Help schema 16 jaar

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  Vraag 1: een band om je pols kan niet corrigeren voor een foutieve vorm. Je moet aanleren om de bar correct te pakken.
  Vraag 2: het eten van kwark went. En als het niet went doe je er een beetje suiker, jam, limonadesiroop of honing doorheen. Op welk tijdstip train je? En wanneer heb je je volgende maaltijd na de training?
  Vergeet niet je lachspieren te trainen.

  Comment


  • #77
   Ik train tot eind augustus in de ochtend rond die 10, 11, 12, 13 uur. Daarna wordt het in de avond dus rond 18:00 miss 20/21:00. Maaltijd krijg ik vaak in de avond rond 6/7 soms 9 uur. (Word altijd voor me bewaard mocht ik er niet zijn)

   ik vroeg me af of het voldoende is kwa spieren en lichaam als ik na elke training zeg maar wissel tussen deze 4 dingen
   - eieren
   - kwark
   - Brenta
   - Cruesli Energy mix 4 soorten granen

   Tot slot, soms blijf ik bijna 3 weken+ bij een bepaald gewicht. Omdat het nog steeds redelijk zwaar is. Moet ik toch gwn met kleinst mogelijk verhogen ondanks dat het dan alleen nog zwaarder zal voelen. Bijv Dumbells doe ik Hammer curl met 10 kilo beiden handen tegelijk al tijdje. Had 12 geprobeerd maar voelde nog zwaarder aan en lukte niet eens om af te maken moet dan goeie pauze ervoor nemen haha wilt het lukken. Dus zal ik gwn verhogen en doorbijten?
   Last edited by Enzo Gozen; 21-07-2017, 10:47.

   Comment


   • #78
    Als je 's morgens traint en eet een goede lunch na afloop dan is dat ook goed. Als je aan het eind van de middag traint is het goed als je daarna je avondmaaltijd eet. Als je dit voor elkaar hebt, hoef je niet nog extra speciale dingen te doen.

    Als een gewicht zwaar is en je denkt dat het niet verstandig is om het te verhogen dan moet je dat niet doen: niet verhogen. Wat je in dat geval kunt doen is iedere training 1 of 2 reps per set meer doen. Ik noem een voorbeeld: je hebt een oefening waarbij het gewicht zwaar is en je kunt 8 reps per set doen. Dan probeer je de volgende training 9 reps te doen met hetzelfde gewicht. En de week erop 10 reps met hetzelfde gewicht. Als je dit punt bereikt hebt probeer je de volgende training het gewicht te verhogen en kijk je of het nu wel gaat.

    Met dumbbells is het inderdaad lastig om van 10 kg naar 12 kg te gaan. Om de een of andere reden voelt die stap altijd als een erg grote stap aan.
    Vergeet niet je lachspieren te trainen.

    Comment


    • #79
     Hmm maar ik doe alles 5x5 Dus dan vanaf nu elke keer 1 set erbij bij de gewichten wat sloom gaat kwa verhogen als ik het goed begrijp?

     En ook dus als ik wissel tussen die 4 producten, en een maaltijd erna eet dan is dat voldoende?

     ik vroeg me ook af of het erg is als ik alles.op de 5x5 volg want bijv je hebt Hammer curl/Barbell curl, twee dingen bij elkaar staan zeg maar. Ik doe ze dan alle 2, kweet niet vast onnodig maar niet erg ofzo toch?

     Tot slot letterlijk het enige waar ik.me pols echt echt voel is de Barbell curl voor de rest nergens eigenlijk. Misschien heeeeel klein beetje Bankdrukken maar dan doe ik gwn wat je zei dan Let ik erop. Alleen wat moet ik doen bij Barbell curl, ook gwn letten dat ik druk vanaf muis van me hand of?
     Bedankt!!
     Last edited by Enzo Gozen; 22-07-2017, 07:30.

     Comment


     • #80
      Ik heb je vragen even een nummer gegeven:
      Originally posted by Enzo Gozen View Post
      (1) Hmm maar ik doe alles 5x5 Dus dan vanaf nu elke keer 1 set erbij bij de gewichten wat sloom gaat kwa verhogen als ik het goed begrijp?

