Luister maar naar die ouwe !
Ik ben opgegroeid met 'Klazien uut Zalk'.
Die had altijd supertips mbt je gezondheid.
Ik heb er nog wel meer:
Aardappelen zijn sneller gaar als u een klontje boter in het water doet
Macaroni/spaghettie en rijst kleven niet als u een klontje boter in het water doet.
Rijst blijft mooi wit als u een beetje citroensap door hett water doet
Jus smaakt lekkerder als u een stukje bruin brood met het vlees meebakt
Sauzen worden romiger als u zodra de saus kookt****er een klontje ijskoude boter in doet
Bloemkool blijft mooi wit als u wat melk in het water doet
Erwten blijven mooi groen als u wat poedersuiker in het kookwater doet
Uien worden lekker knapperig als u deze voor het bakken met wat meel bestrooit
Lekker bezig trouwens, aardig wat massa.
Komt goed.
Ik ben opgegroeid met 'Klazien uut Zalk'.
Die had altijd supertips mbt je gezondheid.
Ik heb er nog wel meer:
Aardappelen zijn sneller gaar als u een klontje boter in het water doet
Macaroni/spaghettie en rijst kleven niet als u een klontje boter in het water doet.
Rijst blijft mooi wit als u een beetje citroensap door hett water doet
Jus smaakt lekkerder als u een stukje bruin brood met het vlees meebakt
Sauzen worden romiger als u zodra de saus kookt****er een klontje ijskoude boter in doet
Bloemkool blijft mooi wit als u wat melk in het water doet
Erwten blijven mooi groen als u wat poedersuiker in het kookwater doet
Uien worden lekker knapperig als u deze voor het bakken met wat meel bestrooit
Lekker bezig trouwens, aardig wat massa.
Komt goed.
Comment