NickP's log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Thanks man, fijn om te horen.
    Ben zelf ook wat te enthousiast geweest in mijn bulk.... had ingesteld op 3200 kcals per dag wanneer mijn onderhoud rond de 2500 is als ik 2/3 x in de week train, maar met werk en 4 x trainen is dat rond de 2700 dus dacht ik: 3200 kcals om aan te komen. Nu moet ik zeggen dat ik door 2 maanden geen bovenlichaam te trainen wel meer vet heb gekregen, maar amper spier ben aangekomen en ook niet veel in gewicht.... Dit zal ik hopelijk na de vakantie weer kunnen rechtzetten door ipv 3200 rond de 2900 of 2800 per dag te eten.

    Staat het er wat duidelijk

    Comment


    • #92
      Die spijsverteringsproblemen waar ik last van had hadden niet met de hoeveelheid kcals die at te maken hoor, ook heb ik nooit vet toen aangezet, at met periodes rond de 3000 kcals (wat nog veel te weinig was, had geen resultaat) tot ik terug veel klachten kreeg, dan maar 1500 - 2000 kcal. In die periode had ik ook een hoge activiteitsfactor. Ik kreeg het eten toen dikwijls niet binnen maar at toen ook producten die helemaal niet goed voor mij zijn zoals koemelk.

      Ik hoop nu duidelijke progressie in de gewichten te zien die ik ga tillen en in de spiegel. Maakt me niet meer uit hoeveel kcals ik ervoor moet eten.

      Ga je nog een UB training wagen of eerst naar de specialist?
      What matters in life is the courage, you bring to it.

      Comment


      • #93
        Heb 2 dagen terug een UB training gedaan en ging opzich wel goed, morgen ga ik LB en overmorgen de UB doen als het net zo voelt als nu. Hoop dat het lukt en als ik last krijg stop ik per direct. Waarom is koemelk niet goed voor je? drink het elke dag, zo'n 650/700 ml.

        Ik moet helaas wel verlagen, eindelijk gewend aan de hoeveelheid eten: als ik nu weer minder krijg ik honger..

        Comment


        • #94
          Te veel lactose, kleinere hoeveelheden gaat nog, af en toe, maar elke dag 500 ml - 1melk is te veel. Verteer het niet goed. Daarom drink ik nu rijstmelk, heeft totaal andere voedingswaarden (veeel carbs) maar zijn easy kcals.
          What matters in life is the courage, you bring to it.

          Comment


          • #95
            Vandaag staat een fullbody workout op het programma, heb er zeker zin in want heb ook mijn propedeuse gehaald in het eerste jaar net!!!!

            Comment


            • #96
              Congratz man, Ik heb helaas de mijne niet op 2 vakken na heb ik hem niet. 2 wiskunde onvoldoende
              If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

              Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

              Comment


              • #97
                Originally posted by InfineGhost View Post
                Congratz man, Ik heb helaas de mijne niet op 2 vakken na heb ik hem niet. 2 wiskunde onvoldoende
                Aah shit man, balen!

                Zo avondeten: gevulde paprika met rijst, daarna nog ff eten laten zakken en dan fullbody workout. Vanavond een party bij een maat van me thuis dus dat wordt alcohol en kort/niet slapen, FUCK niet goed voor mn lichaam maar moet toch ff vieren dat ik mn P heb

                Comment


                • #98
                  Hier nog een filmpje van mijn (ondertussen misschien verbeterde) techniek van de squat, dit is de 3e set van 5 x 5 x 77,5 kg met bw van 62

                  Overigens mijn PR en die zal ik zo is ff verbreken met 5 x 5 x 80 kg. dit was ook mijn doelstelling om voordat ik op vakantie ga de 5 x 5 x 80 aan te tikken, hopelijk kan ik de 82,5 halen of misschien de 85 wel.

