Fitt's road to flexcup 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Topic is inmiddels verwijdert, waarom weet ik niet. Sluit me volledig aan bij akito en hoop dat je je taktiek aanpast, dit is gewoon misleidend en triest.
    People often quit right before they're about to have the big breakthrough.

    Comment


    • Ach, iedereen doet wel eens wat doms.
      Fittgod heeft het toegegeven en zijn excuses aangeboden.
      Dan is het toch klaar?

      Het is geen B&F shop affaire waarbij mensen voor redelijk wat geld benadeeld-kunnen-zijn.

      Erg dom van Fittgod,hij heeft het niet nodig.
      Maar hij heeft betere bedoelingen dan de meesten.
      DIVIDE ET IMPERA

      Comment


      • Originally posted by Siegfried Muller View Post
        Topic is inmiddels verwijdert, waarom weet ik niet. Sluit me volledig aan bij akito en hoop dat je je taktiek aanpast, dit is gewoon misleidend en triest.
        Hij heeft zijn excuses aangeboden en daarmee is de kous af. Misleidende pics zijn weg, excuses is binnen dus dat topic kon weg. Is namelijk wel erg buiten proportie als dit hem de rest van zijn leven zou blijven achtervolgen.
        Ik doe een gok

        Comment


        • Heb het hele topic niet gevolgd. Maar wel toevallig, heb die paola zelf ook begeleiding gegeven. Gaat het nog goed met haar?

          Comment


          • Ik heb uitgebreid toegelicht van hoe of wat in de post die inmiddels alweer verwijderd is. Akito heeft mij naderhand nog een PB gestuurd en daar heb ik ook op gereageerd.

            http://postimg.org/image/hkpzvceox/



            Met Paola gaat het heel goed. Ze is zich nu aan het voorbereiden voor de Flex Cup in december. Ze is ook woonachtig in Eindhoven en van de week terug gekomen uit Bosnië van n.a.v. een school opdracht.

            Ik wil de leden nog bedanken, die voor mij zijn opgekomen en wel daadwerkelijk weten wie ik ''echt'' ben, dat is echt tof van jullie.
            Go beyond yourself.

            Comment


            • Ik weet dat je bij haar een stofwisseling reset hebt gedaan Talal, die prima zijn werk heeft gedaan
              Go beyond yourself.

              Comment


              • Originally posted by Fitt God View Post
                Ik heb uitgebreid toegelicht van hoe of wat in de post die inmiddels alweer verwijderd is. Akito heeft mij naderhand nog een PB gestuurd en daar heb ik ook op gereageerd.

                View image: 4215421421



                Met Paola gaat het heel goed. Ze is zich nu aan het voorbereiden voor de Flex Cup in december. Ze is ook woonachtig in Eindhoven en van de week terug gekomen uit Bosnië van n.a.v. een school opdracht.

                Ik wil de leden nog bedanken, die voor mij zijn opgekomen en wel daadwerkelijk weten wie ik ''echt'' ben, dat is echt tof van jullie.

                Ik zal eerlijk toegeven dat er een aantal maanden van de progressie foto’s zijn gehaald en dat is inderdaad niet tactisch geweest en bied daar ook mijn excuses voor aan.

                Echter vind ik het erg jammer, dat we meteen zo’n post wordt gemaakt, aangezien jullie helemaal niet weten wat ik allemaal doe voor mijn werk. Ik werk er echt kei en kei hard voor. De mensen die mij ‘’echt’’ kennen en mij al tijden in de gaten houden, die weten dit donders goed.

                Fitness Broer heeft mij ook met regelmaat in ‘’real life’’ in het werk gezien en die weet echt wel dat ik daadwerkelijk verstand van zaken heb op het gebied van training dan wel voeding. Buiten dat weten Maarten, Rene, Remon etc dit ook wel…

                Tot nu toe boeken al mijn cliënten echt prima resultaten en zijn ook mega tevreden en als je het niet geloofd, dan stuur ze gerust een berichtje om het te vragen J

                ByDeirdre | healthy mama Dit is een van mijn cliënten die een soort van blogje bij houdt, misschien wel leuk om een keer naar te kijken.

                En Gus met alle respect, kijk asjeblieft een keer naar jezelf en het resultaat wat je de afgelopen jaren heb bereikt. Nee, ik zal nooit een cliént met een vetpercentage van 25% + Ultimate Diet 2.0 aanrijden. Wat ik heel opmerkelijk vindt, dat als iemand goede resultaten boekt je het al snel gooit op ‘’anabolen’’ gebruik, dit deed je ook bij Maarten/Quibus etc. Laat de mensen gewoon lekker in hun waarde. Even voor de check ik neem aan dat Akito Thijs is? Bedankt nog voor het simpele ziel berichtje en je advies...

