Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bodynet lanceert prijsvergelijker voor Fitness en Bodybuilding producten

Collapse
X
Collapse

 • Bodynet lanceert prijsvergelijker voor Fitness en Bodybuilding producten

  Bodynet is afgelopen maand compleet vernieuwd, we lieten toen ook al weten dat we zouden gaan kijken hoe we Bodynet verder konden verbeteren en uitbreiden. Een van de ideeën waar we toen al meer rondliepen was een prijsvergelijker, dit bleek op korte termijn prima realiseerbaar waardoor we ervoor hebben gekozen dat ook als eerste aan te pakken.

  De afgelopen week is er hard gewerkt om de prijsvergelijker van Bodynet technisch op te bouwen en vervolgens ook in te vullen met categorieën, producten en filters. Inmiddels zijn we bij het stadium aangekomen dat we de prijsvergelijker ook online kunnen zetten en aan alle bezoekers en leden van Bodynet kunnen aanbieden.

  De prijsvergelijker is gekoppeld aan de homepage van Bodynet en daardoor te bezoeken via http://www.bodynet.nl/prijsvergelijker.
  De prijsvergelijker is echt een nieuwe aanvulling op Bodynet en hoewel er op dit moment al zo'n 87 categorieën zijn, die weer zijn verdeeld onder 6 hoofdcategorieën, zijn we er nog niet. We zien dit als een allereerste versie van de prijsvergelijker en hopen dat er nog veel verbeteringen mogen volgen in de toekomst.

  Zo hopen we ook weer op input van onze bezoekers en leden, wellicht zijn we categorieën vergeten? Ook verwachten en hopen we de komende maanden flink wat extra winkels te verwelkomen zodat het aanbod omhoog gaat en de prijsvergelijker een nog grotere toegevoegde waarde krijgt.

  De Bodynet prijsvergelijker is in onze optiek voor elke bezoeker die op zoek is naar sportkleding, voedingssupplementen sportvoeding, diëten of fitnessapparatuur van toegevoegde waarde. Het assortiment van Bodynet is namelijk al groter dan van de gemiddelde webshop, ook kan het inzicht bieden in vergelijkbare producten voor een lagere prijs of met een betere werking. Tot slot kan het onze leden simpelweg ook gewoon geld besparen.

  Maar Bodynet blijft natuurlijk gewoon Bodynet, het is optioneel je hoeft de prijsvergelijker niet te gebruiken

  Voor feedback en klachten over Bodynet kan je nog steeds hier terecht: http://forum.bodynet.nl/suggesties-c...e-website.html

  Voor de prijsvergelijker hier: http://www.bodynet.nl/prijsvergelijker

  • Pascal Jongejan
   #16
   Pascal Jongejan commented
   Editing a comment
   Originally posted by Teddek
   tiet vuur'n update op de frontpage
   Inmiddels een tiet verder nog geen update.

  • MikeWazowski
   #17
   MikeWazowski commented
   Editing a comment
   Ik wou net vragen, of het up-to-date is .. Vraag is beantwoord

  • -Stefan de Vries-
   #18
   -Stefan de Vries- commented
   Editing a comment
   De prijsvergelijker ziet er goed uit!
  Posting comments is disabled.

Article Tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

 • Last van een jetlag na een lange reis? Met deze 5 tips kom je er vanaf!
  Admin Bodynet
  De aarde draait om zijn eigen as, en om de zon. Daardoor hebben we dagen die 24 uur duren met een deel licht een een deel donker. Zolang we in de dezelfde tijdzone blijven is dat geen probleem, daar draait onze interne klok perfect op. Maar als we tijdens een vliegreis deze zones doorkruisen raakt ons natuurlijk ritme in de war. De gevolgen hiervan noemen we jetlag. Heb jij daar ook last van? Met de vijf tips op deze pagina gaan we jouw jetlag snel verhelpen.


  Hoe werkt jetl

  ...
  31-10-2019, 14:44
 • Trainen met smoothies
  adminbodynet2
  Het is normaal dat je voor of na de training een shake drinkt. Deze shake bestaat uit een eiwitpoeder en een vloeistof zoals water, melk of plantaardige melk. Deze shake voorziet het lichaam weer van de nodige (hoogwaardige) eiwitten zodat de spieren kunnen herstellen van de inspanning. Aan een shake kunnen ook koolhydraten toegevoegd zijn omdat deze ook een belangrijke rol spelen bij het herstel, direct na de training.

  Het nadeel van smoothies is dat deze alleen op macronutriëntniveau...
  17-09-2019, 14:38
 • Goedkoop lenzen bestellen voor het sporten
  Admin Bodynet


  Zachte lenzen bestellen en deze gaan dragen tijdens het sporten, biedt zeker een uitkomst aan diegene die een correctie nodig hebben of brildragend zijn. Een bril dragen tijdens het sporten is dus totaal niet handig, zeker niet bij balsporten, vechtsporten, fitness, zwemmen en vele andere sporten. Vaak zie je tijdens het sporten dat er condensvorming op de glazen ontstaat, een bril zakt af door transpireren, de bril vliegt van je hoofd tijdens ruwe sporten of je krijgt frontaal een...
  30-08-2019, 09:58
 • 5 creatieve manieren om af te vallen
  Admin Bodynet
  Afvallen willen we op een gegeven moment bijna allemaal wel. De bikini moet weer passen, de weegschaal moet een ander getal aangeven of je wilt gewoon lekkerder in je vel zitten. Maar de strenge diëten en dagelijkse meet- en weeg partijen dragen vaak niet bij aan een gezonde manier van afvallen. Gelukkig zijn er naast de traditionele diëten ook allerlei creatieve manieren om op een gezonde manier af te vallen. We leggen er graag een aantal aan je voor.
  1. Afvallen...
  03-07-2019, 21:46
 • Is het Mediterrane dieet gezond?
  Admin Bodynet
  Het Mediterrane dieet is een dieet dat voorkomt uit het idee dat mensen rondom de Middellandse Zee, weinig last hebben van bepaalde ziekten in vergelijking tot andere Westerse landen. Onderzoekers zagen lagere cijfers en concludeerden dat dit te maken had met een beter eetpatroon. Hier zie je welke producten er voornamelijk gegeten worden bij een Mediterraan dieet.


  Wat is het Mediterrane dieet?

  Het Mediterrane dieet is gebaseerd op producten die met name in de jaren...
  04-06-2019, 10:12
 • Beter concentreren dankzij slimme verlichting
  Admin Bodynet

  Als je na het lezen van deze eerste alinea afhaakt, dan komt dit misschien omdat het onderwerp je niet aanspreekt, of dat je de schrijfstijl niet prettig vindt. In beide gevallen bieden we daarvoor onze excuses aan, toch is er nog een derde mogelijkheid; misschien heb je wel degelijk interesse, maar heb je moeite om de focus te houden op deze tekst. Dit kan diverse oorzaken hebben, waarvan de kwaliteit van licht een belangrijke rol kan spelen. Is het mogelijk om jouw concentratievermogen...
  14-05-2019, 08:25
Working...
X