Op naar de 17% vet & 5+ kg spiermassa!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts



  • Ben benieuwd wat daar tevoorschijn komt als ze droog zijn!!!

    Comment


    • Korte update:

      Vandaag had ik dus de meting. iets in vet aangekomen en spier percentage naar beneden. Zeg maar gerust gelijk gebleven (verschil was iets van 0,2%). Ik was natuurlijk best verbaasd, niets veranderd???

      De trainer melde zoiets van ja na 4 weken dan gebeurd er ook niet zo heel veel. Ik zo van, ja maar ik ben wel degelijk een stuk sterker en ik zie ook dat er iets gebeurd (hams zijn duidelijk dikker, schouders ook). De trainer zei zoiets van ja dat gevoel kun je wel hebben, maar deze weegschaal geeft wel een realistisch beeld.

      Ik zei daarna dat ik iets had gelezen over dat deze weegschaal vocht als vet zag. Ik had net een halve liter gedronken voor de meting (desondanks was het gewicht van 63 naar 62.2). Ik had nog 300 ml in mijn flesje en toen hadden we zoiets van.. dat testen we uit! Ik ging na die 300 ml weer op de weegschaal staan en ja hoor, vet% omhoog, spiermassa naar beneden (percentage dan, dat is wel te verklaren). Hij is nogal onder de indruk van zijn peper dure weegschaal dus dit had hij niet verwacht.

      Ondanks dat ik weet dat ik goed bezig ben geweest heb ik eerlijk gezegd best een kut gevoel gehad. Ook al was dit voor heel even.

      Ik ga nu meer mijn eigen kop volgen, want die duizenden adviezen (ja wel goedbedoeld) heb ik echt helemaal niets aan.

      Ah nog een leuke. Ik liet een tijd terug weten dat hij vond dat ik te hoog in mijn eiwitten zat en dat ik daar "vetter" van zou worden. Dat was hij compleet vergeten en hij zei dat ik hoger in mijn eiwitten moest gaan zitten omdat mijn spiermassa volgens zijn moderne weegschaal niet was toegenomen. Toen ik liet weten dat dit boven de 150 g was toen zei hij.. nou dat is ook een beetje teveel!!


      AAAARGGHHH!!!!!!!


      Zo dat is eruit..


      Ik heb vandaag lekker junkfood gehad (ja mijn brinta was het enige gezonde vandaag) en ik ga morgen streng op dieet. Even geen goed bedoelde adviezen meer over dat ik minder koolhydraten moet gaan eten (ja dat advies kreeg ik elders, mijn "nieuwe" menu bevat op de trainingsdagen 125 g kh en op rustdagen veel minder. Ik ga niet op een keto en ik wil nog wel lekker kunnen trainen!

      Ik zal rond de 1600 kcal zitten. Dat is voor mijn VVM nog ruim voldoende. Ook wat extra cardio zal zeker gaan helpen.

      Nu het mooie weer nog

      Het gaat mij wel lukken, maar even op mijn manier Ik ga mijn training ook een beetje opvoeren!
      Last edited by Katlyn; 08-08-2010, 22:41.

      Comment


      • die weegschaal is bulshit, ging me keer meten exact na de training gaf dat ding 14 procent aan terwijl ik iets van 18 stond op dat moment klopt geen zak van dat ding, dus ga af op de spiegel en anders moet je huidplooimeting doen die zijn wel betrouwbaar

        Comment


        • Die 2e foto aangespannen tricep, ziet er stevig ontwikkeld uit die tricep. Goed werk.

          mbt die weegschaal, die meet idd vocht/weerstand en geeft een niet nauwkeurige uitslag.
          Moet je eens kijken als je 2 dagen weinig drinkt en zoutarm eet.....en dan 2 dagen veel drinken en normaal zout, wat een mega verschil. Of droge voeten of erge zweetvoeten, dat scheelt al een hoop.

          1600cal voor jouw VVM, is niet ruim hoor, is vrij krap. Voor spierbehoud is het erg zuinig denk ik.
          Maar als je er vertrouwen in hebt moet je het gewoon proberen, door proberen weet je of het werkt of niet.

          Maar doe het een week of 6 en kijk weer naar de vorderingen, en geloof me nou lieve Katlyn, kijk niet naar de weegschaal, kijk naar het resultaat na enkele maanden, minimaal 6 weken, liever minimaal 2 maanden eigenlijk en kijk hoe anders je staat, beweegt en hoe je je voelt. En kijk naar hoe je kleding zit na die periode.

