Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bodynet lanceert prijsvergelijker voor Fitness en Bodybuilding producten

Collapse
X
Collapse

 • Bodynet lanceert prijsvergelijker voor Fitness en Bodybuilding producten

  Bodynet is afgelopen maand compleet vernieuwd, we lieten toen ook al weten dat we zouden gaan kijken hoe we Bodynet verder konden verbeteren en uitbreiden. Een van de ideeën waar we toen al meer rondliepen was een prijsvergelijker, dit bleek op korte termijn prima realiseerbaar waardoor we ervoor hebben gekozen dat ook als eerste aan te pakken.

  De afgelopen week is er hard gewerkt om de prijsvergelijker van Bodynet technisch op te bouwen en vervolgens ook in te vullen met categorieën, producten en filters. Inmiddels zijn we bij het stadium aangekomen dat we de prijsvergelijker ook online kunnen zetten en aan alle bezoekers en leden van Bodynet kunnen aanbieden.

  De prijsvergelijker is gekoppeld aan de homepage van Bodynet en daardoor te bezoeken via http://www.bodynet.nl/prijsvergelijker.
  De prijsvergelijker is echt een nieuwe aanvulling op Bodynet en hoewel er op dit moment al zo'n 87 categorieën zijn, die weer zijn verdeeld onder 6 hoofdcategorieën, zijn we er nog niet. We zien dit als een allereerste versie van de prijsvergelijker en hopen dat er nog veel verbeteringen mogen volgen in de toekomst.

  Zo hopen we ook weer op input van onze bezoekers en leden, wellicht zijn we categorieën vergeten? Ook verwachten en hopen we de komende maanden flink wat extra winkels te verwelkomen zodat het aanbod omhoog gaat en de prijsvergelijker een nog grotere toegevoegde waarde krijgt.

  De Bodynet prijsvergelijker is in onze optiek voor elke bezoeker die op zoek is naar sportkleding, voedingssupplementen sportvoeding, diëten of fitnessapparatuur van toegevoegde waarde. Het assortiment van Bodynet is namelijk al groter dan van de gemiddelde webshop, ook kan het inzicht bieden in vergelijkbare producten voor een lagere prijs of met een betere werking. Tot slot kan het onze leden simpelweg ook gewoon geld besparen.

  Maar Bodynet blijft natuurlijk gewoon Bodynet, het is optioneel je hoeft de prijsvergelijker niet te gebruiken

  Voor feedback en klachten over Bodynet kan je nog steeds hier terecht: http://forum.bodynet.nl/suggesties-c...e-website.html

  Voor de prijsvergelijker hier: http://www.bodynet.nl/prijsvergelijker

  • Pascal Jongejan
   #16
   Pascal Jongejan commented
   Editing a comment
   Originally posted by Teddek
   tiet vuur'n update op de frontpage
   Inmiddels een tiet verder nog geen update.

  • MikeWazowski
   #17
   MikeWazowski commented
   Editing a comment
   Ik wou net vragen, of het up-to-date is .. Vraag is beantwoord

  • -Stefan de Vries-
   #18
   -Stefan de Vries- commented
   Editing a comment
   De prijsvergelijker ziet er goed uit!
  Posting comments is disabled.

Article Tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

 • Goedkoop lenzen bestellen voor het sporten
  Admin Bodynet


  Zachte lenzen bestellen en deze gaan dragen tijdens het sporten, biedt zeker een uitkomst aan diegene die een correctie nodig hebben of brildragend zijn. Een bril dragen tijdens het sporten is dus totaal niet handig, zeker niet bij balsporten, vechtsporten, fitness, zwemmen en vele andere sporten. Vaak zie je tijdens het sporten dat er condensvorming op de glazen ontstaat, een bril zakt af door transpireren, de bril vliegt van je hoofd tijdens ruwe sporten of je krijgt frontaal een...
  2 weken geleden
 • 5 creatieve manieren om af te vallen
  Admin Bodynet
  Afvallen willen we op een gegeven moment bijna allemaal wel. De bikini moet weer passen, de weegschaal moet een ander getal aangeven of je wilt gewoon lekkerder in je vel zitten. Maar de strenge diëten en dagelijkse meet- en weeg partijen dragen vaak niet bij aan een gezonde manier van afvallen. Gelukkig zijn er naast de traditionele diëten ook allerlei creatieve manieren om op een gezonde manier af te vallen. We leggen er graag een aantal aan je voor.
  1. Afvallen...
  03-07-2019, 21:46
 • Is het Mediterrane dieet gezond?
  Admin Bodynet
  Het Mediterrane dieet is een dieet dat voorkomt uit het idee dat mensen rondom de Middellandse Zee, weinig last hebben van bepaalde ziekten in vergelijking tot andere Westerse landen. Onderzoekers zagen lagere cijfers en concludeerden dat dit te maken had met een beter eetpatroon. Hier zie je welke producten er voornamelijk gegeten worden bij een Mediterraan dieet.


