Wat eet je nu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wat eet ik straks: stoofschotel van hamlappen met sperziebonen en kastanjechampignons, beetje aardappelpuree.

    Comment


    • Originally posted by Koentje View Post
      en die pindakaas gooi je gewoon je brinta in?.. lijkt me niet echt eetbaar.

      jawel hoor moet gewoon goed roeren dan verspreid het zich, kun je ook doen bij havermout.. is een goede manier op je vetten binnen te krijgen

      Comment


      • Originally posted by tino View Post
        200gram koolvisfilet bah wat ben ik dit beu, worteltjes in melk saus, tomaat, 2x perzik, thee lepel pindakaas

        haha ik heb dat nooit hoor.
        ik eet ook elke dag koolvis,lekker uit de magnetron met beetje viskruiden van verstegen eroverheen besprenkeld heerlijk en clean

        Comment


        • net op 1 heel ei .. 2 eiwitten kaneel en een scheutje magere melk..

          Comment


          • Pizza.
            een gladde aal blijft altijd glad.

            Comment


            • 6:30: sinaasappel met een bakje brint[s]a[/s]on
              10:00 20 gr kip, 220 gram magere yoghurt kanneel 1 eiwit ( vergeten tonijn te halen )
              13:00 bakje brint[s]a[/s]on
              14:30 yoghurt, sinaasappel en tonijn
              16:00 kip + brood+ pindakaas
              18:30: rode kool met een rundervinkje
              20:30-21:00 ( rond die tijd ) een lekker bakkie kwa[s]r[/s]k

              Comment


              • hamburgers (H)

                Comment


                • Originally posted by Posseltje View Post
                  hamburgers (H)
                  *jalours* ooh morgen bbqen dan gaan er denk ik ook wel de nodige burgertjes in

                  Comment


                  • brinton met yoghurt en 1 sinaasappel

                    Comment


                    • 400ml melk 60 gram brinta

                      Comment


                      • 09.30. 400gr pasta met gegrilde kip, 500gr gestoomde witvis, halve liter melk

                        Comment


                        • als laatste heb ik op,
                          volk. brood,
                          kip,
                          appel,

                          Comment


                          • Net 100 gram tonijn groenten en 3 sneetjes volkorenbrood gegeten.
                            Daarvoor 200 gram gegrilde kipfilet met gestoomde brocolli en eetlepel olijfolie. Eet ik bijna dagelijks tijdens de cut maar word het echt niet beu
                            @ ketIF

                            Comment


                            • Straks Sushi met roerbakgroenten.
                              ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                              Comment


                              • Straks voor de derde keer achter elkaar BBQen! Mmm!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X