      (2) En ook dus als ik wissel tussen die 4 producten, en een maaltijd erna eet dan is dat voldoende?

      (3) ik vroeg me ook af of het erg is als ik alles.op de 5x5 volg want bijv je hebt Hammer curl/Barbell curl, twee dingen bij elkaar staan zeg maar. Ik doe ze dan alle 2, kweet niet vast onnodig maar niet erg ofzo toch?

      (4) Tot slot letterlijk het enige waar ik.me pols echt echt voel is de Barbell curl voor de rest nergens eigenlijk. Misschien heeeeel klein beetje Bankdrukken maar dan doe ik gwn wat je zei dan Let ik erop. Alleen wat moet ik doen bij Barbell curl, ook gwn letten dat ik druk vanaf muis van me hand of?
      Bedankt!!
      (1) Sorry, nee zo bedoel ik het niet. Ik was vergeten dat je 5x5 doet. Stel dat je het gewicht niet kunt verhogen en de vorige training 5x5 hebt gedaan. Dan doe je deze training 5 sets van 6 reps (5x6) en de volgende training 5x7. De daaropvolgende training probeer je het gewicht te verhogen en doe je 5x5.
      (2) Ja, dat lijkt me een goede en simpele oplossing.
      (3) Het voorbeeld wat je opnoemt: hammer/barbell betekent dat je bij die oefening mag kiezen welke van de twee uitvoeringen je doet. Je hoeft niet beiden te doen, want beiden trainen exact dezelfde spier(groep).
      (4) Ja, ik kan me voorstellen dat je je polsen voelt bij barbell curl. Je moet proberen om je pols niet te strekken. Het klinkt raar, maar je moet proberen om je vingers in het verlengde van je onderarm te houden. Dan blijft het gewicht op de muis van je hand. Op die manier leunt het gewicht van de barbell direct op je onderarm als je arm omhoog wijst. Dat is de bedoeling: het gewicht moet zo precies mogelijk direct op je onderarm drukken. Het is lastig om dat duidelijk onder woorden te brengen (tenzij we de natuurkunde en kracht x weg erbij halen).
      Vergeet niet je lachspieren te trainen.

      Comment


      • #81
       Dankjewel!!

       Vraag 2, ja dat heb ik begrepen maar vind leuk om alles te doen ondank's dat het het zelfde traint'. Dit doe ik sinds begin al paar maanden, dus het maakt niet uit toch (hoewel het onnodig is) want indien het wel uitmaakt stop ik ermee per direct

       Comment


       • #82
        Nee, je hoeft er niet direct mee te stoppen als je dat leuk vindt. Er is wel een mentaal addertje onder het gras: soms kijken mensen naar hun schema en gaan zich bij de eerste paar oefeningen inhouden want "er komen nog zoveel oefeningen deze training". Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij alle oefeningen moet je tot je maximum gaan. Als je geneigd ben om dit gedrag/denkwijze te volgen, dan is het beter om minder oefeningen op je schema te hebben staan.
        Vergeet niet je lachspieren te trainen.

        Comment


        • #83
         Bedankt.niet hier!!! Love#

         Trouwens ik.wilde na zomervakantie 1 dag nemen in de week waar ik enkel vol ga voor vetverbranding oftewel fietsen, loopband Etc..

         Heb je een Workout wat ik dan op die dag kan doen? Of raad je het niet aan

         Comment


         • #84
          Met krachttraining doe je ook aan vetverbranding. Daar heb je niet per se cardio voor nodig. De hoeveelheid energie (kcal) die je verbruikt per uur is min of meer in dezelfde orde van grootte. Maar als je graag cardio doet moet je dat vooral gaan doen.
          Je kunt zogenaamde steady state cardio gaan doen, zoals fietsen op een vast tempo, of lopen/rennen op de loopband op een vast tempo.
          Of HIIT: High Intensity Interval Training, waarbij je rustige periodes afwisselt met sprints. HIIT kan je ook op de fiets of op de loopband doen.
          Natuurlijk hoef je cardio niet in de gym te doen: je kunt dit ook buiten doen.
          Wat je beter kunt vermijden is om krachttraining en cardio op dezelfde dag te doen.
          Vergeet niet je lachspieren te trainen.

