NickP's log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Ja bevalt me zeker. Ff paar wiskundes herkansen en dan heb ik mijn P
    If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

    Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

    Comment


    • #77
      Volgers ik heb weer een LB training gedaan, hoe kan het ook anders. Met de schouderblessure gaat het redelijk voel het nog steeds hetzelfde als paar maanden geleden en de fysio doet ook geen ruk behalve ff medical tapen dus die zoek ik per direct ook niet meer op. Met de polsblessure gaat het minder, vooral na de deadlift van de vorige training dus heb deze er uitgelaten in mn training.

      Training

      Back squat:
      warming up 10 x 30,40,50
      5 x 5 x 75 Deze was al verrekte zwaar vanaf de eerste rep die ik deed XD maar ik heb hem daarna nog 24 x gedaan dus gewoon afgemaakt. Volgende training niet verhogen en zeker niet met 5kg haha ik ben te enthousiast. Ik denk nog een keer 75 of 77,5kg proberen.

      Romanian deadlift dus niet gedaan, tevens de standing calve raise ook niet. verrekte last van mn linkerkuit dus zal wel een klein verrekte spier zijn.

      Leg extension:
      warming up niet gedaan
      5 x 5 x 42,5 Lijkt wel alsof ik hier elke training op kan verhogen met 2,5kg dus dat doe ik dan ook maar bij de laatste 5 reps dacht ik: ik doe gewoon zoveel als ik kan ff, dat werden er dus 15 wat dus neer komt op 7 x 5 x 42,5kg

      Hamstring curl:
      warming up niet gedaan
      5 x 5 x 25 Deze verbeterd op 1 of andere manier niet, maar mn extension wel dus zullen mn quads wel sterker zijn dan mijn hams meer mensen die dit zo ervaren?

      Ab crunches:
      warming up niet gedaan
      4 x failure op 15 kg, eerste was rond de 40 ofzo en de laatste nog een keurige 30 x uit kunnen persen.

      Dit was hem weer, nu ff 3 dagen rust en even mn benen laten rusten. Moet donderdag weer kippenvangen dus wil mijn pols, schouder en benen even de rust gunnen die ze 'verdiend hebben'(alleen mn benen dus)

      Comment


      • #78
        Toch wel apart dat ik de training voor deze die ik hierboven heb vermeld best veel spierpijn had en ook meteen na de training spierpijn had. En na de training die ik hierboven heb vermeld (vandaag dus) amper spierpijn heb... terwijl ik weer 5 kg bij de squat heb en 2,5 kg bij de extension..

        Zo blijkt dus maar weer dat spierpijn geen indicatie is van een goede training ....!?!

        Comment


        • #79
          Morgen weer benen trainen als het kippenvangen vanavond me niet teveel energie kost, anders tillen ze morgen niks..

          Comment


          • #80
            Niet gister getraind dus maar zonet, training ging over het algemeen prima. Mijn broer trainde ook dus was soms even wachten op de gewichten maar heb niet te lang gewacht tussen setjes door. Het was weer een vrij globale training voor de Lower body.

            Ik heb straps gekocht omdat ik dacht dat dit de spanning van mijn polsen af zou halen tijdens de deadlift aangezien ik een blessure aan mijn pols heb maar heb er niet over nagedacht dat het uiteindelijk is om de onderarmen te ondersteunen.. achja die 12 euro doen het hem ook niet.

            TRAINING:

            Back squat:
            warming up: 10 x 30,40 & 5 x 50
            6 x 4 x 77,5 kg waarvan de laatste 4 er 5 waren zodat ik alsnog de 25 heb aangetikt. de reden hiervan is dat ik met het eerste setje dacht van zeau; dat is zwaar XD

            Deadlift niet gedaan door mijn pols, straps hielpen dus ook geen kut maarja dat was naderhand te verwachten.

