Aanschaf crosstrainer

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Van Wijk View Post
    Weet iemand waar in je Nederland voor een leuke prijs kan slagen voor het aanschaffen van een crosstrainer
    OP google staan velen bedrijven war je een crosstrainer kunt kopen niet te vergeten nu de zomer bijna voorbij is, dat heel marktplaats binnen een paar weken vol staat.

    Comment


    • wtf is dit voor topic geworden zeg haha

      Comment


      • Als je het topic gesprek even goed leest, dan zie je dat jouw antwoordt plus veel meer antwoorden hier al antwoord op hebben gegeven.Je bent wat verdwaalt of je bent laks en te lui om iets te lezen.
        Originally posted by Adonis Gold View Post
        OP google staan velen bedrijven war je een crosstrainer kunt kopen niet te vergeten nu de zomer bijna voorbij is, dat heel marktplaats binnen een paar weken vol staat.

        Comment


        • lekker boeiend het topic ging over de aanschaf van een crosstrainer vervolgens lees ik bakken ionfo over voeding die ook nog eens voor tig procent niet klopt.

          Comment


          • Pff doet me denken aan die tijd dat we met zn bij duriadels (ofzo) maxed construction feestje waren. Was er opeens een bug waardoor spelers buiten het pk zone gedood konden worden. Ik kon mijn ogen niet geloven, zoveel geweld voor wat geld. Mijn leven zal niet meer hetzelfde zijn. 06-06-2006 falador massacre, rip.
            "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

            Comment


            • Hallo Quibus, wat klopt er niet van het gesprek over voeding,het zou fijn zijn dat als je je mengt in een topic en alleen maar iets zegt zonder een waarom, dat je ook even zegt waarom het wel of niet klopt.Op die manier kan ik ook kijken naar jouw antwoorden in topics en zeggen dat het niet klopt zonder onderbouwing.

              Comment


              • KERELS relax. de ene vindt dit interessant en de andere vindt dit misschien triest.VOeding is in mijn optiek nummer 1 en trainen 2 met rust.Daarom vindt ik topics over voeding rete interessant . Er is niks mooiers door resultaat te boeken met goed voedsel en helemaal naturel te trainen.Ik ben ook wel benieuwd wat andere voor resultaat boeken puur uit trainen en voeding.Veel mensen hebben de discipline niet en grijpen naar middelen omdat ze snel resultaat willen.En hebben een bord voor hun kop en maken zichzelf wijs dat het niet schadelijk is.Alsof ze hun lichaam kunnen inruilen als het op is.Dat vindt ik nou pas raar,en zo heeft iedereen zijn dingen waar ie geintresseert in is en niet gheintresseert in is.
                Originally posted by berend p View Post
                Hallo Quibus, wat klopt er niet van het gesprek over voeding,het zou fijn zijn dat als je je mengt in een topic en alleen maar iets zegt zonder een waarom, dat je ook even zegt waarom het wel of niet klopt.Op die manier kan ik ook kijken naar jouw antwoorden in topics en zeggen dat het niet klopt zonder onderbouwing.

                Comment


                • Ik gebruik niks jongensIedereen moet doen waar ie zin in heeft.Ik probeer nu met training en voeding resultaten te boeken.Gaat opzich goed, ben een paar kilo zwaarder, maar droger wordt ik niet.Wat je veel leest op het internet dat spiermassa bouwen en vetverbranden niet mogelijk is te gelijk, daar ga ik steeds meer in geloven.Of heeft iemand nog geweldige tips waarbij het wel tegelijk kan ?Ik sla liever ook 2 vliegen in 1 klap.

