Gameface's Dagboek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ik zit eraan te denken om rauwe eieren in mn schema te zetten.. Wat vinden jullie hiervan?

    Comment


    • Zoveelste schema die ik heb gemaakt.. hopen dat ik deze wel volg..

      Voedingsschema xls

      Comment


      • Originally posted by gameface View Post
        Ik zit eraan te denken om rauwe eieren in mn schema te zetten.. Wat vinden jullie hiervan?
        Why brah?

        De biologische waarde van rauwe eieren is iets van 50%. Terwijl als je het ei kookt of bakt de waarde 90+% wordt. Ik zou hem dus gewoon eventjes in de pan slaan voor je hem naar binnen werkt?

        Rauwe eieren is dus gewoon zinloos.
        The Sky Ain't The Limit

        "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

        Comment


        • YouTube - Survivor - Eye Of The Tiger
          The Sky Ain't The Limit

          "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

          Comment


          • Originally posted by Kevster View Post
            Why brah?

            De biologische waarde van rauwe eieren is iets van 50%. Terwijl als je het ei kookt of bakt de waarde 90+% wordt. Ik zou hem dus gewoon eventjes in de pan slaan voor je hem naar binnen werkt?

            Rauwe eieren is dus gewoon zinloos.
            Rauwe eieren kost me 20 sec en een gekookt eitje ongeveer 8 min(inclusief koken etc).

            Ik was meer aan het twijfelen door dat salmonella gebeuren.

            En dit is ook een reden:
            YouTube - Zyzz Post Workout Meal - Simplyshredded.com

            Comment


            • Ik denk dat sinds dat filmpje de verkoop van sardienen met 10% is gestegen in de wereld

              Comment


              • rauwe eieren is gaar man, heb je niet veel aan
                Groeten

                Comment


                • Samenstelling
                  60% van het ei bestaat uit het eiwit (hoofdbestanddeel ovalbumine), 30% uit de dooier, en 10% uit de eischaal. De dooier is slechts één enkele cel. Met een doorsnede van 3 tot 4 cm is het de grootst bekende cel. De dooier heeft een dun vlies om zich heen. Binnenin de dooier bevindt zich het kiempje, dat wit blijft bij koken. De kleur van de dooier kan variëren tussen zeer licht geel en donker oranje. De kleur van de dooier wordt veroorzaakt door caroteen en hangt af van de voeding van de kip. In wortelen zit bijvoorbeeld veel caroteen. Als een kip voornamelijk graan eet, blijft de dooier licht. Rond de dooier zit het eiwit. Daarbinnen houden de hagelsnoeren (ook wel de strengen genoemd) de dooier min of meer op zijn plaats. De schaal van het ei is ongeveer 0,3 mm dik. Binnen de schaal zitten twee dunne vliezen, die het eiwit tegen besmetting door bacteriën beschermen. De schaal is poreus, zodat lucht kan worden uitgewisseld.
                  De voedingswaarde van een ei bedraagt 80 kcal (334 kJoule), geleverd door 7,3 g eiwit, 5,8 g vet en 0 g koolhydraten. Verder bevat het ei een aantal mineralen, zoals fosfor, kalium, natrium, calcium en ijzer. Ook bevatten eieren de vitamines A, B1, B2, B6, biotine en E.
                  Het eiwit in rauwe eieren heeft een biologische beschikbaarheid van 51%, koken verhoogt dit percentage tot circa 91%, wat betekent dat het eiwit van gekookte eieren tweemaal beter wordt opgenomen dan dat van rauwe eieren[1


                  Bron wikipedia

                  Comment


                  • Wat vinden jullie van mn schema?

                    Comment


                    • elke dag om 18.00 uur alleen rijst en panga filet?

                      hmmm

                      Comment


                      • Originally posted by Yves View Post
                        elke dag om 18.00 uur alleen rijst en panga filet?

                        hmmm
                        Jaa groentes zet ik nooit in mn schema..

                        Comment


                        • eet je nooit een aardappeltje dan met jus en stuk vlees?

                          Comment


                          • Originally posted by Yves View Post
                            eet je nooit een aardappeltje dan met jus en stuk vlees?
                            Ik ben geen nederlander dus nee ik eet niet zo vaak aardppelen met jus. Mijn moeder zal ongetwijfeld wel is ander vlees maken, dan eet ik dat.. als ze geen vlees maakt zal ik mijn pangafilet de oven ingooien.. ligt er maar net aan wat me ma maakt.

                            Comment


                            • Originally posted by gameface View Post
                              Ik ben geen nederlander dus nee ik eet niet zo vaak aardppelen met jus. Mijn moeder zal ongetwijfeld wel is ander vlees maken, dan eet ik dat.. als ze geen vlees maakt zal ik mijn pangafilet de oven ingooien.. ligt er maar net aan wat me ma maakt.
                              waar slaat dat op wij zijn ook geen egyptenaren maar eten ook shoarma :S

                              Comment


                              • Originally posted by Yves View Post
                                waar slaat dat op wij zijn ook geen egyptenaren maar eten ook shoarma :S
                                Het is toch zo dat Nederlanders vaak als avondeten aardappelen eten :P? VAAKK niet altijd... tenminste dat hoor ik vaak dan.

                                Anyways.. het blijft hetzelfde.. ligt eraan wat me ma maakt.. als ze aarappelen met kip maakt eet ik dat. Zolang ik maar een goede KH en EW bron heb.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X