Geen extra eiwitten nodig voor spiergroei?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Ja klopt whey na de trainen soms neem ik dan 6 eieren waarvan 1 met geel.
    Tegenwoordig neem ik een combi van aminoos na het trainen en daarna me shake of eieren.

    Off topic:

    6 gram arginine, 4 gram glutamine en 2 gram Taurine voor het trainen=een top training!!
    Face your demons...........

    Comment


    • #62
      die arginine en glutamine kan je ook nog extra nemen voor het slapen gaan, die neem je dan liefste nog voor je de casseïne neemt. Geeft een grotere GH boost dan casseïne als het goed is.

      Maar die amino's voor de training nemen doe je goed....! Lekkere pomp en hoge NO levels en extra hoge GH aanmaak.
      1e Masters Superbody YBF 2011!
      Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

      Comment


      • #63
        Originally posted by marnop View Post
        die arginine en glutamine kan je ook nog extra nemen voor het slapen gaan, die neem je dan liefste nog voor je de casseïne neemt. Geeft een grotere GH boost dan casseïne als het goed is.

        Maar die amino's voor de training nemen doe je goed....! Lekkere pomp en hoge NO levels en extra hoge GH aanmaak.
        Hey Marnop,

        Wat is het verschil tussen Whey en amino`s.
        Als je een Whey shake neemt dan krijg je toch ook aminozuren binnen.
        Waarom extra pillen amino`s nemen?

        Comment


        • #64
          Eiwitten bestaan uit ketens van aminozuren, dus vrije aminozuren hoeft je lichaam niet los te breken. Overigens zijn aminozuren in een potje alsnog vertakt, maar al een stuk minder. Eigenlijk moet je op zoek naar di- en tripeptiden voor een absurd snelle opname, maar die zijn duur.
          "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

          sigpic

          "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

          Comment


          • #65
            Originally posted by Kevin72 View Post
            Ja klopt whey na de trainen soms neem ik dan 6 eieren waarvan 1 met geel.
            Tegenwoordig neem ik een combi van aminoos na het trainen en daarna me shake of eieren.
            Zonde dat je bijna al het geel weggooit. Daarin zitten de meeste voedingsstoffen en bijna de helft van de eiwitten:

            The Incredible, Edible Egg Yolk
            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
            - Dave Tate

            Comment


            • #66
              Originally posted by GeneralIx View Post
              Eiwitten bestaan uit ketens van aminozuren, dus vrije aminozuren hoeft je lichaam niet los te breken. Overigens zijn aminozuren in een potje alsnog vertakt, maar al een stuk minder. Eigenlijk moet je op zoek naar di- en tripeptiden voor een absurd snelle opname, maar die zijn duur.

              Atta, weet jij ergens bronnen te vinden over de casseïne in kwark en de invloed van toegevoegde enzymen daarop? Maar ook eventueel de invloed van de enzymen en zuren op de lactose in kwark?

              Ik heb opgevangen dat de casseïne wordt verknipt door de enzymen en lactose wordt afgebroken.....is dat waar en is daar documentatie van?
              1e Masters Superbody YBF 2011!
              Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

              Comment


              • #67
                Originally posted by marnop View Post
                Nee hoor begint al na een kwartier tot een half uur en gaat vervolgens een uur of 4 door en dan is het meestal wel op. Ik moet nog even uitzoeken hoe lang het nou exact duurt, maar is even lastig te vinden, ook omdat er verschillende bereidingswijzen zijn van kwark.
                Maar je kan dus prima in de ochtend net na het wakker worden een whey en wat eieren nemen en dan 2 uur later een bakje kwark en een paar uur later neem je weer kip, vis of vlees. Overdag kwark nemen is optimaal.

                Beter dan vlak voor het slapen gaan. Voor het slapen is casseíne de beste optie.
                Okej top! weer wat geleerd

                en tussen de eieren en whey s.morgens hou je het liefst ook nog een half uurtje tog? voor opname van whey? meen dat ik dat ergens van jou gelezen had...
                If you do what you always did, you will get what you always got !

                Comment


                • #68
                  Originally posted by richard21 View Post
                  Okej top! weer wat geleerd

                  en tussen de eieren en whey s.morgens hou je het liefst ook nog een half uurtje tog? voor opname van whey? meen dat ik dat ergens van jou gelezen had...

                  De whey neem je direct na het wakker worden, dan douchen en aankleden en je ontbijtje maken, dan ben je al gauw een half uurtje verder.
                  1e Masters Superbody YBF 2011!
                  Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                  Comment


                  • #69
                    @ marnop
                    Zuur zorgt voor hydrolyse staat me bij (net als een bak enzymen overigens)--> spitsen van eiwitten dus. Zal eens kijken of ik die collegesheet eens terug kan halen. Lactose wordt afgebroken door lactase, staat los van de eiwitten. Weet niet of ik je vraag zo beantwoord heb?
                    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                    sigpic

                    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                    Comment


                    • #70
                      Originally posted by marnop View Post
                      De whey neem je direct na het wakker worden, dan douchen en aankleden en je ontbijtje maken, dan ben je al gauw een half uurtje verder.
                      top ! thnx kerel!
                      If you do what you always did, you will get what you always got !

                      Comment


                      • #71
                        btw martin, je zegt dat ong na een half uur de kwark al op begint te nemen... waarom word whey dan snel genoemd? en als het na een half uur al op begint te nemen... dan kan je het tog ook net zo goed, bijv na het trainen nemen (kwark)?:S

                        gr.
                        If you do what you always did, you will get what you always got !

                        Comment


                        • #72
                          Originally posted by richard21 View Post
                          btw martin, je zegt dat ong na een half uur de kwark al op begint te nemen... waarom word whey dan snel genoemd? en als het na een half uur al op begint te nemen... dan kan je het tog ook net zo goed, bijv na het trainen nemen (kwark)?:S

                          gr.

                          http://forum.bodynet.nl/883470-post46.html

                          http://forum.bodynet.nl/883497-post52.html
                          I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                          - Dave Tate

                          Comment


                          • #73
                            Originally posted by inferno_0666 View Post
                            Zonde dat je bijna al het geel weggooit. Daarin zitten de meeste voedingsstoffen en bijna de helft van de eiwitten:

                            The Incredible, Edible Egg Yolk

                            Omdat deze ook zeer veel cholestrol en vet bevat en dat niet echt handig is als je ook wel is een kuurtje pakt.
                            Face your demons...........

                            Comment


                            • #74
                              Klopt het ook dat eieren gekookt beter opneembaar zijn dan dat je ze rauw naar binnen werkt?
                              Face your demons...........

                              Comment


                              • #75
                                Originally posted by Kevin72 View Post
                                Omdat deze ook zeer veel cholestrol en vet bevat en dat niet echt handig is als je ook wel is een kuurtje pakt.
                                Originally posted by Kevin72 View Post
                                Klopt het ook dat eieren gekookt beter opneembaar zijn dan dat je ze rauw naar binnen werkt?

                                - Cholesterol dat je via je voeding binnen krijgt heeft geen of nauwelijks invloed op je cholesterol spiegel.

                                - De cholesterol die een negatief effect heeft op je gezondheid is geoxideerd cholesterol. Dat krijg je bijvoorbeeld wanneer je een ei (lang) bakt. Als je het rauw drinkt dan heb je daar geen last van.

                                - Het klopt dat het witte gedeelte beter opneembaar is wanneer het gekookt is. Dus als je het goed wilt doen dan zou je het ei zodanig moeten koken dat het geel vloeibaar blijft.
                                I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                                - Dave Tate

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X