Emielos the road to the Enercup

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zo even een uitleg over de stand van zaken. Met diepte punt in de prep bedoelde ik gelukkig positief. Ik heb werkelijk nog nooit zo laag gestaan zoals nu en dat betekend voor nu 6% vet -1% afgelopen week dus. Gewicht lijkt zich gek genoeg te stagneren wat best apart is op dit moment. 4mm of triceps/taille en tot slotte buik. Ondanks dat ik mentaal dus dacht dat die cheat mij zou verneuken heeft het weinig uitgemaakt.

    Voor zondag betekend het dus dat ik het volgende mag doen: ontbijt + 25 gram + 2 TL honing. middag eten mag naar 75 en 's avonds een cheatmeal. Oftewe; the famous cheeseburgers sws en wat erbij weet ik nog niet. Maar wel een gewoontedier op moment omdat ik indien mogelijk niks wil aanpassen omdat het zo steady en goed gaat.
    Motivatie begint per week erg toe te nemen en krijg er steeds meer zin in. Hoewel veel mensen nu telkens dieper en dieper moeten gaan, ga ik al 6-7 week steady op dieet en cardio. Donderdag avond weer langs coach en zullen dan wel weer te horen krijgen wat ik moet doen. Als ik weer 1% naar beneden ben word het waarschijnlijk even een weekendje meer eten omdat ik anders te vroeg ga pieken.

    Laatste week ook een beetje bekend. 3 dagen low/no carbs en vanaf donderdag langzaam aan laden, Zal voornamelijk rijst / ananas etc worden van wat ik begreep. Vind ik absoluut niet erg om mee te laden want ananas is die shit. En ben nu ook op zo'n punt van seefood ( wat ik zie kan en wil ik eten).

    Daarna weer training gepakt en ging ziek lekker. Motivatie ligt hoog, krijgt is stabiel en kan lichtelijk verhogen. Alles voelt goed aan tot nu toe, ook zeer tevreden over hoe de prep tot nu toe gaat. Zondag nog 3 week dus dat betekend nog 2 week diëten en laatste week word 3 dagen afzien en daarna laden en shinen als een malle! Met laden ga ik ook echt een landkaart worden.

    De training
    bench
    10xstang
    10x30
    10x40

    decline fly's ss bench
    3x8x12/ 60

    fly's
    3x8x16,5

    Incline bench ss crossovers onder naar boven
    3x8x 50 11,5

    chestpress
    3x8x52

    front raise bb 20kg aan schijven, gewicht stang weet ik niet)
    3x8x20 / 12 / 8

    dumbel press ss shurgs
    3x8x20 / 44

    shoulder press machine
    3x8x845

    Totaal verkeerde foto's maar beter dan niks toch? Ben wel zo plat als fuark maarja..


    Mijn trainingslog: http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/66382-emielos-the-road-to-the-enercup.html

    Comment


    • Vanmiddag weer rug armen getraind. Het was echt een heerlijk fijne training al zeg ik het zelf. Motivatie is heel goed aanwezig en merk ik echt terug in mijn trainingen. Kracht blijft zeer zeker stabiel maar sommige oefeningen met het bijhorende gewicht word soms wel wat zwaarder heb ik het idee. Komt ook omdat spier/beursheid iets langer aanwezig blijft. Al komt dat bij rug ook zeer zeker door woensdag rug te hebben getraind en donderdag 1,5 uur geposeerd wat ook heel erg vermoeiend was voor mijn rug.

      Vanochtend ook de meest porn achtig ontbijt sinds 8-9 week gehad. Ontbijt mocht even eenmalig worden verhoogd met 25g havermout en 2 TL honing. Damn dat smaakte echt fantastisch! Ook iets wat ik in de bulk ga gebruiken voor makkelijke kcals indien dat nodig gaat zijn. Zo ontbijten met havermout,whey en honing is zwaar chill!
      Middag maaltijd ook even verdubbeld. 75 gram rijst in 1 maaltijd heb ik ook even een tijdje niet meer gezien. Zag er gewoon uit als een redelijk normale maaltijd haha.

