Aanschaf crosstrainer

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alleen met een crosstrainer gaat[ hij het niet redden.Misschien is dit inderdaad de enige oplossing voor hem omdat ie snel resultaat wilt.Als je geen geduld hebt en alles snel wilt zien ,dan blijft er niet veel keus over lijkt mij.Ik snap die reactie van Aldo Rain wel want als je geen geduld hebt en helemaal niets probeert en alleen maar vraagt naar antwoorden om de makkelijke weg te bewandelen, dan is dit de mogelijkheid.QUOTE=Big P;1128413]Omdat je aan zijn antwoorden ziet dat ie veel informatie wilt en zo te zien daaraan is hij het type niet voor, ik kan ht mis hebben, maar zou het mooiste zijn als hij er zelf antwoordt op geeft.Als je iets puur uit jezelf haalt, daar heb ik persoonlijk het meeste respect voor, dan weet je wat je echt uit jezelf kan halen.Maar ja, daar zullen best de meningen verschillend over zijn.[/QUOTE]

    Comment


    • Dat is echt onzin, je kan toch ook sneller resultaat boeken door alle soptimaal te doen.Natuurlijk als je hulp middelen gebruikt dan gaat het veel en veel sneller, mar als je het dan niet meer gebruikt dan gaat het ook veel sneller weg.Ik vindt het en beetje zwart wit, er zit ook een tussenweg die moeilijker is maar wel tot resultaat leid. Iedereen moet doen wat ie zelf wilt. Toon gewoon discipline zou ik zeggen en haal hetgeen uit jezelf wat erin zit
      Originally posted by Mc Fly View Post
      Alleen met een crosstrainer gaat[ hij het niet redden.Misschien is dit inderdaad de enige oplossing voor hem omdat ie snel resultaat wilt.Als je geen geduld hebt en alles snel wilt zien ,dan blijft er niet veel keus over lijkt mij.Ik snap die reactie van Aldo Rain wel want als je geen geduld hebt en helemaal niets probeert en alleen maar vraagt naar antwoorden om de makkelijke weg te bewandelen, dan is dit de mogelijkheid.QUOTE=Big P;1128413]Omdat je aan zijn antwoorden ziet dat ie veel informatie wilt en zo te zien daaraan is hij het type niet voor, ik kan ht mis hebben, maar zou het mooiste zijn als hij er zelf antwoordt op geeft.Als je iets puur uit jezelf haalt, daar heb ik persoonlijk het meeste respect voor, dan weet je wat je echt uit jezelf kan halen.Maar ja, daar zullen best de meningen verschillend over zijn.
      [/QUOTE]

      Comment


      • Nee, ik dacht het niet,Ik wil wel zo veel en snelmogelijk resultaat maar dan wel uit eigen kracht en niet met extraatjes, ja misschien wat aanvullende vitamines of zo maar meer niet.Heeft iemand van jullie niet n schema waar je resultaat mee hebt geboekt die ik kan uitproberen? Ik heb toch een bepaalde stimulans nodig waar ik me aanvast kan houden. ZOu top zijn als iemand iets moois heeft.

        Comment


        • 3 maanden verder, hoe is het nou?
          sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

          you know they can't handle us like debbies does dallas

          Comment


          • Ik merk weinig resultaat.mijn buikomtrekt is 1 cm groter geworden en ben 2 kg zwaarder.Ik snap niet hoe het kan dat mijn omtrek meer is geworden.Kan dat misschien komen doordat ik 5x per week buikspieren doe en en een aantal maanden terug geen buikspier oefeningen? Misschien moet ik meer cruches doen en minder buiskpieren met gewichten.Al om al ben ik niet echt tevreden in de tijd dat ik bezig ben.
            Originally posted by kojak View Post
            3 maanden verder, hoe is het nou?

            Comment


            • Voeding, voeding en nog eens voeding. Lees dit eens door: http://forum.bodynet.nl/algemeen/333...er-sticky.html.
              Skeggǫld, Skálmǫld, Skildir ro Klofnir.