                  Eerst maar eens die 80 kg halen vanavond


                  *edit* ohja, het filmpje
                  20130705 2111251] - YouTube

                  Comment


                  • #99
                    Volgers! Fullbody training gehad gister, geen tijd om het gister te loggen dus hierbij alsnog. Ging opzich wel lekker, gewichten van upper body gaan langzaam aan weer omhoog terug naar het oude niveau zonder dat ik daarbij meer last krijg van de, ondertussen wel bekende, blessures.

                    Training:

                    Back squat:
                    warming up 10 x 30, 10 x 40, 5 x 60
                    3 x 5 x 80 FAIL, hij wou hierna echt niet meer dus afgemaakt met 5 kg lager.... balen
                    2 x 5 x 75

                    Standing calve raise:
                    warming up niet gedaan
                    5 x 5 x 75, deze gaat altijd lekker en kan hem blijven verhogen. Heb laatst op een handbaltoernooi een compliment gekregen van een chick dat ik gespierde kuiten heb altijd leuk om te horen.

                    Romanian deadlift:
                    warming up 10 x 30
                    5 x 5 x 50 de techniek zal ik hierbij nog steeds moeten bijschaven, maar gewoon niet te snel verhogen en dan komt dat vast wel goed

                    Hamstring curl:
                    warming up niet gedaan
                    5 x 5 x 30 Lichtelijk verhoogd met 2,5kg. deze blijft moeilijk te verhogen bij mij en merk dat ik tijdens het squatten mijn tenen wel naar buiten heb, maar wanneer ik de beweging weer omhoog maak mijn knieën automatisch iets naar binnen gaan. Na enige research denk ik dat dit te maken heeft met te zwakke hamstrings in vergelijking met quadriceps waardoor de knieën niet op een lekkere manier 'neutraal' blijven staan. Iemand meer ervaring hiermee???

                    Barbell flat bench press:
                    warming up 10 x 10, 10 x 30
                    5 x 5 x 45, deze gaat weer langzamerhand omhoog. pecs beginnen redelijk te groeien dus hoeveel gewicht het is maakt me nu nog niet zoveel uit want het resultaat komt langzaam aan

                    Incline dumbell bench press:
                    warming up niet gedaan
                    5 x 5 x 14,5, ging lekker maar voelde wel de spieren wat trillen.. maar ze konden het tillen dus hooguit nog 1 training de 14,5 aanhouden en daarna verhogen naar 17 kg (1,25 kg aan beide kanten)

                    Close grip bench press:
                    warming up niet gedaan
                    5 x 5 x 35, ging prima voelde hem flink in de triceps dus voer ik hem goed uit neem ik aan

                    Pendlay row:
                    warming up 15 x 10
                    5 x 5 x 40 waarvan de laatste set gemaxet tot 10 keer, volgende training verhogen dus.

                    Chinup:
                    warming up niet gedaan
                    5 x 5 x bw waarvan de laatste set gemaxet tot 8 keer, volgende training nog ff aankijken hoe vaak het me dan lukt en daarna misschien wat gaan experimenteren met bw + 5 kg of iets dergelijks.

                    Barbell shrug:
                    warming up niet gedaan
                    4 x 8 x 40, voelde hem lekker in mn traps. Uitvoering kan hierbij nog wel iets netter dus hou hem volgende training nog ff op hetzelfde gewicht om aan mijn techniek te werken hierbij.

                    Heb overigens bij deze laatste oefening nog iets in mijn achterhoofd zitten van inferno over incline shrugs. Inferno als je dit leest: zou je hier nog ff wat uitleg over kwijt willen, misschien past incline beter in mijn schema dan de gewone.

