kwark (bijvoegingen)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • De viscositeit verschilt ook per type/merk kwark, zo ben ik erachter gekomen dat de biologische kwark van de albert heijn bijna even vloeibaar is als magere yoghurt en de franse kwark veel vaster is.

    Comment


    • Klopt ja vroeger had ik een keer kwark nou echt dat was gewoon kaas. Echt neit te vreten dan .. nu heb ik andere kwark en doe er altijd beetje siroop bij ( ja kep toch low fat % ) en crusli of musli whatever
      on the road to get huge

      Comment


      • Kwark met een schep syntha-6 Vanilla Ice
        AlphaMuscles.com - Dé Goedkoopste webshop voor Bodybuilders!

        Comment


        • Ik las ergens op een of ander website dat in Belgie (of Frankrijk...?) kwark ook wel op brood word gegeten. Als je erover nadenkt is het niet eens heel vreemd want het is gewoon een soort van kaas. En het smaakt echt niet slecht dus...

          Comment


          • Kan zijn dat dit in Belgie wel zo is, maar bij ons noemen ze dit platte kaas Vraag me niet waarom.

            Maar denk wel dat het bij de Franse nog erger is
            The only way to make your dreams come true is WAKING UP

            Status: @Onderhoud

            Comment


            • Ik doe het als volgt:

              400ml kwark
              wat water erbij
              goed doorroeren
              10 minuten laten staan
              nogmaals goed doorroeren
              en dan in een keer achteroverslaan

              als je iets in een keer opdrinkt dan proef je er zowieso maar weinig van, en als je het lekker vind dat is er helemaal geen probleem

              Comment


              • Gewoon kwark en roosvicee ( suikervrije )
                heerlijk!
                1.83
                93 KG
                19 JAAR

                Comment


                • ja in belgie word ook wel vaak platte kaas (kwark) op de boterham gegeten.
                  Veel mensen eten het met confituur (jam) of met bruine suiker

                  Comment


                  • Ik doe een schepje Whey erbij en een scheutje melk,

                    weinig smaak maar beter dan een vieze smaak

                    Comment


                    • Zo vies is kwark nou ook weer niet!
                      Geniet, en drink met maten!

                      Comment


                      • Weer een topic over kwark....

                        1. soms doe ik er alleen "lessini" in van roosvicé

                        2. met whey

                        3. met serious mass van ON als ik extra cal binnen wil krijgen

                        4. als toetje na het eten dan neem er ik soms wat fruit bij (blender)
                        met wat whey om het zoeter te maken

                        5. 10.002 andere mogelijkheden
                        De beste supplementen tegen de scherpste prijzen!

                        Check ook onze FACEBOOK pagina

                        Comment


                        • Originally posted by Sports-Nutrition View Post
                          Weer een topic over kwark....
                          Topic staat hier al 5 maand...
                          The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                          Status: @Onderhoud

                          Comment


                          • Als de kwarkfabriek net zo veel kwark verkoopt als er hier topics over zijn dan worden ze daar rijk hahaha
                            Geniet, en drink met maten!

                            Comment


                            • collega's vragen altijd of ik er aandelen in heb
                              Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
                              Go heavy or go home!

                              Comment


                              • een uurtje voor ik mijn kwark naar binnen werk een banaantje erin doet het wel voor mij, walnoten werkt ook. Wel opletten met kiwi, dit maakt dat het hele zaakje verzuurd, verschrikkelijk vieze smaak.
                                Only those who risk going too far can possibly find out how far one can go - George Eliot

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X