Iron Mind: Welcome to the New Age

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eric thomas altijd nummer 1 haha. nice video.

    Comment


    • @ Tal, echt he. Baas.

      Fackkk, boeken lezen over cutmethoden is niet ideaal, ik begin overal jeuk te krijgen en krijg last van een dikke mindfuck. Krijg gelijk zin om UD2.0 morgen al voor te bereiden en dan 3 weken te draaien tot het festival. (Iets korter, aangezien festival begint 's middags, 's avonds vrijdagavond)

      Ik zit nu namelijk de Rapid Fat Loss Handbook te lezen en ik wil binnenkort aan Bromocriptine en A Guide To Flexible Dieting beginnen (allemaal van Lyle McDonald).

      Al deze boeken hebben op deze termijn geen plek in mijn UD2.0 cycli (voor zover ik soort van door heb waar de boeken over gaan), maar wie weet wat ik kan gaan toepassen in de toekomst hiervan. Ik wil wel wat tips en tricks gaan toepassen uit the Stubborn Fat Solution.

      Misschien probeer ik er wel een soort van UD X te maken met IF (enkel op de low-calorie/low-carb dagen), UD2.0 en wat tips en tricks uit the Stubborn Fat Solution.. Ik heb mijn laatste UD2.0 variant al geprobeerd die cardio tips toe te passen. Een soort van IF style erin gooien zou wel nieuw zijn voor mijn doen, aangezien ik nog nooit IF geprobeerd heb. Ach ik hou wel van extremen zoals sommige misschien al wel door hebben.

      Regulier cutten is ook maar zo gewoon..
      "Straight outta gym"

      Comment


      • Ik bedenk me net ook dat als ik nog een power workout wil doen voordat ik naar het weekend festival ga dat ik morgen al moet beginnen met depleten idealiter, zodat ik woensdagmiddag de tension workout kan doen. Wo avond en donderdag cardload en dan vrijdag powerworkout. Anders mis ik een powerworkout in een cyclus.

        Honger lijden zal wel weer even wennen worden op 1750kcal. Ik zal deze week ook weer beginnen met creatine te gebruiken tijdens de load. Ik zal dit keer eens 14g carbs per kg vvm uitproberen en kijken of ik er dan harder bijsta t.o.v. de 16g per kg vvm. Als ik het me goed herinner heb ik dat nl. Nog niet uitgeprobeers me vorige cut.
        "Straight outta gym"

        Comment


        • Kun je in het kort een aantal nuttige tips opnoemen die in Stubborn Fat Solution staan?
          I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
          - Dave Tate

          Comment


          • Originally posted by inferno_0666 View Post
            Kun je in het kort een aantal nuttige tips opnoemen die in Stubborn Fat Solution staan?
            - Als je 3-4 dagen low carb zit (ongeveer lager dan 20% van je kcal, dit staat in het boek, maar let op dat dit waarschijnlijk niet meer klopt als je een absurd hoge behoefte hebt) moet je zeker gebruik maken van cardio, omdat die dagen low-carb via een mechanisme alfa-2 receptoren gaan blokkeren, waardoor er bepaalde bloedvaten als het ware beter gaan "open staan". Deze vaten zijn normaliter relatief "samengeknepen". Je kunt je dus voorstellen waarom hardnekkig vet dan ook zo hardnekkig is, omdat het alleen mogelijk is onder die extreme omstandigheden om het kwijt te raken (drugs gebruik daar gelaten), want hardnekkig vet bevat veel van deze bloedvaten met alfa2-receptoren. Dat is ook de reden waarom alles wel droog wordt, maar bepaalde delen niet of amper droger lijken te worden. Die vaten zijn veel minder goed doorbloedt dan de andere plekken, waardoor het vet niet optimaal uit de vetcellen getransporteerd kan worden richting andere organen.

            - Cardio kan gedaan worden op een nuchtere maag en anders het liefst 3+ uur na een maaltijd, zodat insuline levels lager zijn voor optimale vetverbranding. Een kleine verhoging in insulinelevels door eten remt namelijk vetverbranding. Plus je kan direct eten na je cardio, het liefst iets met eiwitten.

            - Probeer cardio te doen met 100-200mg caffeine, (0,2mg/kg yohimbine, 1-3gram tyrosine) om je meer catecholamines in je systeem te krijgen om vetverbranding te stimuleren. Yohimbine zorgt er bijv. voor dat je zonder low-carb je alfa-2 receptoren kan blokkeren, klinkt als ideaal spul. Je moet dan wel de HCL variant hebben, aangezien de natuurlijke variant nogal wat bijwerkingen kan hebben die mensen als onprettig ervaren, rood gezicht etc. Yohimbine kan ook wel zorgen voor flinke hartkloppingen die mensen als onprettig kunnen ervaren tijdens hun cardio.

