Falstyr - Uhm...iets met training en zo

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nice Fallus
    The only way to make your dreams come true is WAKING UP

    Status: @Onderhoud

    Comment


    • Naar je filmpjes te beoordelen boek je goede vooruitgang kerel! Heel goed!
      Geniet, en drink met maten!

      Comment


      • Vandaag geen snoepjes. Tenzij je Clomid mee telt. Komende 4 weken is het dus alleen Adrenalean fat burner :P

        Gisteravond voor het slapen... Me buik is aardig geslonken. Voornamelijk de bovenbuik...onder gaat pas over een % of 2 beginnen met cm's verliezen. En me bovenbenen waren 66cm Vond het al zo vreemd dat ik moeite had met me boxershorts aan en uit trekken hehe

        Comment


        • Ik weet nu waarom ze dat spul Barbarian noemen. Tering. Je moet een barbaar zijn om die dozen uberhaupt van de grond te krijgen. Loop me al 45minuten de tyfus te sjouwen. 4 verdiepingen omhoog met dozen die nog langer zijn dan mijzelf. Nog 2 dozen te gaan. Het Power rack zelf...

          Tabatta is hier niks bij

          Comment


          • Originally posted by Falstyr View Post
            Ik weet nu waarom ze dat spul Barbarian noemen. Tering. Je moet een barbaar zijn om die dozen uberhaupt van de grond te krijgen. Loop me al 45minuten de tyfus te sjouwen. 4 verdiepingen omhoog met dozen die nog langer zijn dan mijzelf. Nog 2 dozen te gaan. Het Power rack zelf...

            Tabatta is hier niks bij
            goede trainen toch. een keer wat anders

            Comment


            • Ben blij dat alles nu boven is, pallet opgeruimd en alles. Je had het gezicht van de bezorger moeten zien toen ik de beneden door open deed met een enorm keukenmes. Hij zo: "je gaat me toch niet steken heh" - "legt er aan hoeveel je moet gaat laten betalen". Maar eigenlijk had ik het mes bij me om plastic van de pallet los te snijden en de t-rips.

              Doe wel een volledig verslag op het eind. Eerst even chillen en dan eens beginnen met alles uit te pakken en sorteren. Wellicht al iets in elkaar beginnen te zetten. Elke dag een uur of 2 knutselen voorlopig. Zondag komt me pa wellicht met zijn boor om wat pluggen in de muur te raggen voor de Wall Pulley. Kan hij meteen helpen alles in elkaar te zetten wat nog niet in elkaar staat hehe.

              Comment


              • En alles was aanwezig hoop ik?
                The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                Status: @Onderhoud

                Comment


                • Yup. Schijven hangen al aan me Weight Tree. Kettlebell was maar 1 en geen 2 zoals ik dacht. Die dingen zijn groot :O en valt nog vies tegen. Wellicht idee geweest een wat lichtere te nemen hehe.

                  Wall Pulley staat al half in elkaar. Me powerlift riem omgedaan...is enorm wennen. Ga opeens in een ie**************** andere heup hoek squaten. Gaat wennen worden dus.

                  Comment


                  • Welke riem is het als ik mag vragen. Heb net bericht gekregen dat de mijne ook verzonden is

                    Gaat wel een zotte home-gym worden Ik hoop dat er wat foto's volgen?
                    The only way to make your dreams come true is WAKING UP

                    Status: @Onderhoud

                    Comment



                    • Die riem.

                      Tja enige wat ik nog erbij wil is een goede leg extention/curl machine er bij en een bankje voor hyper extentions. Heb waarschijnlijk alleen nog maar ruimte voor HE-bench

                      Foto's/Filmpje rondleiding volgt als alles klaar staat

                      Comment


                      • ben benieuwd
                        Geniet, en drink met maten!

                        Comment


                        • Fallus Home Gym
                          Where the smell of iron motivates enough to attain new heights

                          Dus. Vorige week dinsdag was de afspraak gemaakt dat alles geleverd zou worden van Helisports. Ik was vroeg opgestaan en na het ontbijt en wat gamen werd het tijd me kamer enigsinds op te ruimen en voor te bereiden. De boekenkast leeg gehaald en verplaatst naar de andere hoek en alles zoveel mogelijk achterin de kamer geplempt.

                          Afbeelding 1
                          Afbeelding 2

                          Er was voldoende ruimte gemaakt om alle dozen neer te gooien en alle onderdelen eventueel overzichtelijk te verspreiden alvorens de constructies in elkaar gezet werden.

                          Naar mate de dag vorderde begon ik ongeduldig te worden. Uiteindelijk ging de deurbel. "Meneer, ik heb hier een pallet voor U": klonk het door de intercom. Dus ik denk bij mijzelf: "What the fuck!!?? Een hele pallet. Hoe krijg ik dat tyfus ding naar boven". (en ja zo denk ik echt hehe). Dus ik pak het grootste en scherpste keukenmes dat ik heb en ren 4 verdiepingen naar beneden. De chauffeur schrikt zich kapot, maar ik vermeld dat het gewoon bedoeld is om het plastic en zo los te snijden. (dat ik hem zou neer steken als ie weigerde te helpen sjouwen was bijzaak hehe). Maar het was een oudere man die al moeite had die pallet in de binnenhal te krijgen. Ik moest dat ding half optillen over drempels en dacht bij mijzelf om die vent maar niet om hulp te vragen. Zo klungelig als dat hij over kwam wil ik hem niet in de buurt van me spullen hebben hehe.