                    Voor de rest prima training, blij met de verhogingen en volgende training weer volle bak er tegenaan! kippenvangen heb ik momenteel op een laag pitje doordat mijn pols het nog niet aan kan (is gemerkt vorige werkdag)

                    Comment


                    • Redelijk lekker getraind. Lower body ftw maar helaas wel een 'klein' minpuntje: Tijdens het squatten geen last gekregen van mijn linker knie maaaaaaaarrrrrrr toen ik na het squatten het gewicht van mijn halter afhaalde en de halter op de grond neergelegd had voelde k wat branden in mijn knie. Heb dus de deadlift daarna maar overgeslagen omdat ik niks wil forceren. Voelde nadat ik ipv romanian deadlift de hamstring curl had gedaan niet dat branderige gevoel in mijn knie meer, maar ik dacht: weet je wat ik moet niet teveel willen, ik ga bijna op vakantie en wil geen gekke blessures erbij, dan heb ik er 3

                      Training:

                      Back squat:
                      warming up 10 x 10, 10 x 30, 10 x 40, 2 x 70 (moest ff een verzekering voor mezelf of ik die 80 wel kon tillen.. was wat sceptisch en ik weet dat dat niet goed is)
                      5 x 5 x 80, toch wel gehaald. jammer was dat ik alle 5 setjes gefilmd heb en ik bij de laatste 2 setjes de buttwink zag waarbij eerst mijn dikke reet een stukje omhoog ging en daarna pas mijn rug (overigens niks gevoeld tijdens het uitvoeren).

                      ^^ 5 x 5 x 80 was mijn doelstelling om te halen voordat ik 2 weken naar kroatië ga: ik ga 19 juli dus die heb ik gehaald. Nu nog behouden en eventueel er overheen want ik doe tenslotte wel stronglifts.

                      Standing calve raise:
                      warming up niet gedaan
                      5 x 5 x 77,5 Gaat weer goed zoals altijd. heb er overigens, bijna, nooit spierpijn in maar let toch altijd goed op de uitvoering: 1 seconde omhoog, 2 seconden vasthouden en weer 1 seconde laten zakken.

                      Romanian deadlift niet gedaan zoals beschreven in het begin van dit bericht

                      Hamstring curl:
                      warming up niet gedaan
                      5 x 5 x 32,5 Deze heb ik weer verhoogd, godzijdank! voelde hem redelijk hard in mijn hams (is tenslotte de bedoeling met deze oefening) dus dat wordt morgen een flinke spierpijn... ach morgen tot Upper body

                      Leg extension ook niet gedaan: zoals uitgelegd in het bericht hierboven. **Graag nog even doornemen door de mensen die er verstand van hebben, wil hier graag meer over weten**.

                      Ik heb gelezen dat als je knieën tijdens de squat wat naar binnen gaan is dat een teken van te zwakke hamstrings, nu til ik 12,5 kg meer met de quads dan met de hams dus dat zou een mogelijkheid kunnen zijn, vandaar dat ik de komende weken nog wel ga curlen maar net extension ga doen

                      Wie o wie plaatst het 100e hulpvolle bericht in mijn log? heb in de laatste paginas van mijn log allemaal vragen staan waar ik graag commentaar/feedback/reacties op wil omdat ik er simpelweg alleen niet uitkom........ Ik hoor het wel
                      Last edited by NickP; 12-07-2013, 14:52.

                      Comment


                      • Gister weer een lekkere training gehad, het was weer tijd voor upper body en ben ook wel weer blij dat ik de laatste week weer ff met het bovenlichaam bezig ben geweest. De pomp in mn borst is altijd fijn, en voelde hem ook bij de cgbp flink in de triceps... lekkerr

                        Training:

                        Flat barbell bench press:
                        warming up 10 x 10, 10 x 30
                        5 x 5 x 50, laatste set 6 x

                        Incline dumbell bench press:
                        warming up niet gedaan
                        5 x 5 x 14,5, laatste set 11 x dus verhogen naar 17 kg volgende training.

                        Close grip bench press:
                        warming up niet gedaan
                        5 x 5 x 40, laatste set 8 x dus volgende training verhogen naar 42,5 kg

                        Pendlay row:
                        warming up 15 x 10
                        5 x 5 x 45, laatste set 9 x dus verhogen, maar aangezien ik bij deze oefening mijn techniek nog wel wat kan bij schroeven laat ik hem op 45 of begin als het moet weer rond de 30/40 voor een goede uitvoering.

