Meestal ben ik nooit zo van het delen van gerechten of voedingsproducten. Alleen ik woon nu al een geruime tijd op mezelf, en wat ik soms best moeilijk vind is om voor twee mensen te koken. Tuurlijk is het mogelijk maar je houdt wel eens wat over of je hebt de porties niet goed ingecalculeerd.
Wat ik tegenwoordig doe, en wat ook aan te raden is voor andere. Ik maak linzensoepen als bijgerecht, en andere producten gebruik ik als hoofdgerecht. Zo kan ik het hoofdgerecht aanpassen aan twee personen waardoor ik niks over hou. En met de linzensoep krijg ik in ieder geval genoeg binnen. Een pak gedroogde linzen van 500 gram kost rond de 2 euro dus het is daarnaast ook nog eens erg goedkoop. Ook de voedingswaarde is gewoon goed: Voedingswaarde Linzen, bereid per 100 gram., en de mogelijkheden om te koken met linzen zijn oneindig.
Wat ik tegenwoordig doe, en wat ook aan te raden is voor andere. Ik maak linzensoepen als bijgerecht, en andere producten gebruik ik als hoofdgerecht. Zo kan ik het hoofdgerecht aanpassen aan twee personen waardoor ik niks over hou. En met de linzensoep krijg ik in ieder geval genoeg binnen. Een pak gedroogde linzen van 500 gram kost rond de 2 euro dus het is daarnaast ook nog eens erg goedkoop. Ook de voedingswaarde is gewoon goed: Voedingswaarde Linzen, bereid per 100 gram., en de mogelijkheden om te koken met linzen zijn oneindig.
Comment