NickP's log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Originally posted by Iron Mind View Post
    Qua bf% heb ik geen idee wat ik je zou moeten geven. Aangezien je niet de zwaarste zult zijn wordt het des te lastiger om je bf in te schatten. Dusdanig zelfs dat het geen niets uitmaakt. Jij kan bijv. 60kg wegen met bf 6%, maar waarschijnlijk heb jij dan nog geen dikke blokken op je buik, omdat je die massa gewoon niet hebt. Terwijl iemand van 80kg met bf 10% meer definitie zal hebben dan jou, omdat hij dan simpelweg gewoon meer massa heeft.

    Dit verhaaltje even ter illustratie dat jij je niet zo vast moet bijten op bf, aangezien je je daar later mee moet gaan vermoeien. Het is nu zaak dat jij blessure vrij gaat blijven (last van je knie bij het squatten?), goed gaat eten, trainen en vooral rusten. Verder moet je accepteren dat je kracht niet altijd je van het is tijdens je training, maar hey dat moet je maar accepteren. Dat hoort er nu allemaal bij er spelen zoveel factoren mee die dit kunnen beïnvloeden.
    Allright, fuck bf daar moet ik me dus niet zo mee bezig houden.. massa en definitie heb ik sws nog amper maar zag gelukkig in die paar weken dat ik met mijn voeding en training serieus bezig ben bijna meer verandering dan een jaar rond kutten op apparaten. Helaas zit ik nu met mijn schouder nog steeds, dus zal is kijken hoe dit blijft gaan. Als het kan voor de zomer wil ik sws nog mijn bovenlichaam trainen maar dat zullen geen hoge gewichten zijn. C'est ca komt vanzelf goed. Daarna heb ik wel een probleem namelijk: ik train dan 4 x per week met handbal en zal dus niet ook intensief kunnen kt.. ik ga dan niet voor de massa trainen maar voor de kracht. Graag zou ik daar nog wat hulp van willen door een x aantal personen maar dat zal ik later nog wel vragen (is pas september).

    Die 4 x in de week zullen aanhouden tot april 2014 en DAARNA kan ik weer vol een paar maanden voor massa trainen, ik hoop daarvoor genoeg gebulkt te hebben zodat ik keihard kan trainen. Ik hoop dat ik flink wat massa kan pakken dan.

    Comment


    • #62
      Schouder en pols blessure gaat iets beter, door mn fitness handschoenen met pols-ondersteuning voel ik ze niet maar door mn schouder train ik toch amper belastend voor de pols.

      Wel zal ik mijn log nu even updaten met een nieuwe blessure. Zoals je als eventuele lezer van mijn log gewend bent heb ik meer resultaat in het krijgen van (ongerelateerd aan krachttraining) blessures dan in het maken van vorderingen door het krachttrainen. Deze keer is mijn ribbenkast aan de beurt. Zoals sommigen hier misschien weten zit ik op handbal en dit is op het niveau dat ik handbal niet bepaald voor de zachte mensen onder ons. Daardoor heb ik afgelopen zondag weer flink op mn flikker gekregen tijdens een toernooi in Apeldoorn. de man in kwestie verdedigde mij met zn vuisten op mijn ribbenkast ipv met handen op schouder en heup(theoretisch dan). Hierdoor heeft mijn borstbeen en dus ook de omliggende ribben een flinke beuk gekregen waardoor vrijwel alle bewegingen zoals opstaan, lopen, ademen zorgen voor een licht pijngevoel in mijn borst.

      Dit resulteert dus in een tijdje niet trainen, hoelang weet ik nog niet maar hopelijk niet te lang want ik was eigenlijk wel weer van plan om met mijn schouder en pols weer te beginnen met het trainen van mijn UB maar door dit ribben gekut zal ik niet alleen mijn UB maar ook mijn LB moeten uitstellen!

      er mag met me mee geleefd worden

      Comment


      • #63
        Je hebt idd wel pech...

        Opmerking op je pols blessure, ( heb niet alles doorgelezen ). Let op je houding met bijvoorbeeld je benchpress, ik heb ook tijdje gevoelige pols gehad maar dit kwam omdat ik de stang teveel liet rusten op de pols. Misschien aandachtspuntje?

        Verder weet ik niet hoevaak je blessures hebt door het handballen? Misschien afwegen wat voor jou belangrijker is fitness of handbal, ( wanneer blessures vaak voorkomen )

        BF% durf ik geen uitspraak over te doen, gewoon lekker bulken

        Succes met je blessures en je doelen, ik zal je log gaan volgen!

        Comment


        • #64
          Zit niet altijd mee met je he . Succes met je blessures
          If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

          Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

          Comment


          • #65
            Heren bedankt! Ik zal inderdaad even letten op mijn pols bij het bankdrukken. Het is niet de veroorzaker maar misschien wel een belastende factor die het herstel uitsteld. Verder is handbal idd de reden van mijn blessures maar ik speel het nu al bijna 12 van de 18 levensjaren die ik ben dus daarmee stoppen is nu eigenlijk nog geen optie haha. Ik zal er wel mee op moeten passen want ook fitness is voor mij een belangrijke bezigheid geworden!

            Comment


            • #66
              Gekneusde rib(ben) en borstbeen gaat prima nu, de pijn is minder geworden maar merk dat ik nog steeds geen rare/willekeurige bewegingen met mijn armen moet maken want dan voel ik ze weer even. Schouder blessure gaat wat mij betreft wel steeds beter. Pols blessure daarentegen wordt niet beter maar verslechterd licht volgens mij. Heeeel vervelend aangezien ik al een week bijna niet meer train en al een paar weken geen UB meer deed.

