Sean's Logje

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ik ben me heel bewust van de effecten van DNP, vandaar dat ik het ook pak op het moment dat ik vakantie heb. Op die manier heb ik geen verplichte activiteiten, en kan ik, indien het nodig is, gewoon lekker de hele dag spenderen in het buitenbadje wat ik vantevoren op ga zetten. Als ik na 2-3 dagen merk dat ik het niet trek, dan kan ik alsnog ervoor kiezen om het hele kuren af te blazen, of door te zetten op een lager niveau.

    Voor sommigen misschien nog interessant: het logje van Krieltje: Kriel op DNP - Pagina 2 - DutchBodybuilding.com forum

    Hierin lees ik echter 2 belangrijke verschillen:
    1: Krieltje is bezig op op 600mg per dag
    2: hij supplementeert T3

    Beide zorgen voor een toename in de warmteproductie, dus ik gok dat mijn cycle lichter zal zijn. Neemt uiteraard niet weg dat ik niet verwacht dat de cycle loeizwaar zal zijn.
    Enfin, misschien dat ik zometeen de rest van het plan de campagne plaats, als ik tijd heb.
    Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

    Comment


    • Veel succes, heb me een beetje proberen in te lezen maar waarschijnlijk weet jij er toch wel meer van af als ik, dus hoe zie jij de risico's als ik vragen mag? Is het pas dodelijk bij echt absurd misbruik of kan het ook al gevaarlijk zijn op jouw dosis? Lees namelijk dat er geen back-up is voor het geval je het te warm krijgt, dus dat je de werking niet terug kan draaien.

      En ja je bent wel jong en nog een redelijke beginner, las ook dat je cut niet veel opgeleverd had om wat voor reden dan ook en snap dat het verleidelijk is om er droog voor te staan maar had zelf zoiets zeker niet gedaan op die leeftijd. Maar goed leeftijd zegt ook verder niet alles, kennis (bodybuilding) heb je volgens mij meer als menig andere uit 1994.

      Comment


      • Originally posted by Milestone View Post
        Heej kerel, ik lees dat je DNP wilt gaan gebruiken. Heb je het log van Krieltje op DBB over DNP gelezen?
        Krieltje is een juicer van de bovenste plank, staat geregeld 2 jaar on en dat soort gein, en zelfs hij ervaarde DNP als heavy.

        Natuurlijk helemaal zelf weten wat je doet, maar bedenk je wel dat er geen feedback koppeling voor is. Dus als je overhit raakt dat je daar niet vanaf komt, door geen enkel middeltje.

        Verder ga ik dit log wel gewoon volgen, ook als je wel DNP gebruikt, zeer interesant om dit soort dingen te volgen. Laat ons iig je bevindingen maar weten!

        Ik had begrepen van Krieltje dat hij al een tijd niets meer gebruikt.
        1e Masters Superbody YBF 2011!
        Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

        Comment


        • Originally posted by dynobet View Post
          DNP klink heel erg heftig. waarom niet aantal weekjes normaal cutten, en dan als je al vrij droog erbij staat om het af te maken beetje ud2 of RFL?
          Je hebt helemaal geen UD2 of wat ook nodig joh, ik begrijp hier ook helemaal niks van.
          Veel te heftig voor die paar % die je er zonder net zo snel af hebt.



          Originally posted by seanl94 View Post
          So far so good, nog een kleine 2 weekjes, en ik kan met mijn drastische cut beginnen, waarmee ik toch zeker eventjes 3-4% kwijt wil.
          Wil je dat in 3 dagen kwijt zijn dan ofzo Sean?
          Jezus man DNP voor die paar %? Dat heb je met de juiste voeding en een beetje cardio er binnen een paar weekjes vanaf. Gezond en veilig en stukken goedkoper.

          Wat is nou eigenlijk verder je doel Sean? Ik lees ook over gaan cleanbulken....
          Maar als ik lees "nog een kleine 2 weekjes" dan denk ik dat je aan de Artemis mee gaat doen en te laat begint met je voorbereiding, waardoor je DNP nodig hebt.

          Komop man, als je nu begint met de juiste voeding dan is die 4% er over 3 weken af. Heb je je DNP dus helemaal niet nodig.
          1e Masters Superbody YBF 2011!
          Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

          Comment


          • Nog 3 dagjes.
            The Sky Ain't The Limit

            "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

            Comment


            • Donderdag begin ik, dus nog 4.

              En Marnop: 3% is wat ik mínimaal verwacht dat eraf gaat in die 2 weken, ik hoop eerder een procent of 5, maar ik heb zoiets van: hou je verwachtingen laag, dan valt het altijd mee.

              Verder maakt de prijs nu toch niet meer uit, ik heb omgeteld voor 40 cycles aan DNP, (Hence, niet dat ik dat wil opmaken) en terugsturen naar china gaat écht geen optie meer worden.

              Ik vind het trouwens knap dat jij met normale methodes 4% eraf kunt krijgen in 3 weken als er geen sprake is van een kuur, en/of spiergeheugen.