            Standing calve raise:
            warming up niet gedaan
            5 x 5 x 70kg, ging lekker heb hem gemaxt op het einde: kon hem geen 6 x doen dus was het perfecte gewicht

            Leg extension:
            geen w-up
            5 x 5 x 45kg deze blijft maar omhoog gaan elke training, 2,5 kg per training erbij dus dit zal ik zo op blijven bouwen net zolang tot ik het pas 1 x in de week of 1 x in de 2 weken kan verhogen, maar dat zie ik dan nog wel. gemaxt in de laatste set met 10x ipv 5 x = dus verhogen zoals ik al zei

            Hamstring curl:
            geen w-up
            5 x 5 x 27,5 kg gelukkig kon ik hier weer verhogen tov van vorige training. blijft achterlopen op mn quads maar fuck dat ik kijk toch liever naar mn quads haha.... (bullshit natuurlijk, maar ze kunnen gewoon niet meer tillen) tevens gemaxt en kon deze 8 x doen ipv 5 = hopelijk volgende training weer verhogen met 2,5kg. 1,25kg verhogen doe ik nog niet aan :P

            Geen tijd voor abs want heb maandag mijn laatste tentamen. Als ik die haal heb ik hoogstwaarschijnlijk mijn P in het eerste jaar gehaald, maar is nog even afwachten op de laatste beoordelingen van opdrachten en tentamens!

            Comment


            • #81
              Beste spierpijn in mijn benen, toch goed gegeten dus zal wel aan de intensiteit van de training hebben gelegen dan Eigenlijk alleen spierpijn in mijn hams doordat ik 2,5kg bij mijn hamstring curl heb gedaan, maar de 2,5kg verhoging op de squat en de 2,5kg verhoging op de leg extension zorgt er amper voor dat ik spierpijn in mijn quads heb..

              Straks loopt de verhouding hamstring en quadricep helemaal verkeerd

              *eindelijk weer bodynet, na de error :P)

              Comment


              • #82
                Nog geen benentraining kunnen doen door omstandigheden, baal ik wel van. Gister een eco training gehad en die valt me nog best zwaar want heb op veel plekken spierpijn waardoor ik niet mijn spieren wil overbelasten. Opleiding gaat prima, nog een paar cijfers terug krijgen en hoogstwaarschijnlijk mn propedeuse binnen.

                Vandaag over een halfuur naar de dokter die dan eindelijk is naar mn schouder en pols gaat kijken.. Ik zal aandringen op het laten maken van foto's in het ziekenhuis want zit iig met mijn schouder nu al 6 maanden. Dit hindert mij nu al zo lang dat ik niet voluit kan trainen, vooral mentaal is dit heel frustrerend. Ik laat jullie weten wat de dokter zei en wat er allemaal nog gaat gebeuren!

                Comment


                • #83
                  Training ging klote, niks meer niks minder. Misschien dat ik nog niet goed hersteld was van die ecotraining woensdag? het zal wel maar laten we maar niet naar deze training kijken verder. Ik pak mijn rust nu goed en zorg dat de volgende training niet verloopt zoals deze.

                  Training:

                  Back squat:
                  warming up 10 x 30, 10 x 40, 5 x 60
                  5 x 5 x 77,5
                  8 x 50

                  Leg extension:
                  warming up niet gedaan
                  5 x 5 x 45 waarvan de laatste set 16 x 45kg, blijft ongelofelijk hoeveel ik hierop kan blijven verhogen.


                  Deadlift niet gedaan, komt door pols

                  Standing calve raise niet gedaan, nog spierpijn in kuiten

                  Hamstring curl niet gedaan, hij wou gewoon ECHT NIET.

                  Nu ik het zo typ baal ik er alweer/nog steeds van hoe slecht deze training ging....... werk ik hier nou zo hard voor.

                  Nog steeds blijven die blessures een flinke mentale stoot: Ben bij de dokter geweest en die heeft me doorverwezen naar een spreekuur in het MCL (medisch centrum leeuwarden, ziekenhuis dus) met de traumachirurg in combinatie met een sport fysiotherapeut. Dokter dacht dat het een geïrriteerde schouderspier was (bij het schouderdakje) met daaronder een kleine ontsteking in de slijmbeurs. Pols weet hij niet zeker doordat het vooral een paar bewegingen zijn die pijnlijk zijn maar hij denkt een geïrriteerde pees.

                  Ik zal het zien.... 16 juli een afspraak in het MCL dus en hopelijk wordt er nu eindelijk voor gezorgd dat die shitzooi is hersteld.. 6 maanden met een blessure is ook niet alles.