          Je was echt goed bezig, blijf gemotiveerd en bereik je doelen zonder gek te worden. Niet meer naar de weegschaal kijken voor de volgende, in ieder geval 4 weken.

          succes, go for it.

          ps, die foto's, de triceps vallen het meeste op, maar ik zie ook schouder definitie en aardige lijnen in je benen. dus gaat de goede kant op.
          1e Masters Superbody YBF 2011!
          Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

          Comment


          • die peperdure weegschaal, was blijkbaar toch niet zo goed .
            ik weet zeker dat jij goede vooruitgang hebt gemaakt, en dat de manier waarop jij de laatste tijd bezig bent geweest, ook zeker zijn vruchten heeft afgeworpen.

            ga gewoon lekker door op de manier hoe je bezig was. dat werkte volgens mij best goed. wat extra cardio, en het komt allemaal goed. succes

            Ps. de weegschaal op de sportschool waar ik werkte (omron), gaf aan dat ik op 15% stond (toen ik 10-11% had). Toen ik op 8% stond, gaf hij aan 15.6%. yeah... (oja nog leuke manier op zulke vet% meters te beinvloeden is het ding dat je in je hand houd dichter of verder van je af te houden. hoe dichter je het bij je houd en dus hoe minder vet je je armen strekt hoe lager het vet%). En zoals je zelf al zag: die dingen zien vocht als vet. Dus eet je een keer meer zout, houd je meer vocht vast, ben je meteen weer 2% meer. kun je echt geen pijl op trekken.

            ik gebruik spiegel, fotos en middelomtrek meting. En 1x in de zoveel maanden een huidplooi meting.
            More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

            Comment


            • Gaat er steeds beter uitzien Katlyn. Ben jij dat in je avatar?
              In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

              If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

              Comment


              • Duidelijke vooruitgang, ga zo door!
                Dumbells build a bigger chest
                Barbells build a bigger ego

                Comment


                • Bedankt mannen voor jullie reacties!

                  Feit is wel dat ik nauwelijks ben afgevallen (aan de hand van de spiegel, centimeters & kleding). Feit is wel dat er spiermassa bij is. Ik zal max. 1 a 2 pond vetmassa zijn kwijt geraakt en voor mij mag dit wel per week eraf (500 kcal onder onderhoud). Dan kom ik op traininingsdagen (zonder cardio) op 2100 uit (niet trainingsdagen 1900).

                  Ik ga mij 4 weken niet wegen (dat word lastig want het is gewoonte)! Vandaag 62.3 kg (en dat na veel zout en junkfood, valt mee haha). Ik voel mij nog een beetje beroerd van gisteren en ik merk dat ik mijn huidige dieet meer ben gaan waarderen. Eigenlijk smaakt dan junkfood nergens naar!

                  Ik ga wat meer sets per training doen (minstens 20 sets). Ik ga over op een 3-split (4 x per week), dan zijn er elke week verschillende spiergroepen die 2 x in de week worden getraint.

                  Suiker is inmiddels vervangen voor zoetstof (ook al ben ik daar geen fan van). De meeste producten die ik in de eerste instantie ging bakken in zonnebloemolie heb ik nu een bakspray voor in de plaats. Mijn vetten kan ik beter uit andere bronnen halen (onverhitte olie, noten, avocado, vette vis).

                  Comment


                  • Originally posted by Katlyn View Post

                    Suiker is inmiddels vervangen voor zoetstof (ook al ben ik daar geen fan van). De meeste producten die ik in de eerste instantie ging bakken in zonnebloemolie heb ik nu een bakspray voor in de plaats. Mijn vetten kan ik beter uit andere bronnen halen (onverhitte olie, noten, avocado, vette vis).
                    ipv zonnebloemolie kan je ook kokosolie gebruiken, heb je veel meer voordeel van dan die bakspray.

                    google op kokosolie en mct's.
                    .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
                    There is no failure except in no longer trying

                    Comment


                    • Originally posted by adon1s View Post
                      Gaat er steeds beter uitzien Katlyn. Ben jij dat in je avatar?
                      Jep, that's me en thanks!

                      Comment


                      • zat na te denken of ik dit zou posten, en besloten het toch maar te doen:

                        jouw doel is ongeveer een 8-10% vet eraf te halen, en een 5kg spier erbij te winnen. 8-10% vet met jouw lichaamsgewicht, komt neer op 5-6 kilo.