            Dit zijn even in het kort me tips wat me zo te binnen schiet.
            Last edited by Iron Mind; 28-07-2013, 07:44.
            "Straight outta gym"

            Comment


            • Originally posted by Iron Mind View Post

              Al deze boeken hebben op deze termijn geen plek in mijn UD2.0 cycli (voor zover ik soort van door heb waar de boeken over gaan), maar wie weet wat ik kan gaan toepassen in de toekomst hiervan. Ik wil wel wat tips en tricks gaan toepassen uit the Stubborn Fat Solution.

              Misschien probeer ik er wel een soort van UD X te maken met IF (enkel op de low-calorie/low-carb dagen), UD2.0 en wat tips en tricks uit the Stubborn Fat Solution.

              IF met ud2: Lyle zei dat het te combineren valt (alleen eerste drie low dagen), maar dat het niet beter is als het normale protocol. Nul meerwaarde, behalve als jij eten volgens IF fijn vindt.

              SFS met ud2: SFS heeft vier protocollen:
              Protocol 1: is automatisch ingebouwd in UD2 (als je ervoor kiest om LIT cardio te doen einde op dag 2 en/of 3. Protocol 2 (Yohimbe toevoegen aan protocol 1), staat ook beschreven in het ud2 boek. Protocol 3 (SFP 1.0) en en protocol 4 (SFP 2.0) worden door lyle allebei sterk afgeraden om te combineren met ud2. Dit herhaalt hij eindeloos op zijn forum. Kortom. Kortom:Of het is al behandeld in het boek (1 en 2) of lyle raadt het sterk af (3 en 4).

              .
              Ik zie dus niet het vernieuwende aspect of de meerwaarde.
              More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

              Comment


              • Originally posted by dynobet View Post
                Ik zie dus niet het vernieuwende aspect of de meerwaarde.
                Thanks voor je reactie .

                Ik ben niet actief op Lyle z'n forum, dus dat verklaart waarom ik zelf heb geprobeerd dingen in elkaar te draaien wat ik opgestoken heb uit Lyle z'n boeken. En ik heb de boeken al een tijd terug gelezen en ik kon dat allemaal niet (zo gauw?) vinden zoals wat jij nu opnoemt.

                Ik kon namelijk in het boek zelf niet vinden dat het afgeraden wordt om protocol 3/4 te doen i.c.m. UD2.0 behalve dat als je vaker dan 2x per week je benen traint wordt het afgeraden afhankelijk van je herstelvermogen. Wat UD2.0 dus heeft, dus indirect staat het er wel, maar ikzelf ben erg van het zelf ook uitproberen en kijken of het werkt of niet.

                Ik heb protocol 4 uitgeprobeerd i.c.m. UD2.0 en het is zwaar, maar ik kan er niet echt conclusies aan verbinden of dat het me zou gaan opbranden op den duur.
                Last edited by Iron Mind; 28-07-2013, 09:05.
                "Straight outta gym"

                Comment


                • Originally posted by inferno_0666 View Post
                  Kun je in het kort een aantal nuttige tips opnoemen die in Stubborn Fat Solution staan?
                  protocol 1:
                  Low carb dieet gecombineerd met LIT cardio. na ongeveer 3 dagen low carb geven de gebieden waar je moeilijk vet verliest (stubborn), eenvoudiger vetzuren vrij (alpha 2 adrenoreceptoren worden bezet en een verhoogde doorbloeding vind plaats in deze gebieden). 200mg caffeine en 1G L-tyrosine 45 minuten voor je cardio kunnen een boost geven.

                  Nadeel protocol 1: Het lage koolhydraten dieet. Het wordt erg lastig om lang genoeg achter elkaar laag genoeg in koolhydraten te zitten en toch intensief en zwaar genoeg te trainen.

                  Protocol 2:
                  Lit + Yohimbe HCL. 0.2mg per kg lichaamsgewicht. 45 minuten voor de cardio 200mg caffeine, de yohimbe en 1G L-tyrosine nemen. daarna low intensity cardio doen (30-60 minuten).

                  Protocol 2 voordeel:
                  Werkt effectief zonder low carb dieet. Werkt net nog iets beter met.

                  protocol 2 Nadeel:
                  Yohimbe HCL is niet vrij verkrijgbaar.

                  Producten die yohimbine bevatten zijn sinds mei 2007 in het “warenwetbesluit kruidenpreparaten” verboden. Ze mogen niet meer in smartshops verkocht worden. In de VS is yohimbine nog als geneesmiddel op de markt. In Nederland niet meer.
                  Protocol 3:
                  Cardio op nuchtere maag. Vooraf 200mg caffeine, yohimbe hcl (optioneel) en 1g L-tyrosine.
                  5 min opwarmen lit. daarna 5-10 min zware intervals (7-8 RPE) 30/30 sec hoog/laag.
                  5 minuten complete rust. daarna 20-40 minuten steady state LIT (120-130bpm).
                  Wacht een uur voordat je weer gaat eten. Het blijkt (lees onderaan pagina 73) dat een uur wachten met een maaltijd niet nodig was (vetverbranding gaat door ondanks aanvoer van EKV). Op basis van die bevinding is zowel een proteine only maaltijd als een normale maaltijd na de workout ok.