              Tot slot is het ook een deel nieuwsgierigheid. Het klinkt onverstandig dat dat een van mijn beweegredenen is, en misschien is het ook zo, maar ik heb me ingelezen, de voor- en nadelen afgewogen, en een besluit genomen. Je zult al met héle sterke argumenten moeten komen, wil het de balans van de pro's en con's die ik tot nu toe heb opgesteld een andere kant op laten slaan.
              Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

              Comment


              • Zeau, gisteren een PRtje gezet op de bench en squat:
                Bench: 95kg
                Squat: 120kg

                Het viel tegen, maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het weekend wél genoten heb van mijn verjaardagsfeest, en na deze kleine intermezzo die twee weekenden duurde.

                Morgen nog eventjes een DL pr zetten, en dan weer snel pleite, op die manier heb ik tenminste direct mijn rust gehad deze week.

                _____


                Wat betreft de planning van de DNP:

                Ik heb mezelf 24 capsules van 200mg per stuk gemaakt. De bedoeling is om donderdagochtend de eerste capsule te nemen, en afhankelijk van hoe het die dag gaat de 2e capsule 's avonds na het gala.

                Als ik verder nergens last van krijg, neem ik gewoon elke dag 2 capsules, dus 400mg per etmaal (4,5-5mg/kg). Aangezien de halfwaardetijd ca 36 uur is, zal de concentratie oplopen tot 1000mg, dus 11,5-12,5mg/kg binnen een paar dagen tijd, dus het volledige effect zal pas rond zaterdag/zondag merkbaar zijn. Dit probeer ik dan vol te houden t/m maandag 9 mei, waarna mijn lichaam binnen 3-4 dagen weer zo goed als vrij is dan DNP, en ik de balans op kan maken.

                Dat is dus het tijdschema, qua voeding hou ik het plain simple: ongeveer 3000kcal per dag, met een EKV van grofweg 30/40/30, en post workout shakes schrap ik tijdelijk, onder andere vanwege de thermische effecten die koolhydraten hebben als je ze met DNP combineert. In plaats daarvan kies ik enkel voor complexe, vezelrijke bronnen direct na de training, om de hitteproductie gelijkmatig te houden.
                Om de vrije radicalen zo veel mogelijk te beperken zal ik, naast het standaardprogramma, mezelf onderdompelen in een bad van diverse groentes, fruit, thee, en af en toe een stukje pure chocola voor de geest.

                En tot slot, maatregelen die ik heb getroffen om de last van de hitte zoveel mogelijk te beperken: Ventilator op mijn kamer, een badje in mijn tuin, en misschien nog het belangrijkste: Ik heb het ingepland in de vakantie, zodat ik geen enkele verplichting heb, en dus gewoon kan doen (en vooral laten) wat ik wil.

                Als er nog vragen zijn, hoor ik het wel (:
                Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                Comment


                • moet zeggen dat ik er allemaal niet zo voor ben, maar het lijkt dat je het goed hebt uitgedokterd, en het is een korte periode, hoop dat het je goed gaat! veel succes gewenst allesinds

                  en 3% op 12 dagen is allesinds mooi meegenomen

                  overigens erg mooie pr's gezet, veel succes morgen ook met je dl!
                  Raw 235-180-275 totaal 690kg 413.7 wilks @ IPF -105

                  Comment


                  • Originally posted by Triple Aces View Post
                    moet zeggen dat ik er allemaal niet zo voor ben, maar het lijkt dat je het goed hebt uitgedokterd, en het is een korte periode, hoop dat het je goed gaat! veel succes gewenst allesinds

                    en 3% op 12 dagen is allesinds mooi meegenomen

                    overigens erg mooie pr's gezet, veel succes morgen ook met je dl!
                    Om achteraan te beginnen: Ik vind ze zelf wel een beetje tegenvallen, maar gelukkig train ik morgen pas 's middags, en heb ik vandaag weer een beetje goed kunnen eten, dus hopelijk komt dat goed:P

                    Verder verwacht ik dat die 3% een mínimale progressie is, ik verwacht er eigenlijk een kleine 5% van, maar dat is nogal moeilijk oordelen vantevoren.

                    En tsja, dat mensen erop tegen zouden zijn met wat ik doe, dat wist ik vantevoren al. Desalnietemin vond ik dat het toch genoeg toegevoegde waarde vond hebben om het op het forum te plaatsen. Bovendien heb ik me, zoals je al opmerkte, me wel de moeite genomen om me er goed over in te lezen, zodat ik weet waar alle struikelblokken zijn.
                    Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                    Comment


                    • Vandaag een zéér net PR gezet op de deadlift:
                      1x140kg
                      Het was wél net op het randje, en vermoedelijk zou het net niet goedgekeurd worden op een powerliftmeet, maar ik ben er toch trots op.