                          Dus de beste man rijd weg en ik stond volgens mij 5 minuten naar die pallet te staren en dacht: "ok iedereen in de flat is aan het werk, spullen zijn zo wie zo te zwaar voor die mietjes dus kans op diefstal is minimaal. Open snijden dat ding en *zucht* alles naar boven sjouwen". Zo gedacht, zo gedaan. Eerst de doos kettlebell en losse schijven. Trap op...trappen af.

                          Was helemaal kapot conditioneel en de zware dozen moesten nog. Sneed die van Powertec open en tilde de losse stangen per paar omhoog. Ik dacht dat het die stangen waren zo zwaar. Wall Pulley in zijn geheel omhoog en zo ook de doos van Powertec waar dus die 4 zware palen in zaten. Ik dacht dat die dozen lichte onderdelen waren rofl. Maar ze waren lang en dus best lastig te manouvreren. Toch lukte het zonder die krengen ook maar 1x neer te zetten. Dat deed ik met een andere doos er na wel. Aan het eind lag alles in me kamer en ik was kapot. Benen trilde en shit.

                          Afbeelding 3

                          En toen ben ik eerst even paar uur gaan relaxen en gamen. Om in de avond uurtjes te beginnen met uitpakken van alles en kijken wat ik al in elkaar kon gaan zetten. De Wall Pulley had ik merendeels al in elkaar gezet, maar kwam met wat problemen die ik niet kon oplossen.
                          1. Ik had geen moersleutels
                          2. Er zat een plint in de weg
                          3. ik had geen beton anker moeren en bouten
                          4. de tekening kwam niet overeen met de onderdelen

                          Afbeelding 4
                          Afbeelding 5

                          Verder heb ik er lange tijd geen ruk aan gedaan hehe. Elke avond met de kettlebell wat fat loss circuits gedaan, wat lichte deadlifts a 60-80kg. Niks noemenswaardigs eigenlijk.

                          Vandaag kwam me pa om te helpen. Hij bracht zijn moersleutels mee. Zijn bij de gamma de beton anker zooi gaan halen. We hebben een deel van de plint er uit gebijteld zodat de Wall Pulley ook echt tegen de Wall staat. Maar ook hij kwam met het probleem dat de tekening en onderdelen niet overeen kwamen. Dus nu staat hij in niet werkende functie in de kamer. Morgen ofzo even contact opnemen met Fitness-Seller.

                          Het Power Rack was leuk. De eerste schroeven konden we al niet vast krijgen omdat de grootte van de moersleutels te klein was. Dus me pa andere gehaald en zijn we verder gegaan. In eerste instantie hadden we de stangen verkeerd omgelegd. Ik vond het al zo vreemd dat het rek net heup breedte was en geen 2m breed hehe. Dus andere stangen neergelegd en dat klopte wel. Daarna alles ijverig vast zitten schroeven en draaien. Zo ijverig dat ik op een gegeven moment zei: "hey pa....er liggen nog 8 plaatjes. Volgens mij klopt er iets niet". Dus hele zooi weer los gedraaid en die plaatjes er tegen geramd hehe.

                          Even met de stofzuiger er door gegaan en dozen weg gegooid. Ben erg tevreden met merendeel van de geleverde spullen. Alles bij elkaar zijn we van 11:45 tot 15:45 bezig geweest met zijn twee. Niet slecht.

                          Powerrack kan ik optrekken, hanged leg raises, dips, rack pulls, squats en weet ik veel wat nog meer doen. Perfect

                          Heb nu in totaal 305kg aan schijven.
                          6x 20kg, 4x 15kg, 4x 10kg, 6x 5kg en nog wat 2.5/1.25kg's
                          1 kettlebel van 28kg
                          1 powerlift belt waar ik mee moet leren omgaan
                          wat handvaten voor de wall pulley
                          Heb alles eigenlijk. Enige wat ik nog zou willen is een Hyper Extention en Glute Ham Raise bankje iets.

                          Afbeelding 6
                          Afbeelding 7

                          Als het morgen lichter is zal ik een filmpje tour-achtig iets plaatsen

                          Comment


                          • Mooi verslagje. Ben benieuwd hoe het eruit ziet als ook je wall pulley hangt.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • Wall Pulley staat aan de muur genageld. Probleem is de kabel die naar het deel moet waar het gewicht aan komt te hangen. Volgens de tekening moet de kabel logischerwijze om de katrollen heen. No Prob there. Maar dan draait hij een stukje om de metalen stang omdat het blok met gewicht aan de achterkant hangt. Wil niet veel zeggen, maar zo trek je het gewicht ook scsheef omhoog en ga je problemen krijgen. Voorlangs werkt ook voor geen meter. Net dat laatste stukje...jammer :P

                              Om de stevigheid van het Rack te testen heb ik wat Pull Ups gedaan. En met Hanged Leg Raises voelde ik me net een aapje. Dips gingen ook lekker. Maar zowel bij Pull ups als Dips voelde ik me voorste schouderkoppen werken als de neten :S

                              Comment


                              • Gruwelijk kleine home-gym... maar ja je zit ook op een sportschool dus....
                                Zit er wel lekker uit, wil al die spullen hier ook hebben, kost alleen veel $$$

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X