Wat eet je nu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Nocerino View Post
    Ga het eens proberen! Kook tegenwoordig veel en vind het heerlijk om wat te experimenteren met eten. Alleen als het mislukt....Had dat laatst toen ik nasi ging maken. Veelste veel sojasaus. Toen alles in de blender gedaan en maar gedronken, weggooien ga ik niet doen . Zat ik dan met mijn rijst+ei+ham+shitload-aan-sojasausshake .

    Ot

    Cassave met kip en wortel
    I know that feel, bro. Teveel sojasaus fokt je eten echt volledig op.

    Comment


    • Originally posted by Nocerino View Post
      Ga het eens proberen! Kook tegenwoordig veel en vind het heerlijk om wat te experimenteren met eten. Alleen als het mislukt....Had dat laatst toen ik nasi ging maken. Veelste veel sojasaus. Toen alles in de blender gedaan en maar gedronken, weggooien ga ik niet doen . Zat ik dan met mijn rijst+ei+ham+shitload-aan-sojasausshake .

      Ot

      Cassave met kip en wortel
      haha van het lezen ga ik al over me nek, een nasishake..bikkel.

      Comment


      • Getver... nasi shake... of zou het een gat in de markt zijn... Doe mij dan een kapsalon shake.. of een broodje döner shake wel de smaak niet de kcal..

        OT: een halve bak kwark met caseine eitwit

        Comment


        • noten en wat eieren en tonijn
          "You are what you eat..."
          That's strange I don't think I've eaten any sexy beasts today...

          Comment


          • 25 gram amandelen, caseine shakie en me eidooiers die ik gedurende dag verzameld heb :P

            Comment


            • Bak kwark met schepje whey erdoor en wat noten

              Comment


              • Ik lees vaak dat mensen er whey door gooien?Best zonde eigenlijk het heeft geen meerwaarde behalve voor de smaak.
                "You are what you eat..."
                That's strange I don't think I've eaten any sexy beasts today...

                Comment


                • Voor de smaak is het best lekker af en toe Doe het vaak als ik overdag kwark eet, schepje whey er door en dan halve bak per maaltijd.

                  Eet nu soort krokante kipvingertjes zelf gemaakt. Stuk kipfilet in lange repen gesneden en door een geklutst ei gehaald, gemalen cornflakes erop duwen en 20 minuutjes in de oven gelegd
                  "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

                  Comment


                  • Originally posted by FitnessBoer View Post
                    Voor de smaak is het best lekker af en toe Doe het vaak als ik overdag kwark eet, schepje whey er door en dan halve bak per maaltijd.

                    Eet nu soort krokante kipvingertjes zelf gemaakt. Stuk kipfilet in lange repen gesneden en door een geklutst ei gehaald, gemalen cornflakes erop duwen en 20 minuutjes in de oven gelegd
                    Oe dat ga ik ook eens proberen.

                    Nu lekker 5 eitjes eten.
                    Whether you think you can, or think you can't, you're right.

                    Comment


                    • 250g zoete aardappel
                      100g vis
                      20g rosbief
                      10g amandelen
                      1 groene appel
                      spruitjes.
                      “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

                      Comment


                      • 250gr kwark en een appel
                        Winners are not those who never fail, but those who never quit!

                        Comment


                        • sla
                          tomaat
                          100gr gerookte kip
                          50gr feta
                          pesto
                          pijnboompitjes
                          kruiden
                          tortillawrap

                          jummie
                          ik zal nooit meer zeggen dat ik geen buikspieren heb

                          Comment


                          • 275 gram witte bonen, 125 gram kipfilet, 375 gram pasta en 1 blikje tomaten puree.

                            Comment


                            • Heb net een heerlijk gebakken vissie op, twee keer per week als middageten......JAMMIE
                              Je bent nooooit te oud om te leren......

                              Comment


                              • Broodjes met ei en kipfilet
                                Superbia in Proelio

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X