  Wat is het Mediterrane dieet?

  Het Mediterrane dieet is gebaseerd op producten die met name in de jaren...
  04-06-2019, 10:12
 • Beter concentreren dankzij slimme verlichting
  Admin Bodynet

  Als je na het lezen van deze eerste alinea afhaakt, dan komt dit misschien omdat het onderwerp je niet aanspreekt, of dat je de schrijfstijl niet prettig vindt. In beide gevallen bieden we daarvoor onze excuses aan, toch is er nog een derde mogelijkheid; misschien heb je wel degelijk interesse, maar heb je moeite om de focus te houden op deze tekst. Dit kan diverse oorzaken hebben, waarvan de kwaliteit van licht een belangrijke rol kan spelen. Is het mogelijk om jouw concentratievermogen...
  14-05-2019, 08:25
 • De belangrijkste krachttrainingsoefeningen voor keepers 
  Admin Bodynet
  Bonkige verdedigers en fysieke aanvallers houden graag hun prestaties op het veld op peil door altijd aan hun kracht te blijven werken door middel van krachttraining. Als keeper raak je aanzienlijk minder fysiek in aanraking met je tegenstander, maar dat betekent niet dat het niet zinnig is voor een doelman om aan krachttraining te doen. Ook de prestaties van een keeper kunnen met gerichte oefeningen verbeterd worden, zodat hij op het moment dat het noodzakelijk is vanuit stilstand zo goed mogelijk explosief in actie kan komen. We geven hier een aantal voorbeelden van krachttrainingsoefeningen voor keepers.  Snel van links naar rechts kunnen

  Eén van de belangrijke vaardigheden waar een keeper aan moet blijven werken, is het snel kunnen bewegen van de ene kant van het doel naar de andere kant om een inzet te stoppen. Daarvoor zijn snelle samentrekkingen van spieren, oftewel contracties, nodig. Om dit te trainen kun je zogenaamde zijwaartse ballistische bewegingen oefenen. Hierbij kun je een BOSU bal gebruiken, een soort gehalveerde zitbal of skippybal voor fysieke oefeningen. Hierop kun je bijvoorbeeld een zijwaartse shuffle zoals te zien op de onderstaande video, en deze te combineren met een vuistslag waarbij je doet alsof je een bal wegstompt.
  Snel zoveel mogelijk kracht leveren Omdat je als keeper veel stilstaat en vaak plotseling in actie moet komen, moet je er op trainen om in zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk kracht te kunnen leveren. Dit verkleint ook de kans op blessures wanneer je aanspraak maakt op die explosieve krachtsinspanning. Hiervoor kun je plyometrische oefeningen doen die kracht ontwikkelen. Bijvoorbeeld zogenaamde plyolunges zoals te zien in de eerste onderstaande video, waarbij je vanuit een gespreide rekbeweging snel van positie verspringt. Een andere oefening is de starburst zoals te zien in tweede onderstaande video, waar...
  04-03-2019, 14:01
 • Waarom wielrennen goed is voor je spieren
  Admin Bodynet
  Houd jij van fietsen? Dan is het tijd om een betaalbare racefiets aan te schaffen en direct op pad te gaan. Wielrennen is namelijk ontzettend goed voor je spieren en je hoeft echt geen Tour de France ambities te hebben om te kunnen genieten van deze sport. Fervente wielrenners zeggen zelfs dat wielrennen beter is dan hardlopen. Wat wielrennen nou zo goed voor je spieren maakt, vertellen we je graag.
  1. Je gaat net dat stapje verder
  Hoewel je wandelend of hardlopend...
  05-02-2019, 12:04
Working...
X