De Sportende Zwaffelaar: Road To 2011 and Beyond

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vandaag dus naar Papendaal geweest voor de beginners Powerlift wedstrijd. Na de films van Vin Diesel naar bed gegaan, maar kon pas 2 uur later me slaap vinden. Vier uur later werd ik wakker...ruim 45mins voor me wekker zou gaan. Dan maar even blijven liggen en daarna douchen en tas in pakken. Had me voor de gein gewogen en kwam thuis op de 133ish uit.

    Bij Papendal aangekomen bleek ik ongeveer de eerste te zijn. Ondanks dat ik moest zoeken naar het juiste gebouw op dat complex. Pardeep, Ielja en de NK Bondscoach waren de enigen aanwezig op dat moment. Pjotr en zo kwamen er net aan. Even koffie gedronken en uiteindelijk maar eens zoeken waar iedereen naar toe was gegaan. Kwam toen opeens een stoet bekende gezichten tegen en ben er achteraan gegaan. Tijdens het wegen kwam er 130kg uit wat me mee viel. Vond het apart om bij het wegen al de openingsbeurten op te moeten geven. Wist ik veel...wilde dat pas opgeven na de opwarm sets.

    In de zaal waren 5 plankiers om op te warmen. Gek genoeg stond bijna iedereen bij de laatste drie. En ik had me eigen plankier als het ware. Eerste wat me opviel was dat het allemaal zwaar en onwennig aanvoelde. De barbel...de schijven...alles.

    Squat
    Groep 1, de lichtgewichten, waren aan de gang. Kon tussen me opwarm setjes dus even kijken naar het hoe/wat. Ondanks dat het allemaal apart aanvoelde toch paused squats t/m 180kg gedaan. Ging er zo snel door heen dat ik op het einde 5-7min rust inlaste anders zou het niet uitkomen met het begin van groep 2.

    De eerste beurt was een easy paused 190kg. Kreeg toen nog wat commentaar over hoe ik de barbel op me rug vasthield, maar bleek later geen probleem te zijn. Opvolgend deed ik een 205kg welk ook easy was. Toen moest ik beslissen wat de derde beurt zou worden en ging voor de 215 ipv 220. Bij het uittillen voelde de 215 al licht aan. Ik was zeker van me zak en zette hier een nieuw PR op de squat.

    Bench Press
    De opwarmbeurten voelde weer zwaar en ongemakkelijk. Na het squaten kon ik ook geen spanning meer houden in me bovenrug. De 110kg paused opwarm set voelde ongelofelijk zwaar. Bij het uittillen de eerste keer sloegen me polsen ook bijna dubbel. WTF!?!?

    De openingsbeurt werd 125kg. Ik lag nog niet goed of de spotter begon al met uittillen. Toch ging dit gewicht easy. De 135kg poging er na kwam ik vast te zitten. Kreeg krampen en andere ongein en besloot de derde beurt maar te laten voor wat het is. Dit is geen serieuze wedstrijd en ga geen dingen forceren net nu ik van die blessure af ben.

    Deadliften
    Deed me opwarm gewichten. Maar begon mentaal en fysiek erg moe te worden. Het is enorm zwaar om 4 uur lang met de grote drie bezig te zijn. Begon zuurstof te kort te krijgen waardoor er sterretjes kwamen. Toch ging de 190kg omhoog zonder al te veel moeite. De 200kg was doorbijten, maar als de barbel in beweging is dan kan ik hem meestal wel doortrekken. Voor mijn gevoel was de wedstrijd voor mij toen over. Liet gewoon 215 aan de stang hangen voor een alles of niets poging...en dat werd dus niets.

    Uiteindelijk toch een 540kg totaal met een PR. Valt in de marge van 530-580kg die ik voor mezelf neer had gezet en ben genoeg tevreden.

    Me pa heeft ongeveer een uur materiaal gefilmd van verschillende lifters. Zodra ik het bestand heb zal ik het laten weten.

    Comment


    • Leuk verslag Fallus.

      Originally posted by Falstyr View Post
      (...) Ik was zeker van me zak (...)
      Dat moet goed gevoeld hebben .
      "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

      Comment


      • Yup. Geeft veel zelf vertrouwen als je een goede zak hebt

        Maar was wel aparte ervaring. Zodra me naam geroepen werd om klaar te staan kwamen de zenuwen. Hartslag ging door het dak en zo. Bij de barbel zie je dan iedereen voor je zitten en stond te trillen. In mezelf even lachen en gek doen zodat de shakes weg waren. Rustig op ademhaling focussen. Zodra de barbel uitgetild was zag ik niets en niemand meer en deed me beweging. Pas bij de 2e bench beurt waren de zenuwen behoorlijk weg en onder controle. Is maar goed ook, want me stem sloeg een aantal keer over naar een paar hogere tonen.