                En nee ik heb geen mensen opgelicht ik werk hard voor mijn centen. Om meteen over oplichting te gaan praten vind ik wat extreem. Dagelijks worden er foto’s bewerkt om mensen een ‘’andere’’ kijk te geven. Neemt niet weg dat dit totaal niet netjes is en daarom bied IK daar wel mijn excuses voor aan, zoals je kan zien in de aanleiding van deze post


                ------------------------------

                Bij deze nog een keer de excuses

                Comment


                • Goed dat je excuses maakt. Wel jammer dat je mij nog even een trap nageeft
                  BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

                  Comment


                  • Originally posted by Protasius View Post
                    Even voor de check ik neem aan dat Akito Thijs is? Bedankt nog voor het simpele ziel berichtje en je advies...
                    Nee ik heet geen Thijs, dus helaas. Ik kwam je gewoon tegen op facebook en ik heb ook niks naar je gestuurd o.id. Mocht je mijn topic hier een "simpele ziel berichtje" vinden dan heb je deze keer mazzel dat je dit keer iemand met een schoenmaatoverstijgend IQ treft die er maar voor kiest om de slimste van de twee te zijn want een ZZP'ertje slopen via internet is niet heel lastig these days.

                    Maar once again ik ga geen bedrijfje pesten omwille van mijn eigen ego.


                    Wat ik alleen nog wil zeggen is dat het geen fuck uitmaakt of je hard of niet hard werkt of je mensen laat Sonja Bakkeren of een serieus voedingsschema. Je gaat gewoon geen onrealistische verwachtingspatronen schetsen. Hoe enthousiast en intensief jij daarmee bezig bent doet niks af aan het feit dat je aan het oplichten bent (ja: valse verwachtingspatronen schetsen is een vorm van oplichting, of vind jij PalmInvest e.d. legitieme praktijken?). Body&Fit werkt hard aan zijn whey maar er zit 18% minder eiwit in. Jij werkt hard maar je schetst (potentiële) klanten 500+% meer resultaat dan dat erin zit. Ik geloof afgaande van de bronnen die jij in de pm schetste als leidraad te gebruiken voor je coachingswerk dat je bij jou beter zit dan bij de gemiddelde coach. Gebruik dat dan als handelsmerk

                    Comment


                    • Een heel aantal jaren geleden (toen hij nog beginner was), heb ik Lukas regelmatig advies gegeven en geholpen met zijn voeding. Zo hadden we lange tijd alleen contact via internet. Op een gegeven moment (weer jaren later) hebben we ook een paar maal afgesproken bij hem in Eindhoven en bij mij in Den Haag. Na het trainen samen eten en uren napraten over onze hobby/passie. Ik heb hem leren kennen als iemand die graag andere mensen helpt en toegewijd en oprecht is.

                      @Lukas: Je kennis is prima en met jouw toewijding en energie weet ik zeker dat je in staat bent om het beste uit je cliënten naar boven te halen. Ik vindt het echt heel erg jammer dat ik dit moest lezen / horen. Je hebt 'dit' dus helemaal niet nodig.

                      Juist door eerlijkheid en transparantie (+ jezelf professioneler presenteren en minder jezelf in de 'spotlight' te zetten) kom je veel serieuzer professioneler en geloofwaardiger over en dat wordt door veel mensen gewaardeerd.

                      PS. je gallery foto's op je site zijn leuk
                      Last edited by dynobet; 23-03-2015, 23:45.
                      More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                      Comment


                      • Originally posted by Fitt God View Post
                        Fitness Broer heeft mij ook met regelmaat in ‘’real life’’ in het werk gezien en die weet echt wel dat ik daadwerkelijk verstand van zaken heb op het gebied van training dan wel voeding. Buiten dat weten Maarten, Rene, Remon etc dit ook wel…
                        Afgezien dat het misschien niet zo'n handige zet was om zichzelf zo te 'promoten' weet ik inderdaad dat hij zeker een prima PT is. Meerdere sessies live mee mogen maken vanuit mijn squatrackje, trainen in dezelfde gym. Weet dat hij enorm enthousiast met zijn clienten omgaat en ze zichzelf van hun beste kant kan laten zien in hun trainingen.

                        Vandaar dat ik straks maar even heb gewacht met reageren tot Lukas zelf zijn zegje had gedaan. Aan de hand van hoe ik hem ken had ik dit niet verwacht, maar prima dat het nu allemaal goed is toch.

                        Wel jammer dat je mijn forumnaam nog fout typt
                        "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

                        Comment


                        • Relnichten zijn weer actief hoor.

                          @ FG: lekker laten praten. Dit soort jochies hebben al meteen een uitgesproken mening klaar staan wanneer ze 2 foto's zien. Gelukkig zijn er zat mensen die jou echt kennen en je hier heel anders neerzetten. En dit zijn geen jongens die dit even uit de duim weten te zuigen.

                          Comment


                          • Dat onderwerp over de foto's was gisteren door mij verwijderd nadat beide partijen overeen waren gekomen dat het geen handige actie was van Lukas.

                            Niemand heeft er baat bij wanneer het vuur weer wordt aangewakkerd. De extra energie die in dat soort discussies wordt gestoken kan beter ergens anders aan worden besteed. Lukas weet nu ook wel dat was hij had gedaan consequenties heeft en heeft hopelijk zijn lesje geleerd.
                            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                            - Dave Tate

                            Comment


                            • Zo is dat niet bedoeld. Heb het helemaal doorgelezen maar niet alles kan ik meekrijgen aangezien jullie het e.ea. opgeschoond hebben. En na al die negativiteit kies ik graag een kant. Vind dat TS dat wel verdient.
                              Last edited by generation_iron; 24-03-2015, 09:53.

                              Comment


                              • Originally posted by generation_iron View Post
                                Ow shit te laat.
                                https://www.youtube.com/watch?v=sZQ378CK8AI
                                Skeggǫld, Skálmǫld, Skildir ro Klofnir.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X