Fallus "Health Centre"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • weet niet hoelang het duurt voor dat je bij cyclus 3 bent, maar verwacht maar niet dat je die 150kg dan gaat drukken in je cut
    160kg squat
    225kg deadlift
    130kg benchpress

    Comment


    • Het gaat hier om totale belasting op de spier om die te versterken. Ik ben van 1rep op de 110 t/m 120kg naar een 3x3 110 gezakt en verder terug naar een 5x5 100kg.

      1x 10 x 100kg = een belasting van 1000kg op de spier
      5x 5 x 100kg = 2500kg belasting op de spier

      Er is een reden waarom de 120kg opeens zo enorm ligt aanvoelde toen ik hem weer deed
      Bij mij zijn het eerder de voorste schouder koppen die het opgeven. Maar nu ik flink vooruit ben gegaan op de Incline Bench zit ook dat een stuk beter.

      Comment


      • Wegens Ijzel was de Strongman training afgelast. Dus dan maar wat rug oefeningen gedaan. Me deadlift groove was kut...en is het nog steeds. Dus deed gewoon een lading singles...en dat leidde tot iets interessants.

        De 210kg deadlift ging nog best easy.

        Ben sinds begin deze week qua voeding begonnen met cutten. Merk nu al dat ik veel kwijt ben. Voornamelijk vocht natuurlijk, dus even kijken hoe het volgende weken gaat.

        Deadlift
        5x80kg
        5x100kg
        3x120kg
        1x140kg
        1x160kg
        1x180kg
        1x190kg
        1x200kg
        1x210kg (PR)

        Chin Ups
        x5 x5, x4, x3

        Bent over Row
        10x80kg
        10x100kg
        8x100kg
        5x100kg
        5x100kg

        DB Row
        45,5kg x10, x6, x6

        Comment


        • Mooie PR
          Er zijn geen excuses als je echt iets wilt bereiken.

          Comment


          • Dus...vandaag bench dag. Doel was de 107,5kg, maar keek er tegen op omdat me triceps niet bepaald hersteld zijn. Toch vloog ik er nog redelijk door heen. Voelde me biceps pees weer beetje zeuren, maar verder niet echt boeiend verder. Nu de 107,5kg is gelukt kan ik volgende week naar de 110kg gaan. Aanstaande donderdag doe ik dan een soort "rust" dag om me triceps de kans te geven om wat meer te herstellen.

            De assist oefeningen hield ik op het normale gewicht. Michael en ik voelde steken in onze vermoeide schouder dus besloten geen DB Shoulder Press meer te doen. Die wisselde ik om met een widowmaker bench welk duidelijk voelbaar was.

            Droge Cijfers
            40kg x 12
            60kg x 12
            80kg x 5
            95kg x 6
            107,5kg 5x5

            Incline Bench Press
            75kg x 6
            80kg x 6
            75kg x 6

            Close Grip Bench Press
            75kg 4x6

            DB Hammer Curl
            25,5kg 4x6

            Widowmaker Bench Press
            50kg x 33

            Comment


            • mooie training.

              Comment


              • Bedank mr. P
                Voor de eerste oefening gebruik ik de 5x5 van Stronglifts en dan elke week wat te verbeteren qua gewicht. Oefeningen er na zijn simpelweg assists en hoeven niet voluit gedaan te worden. Maar ja...ik zou gek zijn om me daar aan te houden hehe. Dus kijk per keer aan of ik een hoger gewicht aan kan op de assists en dan eventueel 3sets van 6 er mee doen. Of ik pak me basis 75kg en doe er een extra set mee ter compensatie.

                Afijn even een tussentijdse update...

                Bulk Kuur
                Aanstaande weekend zet ik de laatste spuit Test-E (500mg) en Boldenone (400mg). Dat zal dan het einde zijn van me bulk kuur. Dusver is me mening dat de eerste 4 weken met D-Bol me kracht en conditie opeens omhoog schoot. Daarna stortte me conditie in en wilde het voor mijn gevoel niet echt meer vlotten. Het bekende zwarte gat waar ik in belandde en veel heb aangemodderd om uit te vogelen waarom. Voeding te hoog gezet een tijdje, geen de-load weken waardoor me lichaam vermoeid werd etc.

                Vanaf week 6 begon me kracht weer aan te sterken en begon ik ook HGH te gebruiken op de sportdagen. Schijnbaar had ik de uitleg niet goed begrepen voor de HGH. 2IU's op sportdagen verdeeld over 2 momenten ochtend en avond. Dus ik nam aan dat ik op die beide momenten 2IU's moest zetten terwijl gisteren bleek dat het dus 2x 1IU moest zijn. Dat verklaarde mijn vermoeidheid en duffe gevoel de laatste weken.

                Na dat gekloot tijdens het Zwarte Gat besloot ik weer te trainen als voor de kuur. Gewoon de-load weken doen en niet zeuren dat het een verspilling qua tijd zou zijn en zonde van het spul. Op langer termijn zou het nog minder resultaat bieden dus niet koppig doen hehe. Ook is me onderstel erg goed ontwikkeld en loopt ver voor op me bovenlichaam. Dit betekend dat me bovenlijf de meeste winst kan boeken (wat nodig gaat zijn bij veel Strongman onderdelen) en laat ik daar nu 2x in de week op trainen en me poten op soort van onderhoud staan. Ik kan lekker veel VVM pakken op die manier omdat er gewoon nog aardig wat te halen valt daar in tegenstelling tot me benen.

                Gisteren had ik dus even bezoek. Toen hij half vragend zei of mijn armen 50cm waren moest ik even me lach inhouden. Had het idee dat ze na een work-out, opgepompt en aangespannen met moeite 43cm zouden zijn. Dus meetlint erbij gepakt, aangespannen en ja hoor...49cm armen. Benen rond de 80cm. Ben behoorlijk tevreden dusver.