                  Comment


                  • JE moet gewoon gaan trainen een periode en dan eens kijken wat er gebeurt .Je bent nu veel tegefixeerd op je gewicht.Heb je je vet percentage toen je begon opgemeten en vergeleken met nu ?Op die manier kan je het meeste zien.ALs je vet wilt verbranden,dan zegt gewicht aankomen of afvallen heel weinig.Je moet je vetpercantage opmeten en als je dan je gewicht hetzelfde is of meer, dan weet je dat je geen spiermassa verloren bent maar juist opgebouwd hebt.Je moet het niet moeilijker maken dan het is, maar je moet het ook een keer een periode doen zonder veranderen etc etc.
                    Originally posted by Van Wijk View Post
                    Ik gebruik niks jongensIedereen moet doen waar ie zin in heeft.Ik probeer nu met training en voeding resultaten te boeken.Gaat opzich goed, ben een paar kilo zwaarder, maar droger wordt ik niet.Wat je veel leest op het internet dat spiermassa bouwen en vetverbranden niet mogelijk is te gelijk, daar ga ik steeds meer in geloven.Of heeft iemand nog geweldige tips waarbij het wel tegelijk kan ?Ik sla liever ook 2 vliegen in 1 klap.

                    Comment


                    • Nee, heb niet opgemeten, weet niet wat mijn vet percentage nu is op het moment.Ja ik dnek dat dat inderdaad wel goed zou zijn om mijn vetpercentage te meten.Heb opmeten van buikomtrek,armen, benen ben ik wel mee begonnen.Ik neem aan dat als je buikomtrekt niet meer wordt dat je vetpercentage niet omhoog gaat.Ik heb wel bij de ALdi een vetmeter gezien ,dan moet je je handen senoren beet houden en dan moet je knijpen erin en dan wordt je vet gemeten, alhoewel ik me afvraag hoe het op deze manier je vet kan meten.Het is wel veel makkelijker lijkt mij.
                      Originally posted by Mc Fly View Post
                      JE moet gewoon gaan trainen een periode en dan eens kijken wat er gebeurt .Je bent nu veel tegefixeerd op je gewicht.Heb je je vet percentage toen je begon opgemeten en vergeleken met nu ?Op die manier kan je het meeste zien.ALs je vet wilt verbranden,dan zegt gewicht aankomen of afvallen heel weinig.Je moet je vetpercantage opmeten en als je dan je gewicht hetzelfde is of meer, dan weet je dat je geen spiermassa verloren bent maar juist opgebouwd hebt.Je moet het niet moeilijker maken dan het is, maar je moet het ook een keer een periode doen zonder veranderen etc etc.

                      Comment


                      • Hoeveel meters heb je dan wel niet nodig om je buikvet te meten.Zon hand ding gaat echt helemaal nergens om.Dat ding meet alleen je temperatuur.Je moet een huidplooimeter hebben, dit is het enige wat werkt als je je vetpercentage wilt opmeten.Echt zo'n onzin ding wat niet werkt, maar wel makkelijk is.Dit is voor mensen die te ui zijn hun shirt uit te doen en dan te laten meten of zich schamen om hun figuur.Als ze dit al niet eens kunnen opbrengen, laatstaan of ze wel serieu trainen.Is er geen resultaat in 2 weken ,dan ligt het handoekje alweer op de grond opzekers
                        Originally posted by Van Wijk View Post
                        Nee, heb niet opgemeten, weet niet wat mijn vet percentage nu is op het moment.Ja ik dnek dat dat inderdaad wel goed zou zijn om mijn vetpercentage te meten.Heb opmeten van buikomtrek,armen, benen ben ik wel mee begonnen.Ik neem aan dat als je buikomtrekt niet meer wordt dat je vetpercentage niet omhoog gaat.Ik heb wel bij de ALdi een vetmeter gezien ,dan moet je je handen senoren beet houden en dan moet je knijpen erin en dan wordt je vet gemeten, alhoewel ik me afvraag hoe het op deze manier je vet kan meten.Het is wel veel makkelijker lijkt mij.