      Als afsluiting weer een cheatmeal gehad vnaaf. Smaakte fantastisch en vooral weer mijn cheeseburgers met die fijne calve hamburger saus

      Cardio ook echt weer glimlachend gedaan na de training haha. Denk dat veel mensen die ook in prep zijn mij nu haten aangezien ik mij echt gewoon goed voel. Niet echt hel vermoeid, niet heel kut en niet teveel cardio.

      Werd ook in de gym een aantal keren aangesproken of ik wedstrijden doe. Denk dat mijn shape dus zeker goed gaat.

      straight arm pulldown
      10x23
      10x32

      straight arm pulldown/onderhandse row/pull down
      3x8x41 / 73 52+2,5 laatste oefening was zwaar maar goed uitgevoerd!

      onderhandse greep pulldown ss lat pull machine
      3x8x59 / en 55kg per hand

      machine row
      3x8x73

      triceps pushdown / frenchpress staand/touwtje
      3x8x32 / 20/ 18

      onderhandse greep pulldown
      3x8x23

      reversed grip bench
      3x8x45 Kan volgende keer wel 47,5 doen als ik die 1,25 schijfjes kan vinden

      dumbel curl ss ez bar curl
      3x8x 14 / 25

      preacher curl machine plate loaded
      3x8x30

      cable curl
      3x8x8

      Hanging leg raise ( recht en schuin etc)
      3x

      Naar kleedkamer voor PWO shake. buikspieren en zijkant lekker zichtbaar ondanks dat ik focking plat ben.

      30 minuten cardio

      21 dagen to go! This is 5 percent luck, twenty percent skill, fifty percent concetrated power of will. Five percent pleassure, 20 percent pain. And a 100 percent reason to remember my name!
      Mijn trainingslog: http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/66382-emielos-the-road-to-the-enercup.html

      Comment


      • Wel bijzonder om te lezen dat je er redelijk makkelijk doorheen komt. De meeste verhalen die ik lees/hoor zijn niet zo florisant :-). Ik merk nu wel een aardig verschil in gemoedstoestand nu ik een paar weken aan het bulken ben tov de cut van het gelopen half jaar. Ik heb net wat meer energie, minder prikkelbaar, vrolijker etc. Maar ik heb wel meer last van een hongergevoel door de dag........

        Maar ga vooral zo door!

        Comment


        • Originally posted by Hansi View Post
          Wel bijzonder om te lezen dat je er redelijk makkelijk doorheen komt. De meeste verhalen die ik lees/hoor zijn niet zo florisant :-). Ik merk nu wel een aardig verschil in gemoedstoestand nu ik een paar weken aan het bulken ben tov de cut van het gelopen half jaar. Ik heb net wat meer energie, minder prikkelbaar, vrolijker etc. Maar ik heb wel meer last van een hongergevoel door de dag........

          Maar ga vooral zo door!
          zoals mijn ouders soms zeiden; een bijzondere jongen en dat ben je . Dat blijkt maar weer bij mij haha
          merk soms wel dat ik sneller prikkelbaar ben en soms sneller mijzelf irriteer. Maarja dan moet je denken; rustig blijven het komt door het weinig eten. Houd jezelf rustig en je mond dicht.

          Trainig + cardio van vandaag alweer op zitten. De training op zich was goed alleen mijn lichaam deed wel even raar.. Mijn lichaam besloot om rond een uur of 12 even een lucht productie op gang te gaan zetten. Kwam ook gewoon facking random. Luchtproductie is nou niet heel erg maar wel als het gewoon kut voelt. Heb constant het gevoel dat dat er iets dwars zit en dat is dan geen gas/lucht.. Het voelt de hele tijd aan als er iets anders uit moet komen maar dan niet in een vaste substantie laten we maar zeggen. Dat gebeurd niet maar voelt wel zo wat focking hinderlijk is. Zeker als je Hams quads moet doen...