              Was echt gemotiveerd en had de discipline om te cleanbulken, maar is wel minder geworden helaas. Jammer want ik had echt nog even 2 maanden willen knallen voordat ik binnen 2 weken flink wat aan zal komen in vet op vakantie.

              Comment


              • #67
                Ik merk dat als ik mijn foto's kijk om die over een tijdje te vergelijken het er met een goed belichte ruimte en een goede camera minder goed uitziet dan een niet goed belichte ruimte met een goede camera

                http://i1351.photobucket.com/albums/...psbe75d310.jpg

                Do not look at the crap, het is ook een weerspiegeling van een RAAM hahaha, maar evengoed het ziet er beter uit(alsnog massaloos) dan die andere foto van voren.

                Comment


                • #68
                  Tjaaa haha belichting doet wonderen, als ik mezelf in de douchespiegel bewonder sta ik precies onder een plafondlampje waardoor ik er goed uit zie, helaas in 99% van de normale gevallen van het dagelijks leven worden er niet dergelijke flatteuze schaduwen onder mn borstspieren en abs geworpen dus lijkt het een stuk minder :P
                  "Waar een wil is, is een weg"

                  Comment


                  • #69
                    Waar is je massa :P. Just kidding.
                    In my opinion zou ik voorlopig nog niet beginnen met cutten. Gewoon lekker door eten
                    If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

                    Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

                    Comment


                    • #70
                      Ja ik snap ook niet helemaal waarom cutten in mijn gedachten is gekomen, als ik ga cutten is mijn definitie prachtig mooi want ik weet 100% zeker dat ik snel in bf kan zakken, daarentegen er valt amper wat te cutten dus blijf nog zeker een paar maanden bulken, misschien wel 2014 voorbij nog om pas bij de zomer 2014 te cutten. Doel is dan wel om iig 70 kg te wegen met een lengte van 172 cm, 8-9% bf

                      Comment


                      • #71
                        Zo, na maandenlange radiostilte eindelijk weer eens kunnen trainen. Helaas kan mijn bovenlichaam nog steeds niet door mijn schouder en pols blessure maar heb ze vandaag lichtjes belast door middel van mijn Redcord Mini. Verder heb ik weer een vertrouwde LB training gehad. Ging prima; was fijn om weer even bezig te zijn met de gewichten! Wel iets meer dan een week geen benen getraind dus heb wat gewicht lager gepakt om overbelasting te voorkomen. Dit heb ik redelijk goed ingeschat want ze waren goed vol na het trainen (had niet veel zwaarder kunnen pakken)

                        Back squat:
                        warming up 10 x 30, 40, 50
                        5 x 5 x 65

                        Romanian deadlift:
                        warming up 10 x 30
                        5 x 5 x 50

                        Standing calve raise:
                        warming up NIET GEDAAN, waren al genoeg warm van de squat en deadlift.
                        5 x 5 x 40

                        Leg extension:
                        warming up NIET GEDAAN ^
                        5 x 5 x 40

                        Hamstring curl:
                        warming up NIET GEDAAN ^
                        5 x 5 x 25

                        Vandaag cheatmeal: pizza........ weet niet of het slim is om niet aan mn macro's te komen op een trainingsdag maarja heb al meer dan 2/3 weken geen echte cheatmeal meer gehad dus heb het wel verdiend, eet ik daarna nog wel wat macaroni als ik nog honger heb straks.

                        Comment


                        • #72
                          Weer een verse training achter de rug, LB again.....
                          Voel mijn spieren nu al, is dat een teken van overbelasting? lijkt me niet want zat niet veel hoger dan de vorige training en heb toch 2 rustdagen gehad namelijk :')

                          Training

                          Back squat:
                          warming up 10 x 30,40,50
                          5x3x70 (voelde hem al snel in mijn quads, dus kon het niet vaker liften helaas... dit is dan ook de reden waarschijnlijk dat ik ze nu nog steeds voel)

                          Romanian deadlift:
                          warming up 10 x 30
                          5 x 5 x 60 er uit weten te persen na die squat waarin mn benen al helemaal vol zaten

                          Standing calve raise:
                          warming up niet gedaan
                          5 x 5 x 60 met de laatste set voluit dus zo'n 9 á 10 x

                          Ab crunch of hoe die ook maar heet, buikspieren met gewicht
                          4 x tot failure en ze burnen als hell maar dat maakt niet uit

                          Nog wat revaliderende schouderoefeningen maar wou voor geen ene reet dus toch maar is naar de dokter die me hopelijk naar het ziekenhuis verwijst... 6 maanden blessure en 5 maanden al bij de fysio lijkt me niet helemaal kloppen.

                          Comment


                          • #73
                            Maandag kan ik pas weer trainen, moet morgen werken en hele dag leren ivm mijn tentamenweek. Propedeuse is dichtbij maar moet nog wel even bezig wil ik die binnenhalen in het eerste jaar. Vandaag laatste handbaltraining van het seizoen gehad en nu 2 maanden rust. Hoop dat dit mijn herstel van mijn diverse blessures wat bevorderd .

                            Flinke spierpijn in mijn benen nu aangezien ik ze nog voelde van mn LB training gister maar ach, morgen even rusten en zondag slotdag van de vereniging. Dan is het even 2 maanden wat rustiger en dan hopen dat ik van mijn blessures af ben. Nu zal ik slapen, morgen weer van 07:00-12:30 werken op de slagerij. Welterusten!

                            Comment


                            • #74
                              Welke opleiding doe je ?. Ik zit nu ook tentamenweek (propedeuse) van HBO werktuigbouw kunde
                              If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

                              Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

                              Comment


                              • #75
                                Ik doe de opleiding integrale veiligheid op de NHL!

                                Bevalt de opleiding je goed? en kan je ook nog de P halen? zoja succes deze week!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X