Dyno's resurrection

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mooi hoor! motiveert mij ook weer om naar dat lage vetpercentage te gaan, dan zie je tenminste ook iets van hetgeen wat je op hebt gebouwd!

    Comment


    • Bedankt voor de leuke reactie's.

      Even heel wat anders. één 5-6 weken geleden merkte ik dat mijn schouders achteruit gingen. Minder stabiliteit in het schoudergewicht, achteruitgang qua mobiliteit en de pijnklachten namen toe.

      Heb volgorde veranderd, lichter getraind, met machines getraind, enkel met kabels getraind en van alles gedaan om de schouder te ontlasten. Ondanks dit merkte ik dat ik op gebied van schouders verder achteruit ga en dat de pijn behoorlijk is toegenomen.

      Vandaag (met tegenzin) besloten om geen borst en schouders meer te trainen tot er nieuwe foto's zijn gemaakt van de schouder, ik een afspraak heb gehad bij de specialist die mij geopereerd heeft en mijn fysio de huidige stand van zaken goed in kaart heeft gebracht. Deze afspraken staan gepland in de komende twee weken. Op basis van wat hier uitkomt ga ik samen met de fysio mijn training qua borst en schouders invulling geven (mits er geen volledige rust nodig is).

      Een tijdje geleden ging het nog zo goed. Ik denk dat ik teveel gepushed heb (teveel focus op hard trainen en spiermassa bouwen en daarbij het belangrijkste uit het oog verloren, namelijk herstel van de schouder). En omdat het zo goed ging, ik minder voorzichtig werd en dat dit voor de huidige problemen heeft gezorgd. Die fout moet ik in ieder geval niet nogmaals maken.
      -----------------

      Gisteren wel benen en rug getraind:

      Full squat:
      3x70
      3x90
      3x110
      3x120
      3x125
      3x125
      3x125

      DL:
      5x70
      5x70
      3x100
      3x130
      2x140
      1x150
      1x160 (meeste wat ik heb getrokken sinds ik weer kan trainen)
      (had meer in gezeten als DL eerste oefening was geweest)

      pull ups:
      5x BW + 8 kilo
      5x BW + 8 kilo
      5x BW + 8 kilo

      Db rows:
      6x28
      6x28
      5x28

      seated machine row (beiden fasen van de beweging langzaam, groot mogelijke ROM):
      5x59
      5x59
      5x59

      Leg curls:
      10x68
      10x68
      9x68

      Nog wat bi en triceps werk gedaan en toen naar huis.
      More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

      Comment


      • Dat is balen natuurlijk, heel vervelend.

        Heb jij geen last van je schouder wanneer je squats en pull-ups doet?
        I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
        - Dave Tate

        Comment


        • Damn, dat is zwaar klote. Het is dus wel dezelfde pijn die je voorheen ook had?.
          Afwachten wat de specialist gaat zeggen de komende weken. Hopelijk valt het mee.
          Sterkte!
          Stats: 74kg at 11%
          Vision: 85kg at 8%

          Comment


          • Pffff klote man
            Ik snap precies wat je bedoeld met teveel pushen terwijl je het oorspronkelijke doel uit het oog verloren bent namelijk het herstel van je schouder.
            Misschien wat bot om te zeggen, maar is natuurlijk wel een eyeopener voor mij om te blijven beseffen om niet te hard van stapel te gaan lopen.

            Beterschap kerel!

            Comment


            • Beterschap man das wel goed balen zeg. Ik vroeg idd of de schouder al beter ging omdat de gewichten ook beter gingen het is ook lastig als je weet dat er meer inzit.
              Motivation is what gets you started, persistence is what makes you succeed!!

              Comment


              • Dat is heel rot. Ik wens je veel beterschap en hopelijk gaat het toch snel beter!

                Comment


                • Klote man, hopen dat het irritatie is door overbelasting.
                  DIVIDE ET IMPERA

                  Comment


                  • Originally posted by inferno_0666 View Post
                    Dat is balen natuurlijk, heel vervelend.

                    Heb jij geen last van je schouder wanneer je squats en pull-ups doet?
                    Bij neutral grip pull ups heb ik sowieso helemaal geen last van schouders. Als ik handpalmen van me af heb bij het optrekken dan heb ik geen pijn, maar voel ik wel dat de schouder meer belast wordt. Squatten ging voorheen sowieso zonder problemen. Nu ik meer last heb van de schouder gaat squatten nog steeds, maar moet ik wel me grip iets aanpassen (iets bredere greep) om wel de stang stabiel op me rug te houden zonder dat ik hierbij last van mijn schouder krijg.

                    Originally posted by gripmaster View Post
                    Damn, dat is zwaar klote. Het is dus wel dezelfde pijn die je voorheen ook had?. Afwachten wat de specialist gaat zeggen de komende weken. Hopelijk valt het mee. Sterkte!
                    De pijn zit op dezelfde plek, maar is echter veel milder van aard als voorheen. Om het in getallen uit te drukken: Ik begon na de operatie helemaal vanaf 0-5 en heb dat met de maanden opgebouwd naar 80-85. Nu ben ik terug naar 50-55. Wat betekent dat ik een flink aantal stappen terug moet nemen in mijn training en vanuit daar weer opnieuw mag opbouwen.