          Training op zich ging aardig lekker. Hams gaan nu wel even wat eerder verzuren en tijdens hack squat merk ik dat goed. Ook merk ik dat kuiten niet helemaal 100% hersteld zijn ofzo.. Voelt allemaal wat minder aan maarja niet gek met nog maar 3 week te gaan voor de wedstrijd.

          Tijdens cardio kon ik ook duidelijk de cheat van gisteren merken. Jezus christus wat droop het zweet van mij af. Echt niet te zuinig ook gewoon.

          liggend legcurl
          10x20
          10x40

          liggend leg curl/stiff dl dit voelde echt kut door wat hierboven beschreven/ liggend legcurl
          3x8x 60 / 75 / 50

          hack squat ss legpress
          3x8x 50 / 160 tyfes pijnlijk aan vooral buitenkant quads...

          leg ext ( tanden bijten de tering..
          3x8x82,5

          kuiten staand ss zittend
          3x8x70 / 40 brandden als ma lije jezus christus. Wist even niet wat ik moest: staan of voeten omhoog beide deed focking veel pijn

          30 minuten cardio Ging lekker!
          Mijn trainingslog: http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/66382-emielos-the-road-to-the-enercup.html

          Comment


          • Na alle verschillende meningen over het poseren toch nog maar contact gezocht met bianca uit de organisatie van de Enercup en Jerry koolhoven. Deze zeggen beide dat het NIET uitmaakt welke hand waar. Gewoon doen wat voor jezelf goed voelt en wat voor jou het beste er uit ziet. Hier luisteren we dus maar naar en doen gewoon de beste kant. Tuurlijk in de line up laat ik beide zien om op te vallen maar tijdens vergelijkingen mijn voorkeurs hand/heup geval.


            Gisteren was het weer tijd voor mijn 40 minuten cardio. Dit was redelijk afzien voor mij, althans laatste 5 minuten. De rest ging wel ok af en toe dipjes maar verstand op 0 en doortrappen. Laatste 5 minuten is echt op karakter/wilskracht gegaan. Damn ik had het hier echt even heel moeilijk niet te zuinig..

            Na de cardio echt leeg maar toch nog even wat abs gedaan.

            Vandaag ( woensdag) voelde mijn lichaam echt leeg aan. Alsof die 40 minuten cardio mij echt helemaal leeg trekt op 1 of andere manier.. Lichaam voelde zwaar/vermoeid aan. Gewoon wandelen kosten gewoon kracht waar ik niet zoveel zin in had. Beetje geïrriteerd gevoel in heel je lichaam, kan het niet beter beschrijven.

            De ganze dag ook echt goeie trek/honger. Waar dat vandaan komt weet ik niet. Misschien dat ik door 40 minuten cardio echt gewoon alles in mijn lichaam helemaal leeg trek ofzo

            Voor het trainen PWO erin en dan voel ik mij weer normaal. Zal wel door de stoot cafeïne komen ofzo. Training zelf ging lekkah en strepen zitten er mooi op. Morgen avond langs coach en dan krijg ik te horen wat het plan van volgende week word, of naja. Voornamelijk dit weekend. Moet ik een weekend meer eten of niet, ik hoop van wel zou wel nice zijn. Niet alleen het meer eten is chill maar ook gewoon dat mijn lichaam gewoon lekker steady door gaat en de verbrandingsoven gewoon vol aan staat. Dat zonder gear/fatburners etc.

            Bench
            10xstang
            10x30
            10x40

            decline fly's ss bench
            3x8x12 / 60. Zo de tering wat was bench zwaar vandaag niet normaal de tering...

            cable fly's
            3x8x16,5

            incline bench ss crossovers beneden naar boven
            2x8x50 / 9 +2,5
            10x50 / 9+2,5. zat nog wat in het vat dus waarom dan geen extra reps

            chest press machine
            3x8x52

            ezbar front raise/side raise/ bent over raise
            3x8x20 / 12 / 8

            Dumbel press ss shrugs. Dumbel press was vertyft zwaar de tering..
            3x8x20 44

            machine press
            3x8x27 Net aan die allerlaatste

            Adertje op de borst, lekkah!!

