Q and A to get ripped

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    @kev.. je antwoord is al gegeven. Al kunnen zoete aardappels wel.
    @fal.. Weleens verschil aan kcal/carbs gezien tussen 200gram groenten of 120gram rijst hehehe. 120gram rijst is +-425kcal en 200gram groenten iets van 40kcal:P. Ik zou het en pakken en niet of.
    @spec.. antwoord beantwoord door kev.
    200gram aardappels staat gelijk aan 50gram ongekookte rijst

    Comment


    • #92
      ik zou zelfs niet weten hoeveel gram aardappelen ik opeet, zal niet zo heel veel zijn denk ik. Strax eens wegen

      Comment


      • #93
        Originally posted by punani View Post
        @fal.. Weleens verschil aan kcal/carbs gezien tussen 200gram groenten of 120gram rijst hehehe. 120gram rijst is +-425kcal en 200gram groenten iets van 40kcal:P. Ik zou het en pakken en niet of.
        Is het niet zo dat om en om kan doen als een soort van carb cycle? met je kh inname spelen zodat je paar dagen in de week laag zit en daarna gewoon op niveau? Anders blijf ik bij rijst en fuck de groenten lol.
        Last edited by Falstyr; 24-01-2008, 13:15.

        Comment


        • #94
          Originally posted by punani View Post
          @kev.. je antwoord is al gegeven. Al kunnen zoete aardappels wel.
          @fal.. Weleens verschil aan kcal/carbs gezien tussen 200gram groenten of 120gram rijst hehehe. 120gram rijst is +-425kcal en 200gram groenten iets van 40kcal:P. Ik zou het en pakken en niet of.
          @spec.. antwoord beantwoord door kev.
          200gram aardappels staat gelijk aan 50gram ongekookte rijst
          100gr zilvervliesrijst = 364kcal
          200gr aardappelen zijn 170kcal

          50gr ongekookt zal zon 100gr gekookt worden, zelfs iets meer denk ik, dus zijn niet aan mekaar gelijk? of zie ik hier een factor over het hoofd

          Comment


          • #95
            kcal rijst is vermeld is altijd ongekookt!! gekookt is alleen water

            Comment


            • #96
              Originally posted by punani View Post
              kcal rijst is vermeld is altijd ongekookt!! gekookt is alleen water
              shit seg, ik las gisteren nog de topic met de vraag over de hoeveelheid rijst gekookt en ongekookt. Ik wist dat je de kcalorieen ongekookt moest bekijken en toch laat ik me nog beet nemen. verdorie seg

              bedankt voor de opheldering

              Comment


              • #97
                Originally posted by Gauner View Post
                Nee, in MAGERE kwark zitten niet teveel suikers. Het is daarom uitermate geschikt voor zowel de cut als de bulk. Ik zou tijdens de cut echter proberen er geen fruit in te doen, daarmee voeg je alleen maar onnodige suikers toe.
                ik vond het ook al raar, maar ik las het op een andere forum, maar nu staan appel en perzik wel bij goeie koolhydraten met een lage gi...gi index tabellen

                Comment


                • #98
                  Originally posted by punani View Post
                  Geen magnetron op je werk? Ik snap wat je bedoeld maar ik heb niet echt tips. Ik eet erg snel dus ik heb altijd mijn maaltijden binnen 10min op(heb ook 15min pauze). Ik heb dus ook soms droge kip. Misschien wat ketchup om het weg te eten?
                  ok thnx, nou die ketchup is wel een idee. magnetron is er nog niet, maar komt wel, dus tot die tijd moet ik het ff zonder doen.
                  is ketchup niet slecht in de cut?

                  Comment


                  • #99
                    Originally posted by Spectral View Post
                    shit seg, ik las gisteren nog de topic met de vraag over de hoeveelheid rijst gekookt en ongekookt. Ik wist dat je de kcalorieen ongekookt moest bekijken en toch laat ik me nog beet nemen. verdorie seg

                    bedankt voor de opheldering
                    Dus, effe voor deze brainiac hier, als ik bvb 200Gr gekookte rijst ( = bvb 100Gr ONgekookte ) neem, dan spreken we over de voedingswaarde die overeenkomt met 100Gr ongekookte rijst...
                    Words can be broken, so can bones...

                    Comment


                    • Ja...........

                      Comment


                      • Ik quote even iets uit een ander topic:

                        Ik raad aan om elke 3 weken te zakken.. zou alleen elke 3 weken max 100kcal zakken met dit schema. Zo blijf je vet verliezen. 1dag per week refeed(zie Q and A welke opties er zijn). Ik raad aan omdat je geen wedstrijd doet eerste 4maaltijden schema te volgen en daarna te eten wat je lekker vind.

                        Oke we gaan beginnen je onderhoud is 2750 kcal per dag. we beginnen met -250(dat hou je aan alleen onderhoud daalt elke 2weken bereken je zo gewichtx2x16) dus we beginnen met 2500kcal.


                        Waarom staat hierover niets in dit topic? Ik ben bezig met het samenstellen van een cutschema en was relavante info aan het zoeken. Nu lees ik verschillende dingen en dat is verwarrend.

                        Als je gaat cutten kan je dan het beste iedere week minder eten of is dat alleen als je snel wilt cutten?

                        Hier komt het trouwens vandaan....
                        http://forum.bodynet.nl/afslanken/25...-advies-2.html

                        Daarnaast vroeg ik af of hier een sticky van gemaakt kan worden en dat alle relevante info in de openingspost komt. Nu heb ik 10 pag. door moeten spitten maar weinig extra info gevonden , misschien een idee??

                        Comment


                        • Punani had het tegen Kevf om eiwitten en vetten vast te zetten en dan de koolhydraten langzaam aan weg te laten gaan. Dus je gaat inderdaad geleidelijk qua kcal omlaag.

                          Comment


                          • Originally posted by Falstyr View Post
                            Punani had het tegen Kevf om eiwitten en vetten vast te zetten en dan de koolhydraten langzaam aan weg te laten gaan. Dus je gaat inderdaad geleidelijk qua kcal omlaag.
                            dit geld voor iedereen!

                            Comment


                            • ff een paar simpele vragen:

                              -kan ketchup in de cut?

                              -mag je appels en perzikken eten in de cut aangezien ze een hele lage gi hebben?

                              Comment


                              • GI is bullshit en moet je negeren.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X