                      Dit bevestigt eigenlijk mijn vermoeden dat ik afgelopen maandag ondergepresteerd heb op de squat en bench, want als ik eventjes de verhoudingen waarmee ik getraind heb, vergelijk met mijn deadlift, zou ik hierop uit moeten komen:

                      Bench: 1x100kg
                      squat: 1x127,5kg

                      Maar och, nu heb ik tenminste iets om komende maanden naar uit te kijken, wetende dat ik nog wat reserve achter de hand heb, en tevens de volgende fouten niet meer maak voordat ik een PR ga zetten:
                      -Te vroeg in de ochtend trainen.
                      -Vantevoren een weekend hebben met laat op blijven, toch wel wat alcohol nuttigen, en te weinig eten.
                      -Te korte rustperiodes.
                      -Te grote stappen in gewicht maken/te weinig opwarmen.

                      Verder ben ik toch wel een tikkeltje zenuwachtig ivm de komende dagen, maar tevens érg nieuwsgierig naar het resultaat.
                      Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                      Comment


                      • Je kan moeilijk de progressie van een bepaalde lift afzetten tegen andere oefeningen, zo werkt het niet. Ik ben nou eenmaal een slechte deadlifter, daarom is die verhoudingsgewijs ook lager.
                        Squat 5 x 147.5
                        Bench 5 x 122.5
                        Deadlift 5 x 180

                        Comment


                        • Volgens mij bedoel jij iets anders dan ik:

                          ik kon benchen op 3x3x80kg
                          '' '' squatten op 3x3x102kg
                          '' '' deadliften op 3x3x112kg

                          Nu heb ik, terwijl de omstandigheden optimaal waren, 1x140kg kunnen deadliften, dus zou ik onder ideale omstandigheden (waar maandag dus duidelijk geen sprake van was) ongeveer zoveel moeten kunnen benchen: (140/112)*80=100kg bench
                          Datzelfde verhaal pas ik toe op de squat, en dan zou ik op ong 127,5kg uitkomen.

                          Ik moet wél zeggen dat ik ervanuit ga dat ik op de bench, squat en deadlift ongeveer evenveel moeite doe om het gewicht 3x3 te drukken. Als dat niet het geval is, dan klopt van mijn hele hypothese niets meer en heb jij inderdaad gelijk.
                          Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                          Comment


                          • Originally posted by seanl94 View Post
                            Volgens mij bedoel jij iets anders dan ik:

                            ik kon benchen op 3x3x80kg
                            '' '' squatten op 3x3x102kg
                            '' '' deadliften op 3x3x112kg

                            Nu heb ik, terwijl de omstandigheden optimaal waren, 1x140kg kunnen deadliften, dus zou ik onder ideale omstandigheden (waar maandag dus duidelijk geen sprake van was) ongeveer zoveel moeten kunnen benchen: (140/112)*80=100kg bench
                            Datzelfde verhaal pas ik toe op de squat, en dan zou ik op ong 127,5kg uitkomen.

                            Ik moet wél zeggen dat ik ervanuit ga dat ik op de bench, squat en deadlift ongeveer evenveel moeite doe om het gewicht 3x3 te drukken. Als dat niet het geval is, dan klopt van mijn hele hypothese niets meer en heb jij inderdaad gelijk.
                            Daar doelde ik op inderdaad. Maar opzich maakt het weinig uit toch? Deadlift je beter, so be it. Niks aan te doen en gewoon blijven knallen op squats en bench.
                            Squat 5 x 147.5
                            Bench 5 x 122.5
                            Deadlift 5 x 180

                            Comment


                            • Gefeliciteerd met je PR kerel.

                              Ik ben echt super benieuwd naar je ervaringen dus doe maar uitgebreid loggen. Ik ga je in ieder geval volgen.

                              Wat ga je eigelijk doen kwa voeding? Sorry als je het al eerder verteld hebt.
                              The Sky Ain't The Limit

                              "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                              Comment


                              • Uitgebreid loggen zal zeker in orde komen, ik heb toch niks beters te doen in de vakantie, behalve chillen.

                                Voeding heb ik al eens eerder geplaatst, maar ik moest nog wat toevoegen viel me in, dus bij deze:

                                Dat is dus het tijdschema, qua voeding hou ik het plain simple: ongeveer 3000kcal per dag, met een EKV van grofweg 30/40/30, en post workout shakes schrap ik tijdelijk, onder andere vanwege de thermische effecten die koolhydraten hebben als je ze met DNP combineert. In plaats daarvan kies ik enkel voor complexe, vezelrijke bronnen direct na de training, om de hitteproductie gelijkmatig te houden.
                                Om de vrije radicalen zo veel mogelijk te beperken zal ik, naast het standaardprogramma, mezelf onderdompelen in een bad van diverse groentes, fruit, thee, en af en toe een stukje pure chocola voor de geest.

                                TOEVOEGING:
                                Water, minstens 4,5L per dag (3x1,5L fles)

                                Verder 'supplementeer' ik zout. Dat wil zeggen: 's Avonds gezouten pinda's, en in plaats van mijn bakkie met kip en rijst overdag, gewone ordinaire boterhammen met de standaard kipfilet uit de super.

                                Verder moet ik morgen nog eventjes op zoek naar die V8 drankjes, of iig iets van groentedrankjes, om op deze manier nog wat possatium (kalium) te supplementeren. Deze lijken me wel te vinden in zo'n beetje alle supers.
                                Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X