              Comment


              • Je zou inderdaad eens goed moeten gaan kijken naar je voeding.Als je trouwens veel buikspieroefeningen doet met gewichten, dan zl je spiermassa wat dikker daar kunnen worden, dit zorgt natuurlijk ook voor een iets meer omtrek, maar je zou je vet percentage 1x per maand moeten opmeten en kijken wat daar dan het verschil in is, dit zegt het meest.Als je dan aangekomen bent en je vet is gelijk dan heb je spiermassa gewonnen.En ja, je voeding is ect belangrijk om goed onder de loep te nemen.
                Originally posted by Van Wijk View Post
                Ik merk weinig resultaat.mijn buikomtrekt is 1 cm groter geworden en ben 2 kg zwaarder.Ik snap niet hoe het kan dat mijn omtrek meer is geworden.Kan dat misschien komen doordat ik 5x per week buikspieren doe en en een aantal maanden terug geen buikspier oefeningen? Misschien moet ik meer cruches doen en minder buiskpieren met gewichten.Al om al ben ik niet echt tevreden in de tijd dat ik bezig ben.

                Comment


                • Cardio Fit Program

                  Je hebt een soort kracht conditie programma dat heet cardio fit program dit is misschien wat voor je.Dan doe je de ene dag cardio en de andere dag kracht en na beide elk 2x gedaan te hebben neem je een dag rust.Dat Cardio Fit Program is wel iets voor jou denk ik.
                  Originally posted by Van Wijk View Post
                  Ik merk weinig resultaat.mijn buikomtrekt is 1 cm groter geworden en ben 2 kg zwaarder.Ik snap niet hoe het kan dat mijn omtrek meer is geworden.Kan dat misschien komen doordat ik 5x per week buikspieren doe en en een aantal maanden terug geen buikspier oefeningen? Misschien moet ik meer cruches doen en minder buiskpieren met gewichten.Al om al ben ik niet echt tevreden in de tijd dat ik bezig ben.

                  Comment


                  • Nee, Cardio Fit Programma zegt me niets. Wat is het doel daarvan ,waar komt het vandaan?Er worden constant programma's opgezet zoals taebo , zumba etc etc . wat voor een verschil zal zo'n cardio fit programma dan brengen?

                    Comment


                    • Dat is echt een onzin programma.Heb dit op tell sell gezien, dan zie een soort Tony Little achtige figuur ho je in een bepaalde tijd bepaalde oefeningen moet doen.Zelfs dat kracht trainen is min of meer cardio omdat je achter elkaar doorgaat.In Dort heb je ook zo'n sportschool die daar les ingeven.Ik train daar niet maar had daar een folder van gehad met als titel op die folder NIEUWE EFFECTIEVE RAGE UIT DE USA.Het lijkt tegenwoordig wel zo dat als iets uit Amerika komt dat iedereen denkt dat het standaard werkt of zo.Wat een onzin.
                      Originally posted by Big P View Post
                      Je hebt een soort kracht conditie programma dat heet cardio fit program dit is misschien wat voor je.Dan doe je de ene dag cardio en de andere dag kracht en na beide elk 2x gedaan te hebben neem je een dag rust.Dat Cardio Fit Program is wel iets voor jou denk ik.

                      Comment


                      • TJa, wat is onzin. het gaat natuurlijk uiteindelijk om het resultaat en dat Cardio Fit Program is natuurlijk een vrij nieuwe rage.In mijnoptiek zou het wel bij Van Wijk passen omdat ie wilt afvallen vooral en wat spiermassa wilt bouwen.Kijk,laten we heel eerlijk zijn, voeding is natuurlijk zeker zo belangrijk.Met een auto moet je ook blijven tanken als je rijd en ook met de juiste brandstof en hoeveelheid want anders heb je een probleem.
                        Originally posted by Mc Fly View Post
                        Dat is echt een onzin programma.Heb dit op tell sell gezien, dan zie een soort Tony Little achtige figuur ho je in een bepaalde tijd bepaalde oefeningen moet doen.Zelfs dat kracht trainen is min of meer cardio omdat je achter elkaar doorgaat.In Dort heb je ook zo'n sportschool die daar les ingeven.Ik train daar niet maar had daar een folder van gehad met als titel op die folder NIEUWE EFFECTIEVE RAGE UIT DE USA.Het lijkt tegenwoordig wel zo dat als iets uit Amerika komt dat iedereen denkt dat het standaard werkt of zo.Wat een onzin.

