Originally posted by rain
View Post
zo vandaag langs coach geweest en dingen aangepast qua voeding + trainingsschema.
vet % was niet echt positief voor mijn doen, 13%.. Onderhoud is duidelijk omlaag gegaan door weinig school, veel thuis zijn en veel alleen in de sportschool bewegen. 13% is absoluut geen ramp maar ok. Het vreemde is wel dat ondanks % dus toch wat omhoog dat er wel meer zichtbaar is. Meer aders, zijkant buikspieren beter zichtbaar en totale buikspieren beter zichtbaar. Overall een drogere look qua spiegel maar niet qua meting..
voeding gaat omlaag, 2 keer HIIT cardio in de week en cheatday word 1 cheatmaaltijd. Dat zijn voor nu de grootste aanpassingen. HIIT word wel even een dingetje. Moet 1 minuut trappen op ongeveer HF160. Nadeel van mijn lichaam is dat ik heel moeilijk op 80% van Hf max kom. Moet echt trappen alsof ik voor de 100% ga. Ook is het zo dat mijn Hf na die minuut trappen opeens omhoog schiet naar 167. Vervolgens kom ik ook weer heel moeilijk onder de 140 met de minuut op 70%. Zoals mijn coach zegt ben ik een slowstarter.
mensen die een ander idee hebben?
Owjah en geen suikers meer. Iemand tips voor rijst? Of word het gewoon weer rijst in bouillon koken? Sambal curry etc zit allemaal suikers in of ben ik nu al aan het mieren neuken?
trainingsschema word nu een 3-split met 3x10. 1 rep heeft 2 contracties. Je maakt namelijk 1,5 rep en dat telt als 1 reep
foto's volgen nog. Teamgenoot heeft de foto's.
vandaag laatste training onder oude schema
incline bench
10x stang
10x40
5x60
12x65
10x65
??x65 kreeg hulp dus doorgegaan doen ik echt niet meer kon. Volgens hem deed hij bijna niks maarja
Cable fly's
3x12x18
decline DB press
12x26
2x10-12x28
front press
10x40 Jezus wat zwaar
8x35 Jezus wat kut. Ging ook even iets mis in mijn traps. Loopt vanzelf los don't worry
8x35 Jezus wat een faal vandaag..
side raise
10x12
2x10-12x10
db upright row
3x10-12x18
triceps pushdown
3x12x27
french press
3x10x20 (excl stang)
Cardio ( rond de 300kcal verbrand)
7min op 70%
1 om 1 70% 85%
7 minuten uitfietsen
Leave a comment: