een rep. Zo knalde ik zonder moeite de 60x1-80x1-100x1-110x1-60x5 er door heen.

          Toen de Incline Bench Press. Rustig setje met 40kg afgehandeld en volgens MichaelP zat ik er bij met een gezicht alsof het me allemaal niet boeide. Toen de 60kg, 70kg, 80kg etc gedaan tot ik ook hier de 100kg gemakkelijk voor 1 rep deed.

          Terug naar het Power Rack voor de Close Grip Bench Press. En ook hier ging ik van de 60 naar de 80+ om uiteindelijk, al lachend en zonder moeite, de 100kg te pressen. Op het einde nog 2 sets van Curl&Press gedaan met lich gewicht en dat was dat.

          Mijn "rustig" de-load work-out. Tempo lag lekker hoog en ik heb niet gezweet of buiten adem geweest of in de buurt van me max gekomen.

          Wat me knie betreft. De uiterlijke wonden zijn allemaal weg, maar toch voel ik een constante druk op de knie. Loopt niet prettig en doet soms nog pijn. Hopelijk is dit weg als ik weer moet squaten maandag. Of liever nog dat het weg is voordat ik met de Yoke ga spelen a.s. Zaterdag.

          Droge Cijfers
          Bench Press
          20x 20kg
          10x 40kg
          Monster Set 60kgx1-80kgx1-100kgx1-110kgx1-60kgx5

          Incline Bench Press
          10x 40kg
          5x 60kg
          1x 70kg
          1x 80kg
          1x 90kg (PR)
          1x 100kg (PR)

          Close Grip Bench Press
          10x 60kg
          3x 70kg
          3x 80kg
          1x 90kg (PR)
          1x 100kg (PR)

          Curl & Press
          10x 15,5kg
          10x 25,5kg

          Comment


          • Van wat ik zo lees, lijkt het of je gear nu pas inkomt.. Gaat allemaal opeens n stuk gemakkelijker zie ik...

            Comment


            • Yay het begint te werken 3 weken voor ik ga stoppen w00t. Dat wordt volgende keer dus 15-16 weken ipv 10 anders heb ik er dus geen zak aan rofl

              Maar serieus. Heb minder sets/reps gedaan dan normaal dus dan is het niet gek. Volgende week woensdag eens kijken hoe de bench work-out dan gaat. Moet 5x5 105kg doen en dan wat oefeningen met 75-80kg op 3 sets van 6. Ben benieuwd of dat ook opeens makkelijk zal gaan of niet.

              Weekje rust en alles even volledig laten herstellen kan geen kwaad. Zie nu dat alles opeens flink aan het groeien is qua massa. Niet normaal. Kan me schouders nu als kussen gebruiken :P

              Vanochtend met me HGH iets te weinig Bacterial Water opgezogen in me zuiger vermoed ik. In plaats de normale halve ML was het nu 0.4. Dus in de Slin spuit had ik ipv 50 opeens 31 en moet nu echt op de streepjes letten met zetten.

              Comment


              • Binnenkort maar es wat foto's plaatsen misschien?
                Geniet, en drink met maten!

                Comment


                • Foto's van wat? Me geweldig vet lichaam? Denk niet dat daar velen op zitten te wachten. Filmpjes van mooie PR's zijn interesanter

                  Body pictures doen we wel na me cut ok?

                  Comment


                  • Simpel op te lossen: Trek je er gewoon wat BW bij tot het wel klopt..De iu blijft gelijk, je hebt alleen n grotere hoeveelheid om te verdelen. hehehe... 3 weken voor het eind? Nee nee, het werkt ook nog 2 weken door Falletje, dus 5 weken plezier nog..En met HGH ben je het ook niet zomaar weer kwijt. Zou volgende week proberen wat sneller naar je max kgs te gaan.. Je hebt n goede ondersteuning van gear,s en HGH.. Omdat hgh ook wat vermoeidheid (luiheid) meebrengt, zou ik er wat sneller naartoe gaan.. Goed opwarmen, en laten werken die spieren. Niet te veel voorvermoeien. Als je merkt dat het werkt, laat komen die power.. Gebruik die kracht dan ook ...

                    Comment


                    • Originally posted by Falstyr View Post
                      Foto's van wat? Me geweldig vet lichaam? Denk niet dat daar velen op zitten te wachten. Filmpjes van mooie PR's zijn interesanter

                      Body pictures doen we wel na me cut ok?
                      Ik doelde eigenlijk op foto;'s met kleding aan. Het gaat om de massa, niet om ripped foto's. Ik wil eigenlijk alleen maar ff weten hoe groot je inmiddels geworden bent
                      Geniet, en drink met maten!