                    Originally posted by NickP View Post
                    Pffff klote man
                    Ik snap precies wat je bedoeld met teveel pushen terwijl je het oorspronkelijke doel uit het oog verloren bent namelijk het herstel van je schouder.

                    Misschien wat bot om te zeggen, maar is natuurlijk wel een eyeopener voor mij om te blijven beseffen om niet te hard van stapel te gaan lopen.

                    Beterschap kerel!
                    Bedankt. Het is niet bot hoor. Als iemand anders iets kan leren van mijn fouten dan is dat mooi meegenomen. Kan die persoon een hoop ellende besparen.

                    Originally posted by weslleyy View Post
                    Beterschap man das wel goed balen zeg. Ik vroeg idd of de schouder al beter ging omdat de gewichten ook beter gingen het is ook lastig als je weet dat er meer inzit.
                    Bedankt Wesley.

                    Originally posted by tik_tok View Post
                    Dat is heel rot. Ik wens je veel beterschap en hopelijk gaat het toch snel beter!
                    Bedankt

                    Originally posted by rainman View Post
                    Klote man, hopen dat het irritatie is door overbelasting.
                    Ben bij de specialist geweest die me geopereerd heeft en mijn fysiotherapeut als een bezoekje gedaan. Beiden geven aan dat het irritatie is door overbelasting. Het is dus een kwestie van wat rust en vervolgens qua training een aantal stappen terug gaan qua belasting / intensiteit. En deze vervolgens weer opbouwen.
                    More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                    Comment


                    • Tijdens mijn afspraken met de specialisten werd ik geconfronteerd met een aantal verassingen. Voor mijn afspraak bij de arts die de operatie heeft uitgevoerd, moest ik eerst even een foto laten maken.

                      De arts laat me wat dingen op die foto zien en wat zie ik...Een titanium pin in mijn schouders. Mij was verteld dat deze pin van een materiaal is gemaakt dat met de tijd oplost. Ja zegt de arts, het ene deel waarmee je pezen worden vastgezet lost inderdaad op, maar de titanium pin waarmee het vastgezet is in je bot, die blijft daar voor altijd.

                      Beide specialisten (fysio en de chirurg) hebben me tevens flink aan het denken gezet. Beiden gaven onafhankelijk van elkaar aan, dat ze denken dat ik het opgelopen letsel erg onderschat (ik denk niet dat ik het onderschat heb, maar ik heb het wel verdrongen omdat ik het niet waar wil hebben).

                      Er zijn twee pezen die ernstige schade hebben opgelopen (biceps en één van de rotator cuff). En gekeken naar het herstel zijn beide specialisten heel erg blij met het eindresultaat. Ik moet als het ware heel blij zijn dat ik grotendeels de dingen in het dagelijkse leven pijn vrij kan doen en zelfs nog op een aardige intensiteit kan sporten (het probleem is dat ik in mijn hoofd 100% herstel had verwacht. Ik wil groter en sterker worden als ik ooit tevoren was. En doordat het lekker ging is er de smaak naar meer en meer).

                      Maar dan haalt de realiteit je snel in. Beiden hebben aangegeven dat mijn schouder nooit meer zal worden zoals deze voorheen was. Het zal de rest van mijn leven een zwakke plek blijven en ik zal dus altijd voorzichtig moeten blijven. Mijn fysio zei het op een heel mooie manier: Je hebt nu proefondervindelijk de maximale belastbaarheid van je schouder gevonden en deze grens overschreden. Deze maximale belastbaarheid zal niet meer of nauwelijks toenemen gezien de tijd die verstreken is en de tijd die nodig is voor het herstel van deze weefsels.

                      Bam klap in mijn gezicht. Fysio zag dat ik nogal aangedaan was door deze boodschap. Hij gaf aan dat hij best wil regelen dat ik een second opinion krijg van een goede sport fysio. Maar hij verwacht dat ook deze hetzelfde zegt.

                      Moet even nadenken hoe ik hier mee om ga.
                      More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                      Comment


                      • Oh wat heftig! Heel veel sterkte met het verwerken van dit kl***n bericht.

                        Comment


                        • Heel begrijpelijk dat je wat tijd nodig hebt om dat te verwerken, kerel.
                          I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                          - Dave Tate

                          Comment


                          • pff sterkte dyno

                            Comment


                            • Pfff, da's zeker klote.
                              Dat is niet zomaar even een pas op de plaats maken.
                              Wordt de grens van maximale belastbaarheid net zo snel bereikt door gewicht, intensiteit als door volume?

                              Simpel gezegd: stel dat je met minder zware gewichten en meer herhalingen gaat werken of bv focussen op negatieven, dropsets e.d.

                              Qua massa kan je dan ook aardig wat bereiken, qua pr's niet maar je bent toch geen powerlifter.

                              Second opinion zou ik altijd doen, ook al is de uitslag waarschijnlijk hetzelfde.

                              Sterkte in ieder geval met de terugslag.
                              Last edited by rain; 05-05-2014, 10:32.
                              DIVIDE ET IMPERA

                              Comment


                              • dat is inderdaad klote nieuws
                                Winners are not those who never fail, but those who never quit!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X