                        eigenlijk wil je dus gewoon op gewicht blijven, maar je lichaamscompositie veranderen. dat is exact hetgeen je de laatste maand hebt gedaan.
                        ---------

                        ik schilder even een realistisch voorbeeld:
                        stel je weegt nu 62 kilo. en je vet% is 26%. Vetvrije massa is 45.88 kilo. Vetmassa is: 16.12 kilo.

                        jij gaat iets strenger cutten. verliest een 400g vet per week. (inclusief reefeeds, dagen op onderhoud, drop in meta, en alles meegerekend). We gaan uit van absoluut geen spierverlies.

                        het duurt dan ongeveer 13 weken voor jij 5 kilo vet kwijt bent. Gewicht is dan 57 kilo. Vetvrije massa is 45.88 kilo. Vetmassa is: 11.12 kilo.
                        11.12/0.57 = vet% is nu na deze periode 19.5%.

                        Je gaat bulken. Vrouwen zetten over het algemeen moeizamer spiermasa aan, maar laat ik zeggen dat je 1kg per maand kunt pakken aan spiermassa en 1kg aan vetmassa. dan moet je 5 maanden bulken. voor je die 5 kilo spiermassa gewonnen hebt.

                        Gewicht is dan 67 kilo. Vetvrije massa is 50.88 kilo. Vetmassa is: 16.12 kilo.
                        16.12/0.67 = vet% is nu na deze periode 24%.

                        jij gaat weer cutten. verliest een 400g vet per week. (inclusief reefeeds, dagen op onderhoud, drop in meta, en alles meegerekend). We gaan uit van absoluut geen spierverlies.

                        het duurt dan ongeveer 13 weken voor jij weer die 5 kilo vet kwijt bent. Gewicht is dan 62 kilo (zelfde als nu: hint). Vetvrije massa is 50.88 kilo. Vetmassa is: 11.12 kilo. 11.12/0.62 = vet% is nu na deze periode 18%.
                        ------------------------

                        je bent 26 weken aan het cutten, 20 weken aan het bulken. Tel daar nog een paar keer ziek zijn, en andere tegenslagen die je zult meemaken bij op, en Grof gezien kun je gerust stellen dat je een jaar bezig bent. Gewicht zal schommelen tussen 57 en 67 kilo (hoog vet% en veel spier, dan ga je er flink buff uitzien).

                        Cutten en bulken is zeker effectief. maar zolang jij op een realtief snel tempo spiermassa kan aanzetten en vet kan verliezen (de meesten doen dit zeker 2-3 maanden op een aardig tempo), dan zou ik dat zeker blijven doen/benutten (je zult sneller je doel bereiken). (een 750g spiermassa winst, en 750g vetverlies per maand zijn zelfs voor de meeste mannen uitzonderlijk goede resultaten. ik teken ervoor dat ik zulke progressie zou kunnen maken.

                        heb zelf in 3 maanden 2 kilo spier gewonnen en ook 2 kilo vet erbij. Jij zou op dit tempo waarop je nu bezig bent, meer spier winnen en zelfs ook nog vet verliezen.
                        ------------------

                        Je zult als je nu dus echt gaat cutten (lager in calorien dan je tot nu deed, en meer cardio), sneller vet verliezen. En dus ook sneller resultaat zien. Maar de tijd die je bezig bent om tot je uiteindelijke doel te komen zal wellicht iets toenemen. Ik zou de voordelen die je nu nog hebt als beginner optimaal benutten.

                        hoe denken trouwens anderen hierover?
                        More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                        Comment


                        • peperdure weegschalen zijn leuk. pak een 5kg schijf en ga er mee op de schaal staan en je bent opeens een stuk vetter volgens dat ding :P

                          Comment


                          • Originally posted by dynobet View Post
                            zat na te denken of ik dit zou posten, en besloten het toch maar te doen:

                            jouw doel is ongeveer een 8-10% vet eraf te halen, en een 5kg spier erbij te winnen. 8-10% vet met jouw lichaamsgewicht, komt neer op 5-6 kilo.

                            eigenlijk wil je dus gewoon op gewicht blijven, maar je lichaamscompositie veranderen. dat is exact hetgeen je de laatste maand hebt gedaan.
                            ---------

                            ik schilder even een realistisch voorbeeld:
                            stel je weegt nu 62 kilo. en je vet% is 26%. Vetvrije massa is 45.88 kilo. Vetmassa is: 16.12 kilo.

                            jij gaat iets strenger cutten. verliest een 400g vet per week. (inclusief reefeeds, dagen op onderhoud, drop in meta, en alles meegerekend). We gaan uit van absoluut geen spierverlies.