                        Comment


                        • Nee, ik heb nog nooit mijn vet met en huidplooimeter laten meten.Ik neem aan dat je zo'n knijp stok bedoeld waar je huid en vet dan tussen komt? Ik ben echt niet te lui omdat te doen, hoe kom je bij het idee?Je hebt wel erg snel je mening klaar, je zit net op dit forum en hebt alleen maar kritiek. JE schrijft in je reactie over ui, je zal wel lui bedoelen neem ik aan.ALs dat hand ding niet werkt, dan ga ik niet mijn tijd daaraan spanderen, ik doe alleen dingen die werken want ik wil goede resultaten.Ik ben verder wel tevreden hoe het gaat.Mijn buikomtrek is hetzelfde maar ben inmiddels 3 kg zwaarder.Hier kan ik ook al veel uithalen en mijn conclusie trekken.IK ga opzoek naar zo'n huidplooimeter en dan schaf ik hem aan.
                          Originally posted by Adonis Gold View Post
                          Hoeveel meters heb je dan wel niet nodig om je buikvet te meten.Zon hand ding gaat echt helemaal nergens om.Dat ding meet alleen je temperatuur.Je moet een huidplooimeter hebben, dit is het enige wat werkt als je je vetpercentage wilt opmeten.Echt zo'n onzin ding wat niet werkt, maar wel makkelijk is.Dit is voor mensen die te ui zijn hun shirt uit te doen en dan te laten meten of zich schamen om hun figuur.Als ze dit al niet eens kunnen opbrengen, laatstaan of ze wel serieu trainen.Is er geen resultaat in 2 weken ,dan ligt het handoekje alweer op de grond opzekers

                          Comment


                          • Je wekt de indruk dat je de makkelijke weg zoekt, als ik antwoorden lees van je, ben ik niet de enige die dat denkt.Je hebt het steeds over google en dingen die men zegt.Je moet je eigen bevindingen doen en niet alles geloven wat men zegt.ALs iemand jou gaat vertellen hoe je goed moet afvallen en die persoon weegt 200 kg, dan geloof ik niet dat je zijn raad gaat opvolgen.Iemand die iets zegt op google, kan je niet in levende lijven zien, dus je weet niet wat zo iemand echt weet en of ie zelf ervaring heeft met hetgeen hij zegt.Maar blijkbaar ben je tevreden hoe het gaat en meten is inderdaad wel goed van je.

                            Comment


                            • Ik heb hier wat gegevens hoe ik er voor sta.Mijn vetpercentage heb ik laten meten met een huidplooimeter bij een sportschool, en hij was 23%. Buik omvang is 112 cm, arm omvang 39 cm. Ik ga over 3 weken weer erheen en ga kijken wat dan het verschil is.Deze cijfers zeggen me weinig eerlijk gezegd.Even voor Adonis Gold, ik zoek niet de makkelijke weg maar
                              Originally posted by Adonis Gold View Post
                              Je wekt de indruk dwil niet moeilijker doen dan nodig is,ik denk dat daar niets mis mee is.at je de makkelijke weg zoekt, als ik antwoorden lees van je, ben ik niet de enige die dat denkt.Je hebt het steeds over google en dingen die men zegt.Je moet je eigen bevindingen doen en niet alles geloven wat men zegt.ALs iemand jou gaat vertellen hoe je goed moet afvallen en die persoon weegt 200 kg, dan geloof ik niet dat je zijn raad gaat opvolgen.Iemand die iets zegt op google, kan je niet in levende lijven zien, dus je weet niet wat zo iemand echt weet en of ie zelf ervaring heeft met hetgeen hij zegt.Maar blijkbaar ben je tevreden hoe het gaat en meten is inderdaad wel goed van je.

                              Comment


                              • Ik wil niet moeilijker doen dan nodig is.Ik a gewoon door en zal mijn doel behalen.Tips zijn altijd welkom.Ik heb meer moeite met het eten dan met het trainen als ik eerlijk moet zijn.Vol proppen met die rotzooi, daar ben ik wel een beetje klaar mee.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X