Wat eet je nu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2 wraps beetje sla touge ui, 2 ons gebakken kipfile beetje kip kruiden plus ketjap
    toetje bak magere kwark, verse aardbeien, plus banaan er door.
    Blijf vooral je zelf, er zijn al zo veel anderen.

    Comment


    • 500 gr kwark als toetje van een heerlijke bbq

      Comment


      • Bak lasagna van 400 gram uti de magnetron die half koud is en klote smaakt, maar damn munches
        The internet, SERIOUS business!

        Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

        Comment


        • bier en noten
          een gladde aal blijft altijd glad.

          Comment


          • 500gr kwark, augurk, eetlepel olijfolie.

            Pit se

            Comment


            • Gegrilde zalm met gestoomde worteltjes, ui en champignons
              @ ketIF

              Comment


              • net op brinta met yoghurt

                Comment


                • Steak, eindelijk goed gelukt

                  Aardappelen

                  Melk

                  Walnoten
                  The internet, SERIOUS business!

                  Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

                  Comment


                  • Steak is toch een makkie man. Beetje peper, zout, pan op het vuur, boter erin flink opstoken, biefstuk erin, knetter knetter knetter, omdraaien zodra het bruin ongeveer over het midden is, lekker laten sissen weer, en dan eventueel nog het vuur wat lager draaien voor een beetje bijgaren.
                    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                    sigpic

                    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                    Comment


                    • medium steak is het lekkerste. ga zo weer voor een broodje. bad day today

                      Comment


                      • Originally posted by GeneralIx View Post
                        Steak is toch een makkie man. Beetje peper, zout, pan op het vuur, boter erin flink opstoken, biefstuk erin, knetter knetter knetter, omdraaien zodra het bruin ongeveer over het midden is, lekker laten sissen weer, en dan eventueel nog het vuur wat lager draaien voor een beetje bijgaren.
                        Of.....

                        Steak eerst op heet vuur dichtschroeien met olijfolie, daarna klontje boter erbij en regelmatig besprenkelen met jus van olie en boter...paar keer omdraaien en klaar is kees...

                        OT Vis
                        ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                        Comment


                        • Boterhammetje met kalkoenfilet en tomaat, zo retteketet uit de oven.
                          En een dagelijkse dosis Okinawa.
                          http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

                          Comment


                          • Haha nee nee gen

                            Dit is diepgevroren steak (van AH)bereid in 9 minuten

                            Haal steak uit de vriezer met plastic er nog omheen, drop het voor 2 min in heet water zodattie ontdooit maar net niet stuk zompig vlees wordt.

                            Zet pan aan half vuur, klontje boter terwijl het vlees ontdooit

                            Nou haal de steak uit het water snij open in de pan ronddraaien in de boter terwijl je 1 kant peper en knoflook op doet, omdraaien laten liggen anders gaat alles eraf aan andere kent, zelfde verhaal.

                            Deksel erop voor 3 min, draai halverwege

                            Pak op max vuur, nu 2 min per kant met continue draaien.

                            Snufje zout als je cravings hebt

                            Klaaaaaaaar

                            Als ik het anders doe is het midden nog bevroren of niet goed, ik wil rawr of medium, als ik lang doe op half pan issie te gaar en anders underdone en houd je van die draden erin. Dis net goed
                            The internet, SERIOUS business!

                            Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

                            Comment


                            • 200gr haring met vel , ui , tomaat, 1 snee brood geroosterd met beetj knoflookpoeder

                              Comment


                              • gourmet ; spek ,rundergehakt, groente, sla, wijn, halve knol knoflook.
                                sojapasta, sambal,sesam olie, rijst. yammy yammy.
                                een gladde aal blijft altijd glad.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X