                        Comment


                        • Die Cardio Fit Program is gewoon een mix van alles en nog wat,dit is geen specifieke training.We weten allemaal dat je specifiek en doegericht moet trainen om iets te verbranden of op te bouwen.Vetverbranden en tegelijk spiermassa opbouwen, dat kan teoretisch niet.Als je bulkt, dan bouw je en dan wordt je echt niet droger.Als je Cardio doet dan bouw je echt geen spiermassa op.JA alleen in het begin als je helemaal niks doet misschien.
                          Originally posted by Big P View Post
                          Ja, wat is onzin. het gaat natuurlijk uiteindelijk om het resultaat en dat Cardio Fit Program is natuurlijk een vrij nieuwe rage.In mijnoptiek zou het wel bij Van Wijk passen omdat ie wilt afvallen vooral en wat spiermassa wilt bouwen.Kijk,laten we heel eerlijk zijn, voeding is natuurlijk zeker zo belangrijk.Met een auto moet je ook blijven tanken als je rijd en ook met de juiste brandstof en hoeveelheid want anders heb je een probleem.

                          Comment


                          • Wel leuk zo'n Cardio Fit program,maar zoals al velen malen gezegd is je voeding het belangrijkste en daar schort het toch behoorlijk aan bij VAn Wijk.Dietist zou ook niet verkeerd zijn voor hem om eerst zijn voedingspatroon eens onder de loep te nemen.VOeding en rust,voeding en rust. Neem kennis tot je omtrent hoe je moet trainen en eten.Kijkwat er in voeding zit qua waardes.Kennis is macht
                            Originally posted by Mc Fly View Post
                            Die Cardio Fit Program is gewoon een mix van alles en nog wat,dit is geen specifieke training.We weten allemaal dat je specifiek en doegericht moet trainen om iets te verbranden of op te bouwen.Vetverbranden en tegelijk spiermassa opbouwen, dat kan teoretisch niet.Als je bulkt, dan bouw je en dan wordt je echt niet droger.Als je Cardio doet dan bouw je echt geen spiermassa op.JA alleen in het begin als je helemaal niks doet misschien.

                            Comment


                            • Ja, ik begrijp inmiddels dat ik heel wat moet veranderen aan mijn voeding, dat hebben jullie trouwens allemaal goed laten weten zeg IK ga jullie raad opvolgen en mijn voeding eens goed op een rijtje zetten.Ook wat info op internet achterhalen over de inhoud van voedsel.Heb begrepen dat voor spiermassa opbouw zo'n zeker 2,5 gram eiwit nodig is per kg per dag, dat is behoorlijk veel.Ook dat spiermassa opbouwen en vetverbranden bijna niet samen kan.Kan denk ik beter dan eerst at bouwen en dan verbranden.Of niet?
                              Originally posted by berend p View Post
                              Wel leuk zo'n Cardio Fit program,maar zoals al velen malen gezegd is je voeding het belangrijkste en daar schort het toch behoorlijk aan bij VAn Wijk.Dietist zou ook niet verkeerd zijn voor hem om eerst zijn voedingspatroon eens onder de loep te nemen.VOeding en rust,voeding en rust. Neem kennis tot je omtrent hoe je moet trainen en eten.Kijkwat er in voeding zit qua waardes.Kennis is macht

                              Comment


                              • Ik ga haast geloven in Wonderen zeg. Koste wat tijd maar ik denk dat je ogen eindelijk zijn open gegaan.Als het niets wordt, dan kan je altijd nog je Cardio Fit Program doen
                                Originally posted by Van Wijk View Post
                                Ja, ik begrijp inmiddels dat ik heel wat moet veranderen aan mijn voeding, dat hebben jullie trouwens allemaal goed laten weten zeg IK ga jullie raad opvolgen en mijn voeding eens goed op een rijtje zetten.Ook wat info op internet achterhalen over de inhoud van voedsel.Heb begrepen dat voor spiermassa opbouw zo'n zeker 2,5 gram eiwit nodig is per kg per dag, dat is behoorlijk veel.Ook dat spiermassa opbouwen en vetverbranden bijna niet samen kan.Kan denk ik beter dan eerst at bouwen en dan verbranden.Of niet?

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X