            Foto's zijn beetje kut door het licht. in het echt zag het er veel mooier uit en veel dikker. Foto's gemaakt na eerste giant set schouders
            Mijn trainingslog: http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/66382-emielos-the-road-to-the-enercup.html

            Comment


            • Jerry Koolhoven. Die heeft zich volgens mij ook nog eens aangemeld op dit forum geloof ik. Kwam via Mvos ofzo. Maar goed het bleef volgens mij alleen bij aanmelden :-)

              Vette brute pics weer. Mooi mooi!

              Comment


              • Nice pic Emiel, echt goed shredded zeg. Al helemaal vergeleken met je profiel pic.
                Wel een smaller koppie dan normaal, maar daar heb ik net zoveel last van haha.
                Ik word er ook regelmatig door anderen over aangesproken die mij al een tijdje niet hebben gezien.
                Nog 2 weekjes volhouden en dan lekker laden. Daar kijk ik inmiddels ook wel heel erg naar uit

                Comment


                • Ziet er goed uit Emiel!!
                  Food is an important part of a balanced diet.
                  ~Fran Lebowitz

                  Comment


                  • Originally posted by Aesthetic and Athletic View Post
                    Nice pic Emiel, echt goed shredded zeg. Al helemaal vergeleken met je profiel pic.
                    Wel een smaller koppie dan normaal, maar daar heb ik net zoveel last van haha.
                    Ik word er ook regelmatig door anderen over aangesproken die mij al een tijdje niet hebben gezien.
                    Nog 2 weekjes volhouden en dan lekker laden. Daar kijk ik inmiddels ook wel heel erg naar uit
                    Plaats jij nog pics? Ben benieuwd hoe jij er voor staat? En zo krijgt het forum misschien nog een beetje een boost :-)

                    Comment


                    • Originally posted by Hansi View Post
                      Jerry Koolhoven. Die heeft zich volgens mij ook nog eens aangemeld op dit forum geloof ik. Kwam via Mvos ofzo. Maar goed het bleef volgens mij alleen bij aanmelden :-)

                      Vette brute pics weer. Mooi mooi!
                      Ja heb al contact opgenomen en via via heb ik nu het goede antwoord hoop gezeik en gezeur zo die poses haha.

                      Maar weetnie wat ik moet/mag doen dus ga verder met waar ik mee bezig ben.

                      In het echt zag het er nog veel gruwelijker uit helaas haha
                      Originally posted by Aesthetic and Athletic View Post
                      Nice pic Emiel, echt goed shredded zeg. Al helemaal vergeleken met je profiel pic.
                      Wel een smaller koppie dan normaal, maar daar heb ik net zoveel last van haha.
                      Ik word er ook regelmatig door anderen over aangesproken die mij al een tijdje niet hebben gezien.
                      Nog 2 weekjes volhouden en dan lekker laden. Daar kijk ik inmiddels ook wel heel erg naar uit
                      Thx dude! Zegt diegene die ultimate shred is. De tering wat staat vooral UB van jou echt er echt kurk maar dan ook kurkdroog bij focking sick!

                      Ben gewoon altijd een dikbek geweest haha. Leuk zijn die gesprekken dan he: "gaat het wel goed met je"

                      Poeh dat laden ja dat word wat. Jij hebt al wat ervaring ik 0. Ik heb geen idee wat ik moet verwachten qua hoeveelheden. Ik ga voornamelijk laden met rijst, verse ananas rozijnen etc volgens mij. Niet heel veel havermout ivm vocht maar dat zit ook in rijst. Achja luister naar de coach en we shall see hoe freaky het word.