                            het duurt dan ongeveer 13 weken voor jij 5 kilo vet kwijt bent. Gewicht is dan 57 kilo. Vetvrije massa is 45.88 kilo. Vetmassa is: 11.12 kilo.
                            11.12/0.57 = vet% is nu na deze periode 19.5%.

                            Je gaat bulken. Vrouwen zetten over het algemeen moeizamer spiermasa aan, maar laat ik zeggen dat je 1kg per maand kunt pakken aan spiermassa en 1kg aan vetmassa. dan moet je 5 maanden bulken. voor je die 5 kilo spiermassa gewonnen hebt.

                            Gewicht is dan 67 kilo. Vetvrije massa is 50.88 kilo. Vetmassa is: 16.12 kilo.
                            16.12/0.67 = vet% is nu na deze periode 24%.

                            jij gaat weer cutten. verliest een 400g vet per week. (inclusief reefeeds, dagen op onderhoud, drop in meta, en alles meegerekend). We gaan uit van absoluut geen spierverlies.

                            het duurt dan ongeveer 13 weken voor jij weer die 5 kilo vet kwijt bent. Gewicht is dan 62 kilo (zelfde als nu: hint). Vetvrije massa is 50.88 kilo. Vetmassa is: 11.12 kilo. 11.12/0.62 = vet% is nu na deze periode 18%.
                            ------------------------

                            je bent 26 weken aan het cutten, 20 weken aan het bulken. Tel daar nog een paar keer ziek zijn, en andere tegenslagen die je zult meemaken bij op, en Grof gezien kun je gerust stellen dat je een jaar bezig bent. Gewicht zal schommelen tussen 57 en 67 kilo (hoog vet% en veel spier, dan ga je er flink buff uitzien).

                            Cutten en bulken is zeker effectief. maar zolang jij op een realtief snel tempo spiermassa kan aanzetten en vet kan verliezen (de meesten doen dit zeker 2-3 maanden op een aardig tempo), dan zou ik dat zeker blijven doen/benutten (je zult sneller je doel bereiken). (een 750g spiermassa winst, en 750g vetverlies per maand zijn zelfs voor de meeste mannen uitzonderlijk goede resultaten. ik teken ervoor dat ik zulke progressie zou kunnen maken.

                            heb zelf in 3 maanden 2 kilo spier gewonnen en ook 2 kilo vet erbij. Jij zou op dit tempo waarop je nu bezig bent, meer spier winnen en zelfs ook nog vet verliezen.
                            ------------------

                            Je zult als je nu dus echt gaat cutten (lager in calorien dan je tot nu deed, en meer cardio), sneller vet verliezen. En dus ook sneller resultaat zien. Maar de tijd die je bezig bent om tot je uiteindelijke doel te komen zal wellicht iets toenemen. Ik zou de voordelen die je nu nog hebt als beginner optimaal benutten.

                            hoe denken trouwens anderen hierover?
                            Ik ga niet heel veel lager (50 - 100 calorieën lager dan het oorspronkelijke dieet en ik wil 6 x in de week 200 calorieën dmv cardio extra verbranden). Dit zijn niet de meest gunstige omstandigheden om spiermassa aan te zetten, maar het is mede een motivatie voor mij om compleet te storten op of spiermassa aanzetten of vet verliezen.

                            Je hebt een heel goed punt hoor en je hebt ook zeker gelijk. Ik zou sneller mijn doelen kunnen bereiken, maar aan de andere kant sta ik te popelen om het vet als sneeuw voor de zon weg te zien smelten.

                            3 maanden cutten lijkt mij een prima tijdsbestek. Ik hou 1 x per 9 dagen een goeie refeed (2500 calorieën, ik heb de vorige 4 weken geen goeie refeeds gehad.. ).

                            vandaag is mijn eerste menstruatiedag, ik had het niet echt aan zien komen. Stom eigenlijk.

                            Straks trainen (helaas kon het dit keer niet eerder). Ik heb eigenlijk heel erg zin om hard te trainen!!! Even wat agressie kwijt

                            Comment


                            • leuk een serieus trainende dame! ik ga dit logje volgen

                              Comment


                              • Originally posted by Falstyr View Post
                                peperdure weegschalen zijn leuk. pak een 5kg schijf en ga er mee op de schaal staan en je bent opeens een stuk vetter volgens dat ding :P
                                misschien een keer je schijven ontvetten dan.

                                Ontopic, Lkkr bezig dame!
                                Mind is everything.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X