Help schema 16 jaar

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Enzo Gozen View Post
  1. In de schema staat de oefeningen die ik noemde met 3x.. (zie boven) terwijl ik ze altijd 5x5 heb gedaan. Moet ik nu volgen hoeveel in de schema staat of 5x5 blijven doen zoals ik eerst deed wat ik tevens gwn aankon.

  2. Ik vind het echt raar, bijv bij optrekken dan verzamelt me huid bij elkaar als me hand om de bar is en omdat ik optrek gaat me huid mee. Of bijv bij pedlay row omdat ik de bar pak met me handen en de bar drukt naar beneden etc. En nog andwre dingen. maar me maten voelen niks

  3. Denk je? Ik ga gewoon soms bijna elke dag gym. En volg gewoon schema, workout A is pendlay workout B is deadlift. En dat wissel ik om en om. Hoe verminder ik dit dan? Dus het lag echt niet aan de houding die ik nam? Want thuis, buiten, school nooit iets gevoeld. Sinds ik werk elke dag en ook alleen tijdens werk. Daarna niet meer. Miss is het omdat me onderrug hele tijd gespannen is?
  1. Gewoon 5x5 blijven doen. Niks mis mee.
  2. Zoals ProudPizza al suggereert denk ik dat het eelt is. Ik denk dat je de handschoenen beter achterwege kunt laten.
  3. Probeer eens een tijdje slechts eenmaal per week deadlift te doen. De overige keren dat je de B training doet sla je de deadlift over. Of vervangt het door iets anders wat niet je onderrug belast. Dan kan je vrij snel bepalen of er inderdaad sprake was van overmatige belasting als gevolg van de deadlift in combinatie met je werk.
  Vergeet niet je lachspieren te trainen.

  Comment


  • Oké me rug is nu werkelijk (sorry taalgebruik) gefu*kd. Me onderrug is gwn gebroken eigenlijk (figuurlijk), boven en midden gedeelte is in gestoken met een zwaard. Ik heb advies van @niet.hier niet gevolgd. Dit is het resultaat nu lol.

   Ik bleef deadliften omdat ik dan vreesde dat ik niet genoeg de spiergroep trainde die hoort bij de deadlift. En voornamelijk omdat ik dacht 'stel je niet zo aan'.

   Dus ik kan doorbijten en doorleven met kapotte rug of ik moet dus vanaf nu deadlift weglaten voor een paar weken of hoe precies?

   ps. Verder gaat alles lekker kwa trainingen ook het verhogen gaat goed. Zit nu alleen mee met me rug.

   Comment


   • Originally posted by Enzo Gozen View Post
    Dus ik kan doorbijten en doorleven met kapotte rug of ik moet dus vanaf nu deadlift weglaten voor een paar weken of hoe precies?
    Het antwoord is simpel: direct stoppen met deadliften. En niet voor "een paar weken", maar totdat alle pijn weg is. Het zou me niks verbazen als dit 2 maanden (of langer) gaat duren. Je hebt dit niet goed gedaan Enzo!
    Je moet leren om naar je lichaam te luisteren en te stoppen als het je zegt dat het niet goed gaat.

    Vergeet niet je lachspieren te trainen.

    Comment


    • Welke advies heb je precies niet opgevolgd? Heb je met slechte techniek gelift? En/of ben je bijvoorbeeld te zwaar gegaan?

     Als je serieus denkt dat het goed mis is met je rug kan je na het weekend het beste een afspraak maken bij de huisarts. Een hernia oid is niet fijn... Mijn advies is in ieder geval rust en niks forceren. Zowel voor deadlift als andere oefeningen niet.

     Je kan hier ook wel eens een filmpje posten met de uitvoering van je lifts zodat we gericht(er) feedback kunnen geven. Als je onherkenbaar wilt zijn doe je een hoodie op en film je vanaf de zijkant.
     Food is an important part of a balanced diet.
     ~Fran Lebowitz

     Comment


     • Advies om deadlift te laten voor even..

      Hernia? Ik voel hem in me rug meer niet is het zo erg?
      Kan maar ik mag voorlopog geen deadlift meer doen totdat ik helemaal niks voel in me rug van niet.hier (denk dat techniek gwn goed doe btw)

      Update: bovenrug pijn is eigenlijk gwn 60% weg. alleen onderrug is zoals altijd nog zelfde gebleven maar moet zeggen minder pijnlijk dwn bovenrug
      Last edited by Enzo Gozen; 20-08-2017, 01:08.