                      Comment


                      • ik...*puf*...ben...*puf*...gesloopt.

                        Vanochtend me shake op als ontbijt en een liter chocomel in de tas mee. Toen op naar de trein wandelen. Onderweg moest ik me veters opnieuw strikken en wilde met me linker knie op de stoep rusten. Schijnbaar is deze na de val met de fiets nog steeds niet herstelt. Het voelde aan alsof er wederom een vochtbel popte en de druk die het op me knie uitoefende maakte lopen er niet beter op. Gevolg was dat een wandeling van 10mins opeens 3x zolang duurde.

                        Gelukkig had ik de route van Stadspolders naar het industrie terrein uitgetekend. Dwars door een woonerf, dijk op, bruggetje over en daar was het. Alles stond op de weg klaar voor een evangelie zeurhuis. Hoe dichter ik erbij in de buurt kwam hoe meer me vlees begon te koken en pijn te doen. Kut christelijken...Go Satan!!...my master

                        Even kennis gemaakt met iedereen en aan de slag. Als eerste de Log Press. Leeg woog het 55kg en hier deed ik strikte presses mee voor reps. No problems. Tussen door met gasten gepraat over techniek en dat nam ik mee voor de volgende pogingen. Mijn doel voor die dag was licht met techniek...uhm...tja als je mij kent...hehe. Ik overtrof mezelf enorm. De log was makkelijk te deadliften en in me schoot te leggen. Kon zo uren zitten als het moest. En toen leerde ik het nut van een Strongman buik. Bij het omhoog komen gebruik je de bovenrug om een clean beweging te maken en je gebruikt je buik om het gewicht explosief omhoog te duwen. Zo rolt dat ding dus easy tot op je borst. Er waren nog anderen die de 100kg gecleaned kregen, maar niemand had de buik om het zo makkelijk voor elkaar te krijgen als mij. Zelfs het uitstoten voelde vele malen prettiger aan dan een barbel Push Press. Je handen staan neutraal en omdat je armen meer naar voren komen kun je veel uit de triceps halen. En zoals men kan zien in mijn de-load work-out van de week zijn me triceps aardig gesterkt. De tweede rep op de 100kg kreeg ik net niet gelocked helaas. Een poging er na op de 95kg kwam ik ook net iets te kort.

                        Had al sinds de zomer maanden geen 1rm poging op een Push Press of zo gedaan. Een paar weekenden terug voor de fun Militairy Press 80 of 85kg gedaan. Dus tja...de Log Press was gewoon proberen zonder enige verwachtigen. En damn wat ben ik verrast.

                        Hierna gingen we de Yoke lopen. Eerste poging was met 140kg. Deze pakte ik lowbar op en na een stap of 2 voelde ik al meteen hoe lastig het is om dat ding in evenwicht te houden. Ik probeerde het en liep er ondanks technische mankementjes de 30meter mee zonder 1x neer te zetten. Ze wilde het gewicht verhogen, maar na een gesprek over techniek wilde ik de 140kg nog eens doen. Dit keer droeg ik hem High Bar op me traps en nam korte smalle trage stappen. Toen het ritme goed voelde ging er een sprintje mee trekken en wederom ging de 30m gemakkelijk. Zo gingen ook de 190 en 220kg er aan. Sommigen gingen verder naar de 250 en 280kg, maar dat deed ik maar niet. Me knie begon te erg op te spelen...en ik kreeg de gewichten gewoon niet van de grond :O

                        Me explosiviteit was snel aan het verdwijnen als sneeuw voor de zon. De kracht was er op dit moment nog wel, maar zonder explosiviteit kun je het vergeten. De 250kg Tire Flips werden lastig. Kreeg ze in totaal 6-7x geflipped met tussen poses waarin ik anderen nog aan de gang liet.

                        De Farmer Walks waren pas echt een crime. Ik kreeg de 100kg's van de grond, maar lopen kon ik vergeten. Dus toen de 70-75kg's gepakt om de eerste 15kg zonder problemen af te leggen. De terug weg moest ik ze een paar keer neer zetten omdat me grip het begon te begeven. Me lats, borst, armen, benen...alles trilde als een gek en gaf enorme steken. Dacht af en toe gewoon neer te vallen met een black-out.

