trainingsschema vrouw 24 j voor wat strakker te worden

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by quibus View Post
  Ja en dan werd mij verweten dat er geen vrouwen meer bijkomen, zelf zijn ze nog veel erger...
  "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

  Comment


  • Originally posted by pescatore View Post
   Pas maar op Beau, Mw is niet zo goed met kritiek

   ik kan best om met kritiek, enkel als die gegrond is. Niet met zever die sommige mensen uit hun nek lullen if you get the point.

   Comment


   • Originally posted by Beaudien View Post
    Ik vind het op zich dus echt vreemd dat je die foto met dat commentaar plaatst. Het is namelijk fabel/vooroordeel nummer 1. Als jij je echt had verdiept in dit alles, had je dat echt geweten.
    Vrouwen worden zo niet, en al helemaal niet zoals jij traint.
    ik weet dit wel was just a matter of speech. Gewoon niet te gespierd wilde ik zeggen. En zoals ik train is nu in het begin, als mijn onderneming wat langer bestaat en belgië de loonlast wat verlaagd kan ik misschien wat meer in de week gaan trainen

    Comment


    • hahaha ik moet zeggen dat ik mijn lachspieren in ieder geval getraind heb voor vandaag door het lezen van deze topic! Geweldig...

     Volgens mij zag ik de laatste voorstel berichtjes juist wat vrouwen, dus wie weet krijgen we nog de overhand.. *proest*

     Maar anyway, ik herken me wel een beetje in Steffi, ik ben ook zelfstandig, werk me ook een slag in de rondte om het geweldige NL belastingssyteem te sponsoren, dus hier schiet training er ook wel eens bij in.. Is idd heel slecht wellicht maar je boterham (en kwark) verdienen is toch ook erg belangrijk!

     Al moet ik zeggen dat ik mezelf in alle bochten wring om toch 3x te trainen... En als het me niet lukt vanwege teveel opdrachten en klanten in mijn bedrijf dan ben ik er echt ziek van dat ik niet kan gaan trainen.. Maar klanten afwijzen kan in deze crisis wel je kop kosten als bedrijf.. Wellicht moet ik ook wat voor thuis aanschaffen, ben ik niet meer afhankelijk van de openingstijden van de sportschool..

     Wellicht is samenspannen voor minder belastingen een optie, kunnen we allemaal minder werken en meer trainen ;-)

     Comment


     • Originally posted by sissy View Post
      Wellicht is samenspannen voor minder belastingen een optie, kunnen we allemaal minder werken en meer trainen ;-)
      Het is zeker een optie, maar helaas wonen wij in Nederland en niet bijvoorbeeld in Frankrijk. Dus nietmand gaat boos de straat op. Iedereen wordt een beetje boos maar uiteindelijk wordt die belasting toch braaf betaald.
      I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
      - Dave Tate

      Comment


      • En men gaat in frankrijk wel de straat op, net als in engeland maar of het daar nu zoveel beter is?

       Je moet gewoon slimmer met je geld omgaan, zeker voor diegene met een eigenzaak, er is zo veel dat je kan declareren etc. FOR, KOR, zelfstandigen en startersaftrek,investeringsaftrek, grijs kenteken, willekeurige afschrijving en het grijze gebied van 'op de zaak' gekochte spullen die je zelf gebruikt.
       Je kan ook je onderneming onderbrengen bij een andere onderneming die je dan in bv de antillen opzet, daar betaal je 2% belasting, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

       Comment


       • check deze ook effe, internet staat er trouwens vol mee

        Belasting ontwijken doe je zo - Fiscaal - Geld & gedoe - Sprout

        Comment


        • ik ken ze allemaal quibus, het punt is gewoon als je veel omzet moet je veel btw betalen ( en heb je ook geen recht meer op de KOR, want dat is maar een vreselijk klein beetje omzet, als je de KOR kan gebruiken werk je ook niet veel uren of je doet iets heel erg verkeerd..) Eigenlijk moet je blij zijn dat je veel btw moet betalen dan heb je namelijk een goed lopend bedrijf...

         De kunst is om winst te beperken, hoef je niet veel inkomstenbelasting te betalen, maar ja met weinig winst kan je ook geen groter huis kopen / verbouwing financieren of iets dergelijks, want de hypotheekverstrekkers kijken weer naar je winst en niet naar je omzet.. En als je veel inkoopt (en veel afschrijft / btw in mindering brengt) moet je ook wel aardig wat omzetten anders krijgen ze argwaan bij de blauwe brievenbrigade en daar wordt je ook niet vrolijk van...

         Ik heb overigens niets te klagen financieel maar wilde even uitleggen dat het met een eigen onderneming wat betreft werkuren niet zo makkelijk gaat als dat je werkt in loondienst.. Tegen je baas zeg je gewoon ik heb geen tijd om extra te werken, maar zo werkt het niet als je een eigen toko moet runnen.. Dan werk je (als het goed is tenminste) graag een paar uurtjes extra, zeker als je zzper bent, of dat nu voor het geld is of voor de naam van je bedrijf in hoog te houden is doet er niet toe..

         Comment

         Sidebar top desktop

         Collapse

         Actieve discussies

         Collapse

         Working...
         X