      Comment


      • Bij Overhead press pak ik 25 kilo. Maar van 90% goede reps faal ik af en toe 10% omdat ik balans verlies of door me rug ga want voel hem soms in me rug omdat het zware naar achter me hoofd leunt. Maar denk dat ik zwakke rug heb miss is dat ook mede oorzaak me rug.

       Maar moet ik voor nu alleen maanden (of tot het weg gaat) alleen deadlift weghouden that sit?

       En optrekken doe ik nog met de machine ben bij 14 kilo. Hierna is er nog 8 en dan 2.5

       Blijven afbouwen naar de 0 kilo tot ik heel goed kan optrekken, of stoppen en optrekken maar dan met lange pauzes en heel veel moeite.

       Comment


       • OHP: volgens mij is het niet de bedoeling dat het gewicht, als het boven je hoofd is, naar achteren beweegt. Je armen moeten verticaal blijven, of iets voor je hoofd blijven. Anders verlies je de controle over het gewicht. Misschien doe je er goed aan om eens wat video's op YouTube te bekijken waarin uitleg gegeven wordt over OHP.

        Optrekken: gewoon doorgaan met het afbouwen van de ondersteuning door de machine totdat je je volledige lichaamsgewicht kunt optrekken.
        Vergeet niet je lachspieren te trainen.

        Comment


        • Hallo,

         heb de deadlift tot op heden geskipt. Alles gaat opzicht wel redelijk alleen heb ik vraag

         Bankdrukken kan ik afronden 5x5 met 12.5 maar dan voel ik hem echt zwaar. Dit doe ik nu al een tijdje. Maar ik kan zeker nog niet upgraden dus moet ik ff voorlopig 10 pakken voor paar weken en daarna weer 12.5?

         of gwn blijven doorgaan met 12.5 ondanks dat het zwaar aanvoelt (maar kan het wel net afrondenn5x5)
         Last edited by Enzo Gozen; 22-09-2017, 18:07.

         Comment


         • 12.5 kg? Is dat de hoeveelheid gewicht die je aan 1 kant op de barbell doet? De barbell zelf weegt 20 kg (meestal). Dus het totaal zou in dat geval 45 kg zijn. Of gebruik je een dumbbell van 12.5 kg in iedere hand?
          Als je al een tijdje op de gewicht vastgelopen bent kan je het volgende proberen: doe 15 kg aan iedere zijde en probeer 5 sets van 4 reps te doen. Dus een beetje meer gewicht en 1 rep per set minder. Misschien helpt dit je om over dat "dode punt" heen te komen.

          Hoe gaat het verder? Wat voor progressie maak je op de andere oefeningen? Is je lichaamsgewicht aan het veranderen?
          Vergeet niet je lachspieren te trainen.

          Comment


          • Uhm Bankdrukken 12.5 links en 12.5 rechts. (Stang)
           dus ik moet nu link 15 en rechts 15 pakken 5x4 terwijl ik 12.5 al nogal zwaar vind maar wel nog net te doen om af te ronden. Ja ik loop daar vast ik doe nu al tijdje 12.5 links en rechts alleen ik kon hem niet opbouwen. Dus dacht miss terug naar 10 maar blijkbaar moet ik hem anders pakken?

           verder gaat goed ik volg schema standvastig doe niks erbij of eraf. Ga bijna elke dag gym en af en toe keertje lekker hardlopen park in weekend

           voeding ik eet altijd na training eieren, kwark, cornflakes ligt eraan wat er is en daarnaast indien aanwezig gwn warme maaltijd. Ik betrap mezelf wel soms met af en toe veel suikers eten, nog ff afleren want ik kon dat goed beheersen maar veel bezoek laatste tijd (dode familielid condoleren) haha dus veel lekkers aanwezig.

           lichaam, mwa biceps zijn wel duidelijk dik geworden haha borst ook schouder enzo. Been vet ook wel wat minder. Maar buik, borst en toch wel been ook nog vet lagen actief. Blijft teleurstellend wetende dat ik degene ben die af en toe even foutief veel suikers eet lol.

