Wat eet je nu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Net:

    -40gr whey met water
    -120gr kipfilet gekookt in water (kokhalzend weggegeten)

    over 1 uur:
    -40gr all day protein
    -100gr pinda
    -100gr forel
    -1 rijstwafel
    Make it happen, shock everyone!

    Comment


    • Originally posted by gain is pain View Post
      -120gr kipfilet gekookt in water (kokhalzend weggegeten)
      Kook de kip eens af in court bouillon. Kan een verschil zijn.

      Court-Bouillon

      Comment


      • Net bruine bammetjes met marmite, kaas en komkommer en een glaasje sap.
        Dochter der Titanen. Living up to my name.

        Comment


        • over kwartiertje lekker blikkie tonijn opentrekken

          Comment


          • 2 tosties met kaas en kip filet.
            Tonijn uit olie met peper.
            500ml melk.
            Squat 5 x 147.5
            Bench 5 x 122.5
            Deadlift 5 x 180

            Comment


            • 5 eitjes.
              sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

              you know they can't handle us like debbies does dallas

              Comment


              • 3 eitjes op brood, handje nootjes en me Crack mixxie
                In Other Wordz: To Drop Bottom Without Bottoming Out!!

                Comment


                • 100 gram fusilli
                  200 gr paprika
                  100 gr ui

                  Comment


                  • Originally posted by The Phoenix View Post
                    Kook de kip eens af in court bouillon. Kan een verschil zijn.

                    Court-Bouillon
                    ik kook het juist in water omdat het makkelijk is en weinig moeite hoeft te doen, de smaak maakt voor mij niks uit binnen 3 minuten is het weggewerkt en proef je er niks meer van, ik ben gewoon te lui om bouilion te maken

                    -120gr kipfilet
                    -200gr gekookte rijst
                    -200gr doperwten
                    -2 eetl. olijfolie.

                    straks naar the gym.
                    Make it happen, shock everyone!

                    Comment


                    • Originally posted by gain is pain View Post
                      ik ben gewoon te lui om bouilion te maken
                      Haha. Of doe zoals ik altijd deed. 1x per week een pan bouillon maken,af laten koelen en invriezen in porties.

                      als je kip dan opzet met een blok bouillon hoeft die ook alleen maar te koken.

                      Comment


                      • kan, alleen zit je dan weer aan je zouten , eens in de 2 weken gooi ik altijd 1 bouillion blok erin smaak rund , ik ben gewoon te lui.

                        rund en kip
                        Make it happen, shock everyone!

                        Comment


                        • 80 gram pindakaas
                          "Straight outta gym"

                          Comment


                          • 200 gram scampi's, 2 gesneden tomaatjes en 2 theelepels Light Boursin. Even samen gebakken in de koekenpan tot het vocht weg is. Low carb is zo gek nog niet!
                            'Half men, half animal, all dead!'

                            Comment


                            • 100 gram fusilli
                              200 gr paprika
                              100 gr ui

                              Comment


                              • 100 gram fusilli
                                200 gr paprika
                                100 gr ui

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X