                  Protocol 4:
                  Hoeft niet op nuchtere maag. 30 min Vooraf 200mg caffeine, yohimbe hcl (optioneel) en 1g L-tyrosine.
                  5-10 min opwarmen lit. 5 minuten korte intervals 15/45 hoog/laag (RPE 9-10). 5 minuten rust.
                  20-40 minuten steady state LIT (120-130 bpm).

                  Daarna 5-10 min langere intervals (7-8 RPE) 30/30 sec hoog/laag.
                  5 minuten cooling down. Eet daarna een normale maaltijd.

                  Limitaties protocol 3 en 4: kosten veel van je herstellend vermogen. Kunnen dus maar beperkt worden ingezet.
                  1 of maximaal 2x per week. (als je benen 2xpw zwaar traint dan is de max 1x).
                  --------------------------------------------

                  Ikzelf zou niet zover gaan om yohimbe te nemen. En daarom blijven protocol 1-3 en 4 over.
                  Als ik cut met ud2, doe ik automatisch 1ven vallen 3 en 4 af (ivm herstel).

                  Protocol 3 en 4 kunnen met mate ingezet worden bij een normaal dieet.
                  Last edited by dynobet; 28-07-2013, 09:59.
                  More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                  Comment


                  • Oke, ik heb dus besloten om de protocollen 3, 4 niet meer te proberen i.c.m. UD2.0 gezien dit blijkbaar op Lyle z'n forum veelvuldig wordt afgeraden. Ik vond het zelf wel zwaar, maar ik kan me wel door dat soort zaken heenslepen, maar goed..

                    Protocol 1 draai ik automatisch mee in UD2.0, maar dat wist ik al. En dat IF niets uit zou moeten uitmaken op de low calorie, low carb dagen wist ik ook niet, maar dat staat dus ook op Lyle z'n forum. Het leek me ook erg stug dat niemand anders al op het idee gekomen was om wat zaken te combineren.

                    Week 1, UD2.0
                    Depletion training 1

                    Dumbbell chest press 6 x 15-20
                    Machine row 6 x 15-20
                    Dumbbell lateral raise 6 x 15-20
                    Calf raise machine 6 x 15-20
                    Preacher curl machine 4 x 15-20
                    Rope pushdown 4 x 15-20
                    Leg press 6 x 15-20
                    Lying leg curl 6 x 15-20

                    Rust: 45-60 seconden, tijd per werkset: 45-60 seconden.

                    Commentaar:
                    Ging prima, even doorbijten weer. Morgen wordt zwaarder.

                    Even kijken hoe ik het qua cardio ga doen, aangezien het grootste kcal tekort toch wordt veroorzaakt door me kcal inname. Waarschijnlijk houd ik het gewoon bij 2-3x cardio zoals in het boek i.p.v. 5x per week zoals ik normaliter "noodgedwongen" deed toen ik geen vakantie had.
                    "Straight outta gym"

                    Comment


                    • Eerst dag van de cycle zit er weer op. Enorm veel honger, misschien dat ik ook weer met zout inname ga spelen en kijken of ik dat dit keer wat meer kan finetunen. De vorige keer heb ik niet echt een bizar effect ervan gekregen anders had ik het me wel beter herinnerd.

                      Gewoon veel groente gegeten en veel water gedronken.

                      Verder zit ik hier een beetje bepaalde materie voor mezelf uit te diepen.
                      "Straight outta gym"

                      Comment


                      • Originally posted by dynobet View Post

                        protocol 1:
                        Low carb dieet gecombineerd met LIT cardio. na ongeveer 3 dagen low carb geven de gebieden waar je moeilijk vet verliest (stubborn), eenvoudiger vetzuren vrij (alpha 2 adrenoreceptoren worden bezet en een verhoogde doorbloeding vind plaats in deze gebieden). 200mg caffeine en 1G L-tyrosine 45 minuten voor je cardio kunnen een boost geven.

                        Nadeel protocol 1: Het lage koolhydraten dieet. Het wordt erg lastig om lang genoeg achter elkaar laag genoeg in koolhydraten te zitten en toch intensief en zwaar genoeg te trainen.

                        .....

                        Ikzelf zou niet zover gaan om yohimbe te nemen. En daarom blijven protocol 1-3 en 4 over.
                        Als ik cut met ud2, doe ik automatisch 1ven vallen 3 en 4 af (ivm herstel).

