Announcement

Collapse
No announcement yet.

Een toffe outfit om te sporten

Collapse
X
Collapse

 • Een toffe outfit om te sporten

  Natuurlijk kun je gewoon in elke kleding gaan sporten. Je vindt genoeg sportwinkels waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt. Maar heb je dan ook echt iets leuks? Omdat iedereen ongeveer hetzelfde draagt, wordt sportkleding al snel saai. Kwaliteit is natuurlijk belangrijk, maar het uiterlijk ook. Wil jij graag sporten in een toffe outfit? Zó kom je aan unieke sportkleding!

  Sportkleding persoonlijk maken

  Het is erg makkelijk om te gaan voor persoonlijke sportkleding. Je kunt de kleding zelf samenstellen en kiezen voor de beste stof. Vervolgens kun je de sportkleding bedrukken met een grappige tekst of een mooi logo. De kleding is van goede kwaliteit en je hebt een echt uniek product. Er zijn genoeg standaard teksten voor sportkleding te vinden, maar je kunt ook zelf een origineel plaatje uitzoeken. Je kunt zowel de voor- als de achterkant van het shirt laten bedrukken. Ook sportbroeken en shorts kun je laten bedrukken. Zo weet je zeker dat er van jouw sportkleding geen tweede exemplaar bestaat.

  Click image for larger version

Name:	shirtbedrukken.jpg
Views:	1
Size:	65.5 KB
ID:	1741248

  Sportkleding voor jouw groep of team

  Een toffe outfit is natuurlijk fijn voor jezelf. Maar als je samen sport, is het ook gaaf om je sportkleding te matchen met het team. Als je je sportkleding zelf laat bedrukken, kun je ook meerdere kledingstukken combineren. Je kunt bijvoorbeeld het logo van je team op je shirt laten zetten. Natuurlijk is het ook leuk om een gezamenlijke tekst op de sport shirts af te drukken als je vaak samen sport in een groep. Zo heb je niet alleen een toffe outfit om te sporten, maar bevorder je ook de teamspirit.

  Het vinden van leuke afbeeldingen en teksten

  Als je je shirt laat afdrukken bij Digitransfer, kun je zelf een tekst of afbeelding invoeren. Je bent dus helemaal vrij om een keuze te maken. Je vindt heel veel leuke inspiratie voor Engelstalige sport quotes, die gaaf zijn op je shirt. Je kunt ze natuurlijk ook vertalen naar het Nederlands. De meeste van deze quotes geven extra motivatie en inspiratie tijdens het sporten.

  Heb je een personal trainer? Dan kent die misschien ook goede teksten voor je shirt.
  Natuurlijk kun je ook kiezen voor een grappige afbeelding of je maakt gewoon een ontwerp voor je eigen sport-logo. Kortom: keus genoeg!

  Wil jij graag sporten in een toffe outfit, die je zelf hebt samengesteld? Dan is het bedrukken van sportkleding iets voor jou. Zo maak je een uniek product en kun je helemaal zelf kiezen welke teksten en/of afbeeldingen erop komen te staan. En sport je samen met groep of team? Dan kun je gemakkelijk je teamkleding online bestellen.
   Posting comments is disabled.

  Article Tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  • 3 tips voor het starten van een eigen praktijk
   Admin Bodynet
   Er zijn verschillende redenen om je eigen praktijk te beginnen. Het ondernemerschap lonkt en je kunt werken vanuit je eigen visie. In dit artikel gaan we het hebben over het starten van je eigen praktijk. Hoe begin je je eigen praktijk? Wat houdt een eigen praktijk in? Dit soort vragen worden beantwoord in de volgende 3 tips.   Tip 1 Bedenk en bereik je nieuwe doelgroep
   Een praktijk heeft klanten nodig, de hamvraag is hoe bereik je nieuwe klanten? Je moet er voor zorgen...
   1 week geleden
  • Zo zit het met fysiotherapie en je zorgverzekering
   Admin Bodynet
   Het kan ineens gebeuren dat het in je rug schiet of dat je de laatste weken regelmatig last hebt van je schouders of knieën. In veel van zulke gevallen heb je fysiotherapie nodig. Er zijn diverse vormen van fysiotherapie. Voor haast elke soort klacht kun je bij een speciale fysiotherapeut terecht. De bekendste soort is toch wel algemene fysiotherapie Je kunt om verschillende klachten naar een fysiotherapeut gaan. Voorbeelden van veelvoorkomende klachten zijn: zwellingen, blessures, ademhalingsproblemen of krachtvermindering. Aangezien de oorzaak van een klacht bij ieder mens verschillend is, geeft een fysiotherapeut altijd een behandeling op maat. Je kunt bijvoorbeeld een klacht krijgen door een ziekte of een aandoening, maar ook door bepaalde werkzaamheden of door het sporten. Alleen vergoed voor mensen met een aandoening Fysiotherapie wordt alleen vergoed ...
   3 weken geleden
  • De Juiste zorgverzekering voor sporters
   Admin Bodynet
   Wie sport is gezond bezig, dat weten we inmiddels wel, maar wie sport betaalt nog steeds dezelfde prijs voor de zorgverzekering. Zelfs als je helemaal niets gebruikt. En dat voor een verzekering die per persoon al snel zo’n € 1.300,00 kost. Natuurlijk moet je niet teleurgesteld zijn als je geen zorg vergoed hebt gekregen, je wilt ook geen zorg nodig hebben. Maar wat zijn nu je opties als sporter om toch wat meer over te houden. Een aantal tips. Weet wat je nodig hebt Naar verwachting kun je dit jaar weer vanaf het twee...
   04-10-2018, 12:57
  • Handige reviews fitness apparatuur en voedingssuplementen
   Admin Bodynet
   Handig, deze sites met ervaringen, klachten en reviews van bedrijven in Nederland en België. Hier kun je in één oogopslag zien of een bedrijf negatieve ervaringen heeft opgeleverd voor bestaande klanten.

   Op het forum worden vaak ervaringen uitgewisseld, en dit soort sites kunnen op een zelfde manier bijdragen aan de informatie die je nodig hebt om een goede aankoop op internet te doen.

   Zo hebben zijn we bijvoorbeeld een review tegengekomen van PerfectBody, een Nederlandse...
   03-10-2018, 18:07
  • Mannen en Auto’s – Uitlaten, velgen en wrapping
   Admin Bodynet
   Het lijkt misschien cliché, de relatie die mannen met hun auto’s hebben. Toch blijkt uit onderzoek dat het tunen en stylen van auto’s écht een mannending is. Denk bijvoorbeeld aan Joel Beukers die zijn Maserati voor een gouden Rolls-Royce heeft ingeruild begin dit jaar.

   Doormiddel van lichtmetalen velgen, spoilers of zelfs neon -en xenon verlichting wordt je auto al snel een blikvanger. Echter, om nog unieker te worden moet niet alleen aan de buitenkant het een en het ander worden vervangen,...
   20-09-2018, 15:58
  • Een goed fitness schema is belangrijk voor echte resultaten
   Admin Bodynet
   Een fitness schema is een overzichtelijk schema met oefeningen en herhalingen van verschillende oefeningen. Je kunt een wekelijks of maandelijks afwisselend schema laten samenstellen met focus op de spiergroepen die jij belangrijk vindt. Het is ook mogelijk om zelf een schema samen te stellen, maar als je echte resultaten wilt boeken dan kun je je fitness schema het beste door een profesional laten samenstellen die verstand heeft van fitness en voeding. Soms is het namelijk erg lastig om als individu...
   20-09-2018, 15:50
  Working...
  X