Wat eet je nu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 150 gran tonijn in water 38 gram eiwitten

    Comment


    • the usual rijst/kip/groenten mix
      SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR SUFFER THE PAIN OF REGRET

      Comment


      • Originally posted by jobr View Post
        the usual rijst/kip/groenten mix
        Maak je dan een hele weekvoorraad? Of sta je 4 uur per dag in de keuken?
        installing muscles....please wait

        Comment


        • Beetje offtopic vraag, weet iemand een lekkere groente mix die ik binnenkort in mijn carb cycle schema kan eten
          If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

          Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

          Comment


          • Originally posted by InfineGhost View Post
            Beetje offtopic vraag, weet iemand een lekkere groente mix die ik binnenkort in mijn carb cycle schema kan eten
            Gewoon Hollandse wokgroenten!
            Hard work Pays off!

            Comment


            • Originally posted by Sander1989 View Post
              Maak je dan een hele weekvoorraad? Of sta je 4 uur per dag in de keuken?
              Als je het vuur wat hoger zet hoef je niet 4 uur in de keuken te staan
              Team Fox Gym - Contest Prep / Transformation / Nutrition - PM voor informatie.
              Ox Nutrition / Ice76 Protein Ice

              Comment


              • Originally posted by Sander1989 View Post
                Maak je dan een hele weekvoorraad? Of sta je 4 uur per dag in de keuken?
                Ik maak altijd voor 7 dagen klaar
                SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR SUFFER THE PAIN OF REGRET

                Comment


                • Originally posted by Mvos View Post
                  Als je het vuur wat hoger zet hoef je niet 4 uur in de keuken te staan
                  als je 5x per dag kip met rijst eet wel
                  Mijn rijst moet zowiezo een half uur koken
                  installing muscles....please wait

                  Comment


                  • Originally posted by jobr View Post
                    Ik maak altijd voor 7 dagen klaar
                    Doe je dat dan invriezen en opwarmen?
                    Dacht namelijk als je je eten weer deed opwarmen dat voedingsstoffen verloren gaan?
                    installing muscles....please wait

                    Comment


                    • Originally posted by Sander1989 View Post
                      Doe je dat dan invriezen en opwarmen?
                      Dacht namelijk als je je eten weer deed opwarmen dat voedingsstoffen verloren gaan?
                      Hoezo zouden er voedingstoffen verloren moeten gaan? Ik gooi het gewoon in de vriezer ja.
                      SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR SUFFER THE PAIN OF REGRET

                      Comment


                      • Originally posted by Whahaha View Post
                        Gewoon Hollandse wokgroenten!
                        Wat zit daar allemaal in Qua groenten dan, waar ken je die halen
                        If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

                        Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

                        Comment


                        • Originally posted by InfineGhost View Post
                          Wat zit daar allemaal in Qua groenten dan, waar ken je die halen
                          Weet niet precies maar je kan ook ah Italiaans wokgroenten uit diepvries vak nemen. Zit broccoli, groene asperges, rode paprika, gele paprika, bleekselderij, ui en wortel

                          K/E/V zijn 3/2/0,5 per 100 G
                          Hard work Pays off!

                          Comment


                          • Bruin brood met 3 geklopte XXL eieren!
                            Succes is buried in the garden of Failure!
                            Prepping for Flexcup 2014!!
                            18% ------> 12% and going further!

                            Comment


                            • Originally posted by Whahaha View Post
                              Weet niet precies maar je kan ook ah Italiaans wokgroenten uit diepvries vak nemen. Zit broccoli, groene asperges, rode paprika, gele paprika, bleekselderij, ui en wortel

                              K/E/V zijn 3/2/0,5 per 100 G
                              Lijkt me wel lekker, bedankt
                              If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

                              Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

                              Comment


                              • 300 gram spinazie met 2 eieren erin
                                50-100 gram bonen
                                100-150 gram kip
                                en salade !!!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X