                        Protocol 3 en 4 kunnen met mate ingezet worden bij een normaal dieet.
                        Bedankt voor de uitvoerige uitleg, dat wordt zeer op prijs gesteld!

                        Als ik alles afweeg zou protocol 1 het beste bij mij passen. Op welke dagen vinden de carbloads plaats? En het nadeel wat jij daar opnoemt is zeker niet iets wat onderschat moet worden.


                        Originally posted by Iron Mind View Post
                        Eerst dag van de cycle zit er weer op. Enorm veel honger, misschien dat ik ook weer met zout inname ga spelen en kijken of ik dat dit keer wat meer kan finetunen. De vorige keer heb ik niet echt een bizar effect ervan gekregen anders had ik het me wel beter herinnerd.

                        Gewoon veel groente gegeten en veel water gedronken.

                        Verder zit ik hier een beetje bepaalde materie voor mezelf uit te diepen.
                        Succes ermee! Aangezien je er al ervaring mee hebt ben ik ervan overtuigd dat het ditmaal nog beter zal gaan.
                        I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                        - Dave Tate

                        Comment


                        • @inferno. Deze protocollen zijn overigens voor mensen die al heel droog zijn,
                          Maar nog droger willen worden. Het gaat hierbij erom, om de laatste beetjes weg te krijgen.

                          Het is geschikt voor iemand die bijvoorbeeld zo droog erbij staat als Iron mind.
                          Maar die dan nog meer definitie wil.

                          In andere gevallen (mensen met een 10-12+ vet%), voegen ze niet veel toe.
                          In deze gevallen blijft het een kwestie van voeding goed afstemmen op het individu (training, cardio, voorkeuren).
                          More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                          Comment


                          • Originally posted by dynobet View Post
                            @inferno. Deze protocollen zijn overigens voor mensen die al heel droog zijn,
                            Maar nog droger willen worden. Het gaat hierbij erom, om de laatste beetjes weg te krijgen.

                            Het is geschikt voor iemand die bijvoorbeeld zo droog erbij staat als Iron mind.
                            Maar die dan nog meer definitie wil.

                            In andere gevallen (mensen met een 10-12+ vet%), voegen ze niet veel toe.
                            In deze gevallen blijft het een kwestie van voeding goed afstemmen op het individu (training, cardio, voorkeuren).
                            Oh, het is niet iets wat ik nu gelijk zou doen. Momenteel ben ik nog aan het carbcyclen en dat gaat nog steeds goed. De huid wordt wel steeds dunner maar ik weet nog steeds niet wat mijn vetpercentage is.

                            @Iron Mind: Ben jij nog steeds ongeveer even droog als een paar weken geleden?
                            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                            - Dave Tate

                            Comment


                            • Originally posted by inferno_0666 View Post
                              Als ik alles afweeg zou protocol 1 het beste bij mij passen. Op welke dagen vinden de carbloads plaats? En het nadeel wat jij daar opnoemt is zeker niet iets wat onderschat moet worden.

                              Succes ermee! Aangezien je er al ervaring mee hebt ben ik ervan overtuigd dat het ditmaal nog beter zal gaan.
                              De carbload vindt plaats op woensdagavond in mijn geval en de low carb dag is dan begonnen op zondag. Ik zit dus 3,5 dag low-carb en dan 1,5 dag carbload. En dan 2 dagen onderhoud -10 a -20%.

                              Dat denk ik ook wel, qua training merk ik gewoon dat ik veel beter kan voelen of ik aan het depleten ben. Focus is goed en ik heb het idee dat het depleten nu weer een stukkie beter gaat als toen ik UD2.0 eindigde. Dat vind ikzelf dus erg positief.

                              Originally posted by inferno_0666 View Post
                              Oh, het is niet iets wat ik nu gelijk zou doen. Momenteel ben ik nog aan het carbcyclen en dat gaat nog steeds goed. De huid wordt wel steeds dunner maar ik weet nog steeds niet wat mijn vetpercentage is.

                              @Iron Mind: Ben jij nog steeds ongeveer even droog als een paar weken geleden?
                              Jij gaat inderdaad ook als een train. Ik zag je foto. Top hoor !

                              Oordeel zelf maar :P, hier een aantal foto's van zojuist (na 1 dag low-carb, dag 2 cyclus UD2.0) die ik heb gemaakt om hopelijk een indicatie te kunnen geven van wat ik straks bereikt heb na 3 weken buffelen.





                              "Straight outta gym"

                              Comment


                              • Zo op het eerste gezicht lijkt het erop dat we niet zoveel verschillen qua vetpercentage. Definitie op zowel boven- als onderlichaam ziet er hetzelde uit als ik het vergelijk. Huiddikte is vrijwel identiek en ook die aders op borst, schouders en buik.
                                I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                                - Dave Tate

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X