                        De Atlas Stone hebben we niet gedaan. Er werden wat pogingen gedaan, maar het was te glad en kon er geen grip op krijgen.

                        Heel me body voelt nu verneukt en pijlijk aan. Trappen op en aflopen is meer mezelf aan de leuning voort trekken. Het was een geweldige kennis making met dit soort trainingen en weet nu ongeveer wat ik kan. Tijd om blijven te verbeteren. Op de Log Press vroeg iemand of ik ook mee deed aan The New Commers Cup en hij zag al de bui hangen voor zichzelf. Ik dacht dat dit juist me slechtste onderdeel zou zijn omdat presses me gewoon niet liggen. Ook nog wat leuk commentaar gehad over me reusachtige schouders en brede bovenrug. Ik zit nu helemaal onder de smeer en modder...stoere shiznit

                        Hoop wel dat me linker knie snel zal genezen, want vind dit niks

                        Zo en nu de chinees bellen, want ik moet nog 4500kcal weg werken voor ik ga slapen.

                        Droge Cijfers
                        Log Press
                        55kg x10
                        55kg x10
                        60kg x 6
                        70kg x 5
                        80kg over geslagen
                        85kg x 4
                        90kg over geslage
                        95kg over geslagen
                        100kg x1 gevolgd door een nipte fail
                        95kg een nipte fail

                        Yoke
                        140kg 30meter
                        140kg 30meter
                        190kg 30meter
                        220kg 30meter
                        250kg niet mee gedaan ivm knie
                        290kg niet mee gedaan ivm knie

                        Tire Flips
                        250kg x3, x1, x1, x1

                        Farmer Walks
                        100kg per hand opgetild, maar niet mee gelopen
                        75kg per hand 15m zonder drops gevolgd door 15m met 3 drops

                        Atlas Stone
                        90kg was voor iedereen te glad om op te tillen.

                        Comment


                        • Haha, Mc.Chick doet toch ook mee met de newcomers cup? Zag in zijn log dat ie wat minder deed op alles.

                          Lachen joh, ga je dit nu vaker doen als je de kans hebt?
                          Groeten

                          Comment


                          • Geweldig om dit te lezen....je hebt het met zoon blessure nog aardig gedaan moet ik zeggen. Er zijn wel aardig wat kilos getild Veel sterkte met je knie hopen dat ie snel hersteld dan zit er sws wel meer in....lijkt me echt geweldig om ook een keer mee te doen met dat soort trainingen/comp..

                            (heb je de chinees al uit zn voorraad geholpen met je bestelling:P)


                            Comment


                            • Chinees is gesloten dus heb de Grill gebeld voor lading spare ribs en kippetjes Samen iets van 2,5kg aan vlees, dan nog wat aardappeltjes en een 500ml ben and Jerries chocolate emmertje

                              Mc Chick is degene die de opmerking maakte tijdens de Log Press. Ik was van plan om al blij te zijn met 100kg in de wedstrijd, maar nu wil ik de 120kg doen en met de top mee komen.

                              Conditioneel was het slopend. Als ik wat gedaan had zat ik weer 5-6minunten op de 350kg band uit te puffen. Dus cutten zal belangrijk worden en ga ik niet mee wachten tot na de wedstrijd. Aangezien de kracht er is zit ik er zelfs aan te denken om eventueel nu al te beginnen met cutten...

                              Ga ik het vaker doen? Heb nog even met Mc Chick gesproken. Ze gaan vanaf Februari de trainingen op een zaterdag doen ipv woensdag. Dit maakt het voor mij meteen een stuk toegankelijker. Qua reistijd en kosten van 30-45mins a 2,50 euro draaien we onze hand niet om. Dus reken er maar op dat ik vaker ga trainen hier op. Wellicht ook in Ridderkerk en Rotterdam trainen af en toe aangezien ze daar weer ie**************** andere onderdelen beschikbaar hebben. In Rotterdam staat een Conans Wheel bijvoorbeeld.

                              Comment


                              • Zal je dan toch nog n kerel worden? whaaahahaha... Heel netjes hoor fal, zeker nu... Energie ja ff kut, maar heb ik je al uitgelegd... Vandaar dat ik ook zeg heel netjes... Straks na je kuur heb je weer veel meer lucht ook hoor... Dit zijn natuurlijk ook wel slopende onderdelen (veel verzuring), vind dat je het nog best heel goed doet, zo met n lijf wat snel leeg is... Ga zo door man, de andere kunnen hun borst vast natmaken op de spelen.....

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X