          Comment


          • #85
           Raad je mij aan om dan af te wisselen met bijv fietsen en loopband Etc? En hoelang ongeveer hiermee bezig zijn, een uur?

           Comment


           • #86
            Het maakt niet uit wat je doet: fietsen, lopen, crossfit, afwisselen. Het is allemaal goed. En dertig minuten per sessie is meer dan voldoende.

            Edit: kan je je vetpercentage eens afschatten met deze website: http://www.dietenlijst.nl/vetpercentage/ Je hoeft alleen maar je nekomtrek en buikomtrek te meten.
            Last edited by niet_hier; 26-07-2017, 07:13.
            Vergeet niet je lachspieren te trainen.

            Comment


            • #87
             Heb ongeveer gedaan miss mis ik paar 0.5 of cm of heb juist meer gedaan haha

             Lichaamsvet: 12.0%Aantal kilo's vet: 8.4 kg.Vetvrije massa: 61.6 kg.

             Maar de grap is als ik zit ziek ik duidelijk dikke laag vet op.me buik als ik sta zie je nog die rode lijnen strepen doordat als ik zit vet in lagen verdeeld bij me buik. Maar dan is wel me buikvet verdwenen soort van haha (als ik sta) Ook me voeten onder me dijbeen hangt het naar beneden als een boxbal zo ook me borst best vettig. Vandaar dat ik 1 dag vol op vet wilde. Maar als je zegt enzo is niet nodig wat je nu doet zal.helpen dan ga ik voor dat hahaha

             Comment


             • #88
              Je moet je ervan bewust zijn dat dat resultaat (12%) slechts een schatting is. Maar het interesseerde me of die schatting 15%, 20%, 25% of hoger zou zijn. Als je het slechtste resultaat van de schatting wilt zien dan moet je je nekomvang naar beneden afronden (-0.5 cm) en tegelijkertijd je buikomvang naar boven afronden (+0.5 cm). In dat geval geeft de calculator het hoogste vetpercentage. Doe je het omgekeerde dan geeft de calculator het laagste vetpercentage. Dit geeft je een indicatie van de onnauwkeurigheid op de schatting. 12% is een behoorlijk laag getal, velen zouden dat graag willen bereiken.

              Iedereen die zit lijkt veel vet op zijn/haar buik te hebben. Zelfs als je plaatjes van zittende bodybuilders bekijkt dan lijkt dat zo. Het is geen goede maatstaf om die zittende positie te nemen.

              In jouw geval kan het zijn dat je vetpercentage niet hoog is, maar dat je weinig spiermassa hebt en daardoor denk je dat je vet bent. In zo'n geval zie je sneller resultaat in de spiegel als je krachttraining gaat doen en geen cardio doet.
              Vergeet niet je lachspieren te trainen.

              Comment


              • #89
               Bedankt. Trouwens ik probeer 5x5 5x6 5x7 bij wat ik niet kan verhogen. Bankdrukken, barbel/hammer curls lukt wel ondanks dat je hem goed voelt zwaar ook. Squats ook je komt moeilijk omhoog

               Maar pendlay rows daarin tegen ik heb al moeite genoeg met 5x5 wat ik al een tijdje doe. Als ik 5x6 probeer is dat echt lastig achter elkaar, moet ik gwn doorbijten en niet aanstellen?

               Comment


               • #90
                Als een oefening meerdere trainingen achter elkaar niet lukt dan doe je er goed aan om het gewicht wat te verlagen. En dan opnieuw opbouwen.
                Vergeet niet je lachspieren te trainen.

                Comment

                Sidebar top desktop

                Collapse

                Actieve discussies

                Collapse

                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                Antalya Escort
                sikis
                gaziantep escort
                gaziantep escort
                İstanbul Escort
                istanbul escort bayan
                sisli escort beylikduzu escort bayan
                antalya escort atakoy escort
                umraniye escort bayan
                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                Working...
                X