                        Chin up:
                        5 x 5 x bw, laatste set kon geen 1 meer uitpersen, vorige keer lukte het wel makkelijker en had dus gedacht dat ik wel met bw + 5 kg kon gaan werken, maar dat doen we dus nog maar even niet.

                        Barbell incline shrug:
                        5 x 5 x 35kg, laatste set 11 keer: deze was voor de eerste keer dus was even wat kijken welk gewicht mij wel past, dit zal de komende training 35 blijven of verhogen naar 40 mits de techniek goed blijft worden uitgevoerd.

                        Comment


                        • Oh shit, ik zie het nu pas wanneer ik mijn vorige bericht doorlees: heb maar 1 rustdag gehad met UB.. Ach voelde de spierpijn al niet meer maar moet zeggen dat het bankdrukken toch wel verrekte zwaar ging

                          Training:

                          Flat barbell bench press:
                          warming up 10 x 10, 10 x 30
                          5 x 5 x 52,5 deze dus binnen 2 dagen met 2,5 kg verhoogd; heb echt alles eruit moeten persen maar heb de volle 5 x 5 gehaald al scheelde het maar een haar.

                          Incline dumbell bench press:
                          warming up niet gedaan
                          5 x 5 x 17, deze tov vorige training verhoogd met 1 schijf van 1,25kg aan beide kanten (anders uit evenwicht, goh ) en mijn armen trilden al bij de eerste set van 5, heb hem wel gehaald maar denk dat het wel een beetje ten koste ging van mijn techniek dus misschien volgende training maar weer terug naar 14 voor goede techniek.

                          Close grip bench press:
                          warming up niet gedaan
                          5 x 5 x 40, niet verhoogd om te werken aan techniek en is wel redelijk gelukt. volgende training misschien nog een keer de techniek goed uitvoeren; is nog best lastig met je ellebogen zo dicht langs je romp.

                          Pendlay row:
                          warming up 15 x 10
                          5 x 5 x 40, ook niet verhoogd tov vorige week om te werken aan de techniek: vrijwel alle spanning van de onderrug dus hoop dat de techniek de volgende keer ook meteen lukt Ging ook veel makkelijker en geen gecheat met omhoog brengen mbv de benen.

                          Chin up
                          5 x 5 x bw, SNAP, voelde bij setje 3 een gevoel alsof mijn schouder weer uit de kom schoot en weer terug knalde, ben maar gestopt dus hier en het valt mee gelukkig. Dit heb ik na mijn blessure (eigenlijk tijdens dus, heb hem nog steeds) wel een paar keer gehad en dit resulteert meestal in een dikke spierpijn in mijn schouder morgen... Ik hoop het beste

                          Voor nu: Welterusten!

                          Comment


                          • Ajajajaj, schouders... Ik hoop echt voor je dat het meevalt man

                            Eerst ff nog wat kwark en dan truste !
                            17 Jaar 190CM 76KG

                            Comment


                            • Oja vergeten te melden: gister bij mijn afspraak in het ziekenhuis geweest en de chirurg en fysiotherapeut wisten niet precies wat het was dus moet een afspraak maken voor een gewone scan en een mri-scan.
                              Nu is het zo dat ik vrijdag op vakantie ga dus kan het pas na 4 augustus.. gelukkig ging de chirurg zelf vrijdag ook op vakantie

                              Thanks tonijnvreter, kwark en noten moesten idd nog

                              Comment


                              • BN'ers, ik ga morgenvroeg op vakantie naar Kroatië voor 2 weken en hou me helaas 2 weken lang niet bezig met goed eten en trainen (in andere woorden slecht eten en niet trainen). Daarna zet ik me weer voor de volle 100% in. Voor nu: Tot over 2 weken en 1 dag Gr. Nick

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X