                      Enige waar ik tegenop zie/ zenuwen voor heb is depletten. Ik ga 3 dagen depletten oftewel no carbs. Heel benieuwd hoe dat gaat worden, ik denk echt onwijs kut. Denk dat je mij woensdags kan opvegen..

                      Maarja gewoon met een instelling erin gaan van: het word ontzettend kut en zwaar. Dan kan het alleen maar meevallen heeft tot nu toe met de prep ook gewerkt:P

                      Originally posted by TaraSmit View Post
                      Ziet er goed uit Emiel!!
                      Dankje tara! jij nog een leuke/goeie verjaardag gehad?

                      ik ben zelf volgende week jarig. Geen taart/bier/chips voor mij etc. Maar heb er nog nooit zo shredded bij gestaan op mijn verjaardag:P
                      Mijn trainingslog: http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/66382-emielos-the-road-to-the-enercup.html

                      Comment


                      • Ja hrt was erg leuk! Het voelde zowat als een goeie vakantiedag omdat ik vrij was en er prachtig weer was.

                        Dat ook een gift aan jezelf toch? Er zo uit zien. Ga je het vieren of wordt dat te druk? En dat eten haal je waarschijnlijk achteraf wel 10x zo hard in
                        Food is an important part of a balanced diet.
                        ~Fran Lebowitz

                        Comment


                        • Originally posted by TaraSmit View Post
                          Ja hrt was erg leuk! Het voelde zowat als een goeie vakantiedag omdat ik vrij was en er prachtig weer was.

                          Dat ook een gift aan jezelf toch? Er zo uit zien. Ga je het vieren of wordt dat te druk? En dat eten haal je waarschijnlijk achteraf wel 10x zo hard in
                          Het vieren ga ik even uit stellen denk ik. Is daarvoor even te druk + weinig energie. Komt na de wedstrijd wel weer.



                          Gisteren weer langs coach geweest. Toen ik 's avonds thuis kwam had ik geen zin om nog een heel verhaal te typen. Wou gewoon ajax kijken en daarna pitten

                          Met meting is er ongeveer 1-2mm weer af gegaan dus zitten nu 5,5-6%. Nog steeds steady maar wel wat aanpassingen. Ontbijt 15 gram naar beneden, middag eten 5 gram naar beneden en avond eten 15 gram naar beneden. Ook de dextrose + oats na de training zijn er nu uit. Dus ga van 200 gram carbs naar ruwweg 80gram. Achja moet maar zo denken: alles beter dan 0 en die komen 26 september wel.
                          Benieuwd hoe ik er dus volgende week met o.a. mijn verjaardag erbij loop. Denk heel verlept maarja aan de andere kant heb ik er nog nooit zo shredded bij gestaan op mijn verjaardag.

                          Merk trouwens dat mijn eigen test productie helemaal op zijn gat ligt. Libido is echt niks. nada, 0,0.
                          Volgende week zondag weer langs coach en dan krijg ik peak week te horen. Vervolgens die vrijdag zo'n beetje laatste check-up en zaterdags wegen en zondag shinen.

                          training zoals normaal. niet sterker of zwakker dan normaal dus geen zin om alles uit te typen.
                          Mijn trainingslog: http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/66382-emielos-the-road-to-the-enercup.html

                          Comment


                          • Begrijpelijk! Je bent hier al zo lang voor bezig, jarig ben je elk jaar

                            Lekker dat die metingen telkens zo goed gaan trouwens. Heb volgens mij geen "tegenvaller" voorbij zien komen.
                            Food is an important part of a balanced diet.
                            ~Fran Lebowitz

                            Comment


                            • Impressive. Tijdje niet in je log gelezen, gaat alles nog een beetje volgens plan?
                              Kan niet = wil niet

                              Comment


                              • Heerlijk om je log te lezen , zeer mooie shape ook

                                The easiest way to look 5 pounds bigger is to loose 5pounds.

                                Super
                                You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

                                The upper back is the new chest Defranco

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X