Wat eet je nu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rijst met kip en groenten in zoetzure saus
    Whey shake
    Visolie & vitamine pil

    Comment


    • Whey
      Havermout
      Melk
      Kaeel

      Comment


      • t is weer tijd voor een appeltje

        Comment


        • 2 meergranen boterhammen met 20 gram kipfilet

          160 gram tonijn in tomatensaus en 250 gram magere kwark.
          BP (95kg)
          DL (100kg) (zit meer in maar vanwege ijzer in me bekken doe ik nog even rustig aan )
          mp (55) kg

          Comment


          • brinta en banaan voordat ik ga sporten
            "Poor form in the gym is caused by insufficient yelling"

            Comment


            • 300g kip
              200g uien
              2 tomaten
              kerrie poeder
              Beetje sambal
              een berg sla.
              Gebakken in olijfolie.
              keep the focus going!

              Comment


              • net een kiwi!
                Straks weer boterhammen met kipfilet, runderookvlees en bio pindakaas

                Comment


                • nasi goreng
                  berg pittige wokgroente
                  bakje pittige kip met wat gebakken pinda's
                  200g rauwkost
                  "Straight outta gym"

                  Comment


                  • Dalijk na de training een whey shake met 250 gram magere kwark.
                    BP (95kg)
                    DL (100kg) (zit meer in maar vanwege ijzer in me bekken doe ik nog even rustig aan )
                    mp (55) kg

                    Comment


                    • 500 gram magere kwark en 4 boterhammen met pindakaas en sambel.

                      Comment


                      • Vanmiddag had ik witlofsalade (met kip, kerrie, mandarijn, knolselderij, walnoot) en gepofte aardappels.

                        Tip snel aardappels poffen:

                        Neem aardappels die ongeveer even groot zijn, was ze af en prik enkele gaatjes in de bovenkant. Per aardappel twee minuten op 900 w in de magnetron. Bewaren in aluminium folie tot je klaar bent met je salade of meteen doormidden snijden en uitlepelen. Of, bij biologische aardappels, met schil en al opeten. Lekker met roomboter en zout!

                        Comment


                        • kwark met wat aardbeien
                          "You are what you eat..."
                          That's strange I don't think I've eaten any sexy beasts today...

                          Comment


                          • Net een Appel!
                            en straks kip, rijst en champignons! (met wat kruiden en sojasaus)

                            Comment


                            • 200gr. rijst, 200gr. gebakken kipfilet met veel knoflook en sambal en een scheutje ketjap.
                              Currently riding the Bicycle.

                              Comment


                              • bord Nasi
                                2 glazen water
                                Visolie & vitamine pil
                                3 plakken ontbijtkoek met boter
                                4 evergreen biscuits
                                aardbeien

                                vanmiddag:
                                whey shake
                                6 volkoren boterhammen met beleg
                                100 gram walnoten

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X