           Binnenkort nog ff video's laat ik u zien van me pendlay row en squats ff beoordelen haha

           En laatste punt is is dit voldoende of moet ik meer krachttraining, meer triceps of ja weet ik het anadere spieren. Sommige vrienden pakken andere machines enzo maar wel.zelfde spier maar dat is onnodig voor mij laat maar ik denk wel dat deze schema me wel een kast kan maken haha
           Last edited by Enzo Gozen; 23-09-2017, 23:28.

           Comment


           • Als je er mentaal tegen opziet om het gewicht te verhogen kan je het ook op 12.5 kg laten. En dan zoveel mogelijk sets van 6 reps proberen te doen. Als je vijf sets kunt doen dan ga je sets van zeven reps doen.
            Vergeet niet je lachspieren te trainen.

            Comment


            • Er is inderdaad overal veel suiker voorhanden en het is niet altijd makkelijk om daar vanaf te blijven. Zelfdiscipline is belangrijk om succes te behalen.
             Vergeet niet je lachspieren te trainen.

             Comment


             • Ah dus eerst beginnen met 5x6 van 12 kilo
              Daarna als ik meer kan 7x6 proberen van 12 kilo opdat ik later weer de 5x5 kan aanhouden met groter gewicht got it. Of bedoel je gelijk pak 7x6? Xd

              --

              Ik ren ook nu na training park ff paar keer, niks slechts toch af en toe alleen.

              --

              Dit is nu mijn momentele niveau, "per arm" bijv 20 kilo betekent dat het gewicht 20 zowel links (20) als rechts (20) is.

              WORKOUT A
              Squats: 15 kilo (per arm) + bar
              Bankdrukken: 15 kilo (per arm) + bar
              Chest supported rows: 16 kilo (per arm)
              Pendlay row: 10 kilo (totaal) + bar
              Hammer/Barbell curl: 14 kilo (per arm)
              Kuit: 15 kilo (per arm) + bar //

              WORKOUT B
              Squats: 15 kilo (per arm) + bar
              Overhead press: 25 kilo (totaal)a
              Deadlift: UNKNOWN - STOP
              Pull ups: GEWICHT - 9 kilo = ?? (totaal)
              Rolling triceps extension: 16 kilo (per arm)
              Last edited by Enzo Gozen; 11-10-2017, 17:01.

              Comment


              • Originally posted by Enzo Gozen View Post
               Ah dus eerst beginnen met 5x6 van 12 kilo
               Daarna als ik meer kan 7x6 proberen van 12 kilo opdat ik later weer de 5x5 kan aanhouden met groter gewicht got it. Of bedoel je gelijk pak 7x6? Xd
               Ik zal een getallenvoorbeeld nemen.
               Stel: 12 kg kan je 5x5, 15 kg kan je niet 5x5 en het lukt maar niet om 5x5 te bereiken. Wat doe je?
               Je gaat terug naar 12 kg. En dan ga je het volume vergroten. 5x5 is totaal 25 reps. Dat wil je vergroten en daar trek je een paar trainingen voor uit (dit gaat niet in 1 dag). Dus je gaat 5x6 oefenen tot je dit kunt. Als je dat kunt ga je 5x7 oefenen tot je dit kunt. Als je dit kunt, kan je al 35 reps in plaats van 25 reps, met 12 kg.
               Nu probeer je opnieuw 15 kg en kijk je of je 5x5 kunt doen.
               Vergeet niet je lachspieren te trainen.

               Comment


               • Dankje ik zal het onthouden. Little boy is gisteren 17 geworden.

                Ik checkte voor het eerst na maanden hoeveel ik weeg nadat ik volledig ging voor gym (bijna elke dag).

                ik was 67 maanden geleden en nu ben ik rond 72kg komt vast door het eten. Ik wil nog videos laten maken hoe ik squat, pendlay row, deadlift en maybe overheadpress ofzo

                --

                Is het erg als ik 15 ren voor/na training of is het beter om dat te laten en gwn dan park van een uur of 2 te pakken met rennen xd puur voor extra verbranding enzo

                Comment

                Sidebar top desktop

                Collapse

                Actieve discussies

                Collapse

                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                Antalya Escort
                sikis
                gaziantep escort
                gaziantep escort
                İstanbul Escort
                istanbul escort bayan
                sisli escort beylikduzu escort bayan
                antalya escort atakoy escort
                umraniye escort bayan
                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                Working...
                X