        Comment


        • nice lifts

          dat het zwaar aanvoelde komt dus ( lijkt mij ) door de zenuwen. tog weer een mooie ervaring en je hebt je doel gehaald. gefeliciteerd
          160kg squat
          225kg deadlift
          130kg benchpress

          Comment


          • Netjes Fal!.
            Er zijn geen excuses als je echt iets wilt bereiken.

            Comment


            • Sterke squat vooral.
              Waarschijnlijk heeft dit niks met je gevoel van zware gewichten te maken (is ook geen haat op je lifts of zo), maar jij hebt toch helisports/fitness seller gietijzeren schijven? Hoor vaak dat die 20kg plates 17-18kg zijn, kan wel schelen met Eleiko plates die een minimale afwijking hebben.
              Groeten

              Comment


              • Dat is hetzelfde wat ik dacht gedurende de onderdelen. Daarom dat ik erg tevreden met een 215kg squat ben. Zonder wraps/belt en zo

                Comment


                • De volledige uitslagen staan al weer op een site. Powerlifting Website of Wim Wamsteeker - Top
                  Even naar beneden scrollen. Dan zie je vanzelf de lijst met wedstrijden afgelopen jaar t/m gisteren.

                  Heb schijnbaar de 4e hoogste squat van de dag w00t. Verder blijf ik het vreemd vinden dat er 6 man boven me staan ondanks dat ze een lager totaal hebben. Vanwege die Wilks heeft het voor mij geen zin wedstrijden te doen tot ik minimaal een 700kg totaal in een wedstrijd kan neer zetten. Dus dat wordt flink trainen komende jaren, want cutten weiger ik te doen. Dat ga ik pas inplannen als de 800kg RAW behaald is.

                  Me gehele rug heeft spierpijn. Toch ga ik vanavond gewoon trainen. Wel wat meer in de-load mode natuurlijk. Vanavond en morgen dus lekker licht trainen.

                  Comment


                  • Mooie prestatie!
                    There are no more barriers to cross. All I have in common with the uncontrollable and the insane, the vicious and the evil, all the mayhem I have caused and my utter indifference toward it I have now surpassed.

                    Comment


                    • YouTube - Chimaira - Pure Hatred (Coming Alive DVD)

                      Hele rug spierpijn na gisteren in Papendal.
                      Lekker rustig licht deload achtig bezig geweest.
                      Geen arch, geen explosiviteit. Gewoon alles rustig en ontspannen gedaan met 45sec rust intervals. Duurde ongeever 2-3 seconden opwaarts en idem neerwaartse beweging. Alles is wel lekker opgepompt.

                      Droge Cijfers
                      Bench Press
                      80kg x 10
                      80kg x 10
                      80kg x 10
                      80kg x 10
                      100kg x 10

                      Military Press
                      60kg x 10
                      60kg x 10
                      60kg x 10
                      60kg x 10

                      Close Grip Bench Press
                      80kg x 10
                      80kg x 10
                      80kg x 10

                      DB Hammer Curl
                      20,5kg x 10
                      58kg Log Hammer curl x 8 strikt
                      20,5kg x 10
                      20,5kg x 10

                      Comment


                      • Mooie prestatie neergezet!
                        On a long road to insanity.

                        SQ: 165kg BP: 125kg DL: 180kg

                        Comment


                        • Netjes vincent
                          Geniet, en drink met maten!

                          Comment


                          • Nu je blessures minder/weg zijn ben je dan ook weer aant overwegen om te gaan juicen?
                            The Sky Ain't The Limit

                            "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                            Comment


                            • Originally posted by Kevster View Post
                              Nu je blessures minder/weg zijn ben je dan ook weer aant overwegen om te gaan juicen?
                              Gek genoeg heb ik helemaal geen behoefte om AS te gaan gebruiken. De laatste maanden gaat het trainen en de gains lekker genoeg. Misschien ooit in de toekomst, maar nu speelt het geen rol.

                              Wil naturel 800kg total RAW behalen rond me 32e. 300kg squat/deadlift zonder wraps/belt en 200kg bench. Alleen wat magnesium en meer niet. Ook al zijn wraps wel toegestaan om als RAW te gelden. Qua voer niet meer uitbundig doen en let gewoon op wat ik eet om gewicht beetje in perken te houden. Daarna ga ik dan eens een keer serieus cutten om op me 35e weer eens de 12% vet aan te tikken.

                              Qua wedstrijden zie ik wel of er nog PL/StM wedstrijden gedaan gaan worden. Ben er nog niet uit of ik het echt leuk vind om te doen of niet.

                              Comment


                              • Wijze woorden ome Fallus.
                                The Sky Ain't The Limit

                                "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X