                  Ik kan nu al enkele maanden geen bovenlichaam trainen en de spieren die ik tot nu toe opgebouwd heb zie ik langzaam afzakken en er komt een klein laagje vet overheen. PIJNLIJK

                  Comment


                  • #84
                    Attentie attentie, deze jongen heeft voor het eerst sinds 1.5/2 maanden weer een UPPERBODY training gedaan
                    Ik dacht weet je wat: schijt aan mn pols en schouder.. ik ga ze weer ff trainen.. Niet te zwaar natuurlijk want ik wil mijn slappe spiertjes niet meteen verkrachten. Training ging opzich wel lekker, uiteraard flink in kracht afgenomen in zowel de bench press als de pendlay row etc. maar de chin ups gingen verrassend goed!

                    Training:

                    Flat barbell bench press:
                    warming up 10 x 10, 10 x 20
                    4 x 8 x 40 Was nog redelijk zwaar en alles begon wat te trillen, achja bijna 2 maanden niet getraind dan krijg je dat. Flinke pomp in zowel mijn schouders, triceps als in de borst!

                    Incline dumbell bench press:
                    warming up niet gedaan
                    2 x 5 x 17, was me toch wat te zwaar: leek wel een aardbeving in mijn spieren, afgemaakt met 3 x 5 x 14,5

                    Pendlay row:
                    warming up 15 x 10
                    4 x 8 x 30 en deze ging wel wat moeizamer door mijn schouder, heb met straps gewerkt (ja noem me een pussy) maar geen last van mijn pols gehad en daar doe ik het voor.

                    Chin ups:
                    5 x 5 x bw (62 kg ondertussen) laatste set 3 x gingen wat moeizamer en vooral de laatste maar heb hem volledig afgemaakt!

                    Ik voel overal in de spieren die ik getraind heb een pomp: pecto, deltoids, lats, triceps, biceps.. mocht ook wel weer is.

                    Weet niet wat dit voor resultaat op mijn blessures heeft, maar daar zal ik snel genoeg achter komen. Dit was ook meer even een mentale ondersteuning omdat ik me zo gefrustreerd voel dat ik de laatste maanden alleen benen kan trainen . Was bang dat mijn mentaliteit weg zou zakken maar die is er nog volledig want ik ging er weer helemaal voor.

                    Moet alleen wel even oppassen dat ik niet te snel te veel gewicht ga pakken, wel in het achterhoofd hebben dat ik 16 juli een afspraak heb in het ziekenhuis voor mn schouder en pols.

                    Comment


                    • #85
                      Och och wat voelt dit weer goed zeg, verse spierpijn in mijn borstspieren en dat is al zoooo lang geleden.. euforisch bijna

                      Overigens minder last van mijn pols en schouder ondanks dat ik ze gister tijdens de training wel voelde (op een negatieve manier)

                      Comment


                      • #86
                        Je volgt een UB/LB schema toch? Omdat je in men logje zei dat je stronglifts volgde.
                        What matters in life is the courage, you bring to it.

                        Comment


                        • #87
                          jaaa dat klopt, maar de oefeningen die ik bij mijn ub/lb doe zijn stronglifts, dus de squat, deadlift, bench, ohp etc. + eventuele isolatie oefeningen doe ik 5 x 5 .

                          Comment


                          • #88
                            Lekker man, kijk je wel uit met je pols?
                            "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                            Comment


                            • #89
                              Originally posted by Nocerino View Post
                              Lekker man, kijk je wel uit met je pols?
                              Thanks man, ik probeer uit te kijken maar na die maanden begon het zo hard te kriebelen om weer even te trainen en het is er niet erger op geworden dus het kriebelt alweer om overmorgen weer UB te doen en morgen LB, dan ben ik weer is lekker bezig..

                              Comment


                              • #90
                                Goed dat men je schouderprobleem eindelijke gaat onderzoeken. Ik ken het gevoel om zo lang te wachten. Ik wou terug beginnen met veel te eten maar daarvoor moest ik ook eerst onderzocht worden, en vooraleer je bij een specialist aan beurt komt zijn er dan weer een paar maanden weg, een paar maanden dat je progressie had kunnen maken. In ieder geval succes!
                                What matters in life is the courage, you bring to it.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X