                Conclusie is dat ik best tevreden ben voor een eerste 9-10 weken kuur. Alles ging zonder problemen. Heb in week 3 en in week 6 wel 1000IU HCH gezet ivm me ballen omdat ze klein en week waren, maar voor de rest niks vreemds of pijnlijks of fouts gehad. Mocht ik de volgende keer weer Test-Bold doen dan gebruik ik een 5-6 weekse kick-start.

                Ook vind ik dat de verwachtingen voor een eerste kuur hoog waren. Knulletje die zei 10-15kg op me lowerbody oefeningen per week te gooien ging dus even niet door wat best demotiverend en frustrerend was gedurende het "zwart gat". Toen ben ik dus op me boven lichaam gaan focussen en heb nooit echt het idee gehad dat me kuur ook maar 1x aansloeg. Het was ouderwets strikt eten en hard werken om vooruitgang te boeken op o.a. de bench press. Me armen en alles lijken nog steeds net zo groot als in het begin...terwijl ze dat achteraf dus absoluut niet zijn hehe.

                Cut Kuur
                Week of 2-3 terug merkte ik dus dat de kuur eindelijk beetje begon aan te slaan. Ik leerde ook dat die strongman onderdelen erg veel vergen om snelheid en explosiviteit te behouden. De kracht is aanwezig, maar de snelheid en conditie moet beter om daadwerkelijk de punten te gaan pakken. Het was tijd om te gaan cutten. Maar ik wil natuurlijk geen tot weinig kracht verliezen. Dit idee voorgelegd aan iemand en we kwamen tot het volgende idee.

                Ik ga na zondag niet beginnen aan me na-kuur. Nope...ik ga vrolijk nog 10 weken door. In deze tweede cyclus van 10 weken gaat er weer Test-E (500mg) in per week gecombineerd met Primobolon (400mg). Dit betekend dus dat er 6ml per week in me poot gezet moet gaan worden. De HGH zal ook een stapje hoger gezet worden. De dagelijkse inname komt lager te liggen, maar moet het nu wel elke dag prikken ipv alleen de sport dagen. HCG hou ik achter de hand just in case, maar zal minder nodig zijn omdat Primo al aardig anti-oestrogeen is en de HGH helpt ook een handje. Maar dat is nog niet alles lieve kijk-buis-kinderkes. Er gaat ook nog 4-6 weken 40mg per dag Anavar in me meuk gestauwd worden.

                Aan het eind van deze kuur komt pas de na-kuur met Nolvadex en shizzle.

                Hopelijk zal me kracht en massa nog lichtelijk en gestaag blijven toenemen zoals nu het geval is. En hopelijk zal ik van +125kg bij 28-30% afzakken naar 110-115kg bij 18% eind maart als deze kuur is afgelopen. Op het moment eet ik zo'n 3400-3600kcal per dag voor de afgelopen anderhalve week en merk nu al duidelijk verschil qua ver verlies. Dit ga ik dus lekker doorzetten zo. Op de dagen van strongman trainingen ben ik merendeels van de dag weg en bezig. Zit te denken om op die dagen gewoon nog minder kcal te eten puur omdat ik minder eetmomenten heb. Volgens uitleg van Atta kun je rustig af en toe een crash dieet dag hebben tijdens een kuur zolang je maar aan je eiwitten voldoet.

                Zo...dan zijn we weer een beetje op to date

                Comment


                • Spuitelf

                  Succes man! 49 cm armen.. chill!

                  Comment


                  • Bulk kuur : sorry Fal je hebt het nog niet helemaal begrepen zie ik, Het moest zijn 3iu per trainings dag.. Dus 1,5 iu 2x daags..........Cut kuur ook niet helemaal begrepen zie ik, Dat moet zijn 3,3 iu per trainings dag, vedeeld in 2x (vandaar die 6 streepjes = 6x zetten= 3 trainings dagen).. Niet alle dagen..... Alle dagen hgh zetten komt pas volgende kuur... Je moet er nog aan wennen Fallus... Ik heb het nog ff na gevraagd, en zo had hij het ook gezegd... En ik zeg het ook zo.... In de "volgende" kuur word het alle dagen 4 iu hgh, 6 maanden... Ja ik weet, het is nogal verwarrend allemaal...

                    Comment


                    • bleh dacht echt 3,3IU elke dag nu....tja...dan maar weer gewoon trainings dagen. You the boss

                      Vanochtend deed ik me koelkast open. Leek net alsof er een shitload aan smurfen op me af kwam met die Bleu Tops

                      Comment


                      • Volgens mij zit je gewoon aan de blauwe vloeibare LSD

                        Comment


                        • en ik maar denken dat het vloeibare aminozuren waren :P

                          Comment


                          • I,m not the/a boss hey... Het maakt allemaal niet zo veel uit hoor.. Maar je moet nog wennen aan het materiaal, en ja dat duurt even... Als je nu zo veel zet, houd het je eerder tegen (zwaar vermoeid) dan dat het helpt vooruit te gaan....Dan moet je er ook nog IGF-1 bij gaan zetten +vit b6+b12... Het blijft vreemd spul, groeihormoon.. Gewoon rustig aan laten wennen.. Hoe vreemd het ook klinkt, soms is minder meer...

                            Comment


                            • Je bent wel een flinke buffel aan het worden man. Ben toch wel benieuwd hoe je er nu uit ziet met 49cm armen en 80cm benen. Dat zijn geen kindermaten.
                              Owner of the Iron Playground.

                              Comment


                              • Misschien over 2-3 maanden een foto als ik gecut heb voorlopig moet je het doen met een vage foto in me profile van me rug :P

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X